London state of mind

Mungolife

Hengissä ollaan!

Sort of ainakin. Tää mun kolme viikkoa jatkunut flunssa päätti ottaa pahimman suuntansa nyt kun pääsin Lontooseen ja ois niin paljon kaikkea kivaa. En haluais antaa sen haitata, kun on koko ajan kaikkee kivaa, mutta toisaalta kun Strepsils on jotakuinkin lifeline ja yskäkohtaus voi jatkua pienen iäisyyden, ei paljoa naurata. Annikalla oli eilen synttärit, ja huomenna niitä juhlitaan sitten vähän isommalla porukalla. Oon siis päättänyt, että mä olen terve silloin. En tosin ole päättänyt milloin mä palaan blogin äärelle. Tää viikko Lontoossa sisältää nyt sen verran paljon ohjelmaa, ja kun nyt vihdoin sain ton mun typerän dissertation-ehdotelman laitettua eteenpäin, voin hengähtää ja pitää viikonlopun vapaata. Ei teille ehdi tulla ikävä näissä muutamassa päivässä, eihän? En pitäny sitä suunnittelemaani kesälomaa, mutta nyt ajattelin jatkaa hetken tätä hiljaiseloa ja pysytellä poissa vielä kolme päivää. En ees muista millon viimeks oisin ollu kolme päivää veke sekä blogista, että Instagramista. Paitsi että hain eilen DHL:n pisteeltä yhdet hirveen kivat lisäykset mun kenkäkokoelmaan, ja ne mä joudun ehkä tulla esittelemään teille vielä viikonlopun aikana.

Mutta, siihen asti:

Ihanaa viikonloppua sinne, jos en jaksa läppäriäni pahemmin availla tässä viikonlopun aikana! :)

Kommentit

teezy (Ei varmistettu)

Chilax nyt vaan:)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Ninski (Ei varmistettu)

Tänään näin KappAhlissa niitä enkelinsiipi paitoja, joita joku aika sitten ehkä kaipailit jos oikein muistan. Eli jos vielä on mielen päällä, niin nyt niitä oli tarjolla beigenä ja harmaana :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä sain jo sellaisen onneksi :)

Eveeliina (Ei varmistettu) http://t-fastforward.blogspot.com

Luin tuossa sun vanhoja postauksia ja törmäsin tähän indiedays keissiin. Miuta kiinnostas tietää miten homma on edennyt, kun he sillon haastoivat sut oikeuteen? Jos on ok kysyä :)

Anna (Ei varmistettu)

Valitettavasti en voi asiasta sen kummemmin puhua, mielelläni kertoisin :)

ANDREA (Ei varmistettu)

Sorry your not feeling well I hope you get better soon! :)

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

ida (Ei varmistettu)

Moi Anna! Voisitko tehdä jossain vaiheessa semmosen Lontoo -postauksen? Missä kertoisit esim sun lempipaikkoja, ravintoloita, kauppoja, baareja ja mitä kaikkea siellä voisi tehdä ja mitä Lontoo kaupunkina sulle merkitsee
. Ihanaa syksyä sulle!

Anna (Ei varmistettu)

Jonkun verran oon aiheesta jo postaillut, löytyy tuolta My London -tunnisteen alta :)

ida (Ei varmistettu)

Oho hups, enpä huomannutkaan! :)

Nyt vaan minttukaakaoo kehiin. Se tappaa kaikki pöpöt. ;)

Anna (Ei varmistettu)

Aijaa? Täytyykin kokeilla siis vielä sitä :)

samson (Ei varmistettu)

oon kuullu kans korvien "desinfioimisesta" koska kaikki infektito melkeen alkaa korvien kautta. apteekista varmaan saadaa huuhteluaineita et saa samalla vaikut ulos ja pöpöt!
mutta paljon kanakeittoo kans! (:

Anna (Ei varmistettu)

Okei, kuulostaapa jännältä, mut ehkä pitää siis putsata korvat kunnolla :)

laura (Ei varmistettu)

Heeei kuka voitti ne hiusten pidennykset?? :)

Anna (Ei varmistettu)

Voittajalle on ilmotettu henkilökohtaisesti :)

Kommentoi