Love. Moschino.

raita (1 of 1)-10raita (1 of 5)
PUNAISET PAHOLAISET. Instagramin puolella väläyttelin jo kenkäkaappini uusimpia asukkaita, mutta olen niin rakastunut uusiin punaisiin paholaisiini, että mielestäni ne ansaitsivat ihan oman postauksensa.

Mä olen hitaasti syttyvää sorttia. Ainakin mitä tulee trendeihin. Miehiin ja ruokiin ihastun palavasti sekunneissa, mutta vaateasioissa yleensä kestää hetken jos toisen ennen kuin silmäni ovat tottuneet johonkin trendiin. Katumuodissa on vilissyt kuvia tennareista, lenkkareista, high-topeista ja paksupohjaisistakin lenkkareista jo ties kuinka pitkään. Olen nenääni nyrpistellen suhtautunut koko trendiin, en kuitenkaan ihan yhtä suurella inholla kuin Birkenstockeja ja muita terveyssandaaleja kohtaa. Oikeastaan en ole missään vaiheessa inhonnut tätä vallitsevaa lenkkarimuotia, vaan päinvastoin salaa ihaillut Kiran kaltaisten uskomattoman taitavien naispukeutujien osaamista yhdistää asuun kuin asuun massiivisen sporttiset monot. Olin todella varma, että tämä on se trendi, jonka orjaksi en itse liity. Minä, mun tikattuine Chaneleine ja Burberryn nahkatrensseineni. Tunnettuna tuuliviirinä ei liene yllättävää, että suunta muuttui hyvin äkisti viime viikolla Stockalla? Olin Vivianin apulaisena eräässä lahjanmetsästyksessä ja kävelimme naisten kenkäosaston läpi aivan eri määränpää mielessä. Mutta tiedättehän miten sanotaan, että matka on tärkeämpi kuin määränpää? Kenkäholistin riemuseikkailut tuskin olivat sanonnan keksijällä mielessä, mutta niin vain se päti tähänkin. En tiedä mikä vinksahtanut osa minusta rakastui näkökenttään osuneisiin punaisiin lenkkareihin palavasti, mutten saanut niitä mielestäni. 245 euron hinta aiheutti pienen slaagin ja pohdiskelinkin, että onko nää tehty kuutin sydännahasta, vai onko tuo kultalaatta on ihan 24 karaatin jalometallia. Ehkä selitys löytyy noista muutamasta kirjaimesta, mutta joka tapauksessa jätin kengät hyllyyn ja totesin, että on vaan täysin naurettavaa maksaa lenkkareista 245 euroa.

RED DEVILS. You might’ve caught on Instagram, that I have a new pair of sneakers… Well, I thought they deserved a whole post to their name. I’m in love with my red devils, though I’m still shocked I actually paid 245 euros for a pair of sneakers. Me, who has been hating the whole sneaker-trend almost as much as the Birkenstock trend. 

To be completely honest, I never thought I would be the one to buy sneakers. Especially red high-tops with golden plates that send me back way too much. But then something happened in my head and my brain kind of went ”omg, need them”. It was a completely innocent trip to Stockmann to help Vivian to pick up a gift, and it ended up with me withering for three days trying to justify myself spending on such a fleeting trend. When even my mother couldn’t come up with an excuse to leave them in store, I just had to budge. (See how well I find excuses to do exactly what I want? :D)

raita (5 of 5)

raita (4 of 5)raita (3 of 5)Ehh. Maksoin sitten kuitenkin. Märehdin asiaa muutaman päivän, enkä saanut näitä mielestäni. Valitsin makutuomariksi selväjärkisimmän ihmisen jonka tiedän, äitini. Raahasin mamman korvasta Stockalle, ja odotin sen kiikuttavan korkkareissa hiipivän tyttärensä Hesperiaan. ”Sano nyt, että en mä voi ostaa näitä”. Kohtalo oli sinetöity siinä vaiheessa, kun edes äitini keski-ikäisen ystävänsä kanssa eivät vastustaneet näitä. ”No ne on varmaan tosi mukavat, ja ainakin niissä on tosi paksu pohja, niin ei palele jalat ja selkäkin tykkää ja ja…” EI. Mä en pyytänyt sua sinne puoltamaan näitä, vaan haukkumaan nää lyttyyn. Ähh. Kaching ja Cheekin keikalle sitten räppikengät jalassa. Hups.

raita (2 of 5)Empiirinen tutkimukseni tähän mennessä osoittaa, että nämä a) sopivat kaikkeen, b) ovat saaneet miespuolisten ystävieni puolelta enemmän kehuja kuin mun kaikki korkkarit yhteensä ja c) on nähtävästi jousitettu ja iskuvaimennettu maailmanlopun kestämiseksi, nimittäin näillä kävely ja juokseminen on ihanaa. Juoksuaskeliakin ottaessa tuntuu, että kengät tekee puolet duunista puolestani. En ehkä näistä vielä lenkkikenkiä tee, siihen kelvannee puolet halvemmat Nikeni.

Kyllä. Olen myyty. Onneksi olivat sentään sitä Moschinon halpamallistoa (Love). Jos jotain positiivista haetaan.

Mitäs tykkäätte?  

So far, I can tell you that these babies a) go with everything, b) get more compliments from men than all my heels combined and c) are the perfect shoes for running or walking. It feels like the shoe does half the work for me. Maybe I’ll still stick to my Nikes for running, but I do have a feeling we’ll be seeing a lot of these this coming fall. 

I’m in love. How about you? 

Ainiin. Koska olen paljon saanut kommentteja kuvakokoon liittyen, niin säädettiin vähän kuvakokoa isommaksi. Nyt näkyy vaakakuvatkin sitten vähän paremmin. Pystykuvat ovat kieltämättä hieman korkeita, mutta pyrin jatkossa ottamaan asukuviin vaakakuvia, että näkyy varmasti asu kokonaisuudessaan kaiken kokoisilla ruuduilla. Valitettavasti vanhoihin postauksiin kuvat jää vielä vanhankokoiseksi, joten niiden ulkoasu ei ole ihan viehättävin näin jälkikäteen luettuna. Huolta isompien kuvien latausnopeudesta ei kannata kantaa, jatkossa sivu tulee olemaan vielä kevyempi eri tallennustavan ansiosta 🙂

Mitäs mieltä tästä muutoksesta? 

Ohh, and I decided to make the photos a touch larger as I (and many of my readers) felt the horizontal photos were too small. What do you think of these? Too big or perfect? 

Kommentit (46)
  1. IHANAT kengät!! 8D <3

  2. Heti katoin että ”hyi ei!”. Sitten kun rupesin lukemaan sun empiirisen tutkimuksen tuloksia, niin pakko myöntää että nyt jäin kyllä empimään, että ”entä jos sittenkin…?” 😀

    1. Hahahaha, niin siinä vaan käy 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *