Lukijailta SuperTrashilla

Mungolife

Hellurei hei ja ihanaa vuoden alkua! Oma vuoteni on alkanut aivan mainiosti, pitkillä yöunilla ja rentouttavalla parilla päivällä :) Eilinen hujahti ohitse Simban kanssa leikkiessä ja tunteja Merin kanssa istuskellessa höpöttelemässä. Meillä on poikaystävän kanssa unirytmi ihan sekaisin, ja päivät niin täynnä ohjelmaa, että ihan tarkoituksella olen unohtanut läppärin olemassaolon muutamaksi päiväksi :) Nyt on lomailut lomailtu, ja paluu arkeen on alkanut!

Onneksi tulevina päivinä on aivan ihanaa ohjelmaa, josta yksi on sellainen tilaisuus, johon toivottavasti löytyy teistä osallistujia :) Olen nimittäin tehnyt tässä yhteistyötä SuperTrashin kanssa, ja sain mahdollisuuden järjestää lukijatapahtuman SuperTrashin ihanaan pop-up liikkeeseen 15 onnekkaalle lukijalleni :)

Toivottavasti liitytte seuraani keskiviikkona 7.1. klo 16-17 eksklusiiviiseen tilaisuuteen SuperTrashilla. Osallistujat saavat kuulla enemmän merkistä, saavat rauhassa tutustua tuotteisiin (kaikki tuotteet ovat nyt sopivasti alennuksessa ;) ja valita itselleen korun valikoimasta. Pientä tarjoilua on luvassa myös, joten jos teillä on vapaata 16-17 tuolloin 7.1., hihkaiskaapas tänne kommenttiboksiin, niin valitsen 8 osallistujaa aveceineen tilaisuuteen. Osallistujien määrä on rajallinen, sillä haluan varmistaa, että minulla on aikaa ja mahdollisuus jutella kaikkien kanssa.

Sain itse käydä hakemassa SuperTrashilta itselleni asukokonaisuuden, ja voi nyt jumaliste voisko toi sade loppua, niin mulla olisi tekosyy vihdoin pukea tuo bleiseri päälleni! Olen tuota ihaillut jo pitkään, ja onneksi sitä vielä löytyi mun koossani. Toivottavasti pääsen esittelemään asun blogin puolella mahdollisimman pian.

Hihkaiskaas tänne kommenttiboksin puolelle, jos teitä kiinnostaa tutustua SuperTrashiin ja tulla jutskailemaan mun kanssa, niin pääsen valitsemaan osallistujat ja ilmoitan sitten osallistujat täällä blogin puolella maanantaina :) 

Kommentit

Salla (Ei varmistettu)

Voi kyllä ilta on vapaana ja kiinnostaisi kyseinen merkki! :) Mukaan ottaisin parhaan ystäväni, joka on lähdössä parin viikon kuluttua puoleksi vuodeksi vaihtoon. Tästä varmaan suunnattaisiin illallistamaan johonkin ravintolaan. Toivonmukaan arpaonni suosisi! :)

Olyah (Ei varmistettu)

Oo mä ainakin haluan! Jos on tilaa vaan :)

Antskubantsku (Ei varmistettu)

Heippa! Kyllä ehdottomasti kiinnostaa tulla moikkaamaan. SuperTrash on ihana merkki!

Nina (Ei varmistettu)

Kiinnostaa kiinnostaa kiinnostaa ehdottomasti! Ois ihan huippua! Olen siis vapaaehtoinen! :)

aino (Ei varmistettu)

Oih, kuulostaa jännältä. Olisi kiva päästä osallistumaan! :)

Kiki (Ei varmistettu)

Uuden vuoden projektina on vaatekaapin uudistus ja jos sen vois yhdistää sun kanssa hengaamiseen niin ei hassumpaa ;)

Annika (Ei varmistettu)

SuperTrash on mulle entuudestaan tuttu kumisaappaiden osalta. Ostin ST:n kumpparit noin vuosi sitten ja olis kyllä kivaa tutustua merkkiin lisää - etenkin vaatteisiin!

Hhenna (Ei varmistettu)

täällä yks kiinnostunut!

Hei oon kiinnostunut! :) Tosi mielenkiintoista kuulla uudesta suomalaisesta designista...

Sohvii (Ei varmistettu)

Ois kiva päästä tulla tutustumaan kevään uutuuksiin. Merkki on jonkunverran tuttu, olen tilannut merkin omilta nettisivuilta. Kivoja vaatteita kylläkin!

Kristina (Ei varmistettu)

Voihan nyt... ois niin kiinnostanu tää mahis, mutta totta kai asun nyt Lontoossa:D mutta toivottavasti teille tulee ihana ilta! Ja hyvää uutta vuotta!:)

maria (Ei varmistettu)

ihana olis osallistua, mutta ko. merkillä lähtöhinnat on jo omaan makuun niin pilvissä, että pitäis olla ainaki -70% alennus että hennoo osallistua saatika tulla katselemaan :( mutta kiva idea muuten:)

Viivi Hämäläinen (Ei varmistettu)

Täällä yks pitkäaikainen lukija jolla ois KERRANKIN vapaata kyseisenä päivänä!! Ois superia päästä siis paikalle!

Sara Niemi (Ei varmistettu)

Oih, olisi ihanaa saada jotain piristystä tähän ankeaan talveen. Rakas lemmikkini kuoli uutenavuotena ja kauan odotettu matka lämpöiseen peruuntui oman sairastumiseni vuoksi:( ja tottakai kauniit vaatteet kiinnostaa, eikä seurakaan hullummalta kuulosta :)

Ella (Ei varmistettu)

Aivan ehdottomasti haluaisin tulla jutskailemaan sun kanssa ja katsomaan vähän SuperTrashin tuotteita! Olen netistä vähän SuperTrashin vaatteita katsonut, ja ovat todella kivoja! Hävettää myöntää että juuri vähän aikaa sitten sain vasta kuulla tästä kyseisestä merkistä ja olisi ihan huippua päästä katsomaan sen pop-up liike! :)

katrii (Ei varmistettu)

Hei,
Tämä ei liity postaukseen mitenkään:) Blogissa olen nähnyt Burberryn trenssitakkia käytössäsi, eikö sinulla ole samanmoinen myös Zaralta tältä syksyltä? Olisin hyvin kiinnostunut ostamaan sen, jos se olisi jäänyt sinulta ylimääräiseksi? Katselin takkia pitkään kaupassa ja sovittelin moneen kertaan, nyt kaduttaa että jätin ostamatta :D Onnellista uutta vuotta sinulle! :)

aura (Ei varmistettu)

Oi joo kuulostaa ihanalta tilaisuudelta! Olisi ihana päästä osallistumaan :)

jessi (Ei varmistettu)

moi, ehdottomasti osallistun!

Silkkis (Ei varmistettu)

Kiinnostusta löytyisi kovastikin! Ja merkki jo aiemmasta kokemuksesta hyväksi rankattu.

Johanna (Ei varmistettu)

Olisi tosi kiva päästä tuonne! Sun valkoinen bleiseri näyttää hienolta ja olisi mielenkiintoista nähdä muitakin vaatteita!

taruk (Ei varmistettu)

Täältä löytyy yksi erittäin kiinnostunut :) olis todella hienoa päästä mukaan!

Juuls (Ei varmistettu)

Oispa hienoa osallistua tälläseen! :)

Jenni S. (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi ihan valtavasti :)!! Monet lukijatapahtumat ja muut ovat mennen sivusuun, kun olen niin usein töissä iltavuorossa, mutta nyt tuo 7.1. olisi vieläpä vapaapäivä, jeij :)!!

Sanna (Ei varmistettu)

http://oi62.tinypic.com/25p3adj.jpg (toivottavasti tuo linkki oikea ja toimiva)
Blogisi on nyt ainakin mulla näyttänyt muutaman päivän ajan tuolta, sama näkymä kommentoidessa. Kokeilin sekä Chromella että Safarilla, mutta vika pysyy. Myös Merin blogissa sama ongelma. Mietin että onkohan joku yleinen vika vai kenties ongelma vaan mun koneessa.. Tän kommentin pointtina vaan toi ongelma, en siis kiinnostunut lukijaillasta =D

Ja myöhästyneet uudenvuoden toivotukset!

Maija (Ei varmistettu)

Minä? Ennen kuin koulukiireet ja työsterssi alkaa toden teolla painaa päälle, olisi mukava hieman rentoutua :D

Mujy (Ei varmistettu)

Tää ois ihan huippu! Avec olisi jo valmiina mielessä :)

Inka (Ei varmistettu)

Hihkaisu! Ellei paikat ole jo menneet.

Rege
Pöllömummo

Mikä maa, mikä kaupunki...?

Riikka (Ei varmistettu)

Kiinnostuneita ollaan! Ois ihan huippua siskon kanssa päästä, kun ollaan sun blogia yhessä jo ennen aussi aikoja seurailtu. Ei oo ollu helppo vuos meilläkään takana ja ois ihanaa saada siskolle järkättyä edes pieni piristys :)

Nikki Sund (Ei varmistettu)

Hei
Olen pitkään jo katsellut noita Supertrashin vaatteita, mutta en
ole kokeillut. Tulisin mieluusti lukijailtaasi tyttäreni kanssa jos
saa ottaa kaverin mukaan.

Kommentoi