Maid of Honour // Santorini

Mungolife

Huhh, vihdoin alkaa pikkuhiljaa kevään ja alkukesän kiireet hellittää ja ehtii keskittymään menneisiin asuihin ja reissukuviin :) Ensimmäisenä throwback-postauksena haluaisin esitellä vihdoin tarkemmin tuon jo Instagramissa vilahtaneen kaason asuni!

Minula oli tosiaan pari kuukautta sitten kunnia olla rakkaan ystäväni kaasona Santorinilla. Valmistelut alkoivat jo hyvissä ajoin ja metsästyksessä oli meille kahdelle kaasolle vaaleansiniset mekot morsiamen toiveiden mukaisesti. Jossakin keskustelussa väläytin ideana, että mitä jos teettäisimme mekot, kun mieluisia ei tuntunut löytyvän. Pinterestiä selailtuamme tuli mieleemme samanlaiset tyllialaosaiset mekot, ja siitä se idea sitten lähti. Päädyimme kaksiosaiseen pukuun, jotta hametta ja toppia voisi tarvittaessa käyttää erillään.

Minähän tosiaan kuuluttelin blogin puolella ompelutaitoisia tuossa keväällä, ja meille löytyi sieltä useampikin ompelijaehdokas. Päädyimme kuitenkin Ateljé Jenni Julian asiakkaiksi, ja suunnittelimme asut yhdessä Jennin kanssa. Meillä on toisen kaason kanssa hieman erilainen ruumiinrakenne, niin päädyimme tilaamaan hieman erilaiset topit. Mulla on niin lyhyt selkä, että jos toppi on napamittainen, niin navasta tisseihin on arviolta noin kolme senttiä :D Siksi halusin korkeakauluksisen topin. Häissä en halunnut huomiota kohti omaa rintaosastoa missään nimessä, ettei tarttisi miettiä loistaako jostain rintsikat tai liikaa vakoa tai voinko kumartua jne. Päädyin siis klassiseen korkeaan pitsikaulukseen topissa. Ja tällainen siitä tuli!Mekkomme saivat paljon kehuja ja itsekin tykkäsimme näistä valtavasti! Molemmat saivat juuri mieluisat mekot, joille on käyttöä muutakin kuin kaason hommissa.

Tässä välin olisi hyvä esittää julkinen kiitos ihanalle ompelijallemme, sillä näistä tuli upeat ihan yli odotusten! Kävimme yhdessä Jennin kanssa valitsemassa vaaleansinistä tylliä ja valkoista pitsiä morsiamen toiveiden mukaisesti, ja Jenni otti meistä mitat samalla. Polttareiden jälkeisenä aamuna Jenni kävi tapaamassa meitä kolmea ja pääsimme ensimmäistä kertaa sovittamaan luonnoksia. Japanin matkan jälkeen kävin sovittamassa toistamiseen näitä, ja sitten hieman ennen hääreissua asu oli valmis ja sain sen postitse Kuopioon. Halusin asun varmuuden vuoksi vielä kerran sovitettavaksi, sillä pelkäsin jotain istuvuusfiaskoa siellä Santorinilla :D Olin näköjää hieman turvoksissa Japanin reissun jälkeen sovituksessa ja hame olikin hieman löysähkö, mutta Jenni oli säätänyt tuon niin, että säätövaraa oli nappien muodossa. Parasta! Oli mahtavaa viettää ystävän häät asussa, jossa itse viihtyi hyvin. Jos kaipaatte Suomessa hyvää tekijää, niin suosittelen kyllä täysin sydämin Jenniä!

Kyseisen hameen olen kuvannut muuten jo toisessakin asussa, ja näette sen ihan pian :)

Häihin asustin hameen ja topin pienellä valkoisella Chanelilla ja valkoisilla korkkareilla, jotka sopivat mielestäni kauniisti ja toivat asuun raikkautta. Harkitsin ihonvärisiä kenkiä ja laukkua, mutta en halunnut rikkoa tuota sinivalkoista harmoniaa, joten näillä mentiin. Komea seuralainen käsipuolessa oli lisäbonus, sinisessä puvussaan, joka on ihan mun lempivaate miehellä.

Mitäs sanotte? Oliko suunnitelmamme toimiva? Ja eikös olekin upea toteutus? :)

Kiitos ihana Jenni!

Kommentit

Lilyyy (Ei varmistettu)

No huhhuh, super ihana! En tiedä oliko toi reaktio ja kommentti mekolle, maisemalle vai miehelle, kaikki meinaan toimii!! ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Aivan ihana <3

Ems (Ei varmistettu)

Kaunis asu ja todella hyvännäköinen pari!

marjutt (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.blogspot.fi

Vautsi mikä upeus! Niin mekko kuin pariskuntakin!

Kia (Ei varmistettu)

Aivan upea kokonaisuus eikä samanlaista löydy kaupasta.

IraCassandra (Ei varmistettu)

Huhhuh että on UPEA asukokonaisuus! Olette myöskin komea pari :)

Krisu (Ei varmistettu)

Vau! On kyllä yksi hienoimpia asuja mitä minä äkkiseltään muistan. Ja miehesikin on tosi tyylikäs täydellisen värisessä puvussaan. Kaiken kaikkiaan aivan ihania kuvia!

Minusta on myös tosi hienoa, että nostat esiin näitä kotimaisia ammattilaisia :) Taitava ihminen ansaitsee menestyä.

sipu (Ei varmistettu)

Tosi tosi ihana!!!Sopii sulle älyttömän hyvin

Allu (Ei varmistettu)

Nyt on osunut kyllä nappiin! Kuvat tuovat huulille hymyn väkisinkin, kauniita vaatteita ja ihmisiä!

TanjaP (Ei varmistettu)

Mieletön on eka ajatus.Asusteet,meikki ja kuvien tunnelma on +10. Miehen olemus ja puku+maisemat toimivat myös.Kaunis ja komea pari olette.

Hemppe (Ei varmistettu) http://mythinghenzu.blogspot.fi

Upea !!

S (Ei varmistettu)

Upea pari :)

Amaalia (Ei varmistettu)

Wau mitkä kuvat teistä kahdesta! Menis ihan kihlajaiskuvina:) olis ollu kiva nähdä toisenkin kaason asu, et miten toi hame toimii toisenlaisen yläosan kanssa.

Erika (Ei varmistettu)

Aivan upea kokonaisuus! Tykkään varsinkin tosta topista, mutta kyllä hame on myös tosi upea :)

Nea (Ei varmistettu)

Aivan upea tuo viimeinen kuva <3

meow (Ei varmistettu)

Upeat kuvat, mekko toimii täydellisesti :)

Sanna (Ei varmistettu)

Tyrmäävä ilmestys!!

Hmclehto (Ei varmistettu)

Instassa aikoinaan jo kommentoin aivan mun yks suosikeista ikinä ja tietty nuo maisemat in back droppina ovat ok

Elisa (Ei varmistettu)

Taidan haluta mun kaasoille just tuollaisen asun, sitten joskus kun naimisiin päädyn! Täyttä rakkautta <3

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

I swear Anna, you and your man look so great together. And these outfits are kinda perfect. He is very handsome (good choice!) and you're stunning as alaways. <3

primrose (Ei varmistettu)

Huikean ihana asu! Mieletön idea että asu on kaksiosainen. Siitä on varmasti iloa moneen eri tilanteeseen! :) Kuvat ovat upeita ja ihanaa että halusit jakaa yhteiskuviakin kanssamme. Komeeta meininkiä!

Minna (Ei varmistettu)

Sä olet niin kaunis! <3 ihan mielettömiä kuvia, nuo maisemat ovat niin upeita eikä kyllä miehessäkään mitään valittamista! Näytätte niin onnellisilta yhdessä :)

Sip (Ei varmistettu)

Great looking couple ! Congrats !

Kommentoi