Luo matkasi - Lontoo

Mungolife


Muistatteko kun täällä kerroin teille mahtavasta sovelluksesta nimeltä CreateTrips? No, nyt sain vihdoin ensimmäisen oppaani sinne aikaiseksi :) Lontoo-vinkkejä on kyselty, ja nyt niitä olisi yhden kaupunkioppaan verran tarjolla. Laitoin oppaani ihan ilmaiseksi tuonne CreateTripsin palveluun, joten jokainen sen sieltä löytää helposti ja saa omakseen ilmaiseksi.

Helsinki-opas on työn alla, ja heti kun saan sen valmiiksi, julkaisen siitä tiedon myös täällä blogin puolella.

Suosittelen kaikkia tekemään omia oppaita lempikaupungeista ja jakamaan näitä kavereiden kanssa. Oppaille voi itse määritellä hinnan, ja parhaassa lykyssä siis tienata niillä myös uutta matkarahaa :)

Open London by Mungolife Preview

Ajattelin tuolla Kroatiassa yrittää hieman tehdä opasta reaaliaikaisesti, eli lisäillä kohteita sitä mukaa, kun ne on koettu ja kirjoittaa niistä pienet esittelyt heti. Pysyypä itselläkin kätevästi matkapäiväkirja! Android-versio tästä on vieläkin työstössä, ja se lanseerataan näillä näkymin syksyllä, mutta onneksi MacBookn lisäksi vanhalla iPhonellani pääsen käsiksi tähän applikaatioon. Olen imenyt itseeni eri oppaita nyt, enkä malta odottaa kaikkia upeita kohteita, joita maapallolla on vielä tarjota minulle!

Opas oli helppo tehdä, joskin minulla välillä hidasteli kuvien lataaminen; suosittelen siis lataamaan kuvat palveluun pienemmässä koossa, niin ne ehkä tulevat sinne nopeammin. Kaiken kaikkiaan opas oli todella helppo tehdä ja ohjelma auttoi paljon eri paikkojen löytämisessä :)

Käykää siis tsekkaa mun opas, jos kiinnostelee mun vinkit Lontooseen! Opas löytyy kun CreateTripsistä etsitte Mungolife-tekijän oppaita tai painamalla tuosta yllä näkyvästä linkistä!

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

Jospa kohtapuoliin saisivat sen Android-version aikaiseksi!

vm (Ei varmistettu)

Sopivasti postauksen aihealueeseen liittyen ajattelin kysäistä sulta pikaisia vinkkejä helsingin reissulle poikaystävän kanssa? Asiaa hankaloittaa se, että ollaan aika pienellä budjetilla minilomalle lähdössä. Hotelli on varattu, mutta missä kannattaa käydä ja entä jos sataa?

Camilla (Ei varmistettu)

Mahtavaa, kiitos! Maanantaina poikaystävän kera Lontooseen menossa! Ihanaa palata sinne. Kiitos vinkeistä!

E (Ei varmistettu)

Moikka Anna! Ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta lähetin sulle sähköpostia Zaran vaaleanruskeasta takista. Oletkohan mahdollisesti viestit saanut? Ymmärrän toki, jos et ole kiireiltäsi ehtinyt vastata :)

E (Ei varmistettu)

Mistä yleensä ostat niitä kauniita leikkokukkia:-)? Onko ne minkä hintaisia (Suomi/Lontoo)?

meow (Ei varmistettu)

Uusimpaan postaukseen en saanut kommentoitua, mutta mitä ikinä p*skaa onkaan tapahtunut, niin tässä sulle väsynyttä piristystä aamuun, päivää, iltaan tai yöhön: http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2015070820001407_fd.shtml

Halit! :)

Laura (Ei varmistettu)

Hei! Kaipailisin Lontoon vinkkejä, mut mungolifeä ei löydy tuolta?

Kommentoi