LV

Mungolife

Huomenta!

Mun sähköpostiin kilahti taas mielenkiintonen uutiskirje, josta ajattelin teille ilmotella :)

Ooolala.fi -verkkokaupassa on tänään Louis Vuitton Vintagen second hand laukut -60 % nimittäin!

Jos siis monogrammi-Speedy tai weekenderi on ollut hakusessa, niin nyt ois aika hyvä diili. Toi kivannäkönen lompakkokin on vain 220 euroa alessa :)

Ooolala.fi takaa, että tuotteet on aitoja Louis Vuitton -tuotteita, käytettyjä tosin.

Multa usein ylipäätään kysytään siitä, miten uskallan ostaa merkkituotteita second handina. Esim. uusin Givenchyni on eBayn kautta ostettu (joskin oli uusi) ja myös YSL Belle du Jour on käytettynä ostettu. Netti on pullollaan ohjeita merkkilaukkujen aitouden varmistamiseksi. Itse olen hankintani tehnyt niin, että niiden kanssa on tullut hankintakuitit ja paperit, mutta sekään ei sinänsä ole kyllä välttämätöntä :)

Tässä pieni ohjeistus mongrammiLuiskien hankintaan:

Authentication Guidelines

• Know the Monogram placement: the monogram itself can give clues as to authenticity. Louis Vuitton is very careful about the way the monogram is placed on any piece. Most of its styles are the same today as they were when they first came out with a few exceptions. The actual LV monogram is usually (with the exception of some vintage pieces) symmetrical from side to side in all monogram styles (traditional, Multicolore, Cerises, Mini mono, Vernis etc.) as you can see in the Louis Vuitton Speedy (notice where the LVs are in relation to the handles, sides, quatrefoils etc).

• Stitching: Stitching should be very even and regular. The same number of stitches will be found in similar locations on similar bags. For example the leather tab that the handle attaches onto on any size monogram Speedy bag will always have 5 regular sides, even stitches across the top.

•  Made in France: While it is true that authentic Louis Vuitton is made in France, for over 25 years, Louis Vuitton has also produced bags in the USA, Spain, Germany and Italy. It is not true that a Louis Vuitton bag has to be marked "Made in France" to be authentic. 

•  Know the Date and Code: Louis Vuitton uses a "Production Code" in its bags for its own internal purposes. It does give clues as to where the bag was made and how old it is. This number is not a unique registration number, so it is possible to find an identical number in a similar (or totally different model) bag that was produced at the same relative time and place. Since the early 1990's, this code has been represented by two letters followed by four numbers. Before then, the code was different, one or two letters followed by three or four number or three numbers alone. Many vintage pieces have no date code at all. This is true of "French Company" pieces as well. The vast majority of Louis Vuitton items since the early 80's will have a date code. 

• Know where it should be and what it should look like: The date code will almost always (with very few exceptions) be in the same place in every bag throughout the years. So you know that if you are looking for a Cabas Piano and you find one with a date code in the pocket (when it should be under the d-ring) you're looking at a fake.

Noilla pääsee alkuun :)

Suomessa on lailla kielletty piraattien myyminen, joten asianmukaisesti rekisteröidyissä nettikaupoissa myydään aitoja tuotteita.

No anyway, jos siis kaipauksessa on ollut Luiskan kassi, nyt sellaisen saa huomattavasti huokeemmalla tänään Ooolala.fi :ltä :) Kampanja päättyy tänään, olkaa siis nopeita :)

Mä palaan illalla takaisin päivän postauksen kera :)

(Postaus toteutettu yhteistyössä Ooolala.fi:n kanssa :) 

Kommentit

Linda (Ei varmistettu)

Hei tuli vain mieleen, että aiotko vielä tehdä postausta ystäväsi häistä vai oletko jo tehnyt sen, ja multa vaan jäänyt huomaamatta? :-)

Anna (Ei varmistettu)

Aion kyllä. En ole vielä saanut kaikkia kuvia hänellekään, niin teen postauksen vasta kun olen saanut ne hänelle toimitettua :)

Anni (Ei varmistettu)

Se koodi on (ainakin ennen oli..) siellä taskun alla! Muistaakseni ku katot sitä taskua, niin oikealla puolelle ylhäällä. Joudut kääntämään se taskun ympäri nähdäksesi sen :)

Anna (Ei varmistettu)

Nyt löysin sen! :)

ol (Ei varmistettu)

Hei osaatko sanoa missä kohtaa Neverfullissa on date code? Oon yrittänyt etsiä mutta se ei pistä silmään.. :D Aito laukku siis kyllä kyseessä on kun Vuittonilta on ostettu :)

Anna (Ei varmistettu)

Ahmm, en itse asiassa tiedä. Mun molemmat on liikkeestä haettu, mutten äkkiseltään keksinyt, missä se on :D Osaisko joku kertoa?

Mums (Ei varmistettu)

se löytyy sen sisätaskun alta oikeelta puolelta laukkua, mutta sen vetskarin yläpuolisesta osasta..sinne kandee kurkata, siellä on datecode läpyskä :)

Anna (Ei varmistettu)

Jeps, löyty :)

Paula (Ei varmistettu)

Se on sielä sisätaskun alla piilossa :) itekin etsin sitä tovin...

Anna (Ei varmistettu)

Juu, löyty vihdoin :)

Nina (Ei varmistettu)

Löytyy sieltä sisätaskun alapuolelta :) eli kun sitä taskua nostaa

Anna (Ei varmistettu)

Jees, nyt löyty :)

Olyah (Ei varmistettu)

Se on siellä sisätaskun alla, jossain ihan syvimmissä perukoissa jommallakummalla puolella :D eli nostakaa se pussi ylös ja katsokaa sen alta. Mulla kesti kans hetki löytää se!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, täällä oli vähän paniikinomainen kopelointi menossa, vaikka oon sen Stadin LV-liikkeestä hakenu :D

Pirpana (Ei varmistettu)

"VAIN" 220euroa? "Kivannäköinen" lompakko? Anteeksi mitä? Ei millään pahalla, mutta kuulostaa vähän siltä että on rahan arvo vääristyny jossain, kun noin ilmasee asian. Ihan oikeasti, kivannäköinen lompakko VAIN 220e. En vaan käsitä tuota lausetta.. Toisilla on varaa mällätä ja leveillä sillä. Ei muuta sanottavaa..

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä se ei ole mitenkään leveilyä, jos lompakko, joka normaalisti on lähes 500 euroa, on nyt 220 euroa :) Mulla on itselläni lompakko, joka on kalliimpi kuin tuo, eikä ole mun mielestä kallis asia jos vuosia kestävään lompakkoon panostaa :)

omena (Ei varmistettu)

Hahah nää on näitä ihme vinkujia :D
Ostin ite just ensimmäisen merkkilaukun ja kaveri kauhisteli sitä hintaa.. ja sit kuitenki ite ajaa 15000e autolla, vaikka tonnin autollakii pääsis eteenpäin ;)

Anna (Ei varmistettu)

Totssa sekin :)

Nelli (Ei varmistettu)

Hei, onko maailmanympärysmatkasi kustannuksista ja niiden jakautumisesta postausta. yritin etsiä mutta en löytänyt? Kaipailisin kovasti vinkkejä kulujen suhteen, kuinka paljon eri maissa ja mantereilla kannattaa varata asumiseen, ruokaan jne. Toki tiedän summien vaihtelevan sesongin ja omien kulutustottumuksien ja visan limitin mukaan ja olenkin muutamista blogeista löytänyt hyviä vinkkejä.

Anna (Ei varmistettu)

Moikka! Ei oo tollasta postausta. Se on kauheen vaikee sanoo ees suuntaa-antavasti, koska meillä oli räätälöity reitti, enemmän lentokohteita ku yleensä ja muutamissa paikoissa ystävien majoitus. Hankala siis sanoa edes viitteellistä summaa kenenkään hyödyksi ja asian tarkka läpikäyminen kääntyy vaan siihen, että ihmiset jauhaa raha-asioista, tenttaa tuloista ja antaa palautetta, joka ei oo mitenkään aiheellista. Päätin aikanaan olla tekemättä hintasuunnittelu-postausta, koska koin ym. syistä että siinä voittaa paljon vähemmän (lukijat) ku häviää (minä) :/

Niina (Ei varmistettu)

Tästä kommentistasi ilmenee hyvin nykybloggaajien (ei siis vain sinun) ahneus. "En tee postausta aiheesta X, koska lukijat hyötyisivät siitä, enkä minä". Itsekin olen lukenut blogiasi vuodesta 2009 ja tuo oman hyödyn ajattelu kyllä sai näkemään punaista. Eikö jostain asioista oikeasti voi postata, jos se ei ole yhteistyö ja et siitä taloudellisesti hyödy? Kyllähän sinä olet itse hyötynyt lukijoistasi, koska kävijämäärien perusteellahan nuo yhteistyöt tarjoutuu. Korjaa, jos ymmärsin jotenkin väärin viestisi sisällön.

Anna (Ei varmistettu)

Korjaan. Koska olet ymmärtänyt täysin väärin. Ensinnäkin olet ymmärtänyt väärin sen, että mullaolisi ylipäätään mitään velvollisuutta kirjottaa. Ihan ensinnäkin. Minä en hyödy lukijoista, vaan minä saan hyötyni mainoskumppaneilta, joiden kanssa sovitaan diilit, ja he määräävät velvollisuuteni niiden tiimoilta, ei lukijat. Lukijat valitsevat mitä lukevat, mutta määräntävaltaa tai velvollisuuksien määrittämistä he eivät saa. Ihan ensinnäkin.
Toiseksi. Tässä kyse ei ole siitä, hyödynkö minä rahallisesti jostakin. Kyseessä ei ole ahneus.
Kyseessä on se, että lukija ei saa hyötyä tästä postauksesta mitenkään valtavasti, koska mun antamat arviot on niin erilaisia siihen nähden, mitä muilla olisi meininki matkan suhteen. Minä taas kärsin tässä siitä, että joudun sen jälkeen todennäkösesti pari viikkoa kuuntelemaan spekulaatioita tuloistani, ja raha-asioista, spekulointeja ja kritiikkiä. Eli minäkään en hyödy postauksesta mitenkään (hyöty voi olla lukijoiden positiivinen mieli, se, että joku hyötyy postauksesta tai ylipäätään hyvä palaute), vaan päinvastoin joutuisin negatiiviseen myllyyn.

Aina ei kannata ajatella, että ollaan vaan ahneita, vaan asiat on paljon monisäikeisempiä, ja kaltaisesi ennakkoluuloiset negatiivissävyiset kommentoijat supistavat jatkuvasti aihepiiriä, josta bloggaaja kirjoittaa.

Anne (Ei varmistettu)

Hei, mä löysin meidän roskiksesta naapurin häädön jäljiltä louis vuitton "jättilaukun" ja tuommoisen lompakko/käsilaukkuyhdistelmän harmaa nahkainen nyörillä suljettava, mistä saan selville aitouden ja mihin laittaisin myyntiin jos ovat aitoja? Minä ostan veskani kirpparilta, en ymmärrä muotimerkeistä mitään, joukossa oli myös noita wallet/purse tsydeemejä merkeiltä michael kors, gucci ja hermes, ja kaikki ovat kuin uusia, paitsi siinä jättilaukussa (ruskea, täynnä lv-logoa) hieman käytön jälkiä.

Kommentoi