Lontoossa!!

Hengissä takaisin Lontoossa. Suurta shoppausdamagea on tehty, mutta ei se mitään!! 😉 Palataan kaikkeen yleiseen huomenna, nyt safkaamaan maman ja Lontoo-maman kanssa!

Photo on 15.4.2013 at 21.44 #8

Vaatevarasto täydenty tänään pitkäaikaisella unelmalla. Tsekkailkaa Instasta, mikäs unelma siellä on 😉

Mä meen nyt, pusmoi!!

Mun mama on täällä tän viikon, eli aika kiireisesti oon hänen kanssaan, mutta kyllä mä tänneki ehdin 🙂 Tsekkailkaa muuten alla päivän varsinainen postaus!! 🙂

Kommentit (16)
  1. Oi mikä aivan upee kaulakoru!! Ja pipo on kans mun mieleen:)). Mutta toi sun lausahdus ”Tsekkailkaa muuten alla päivän varsinainen postaus!! :)” vaikutti ironiselta. ”Siis hei toi Nelly-mainos on sit tää tän päivän pääjuttu, hihihii”.

    Mut pitäkää hauska viikko maman kanssa, mut yritä silti tulla pari kertaa postailemaan. Olis mahtavaa saada juttua sun reissusta, jotta vois taas kateellisena kattoa upeita maisemia ja mahtavaa rusketusta. Niin ja mulla ei oo instaa, niin en pääse valitettavasti vakoilemaan, mut toivottavasti jaat ton tiedon täälläkin jossain vaiheessa!

    -K

    1. No kyllä toi Nelly-juttu olikin päivän pääjuttu, eikä mun pikanen moikkaus 🙂

  2. Kaunis! Mistäköhän toi sun pipo mahtaa olla? Oon koko menneen talven yrittäny ettiä tuon tyylistä, mutta vielä en oo täydellistä löytäny (kaikki liian ohuita/tiukkoja) ja vanhaki alkaa olla aika loppuun kulutettu. Tuo sinun kuitenki näyttää siltä, miltä minun vanha joskus sen alkuaikoina 🙂

    1. Se on itse asiassa jostain random ebaykaupasta :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *