Lontoossa!!

Mungolife

Hengissä takaisin Lontoossa. Suurta shoppausdamagea on tehty, mutta ei se mitään!! ;) Palataan kaikkeen yleiseen huomenna, nyt safkaamaan maman ja Lontoo-maman kanssa!

Vaatevarasto täydenty tänään pitkäaikaisella unelmalla. Tsekkailkaa Instasta, mikäs unelma siellä on ;)

Mä meen nyt, pusmoi!!

Mun mama on täällä tän viikon, eli aika kiireisesti oon hänen kanssaan, mutta kyllä mä tänneki ehdin :) Tsekkailkaa muuten alla päivän varsinainen postaus!! :)

Kommentit

Kiiran palsta

Oi mikä aivan upee kaulakoru!! Ja pipo on kans mun mieleen:)). Mutta toi sun lausahdus "Tsekkailkaa muuten alla päivän varsinainen postaus!! :)" vaikutti ironiselta. "Siis hei toi Nelly-mainos on sit tää tän päivän pääjuttu, hihihii".

Mut pitäkää hauska viikko maman kanssa, mut yritä silti tulla pari kertaa postailemaan. Olis mahtavaa saada juttua sun reissusta, jotta vois taas kateellisena kattoa upeita maisemia ja mahtavaa rusketusta. Niin ja mulla ei oo instaa, niin en pääse valitettavasti vakoilemaan, mut toivottavasti jaat ton tiedon täälläkin jossain vaiheessa!

-K

Anna (Ei varmistettu)

No kyllä toi Nelly-juttu olikin päivän pääjuttu, eikä mun pikanen moikkaus :)

bebe (Ei varmistettu)

Kaunis! Mistäköhän toi sun pipo mahtaa olla? Oon koko menneen talven yrittäny ettiä tuon tyylistä, mutta vielä en oo täydellistä löytäny (kaikki liian ohuita/tiukkoja) ja vanhaki alkaa olla aika loppuun kulutettu. Tuo sinun kuitenki näyttää siltä, miltä minun vanha joskus sen alkuaikoina :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on itse asiassa jostain random ebaykaupasta :/

Ninni (Ei varmistettu)

Kun menee sun Instagramiin tosta sivupalkin linkistä, siihen tulee "Ei näytettäviä kuvia.". Ootko laittanut sen silleen, että vaan sua seuraavat näkee sun kuvat? Itellä ei oo puhelinta, johon saisin Instagramin, ja oon seurannut sun tekemisiä ton sivun kautta, mutta en oo voinut alkaa seuraamaan sua. Olis kiva katella taas sun kuvia, esim. sun matkakuvat oli tosi ihania!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Moikka! Ainakin hetkellisesti pidän sen tollai privaattina :) Katsotaan, jos avaan sen taas julkiseksi jossain välissä :)

hanski (Ei varmistettu)

Miks sun instassa ei näy yhtäkään kuvaa? Se sanoo, et siel on 245 kuvaa, mut yhtäkää kuvaa ei näy, ja siin lukee, että ei näytettäviä kuvia. weird :o

Anna (Ei varmistettu)

Se on laitettu vaan seuraajien nähtäväksi ainakin hetkeksi :)

Em (Ei varmistettu)

Heippa!
Voi surku kun oot laittanut instan privaatiksi :( Kaikilla ei oo älypuhelinta/kyseistä sovellusta, oon seuraillut vaan kirjanmerkkien kautta niin nyt en ollenkaan voi.. Täytyis kyllä varmaan siirtyä nykyaikaan ja hankkia semmonen puhelin, kun kuitenkin instakuvat on aina niitä mielenkiintoisimpia :)

Mutta hirmu kivaa viikkoa sulle! :)
Ps. En voi käsittää miten saat tuollaisen normaalin "löllöpipon" näyttämään noin tyylikkäältä. Ite kun vetasen tollasen päähän niin näytän lähinnä spurgulta.. :D :D

Anna (Ei varmistettu)

Eiköhän se sieltä jossain vaiheessa taas aukea, nyt kilahti vaan proppu tohon pirun spam-viestien määrään :/ Ja kiitoksia kovasti :)

J-ess (Ei varmistettu)

Käsketään mennä instagramiin katsomaan ja sitten siellä ei näykään mitään, jos ei ole itse rekisteröitynyt ja seuraaja. Öö okei.

Anna (Ei varmistettu)

Mun tunnus siellä on privaatti, eli seuraajaksi ryhtymällä pääsee näkemään kyllä kuvat. Näin ainakin väliaikaisesti, kun en jaksa lukuisia spam-viestejä päivässä.

kiss (Ei varmistettu)

Kivat huulet.. näyttää ku ois hieman mennyt täyttäminen vikaan :D

KTri (Ei varmistettu)

Pystyisitkö linkkaa sen ebay kaupan missä oli noita pipoja ? :)

Anna (Ei varmistettu)

En kyllä muista sitä mitenkään :(

veronica (Ei varmistettu)

Mäkin jouduin laittamaan Instagramin yksityiseksi, kun alkoi ärsyttämään kaikenmaailman ihmeviestit... Joten täysin ymmärrettävää. Sulla kyllä menee nätisti hiukset ton pipon kanssa :) Mä lähinnä näytän räjähtäneeltä puudelilta ku kiharran hiukset ja yritän yhdistää pipon siihen mukaan :D Ehkä tarvii hioa noita mun kiharrustaitojani...

Kommentoi