Lomalomaloma

Hellurei! Heinäkuun viimeisiä viedään, ja meillä alkaa olla kesälomat pikkuhiljaa paketissa. Vielä ensi viikolla seikkaillaan kerran Suomen rajojen ulkopuolelle, tällä kertaa tosin niinkin lähelle kuin etelänaapuriin. Sitten koittaa paluu töihin miehellä ja mulla taas täysipäiväiseen bloggaamiseen 🙂 Huomenna ei tämän takia tule mielipidemaanantai-postausta, sillä lomalta paluun myötä haluan kirjoitella hieman muistakin aiheista.

Bloggaaminen on siitä erikoinen duuni, että se on aika sellaista monipuolista ja kaikenkattavaa, joten siitä irroittautuminen ei ole aina helppoa. Varsinkin kun lomalla on paljon kuvamateriaalia ja ajatuksia, joista haluaa päivitellä. Mutta, olen onnellinen, että vihdoin kymmenen vuoden bloggaamisen kohdalla osaan oikeasti täysin 100 % pyhittää lomani ja vapaani perheelle ja läheisilleni. En avannut läppäriä kuin yhtenä päivänä Italiassa ja silloinkin lyhyesti. Keskityin perheeseen ja ystäviin. Lentokoneessa Danten nukkuessa en käsitellyt kuvia tai luonnostellut postausta, vaan luin kirjaa. On jotenkin äärimmäisen puhdistavaa vuosien jälkeen vihdoin osata sulkea tämä osa elämästäni pois. Varsinkin reissatessa on tärkeää olla hetkessä läsnä, eikä miettiä työjuttuja.

Palasimme tosiaan Italiata toissailtana tai oikeammin yöllä, ja eilinen meni Porvoossa juhlien ystäviemme häitä. Tänään palailimme Vantaalle Danten päikkäriaikaan ja pikkumiehen tempoessa kolmen tunnin päikkäreitä äiti ja isikin otti vähän takaisin eilistä yön pikkutunneille viihtymistä koko perheen päikkäreiden muodossa. Äsken palasimme keilaamasta siskoni ja miehen kanssa (rökitin ne ihan kunnolla, haa!) ja nyt ajateltiin laittaa Dante unille ja katsoa (uudelleen) koko poppoolla ensimmäisen Mamma Mia -leffan.

Tällaista tää mun loma on ollut. Ihanan tavallista. Tai no toki tähän on mahtunut pari ulkomaanreissua, mutta sellaista kiireetöntä olemista, rentoutumista ja järjetöntä hikoilua 😀 Melkeen jo kaipaan vähän viileämpiä ilmoja.

Mutta, älkääs huoliko, täällä ollaan edelleen! 🙂 Paljon on tallentunut kameraan materiaalia loman ajalta, paljon iloisia muistoja ja postausideoita kirjattuna ylös ja uutta iloa bloggaamiseen myös ihan näillä näppäimillä tapahtuvan blogimuuton myötä. Huomenna palaan ihan fyysisestikin lomilta palavereihin ja asiakastapaamisiin. Vähän haikein mielin, sillä pidemmän loman jälkeen tällainen paluu arkeen on aina niin hankalaa. Varsinkin kun on 378 sähköpostia oottamassa. Ja kirjanpito. Ja yksi iso projekti. Ähh, mä meen hakee mansikoita jääkaapista ja lallattelen Abbaa. Huomenna ehtii 🙂

Onko teillä ollut ihana heinäkuu? Kuka muu on ollut autuaan lomalla ja mitään tekemättä? 🙂 

Kommentit (7)
  1. Kivaa että tulet taas bloggaamisen pariin! Vaikka tietenkin loma on aina ihanaa 🙂 itelläni on ihan tylsästi mennyt kesä. Lähes koko heinäkuun oon ollu enemmän tai vähemmän kipeä ja melkein kokoajan neljän seinän sisällä :(! Tää kuumuuskin alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään (kyllä, en ole oikein kesä ihminen :D) ja odottelenkin syysilmoja :D! Enää yksi kk ja kaksi päivää ni on syyskuu. Jipii :D!

  2. 5 pvää Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Ihanaa! Erilaisia yöpymisiä; leirintäalue, kartano, hotelli, retkeilymajaa. Ihanaa! Vko lomaa ja sit töihin. Uitu Norjan meressä, Kilpisjärvellä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *