"In love with her or so it seems, he's dancing with my beauty queen / Don´t even dare to say you hi, still swallowing the goodbye"

Mungolife

Hello hello!

Alkuun pieni ilouutinen :) Koska Bubbleroomin eksklusiivinen ale oli niin suosittu, niin Bubbleroom on jatkanut sitä vielä Mungolifen lukijoille :)

Eli jos jotakin jäi vielä uupumaan, niin mars mars! Jokaisesta yli 50 euron ostoksesta olisi tarjolla 10 euron alennus mun lukijoille nimittäin edelleen! Koodilla MUNGO saa alennuksen kassatilanteessa :) Koko postaus täällä :)

Täällä sataa tänään ku saavista, mutta ei se mitään, mulla ois nimittäin vielä yhdet kuvat Suomesta, jotka halusin teille julkaista.

Nimittäin tuo Lindexin hattu on ollut toistamiseenkin päässä ennen lähtöäni Lontooseen :) Hyvin hyvin simppelin asun täytteenä tällä kertaa. 

Muuten eiliseen miesteemaan liittyen, mun on pakko jakaa kanssanne mun eilinen shoppailukokemukseni. Tai en itse asiassa ollut varsinaisesti edes shoppailemassa, vaan kävin haaveilemassa ja samalla kurkkimassa mun hyvälle ystävälle synttärilahjaa Harrodsilta. Siinä miesten puolella pyöriessäni kiinnitin huomioni erinäisten paitojen ja vöiden lisäksi kundiin, joka näytti siltä, että se oli kävellyt siihen jostain GQ-lehden kansikuvasta. Siinä se pyöri pidempään ja valkkaili harmaita farkkuja. Ja oli niin komee, ettei sitä päinkään voinut kattoa.

Kun odottelin myyjää tuomaan mulle eri koon yhdestä paidasta, tää Pelkkää Seksiä -mies kävelee sovituskopista, tutkii farkkuja peilistä ja kääntyy puoleeni säväyttäen sellasen polvia-vavisuttavan hymyn. "What do you think? Are they good?" nostaen paitaansa napaan asti. Ahmmmmmm... (Ei muuten hävinnyt sitten senttiäkään tuolle alemman postauksen kuvalle ko. keskikroppa). Ahmm.. Keräilin siinä itseäni hetken, koska mun aivot oli todella ylihöyryllä siinä vaiheessa. Puolet mun aivoista piti hyvänä vaihtoehtona vastausta "baby, less is more, but you're better without", kun toinen puolikas vuorostaan yritti sisäistää ranskalaisen aksentin ja tuollaisten vatsalihasten yhdistelmää hihittämättä ääneen. "Well, I don't think they fit you around the knees" oli siinä tilanteessa yllättävänkin älykäs vastaus mielestäni. Se oli aivan samaa mieltä. Taputapu, hyvä Anna.

"Would you let your boyfriend wear them?!" Nykyisyyden Anna osaisi vastata ihan tyylikkäästi.. "I don't have a boyfriend, but if I did..." Menneisyyden Annan pään sisältö oli about "oummagaaadd, se kysyy mun poikaystävästä, oumagaadoumagaadoumagaad, mitä mä vastaan tolle?!" Jaaaaa lopullinen sanallinen ulosantini.. "I don't think so". Onneksi vitun apina kerroit juuri tolle Jumalan lahjalle, että sulla on mielikuvituspoikaystävä. Way to go. Sain loihdittua jostakin sosiaalisia taitoja sen verran, että kyselin mihin tarkoitukseen se niitä farkkuja etsii ja ehdotin, mistä muualta se voisi niitä katsoa. Normaaliin anglokaaniseen small talkiin turvautuen se sitten siinä kyseli mistä tiedän niin paljon vaatteista ("it's kinda my job") ja mistä päin oon, oonko amerikkalainen? "Nope. European". Voitko sä vastata sille enemmän kuin kahdella sanalla?! Tai vaikka kysyä siltä jotain?!

En tiedä nauttiko se kierosti mun ilmiselvästä häkeltymisestä, vai yrittikö se testata osaanko muodostaa älykkään lauseen, mutta siinä se jutteli mulle vaikka miten kauan. Kummasti kun edessä seisoo mies, josta varmasti suurin osa naisista antaisi oikean kätensä, ja se vielä flirttailee, niin mun päässä ei kohtaa edes kaksi aivosolua. Siellä soi Natasha Bedingfieldin I Wanna Have Your Babies (se kasvojen luusto ja silmät ja hymy mun lapsille kiitos) ja ainoa merkittävä aivotoiminta on käsky hengittää sisään ja hengittää ulos. Siinä kymmenen minuutin aikana se sai mm. päätettyä, ettei ota kumpiakaan farkkuja, toivotteli mulle hyvää illanjatkoa ja käveli pois mun elämästä jättäen jälkeensä Amor-enkeleitä ja leijuvia sydämiä. Ja varmasti toivottaen hiljaa mielessään hyvää loppuelämää tuolle semisti hitaalle eurooppalaiselle luuskalle, jolla on poikaystävä, ja joka ei oo muutenkaan millimetriäkään kiinnostunut hänestä.

Tää on itse asiassa mun jo toinen tavaratalojäätyminen viimeisen vuoden aikana. Keväällä mua vastaan käveli Selfridgesin kenkäosastolla mies, joka täytti kaikki yllä mainitut attribuutit ja oli vielä jos mahdollista, astetta komeampi. Sellanen vaaleahiuksinen tosielämän Matt Bomer. Sen kanssa käytiin itse asiassa kaksi kokonaista Selfridges-kerrosta läpi sellasta kissahiiri-vilkuilu -leikkiä, että ei tosikaan. Toinen kävelee ohi, pysähtyy "katsomaan jotakin" ja vilkuilee. Toinen tekee saman, vilkuilee ja hymyilee. Kuvitelkaa n. 42 "huoneen" jatkumo, jolla päästiin Hi! -sanaan, hymyyn ja tavaratalosa uloskävelyyn (obviously ilman sitä, mitä sieltä tuli hakemaan) ja eri suuntiin kävelyyn.

Jepjep. Uskottelen itselleni, ettei ton uskomattoman komeassa päässä kohtaa edes kaksi aivosolua ja se keittää koiranpentuja aamiaiseks itselleen. Etten kävelisi ensimmäisen auton alle.

Joka tapauksessa. Tästä aiheesta tuli mieleen, että lupailin postausta aiheesta, kun multa kyseltiin kummat miehet on komeempia (sisäisesti ja ulkoisesti), suomalaiset vai brittiläiset.

Mun ajatus brittimiehistä on Prinssi Harry, ja vaikka Merin makuun se tuntuukin olevan, niin kalpeat punapäät ei ehkä oo sitä mun ominta miesmakuani. Muokattuna kysymykseen on todella helppo vastata. Kummat miehet on komeampia, suomalaiset vai lontoolaiset? Jälkimmäiset. Noin niinku samalla tasoerolla ku Espanjan jalkapallomaajoukkue ja Taka-Hikiän C-poikien kolmosdivarin jengi. Kaikella rakkaudella mun suomalaisia ihania ystäväpoikia ja läheisiä kohtaan. Ihan mun lähipiiristäkin löytyy sennäkösiä kundeja, jotka aiheuttaa mimmeissä esim. baareissa sellasta käyttäytymistä, joka aiheuttaa syvää myötähäpeää koko naissukupuolelle. Mutta puolueettomasti arvioiden Suomi on miesten osalta Hennesin koruosasto ja Lontoo Tiffany's. Kaikkine timantteineen.

Mun kokemus brittimiesten sisäisestä kauneudesta, tai oikeastaan komeudesta, on aika rajallinen. Muutenkin kauheen vaikea yleistää, koska Lontoossahan on ihan järjetön määrä ulkomaalaistaustaisia ihmisiä ympäri maailman. Mä tunnen täältä kundeja todella monesta eri maasta, on ranskalaisia, italialaisia, espanjalaisia jne. Se, mikä heistä monia tuntuu yhdistävän on komeus ja kunnianhimo. Lontoo on aika cut-throat mesta, jossa ei ihan helpolla menestytä, ja täällä pyörii senkin takia paljon miehiä, jotka on menestyksekkäitä työelämässä. Se vuorostaan todistetusti vaatii yleensä lujaa sosiaalista osaamista ja esteettisesti miellyttävää ulkonäköä. En missään nimessä väitä, että yleisillä kauneusmittareilla arvioituna vähemmän viehättävä ihminen on huonompi työssään. Vaan lähinnä tuon ilmi ne monet tutkimukset, jotka osoittaa, että viehättävät ihmiset pärjää yleensä paremmin työelämässä ylennysten jne. kautta. Typerää, mutta niin vaan maailma pyörii. Ainakin tutkijoiden mielestä. Aiheesta voisi jankata vaikka miten pitkään ja itsekin näen ton tutkimustuloksen tosi ristiriitaisena.

Back to men... Kyllä tosta jo ihan kun ottaa metron keskustan läpi, niin on aika ylläri, jos ei matkalla bongaa showstopper-näköistä miestä. Lisäksi kun täällä asuu, niin tulee vähemmän pyörittyä ihan niillä pahimmilla turistimestoilla, ja tulee samalla nähdyksi enemmän niitä "paikallisia", vaikka mistä he olisivatkin alunperin kotoisin. Valikoimaa riittää joka makuun, ja tässä asiassa tän kaupungin valtava ihmismäärä on aika mainio asia.. Mun sisko kiinnitti tähän asiaan kanssa huomiota, ja ihmetteli, että miksei Suomessa ole niin komeita miehiä kuin täällä?! Että jos sinkkutytöt siellä pohdiskelette mihin kannattaa muuttaa vaikkapa vaihtoon tai elämästä irtiottoon, suosittelen Lontoota lämpimästi kaikille :D

Mun tapauksessa, muutaman kokeilun jälkeen, oon kyllä tullut siihen tulokseen, että pidemmällä tähtäimellä haluan kyllä ehkä suomalaisen miehen. Se toisen ihmisen ymmärtäminen on silloin vähän eri levelillä. Mutta kun koko sitoutumisosasto on tällä hetkellä vahvasti telakalla muutenkin, niin mikäs tässä, timantteja ihaillessa!

Sellasia ajatuksia tällä kertaa, vähän spontaanisti :D

Mitäs tykkäätte siellä päässä asusta? :) Love it or hate it? 

Translation:// Just another outfit and some rambling on how handsome the men in London are. All the single girls out there, if you're looking to move overseas, I strongly recommend London. It's like a candy store, when it comes to hunky men all around you ;) 

What do you think of the outfit? :)

PS. Päivän biisinä yksi kaikkien aikojen suosikki-osani jostakin biisistä. Tallulah:n B-osa on puhdasta taikuutta :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä Bubbleroomin sivulle :)

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Love the outfit <3

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

Sarina (Ei varmistettu) http://www.bySarina.com

Vau, aikamoinen tarina:-D Oon joskus samanlaisessa tilanteessa jäätynyt aika hyvin myöskin....
Upea asu sulla. Ja toi Bubbleroom clutch olis kyllä hieno.. :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja se on kyllä ihana :)

Minna (Ei varmistettu)

Tää oli hauskin postaus pitkään aikaan ja asukin on kiva, jej! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Juliette

Englantilaiset miehet... Huhhuh. Täällä Brightonissa saa päivittäin kerätä leukaa lattialta, kun se tippuu sinne komeiden miesten mennessä ohi. Myös toi monimuotoisuus on aivan parasta, tulee vastaan eri tavalla hyvännäköisiä. :) Itse oon pari kertaa deittaillut englantilaisia ja kokemukset paljon parempia kun Suomessa. En tiedä miksi, mutta kyllä englantilaiset miehet vie 6-0.

Anna (Ei varmistettu)

No jep! Amen :D

Suvi (Ei varmistettu) http://dress-play.blogspot.com

Haha, tuo lontoolaisten miesten vertaus suomalaisiin osui NIIN nappiin! Itse oon heikkona brittimiehiin puvuissa, joten muutaman kerran jos toisenkin on tullut hengailtua Canary Wharfilla lounasaikaan, ihan muuten vaan ;)

Anna (Ei varmistettu)

Ahh, ne on kyllä ihania <3

Annaby (Ei varmistettu) http://by-myeverything.blogspot.nl/

Moikka ihana Anna, pistin sulle meiliä muutama kuukaus sitten siitä, kuinka sun blogi on osaltaan auttanu mua hyväksymään pituuteni ja itseni. Mä oon toteuttamassa postausta aiheesta "millaista on olla pitkä nainen" ja kysynkin nyt saanko käyttää sua esimerkkinä kuvan ja linkin kanssa? Oot oivallinen esimerkki nuorille ja miksei vähän vanhemmillekin tytöille ja naisille siitä, että pitkälläki varrella voi olla kaunis ja näyttävä kunhan on itsevarma ja tyytyväinen itteensä. Lisäks jos sulla olis mahdollista antaa pieni kommentti tai tsemppi aiheeseen liittyen niin voisin sen liittää postaukseen?

Ihanaa syksyä sulle t. lukija jo ties monettako vuotta :)

Anna (Ei varmistettu)

Toki voit käyttää ja kiitoksia kovasti :) Linkkaile sitä sitten mulle, niin nään sen :)

Marjutt (Ei varmistettu) http://hardworkoutnoexcuses.blogspot.fi

Voi vitsit mikä hymyn nostattava postaus! Viihdyttävää tekstiä, ja kuulostaa samalla niin tutulta. Jäätyminen tuollaisissa tilanteissa on niin yleistä. Mutta miks sen pitääkin tapahtua aina tuhannen taalan paikassa? Ei ymmärrä :D

Anna (Ei varmistettu)

No aijaa!? Silleen WHY!?

Mint (Ei varmistettu)

Ihan loistavaa luettavaa toi shoppailuepisodi! Lisää tollasia :p En ole ikuisuuksiin kommentoinut, mutta koko ajan olen seuraillut blogiasi :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :) Ja kiva, että kommentoit pitkästä aikaa, tunnistan vielä nikkisikin ;)

Anna ei näin... :D Smuutti ku kuutti...not :D

Noh, pakko kyl myöntää, että itse olen ollut aivan yhtä "smooth" vastaavanlaisissa tilanteissa. Jälkeen päin tietenkin keksii tuhat parempaa tapaa vastata..

Anna (Ei varmistettu)

Otan mun uudeks motoks ton smuutti ku kuutti -jutun :D Nauroin tolle ehkä vartin :D

laureliini (Ei varmistettu)

Kävin vuosi sitten Lontoossa ja minäkin huomasin välittömästi paikallisen mieskannan olevan jotain ihan muuta kuin Suomessa. Lontoossa myös huomattavasti usemmat miehet pitävät pukua. Kyllä sitä sai suomityttö istuskella metrossa suu auki ja silmät kirkkaina timantteja ihaillen.

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä vain, mun arkielämää :D Jes! :)

Lotta (Ei varmistettu)

Haha, kerrankin tunnistin biisin välittömästi! XD

Anna (Ei varmistettu)

Jes!

tiuku (Ei varmistettu)

ei muuta kuin kiitos päivän nauruista. saat kyllä kaikki sympatiat puolellesi. :) ja no worries, et varmasti oo ainoa, joka jäätyy komeiden miesten edessä!

Anna (Ei varmistettu)

Hihi, kiitos kovasti :)

saikku (Ei varmistettu)

hahahahahahahhahaHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Yleensä jos postaus on hyvä, se saa aikaan sisäistä iloa ja hyvää mieltä, mut jos postaus on TOSI hyvä, se saa sut nauraan ääneen ja virnuileen vielä, ku sä kirjotat siihen kommenttia.
Vitsi et oli hyvä juttu, ei kertakaikkiaan, ja oot aivan sairaan hyvä kirjottaan. Tästä sen just huomaa. Ihanaa, että oot niin aito ja kerroit koko jutun, mä niin nauran tätä vielä pitkään. Bless you =)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa kuulla <3

Marilyn (Ei varmistettu)

Ootko koskaan ajatellut kirjoittavas kirjaa? Jotain romaania tms. ? :D

Ei liittynyt mitenkään aiheeseen, mut tulipahan vaan mieleen.

Anna (Ei varmistettu)

Hahhha, mielessä joskus käynyt, fiktiivisfakta miehistä :D

Julia (Ei varmistettu)

jee tunnistin tallulahin! :) ihana kappale! ja ihana asu tottakai :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on ihaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on ihana :)

Taru (Ei varmistettu)

Muahhahaa nauroin tälle ihan ääneen :D Oot ihan mielettömän hyvä kirjottaja, huikee sanavarasto ja en tiiä mistä revit noita vertauskuvia... Välillä käy vatsalihastreenistä näiden sun tekstien lukeminen!

Anna (Ei varmistettu)

Hihi, kiitos :)

Janni (Ei varmistettu)

Nouu, oisit juossut perään! :D

Mun piti sanoa jotain fiksuakin, mutta jäin miettimään tota tilannetta ni ei enää pysty.. Joka tapauksessa tosi kiva asu :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, joo, en ymmärrä miksen juossu :D

Lotta (Ei varmistettu) http://notallthosewho.blogspot.com

Ah, vitsi miten hyvä postaus! Kiinnostuin tästä blogista aikanaan, koska se sai nauramaan ääneen ja pitkästä aikaa tapahtui sama. Ihana, spontaani ja mukavaa luettavaa. Lisää näitä :)
PS: Kuka tahansa jäätyis tuommosessa tilanteessa;) Oon lähinnä ilonen siitä, että on tämmösiä julkisiakin kohtalotovereita :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :) Jajoo, mä oon ihan antisankari aina noissa tilanteissa :D

sussu (Ei varmistettu)

Elokuu, samaan aikaan samassa välimeren lomakohteen rantabaarissa minä ja pienehkö otanta brittien laivaston nuoria upseereja. Se aksentti on niin jumalattoman vaarallinen kesäauringon pehmittämälle aivokudokselle. Ja se kohtelias ja huolehtiva lähestymistapa jonka ne perkeleet imee äidinmaidosta.... Ja ihan vaan se fakta että työnantaja on Royal Navy ja mitä se käytännössä tarkoittaa työvaatetuksen kohdalla....Ja että se ihanin niistä jumalolennoista menee sanomaan sulle ne hyvin vaaralliset lauseet; "Marry me" ja "You have to move to England". Ja että se on just tarjonnut sulle sen kolmannen strawberrydaiquirin jonka voimalla siltä istumalta melkein myyt omaisuutesi netissä ja ilmoitat äidillesi, että palaillaan Briteistä, tää lähtis sinne merimiehen vaimoksi än-yy-tee-NYT... Että kyllä, H&M:n koruosasto on enemmän kun oiva kuvaus....I feel you.

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhaahhahahahaha ihana ihana ihana kommentti! <3 Tuli niiiin hyvä fiilis tuosta :D

sussu (Ei varmistettu)

Termi herrasmies sai hetkellisesti ihan uuden merkitysken. Baarissa jos hetkeksi istahdit alas kun se armoton korkkarit jalassa krebaaminen (ei jumalauta, käytänkö tätä termiä oikeesti :D) ihan pikkusen välillä tuntui jaloissa niin siinä oli samantien vähintään viisi näistä herranlahjoista huolehtimassa et hei onko sulla kaikki hyvin? "Öö no, mun ympärillä on tusina musta huolehtivia salskeita suoraselkäisiä miesleivoksia ja yksi teistä just tais kosia mua. Mä luulen että mulla on kaikki aika jees...". Ne avaa sulle ovia, luovii sulle tietä väentungoksessa, huolehtii ettet varmasti jää päättömän taksi/bussikuskin yliajamksi,ne puhuu sillä aksentilla ja ne varmistaa että pääset hengissä baarista hotelliin (oli se sit niiden tai mun). Sitten Helsinki-Vantaan tuloaulan Alepassa oot sydän riekaleina ostamassa lohtusalmiakkia ja hyvä ettet buukkaa samalla lentoja Britteihin niin kirsikkana kakun päällä sua ETUILEE suomalainen perusjamppa. ARE U FUCKING KIDDING ME!?

Anna (Ei varmistettu)

Toi on kyllä just se mielenkiintonen osa... Brittimiehet on ihan eri levelillä herrasmies-käsityksissä kuin suomalaiset kundit. Ei yhtään tiputa niiden arvoa siis ;)

Jessi (Ei varmistettu)

Tää oli loistava! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Oona (Ei varmistettu)

Joo tota mulla oli kyllä ihan samat aatokset Lontoon miehistä; TÄYDELLISIÄ! Koska muhun vetoo vielä täysillä pukumiehet, niin Lontoossa tuntuu että kuola melkein valuu kun niitä käveli tiuhaan tahtiin vastaan :D Ja sinne olen muuttamassa vihdoin ensi kesänä, niin ehkä silloin sitten tärppää työpaikalla joku kiva pukumies, haha :D Unelmissa ehkä...

Mutta mun sisko, joka asuu siellä totes että; "Niillä kaikkein komeimmilla on jo poikaystävät" :D

Anna (Ei varmistettu)

Niinhän se usein menee :D Mutta Lontoossa on kyllä uskomaton määrä komeita SINKKUheteromiehiä. Luin jonku tärkeen tutkimuksen, ehkä Cosmon :F

Cairo (Ei varmistettu)

Naurahdin muutaman kerran tälle postaukselle :D Oot ihana!

Juu ja asustakin tykkään, itse en osaa tuollaisia hattuja käyttää en sitten ollenkaan, mutta muilla ne näyttää aina tosi kivoilta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

Linda (Ei varmistettu) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi

Noi farkut on ihan täydellisen väriset! :) Harmi ettei Zaran farkut istu mulle ollenkaan, siellä on yleensä tosi kivan näköisiä perusfarkkuja.

Sitten täysin postaukseen aiheeseen liittymätön kysymys:

Olet kirjoittanut tuohon toka vikaan kuvaan, että Chanel 2.55 maxi, mutta itse olen käsittänyt että laukkusi on Classic Flap Bag mallia? Kun eikö 2.55 ja Classic Flap Bag ole kuitenkin eri malleja? Kyselen siksi, että itse haaveilen tuosta Classic Flap Bagista ja toivon sen joskus vielä saavani, mutta välillä meen ihan sekasi näistä nimityksistä :D Jos vaikka joskus soittelen Della Margaan laukun perässä, niin olisi kiva sanoa puhelimessa oikea laukun nimi :D

Anna (Ei varmistettu)

2.55 on sama asia :) Tai itse asiassa kaikki noi flap bagit on 2.55, joka tulee siis siitä, että ko. laukku on kehitetty helmikuussa (2 kuukausi) vuonna -55 :) Niistä on eri malleja ja versioita, mutta ne on kaikki 2.55 :)

Linda (Ei varmistettu) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi

Piti ihan googlailla ton jälkeen kun olin sulle kysymyksen jättänyt ja löysin tälläisen jutun: http://www.bragmybag.com/what-is-the-difference-between-chanel-classic-flap-bag-and-chanel-classic-2-55-reissue/

Itse käsittäisin tosta jutusta, että Classic Flap Bag ja 2.55 ois eri laukkuja, joten tuolta mulle on varmaan aiemminki jääny käsitys että ne on eri laukkuja. Mutta sitten taas täällä: http://www.purseblog.com/chanel-bags/chanel-classic-flap-bag-vs-reissue-255.html

Selvennetään, että kaikki flap bagit on 2.55:a. Toivottavasti tällä tiedolla joskus vielä teen jotain, kun omaa veskaa pääsen ostamaan ;)

Mukavaa viikonloppua!

Pages

Kommentoi