Maalaustaitoiset hoi!

Terveisiä tien päältä! Kuten Instagram-seuraajani jo tietävätkin, käytiin tässä miehen kanssa pikamatka Jyväskylässä, moikkaamassa Juuliaa, joka tekee mulle aivan jumalaista vaatekappaletta tällä hetkellä! Pinterest-kuvasta se lähti, ja nyt tuo taituri ompelee mulle varmaan mun vaatekaapin heittämällä kauneinta vaatetta! Juulia on Suomessa vaan käymässä, sillä neiti on tällä hetkellä töissä Vera Wangilla suunnittelemassa hääpukuja. Ei nyt ihan mikään pikkusuoritus suomalaiselta ompelijamestarilta. Oon niin ylpee Juuliasta ja ihan älyttömän kiitollinen, että tuo ihana nainen keksi, että hänellä on kyllä tässä lyhyellä kesälomallaan aikaa väkertää mulle vielä yksi ihana vaate! En kestä! Juulia toi silkit tuohon Nykin Moodista, jota ne käyttää paljon Project Runwayssakin! En kestä miten ihana mimmi! Saan valmiin tekeleen kätösiini ensi viikonloppuna kun näemme Helsingissä, enkä malttaisi odottaa. Nyt en meinannut haluta sovituksessa riisua tuota, vaan olisin vaan voinut pyöriä siinä ihanuudessa loppupäivän.

Mulla on ollut ilo tän bloggaamisen kautta tutustua upeisiin ja taitaviin naisiin, jotka ovat niin lahjakkaita, että melkein pyörryttää! gTien upea nahkasomiste on aina ylpeästi esillä mannekiinini päällä ja molempien blogin kautta löytämieni ompelijoiden luomukset ovat ihan suosikkivaatteitani (kaason asustani tulossa juttua alkavalla viikolla) ja lukijani minulle tekemä statement-korukin on yksi ehdottomasti lemppareita asusteitani. 

Minusta on hienoa, että blogini kautta pääsen tutustumaan näihin omien alojensa mestareihin, mutta ennen kaikkea on upeaa, että pääsen kertomaan heistä näin laajalle yleisölle. Jos minulla olisi mahdollisuus, ostaisin vain mittatilausvaatteita pieniltä suomalaisilta naisyrittäjiltä, koska tiedän hyvin itsekin, että yrittäjyys ei ole helppoa. On myös jotakin upeaa siinä, että tietää saavansa uniikin kappaleen, jonka joku on tehnyt käsityönä hyvissä työolosuhteissa.

Tästä aasinsiltana peräänkuuluttelen seuraavaa kädentaitoista ihmistä! Osaatko maalata? Tunnetko jonkun, joka osaa? 

Sain tuossa mahtavan idean tulevaan kotiimme, josta myös mies innostui ihan täysillä. Sen toteuttamiseen tarvitsisimme ihmistä, joka on taitava käsistään ja hyvä maalaamaan! Hakusessa on kaksi maalausta, jotka tulevat isoille canvas-tauluille. Jos siis lukijoideni joukossa on taitavia maalareita, joilla on hieman aikaa käsillään tässä kesä- heinäkuussa, niin hihkaiskaahan mulle olemassaolostanne! Tai jos tunnette taitavia maalareita, niin kertokaa toki heille tästä!

Olisi ihanaa, jos taitavat ja innostuneet ottaisivat yhteyttä anna (at) mungolife.fi tai ihan vaikka heittäisi kommenttia tähän!

Nyt on tosiaan Jyväskylässä käyty, Trattoria Aukiossa vedetty hyperhyvät pizzat naamaan, uutta astiastoamme täydennetty, ompelutyötä mallattu ja ehkä jopa löydetty puutarhakalusteet uuteen kotiin. Nyt pääsemme vielä uuteen kotiin hieman lisää mittailemaan ja vähän tarkemmin tutkimaan tulevaa kotiamme. Ensi viikolla pitäisi alkaa tilaamaan remppamatskuja ja iiiiik kuukauden päästä päästään jo muuttamaan!

Jos vaikka tällä kertaa vihdoin muistaisimme ottaa kuviakin uudesta kodista, kun ei tähän mennessä ole viittitty sellaista harrastaa.

Nyt siis jatkan kesäloman suunnittelua, remppajuttujen tuijottelua ja odotan innolla, josko joukoistanne löytyisi oman elämänsä Picasso 🙂

Kommentit (29)
  1. Hei, en tiedä minkälaista maalausta suunnittelet, mutta jos vähääkään pidät abstraktista tyylistä niin suosittelen tarkastamaan Karusoman valikoiman. Ville tekee myös tilaustöitä jos valmiista valikoimasta ei löydy sopivaa 🙂

    1. Kiitti vinkistä, täytyy tutustua aiheeseen tarkemmin jos tulee tarvetta toisille tauluille 🙂

  2. Tiedän yhden taitavan maalarin ja tekee paljon myös tilaustöitä. Minkä tyyppistä maalausta oli tarkoitus? Akvarellia, vesiväriä? Instagramista löytyy nimellä leenaraussi

    1. Kiitos vinkistä, meidän taiteilija löytyi jo 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *