Mainostellen

mainoskuvaukset (1 of 11)

*Yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa*

Äiti äiti mä oon telkkarissa! Tai no, tästä päivästä lähtien, meikäläinen pilkahtelee telkkarissa välillä mainostauoilla, nimittäin minua pyydettiin tuossa vähän aikaa sitten Ostohyvitys.fi -palvelun mainoskasvoksi. Kuvasimme upeassa Villa Grandessa Vantaalla pari viikkoa sitten koko päivän, ja nyt olisi 30 sekunnin pätkä valmis nähtäväksenne. 

Tässäpä siis hieman Behind The Scenes -matskua sieltä kuvauksista, kun poikaystävä kiltisti tuli mun henkiseksi tueksi.

mainoskuvaukset (2 of 11)

mainoskuvaukset (4 of 11)

mainoskuvaukset (5 of 11)

mainoskuvaukset (6 of 11)

mainoskuvaukset (7 of 11)

Mainoksen tekeminen oli tosi jännää. En oo koskaan tajunnut, miten paljon väkeä ja työtä lyhyen mainoksen kuvaaminen voi vaatia. Meillä oli aivan mahtavan mukaava ja ammattimainen tiimi, jonka kanssa sitten sain tehdä töitä tuon yhden päivän. Jotenkin olen aina pitänyt itseäni varmana ihmisten edessä puhujana, mutta kun kameran takana oli yhtenä hetkenä varmaan viisitoista ihmistä ja piti saada sanottua sellainen monsterisana kuin ”suosikkiverkkokaupoistasi”, niin tälle s-vikaiselle saatiin lyödä klappia naaman edessä useamman kerran. ”Apua, taas mä katoin ohi kameran” tai vaan hysteerinen naururemakka on tallentunut useamman kerran nauhalle 😀 Lopputulos on toki omaan silmään jotenkin kikatusta aiheuttava, mutta edes yleensä kriittisin pikkusiskoni ei nauranut minulle yhtään, joten tämä voitaneen laskea voitoksi 🙂 Valmis tuotos tosiaan pyörii sitten TV-kanavilla, tai sen voi malttamattomimmat tsekkaa täältä. (Linkki Youtubeen)

mainoskuvaukset (8 of 11)

mainoskuvaukset (9 of 11)

mainoskuvaukset (10 of 11)

mainoskuvaukset (11 of 11)

Palvelu lienee todella monille jo tuttu, mutta kerrottakoot vielä tarkemmin 🙂 Ostohyvitys.fi siis tosiaan tarjoaa rahaa takaisin jokaisesta palvelun kautta tehdystä ostoksesta. Mainostajat maksavat palvelulle komissiota heidän kauttaan tulleista tilauksista, ja nämä komissiot palvelu sitten jakaa käyttäjiensä kanssa. Kun siis ostaa jotain esim. Zalandolta tai varaa hotellin vaikkapa Hotels-comilta, saa tietyn prosenttiosuuden komissiona itselleen.

Mun blogin lukijat saavat nyt 5 euroa ilmaista alkubonusta Ostohyvitys.fi-tilille! Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan joten kannattaa liittyä heti 🙂

Kommentit (20)
  1. tosi luonnollinen ja ”mielyttävä” puhe, tykkäsin. Hyvää duunia 🙂

  2. Tosi onnistunut mainos mun mielestä:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *