Make it Possible

*Kaupallisessa yhteistyössä Huawei

makeitpossible (9 of 26).jpg

Sain mahdollisuuden yhteistyössä Huawein kanssa järjestää kivan päivän muutamalle bloggaajalle ja sain aika lailla vapaat kädet sen tekemiseksi. Mä en oo koskaan ollut suuri PR-tapahtumien ystävä, tai siis vaikka monet tapahtumat on kivoja, on ne tietyllä tapaa hyvin samanlaisia. Mut oli superhauskaa järjestää itse oma tapahtuma bloggaajille! Mä oon tehnyt jo pitkään yhteistyötä Huawein kanssa ja ollut aina enemmän ja enemmän tyytyväinen mun puhelimiin. Tää uusin on ihan omaa luokkaansa ja rakastun siihen päivä päivältä enemmän. Nyt viimeisimpänä Singaporessa kuljeskellessa huomasin jälleen kerran kuinka älyttömän hyvä tuo puhelin onkaan. Oli siis ilo päästä esittelemään tuota puhelinta tytöille. 

Huawein slogan on Make It Possible, mikä kyllä toteutuu erittäin hyvin Huawein puhelin-innovaatioissa. Huawei tuntuu usein olevan se yhtiö, joka tuo markkinoille jonkin innovatiivisimman ihan uuden toiminnon ja joka tekee mahdottomasta mahdollista, yhteistyössä milloin Leican milloin Harman Kardonin kanssa. Aina saavutetaan makeita uusia ulottuvuuksia ja puhelimista löytyy niin isoimmat akut kuin mielettömät kaiuttimet ja tietenkin markkinoiden paras kamera. 

makeitpossible (1 of 26).jpg

makeitpossible (2 of 26).jpg

makeitpossible (3 of 26).jpg

makeitpossible (5 of 26).jpg

Mulle toi Make It Possible ajatuksena on jotenkin sellainen, joka todellakin resonoi. Tietyllä tapaa tässä omaa elämää eläessä tulee sellainen olo, että koko ajan tekee itselleen asioita mahdolliseksi ja ennen kaikkea tämä blogini tekee paljon asioita mahdolliseksi. Oon kokenut niin mielettömiä juttuja, että voisin täyttää postauksen niitä luettelemalla. Mutta ehkä olennaisinta on se, miten joka päivä ja viikko ja kuukausi tämä asia, jota kohtaan koin mielenkiintoa ja joka muuttui myöhemmin intohimoksi, mahdollistaa mulle niin paljon. Mä pystyin opiskelemaan ulkomailla omavaraisesti kun bloggasin samalla. Sain juuri sen tutkinnon, jonka halusin, mutta samalla sain viettää nuoruusvuoteni seikkaillen mitä mielettömimpiä seikkailuja 🙂 Mä voin asua Lempäälässä mieheni kanssa niin, että hänen uransa jatkuu, mutta samalla niin, että omani ei kärsi. Olen voinut työllistää itseäni mielenkiintoisin projektein ja viimeiseen kahteen päivätyöhöni on ehdottomasti vaikuttanut kokemukseni bloggaajana. Vaikka usein kaupallisia yhteistöitä arvostellaan lukijoiden toimesta, niin mä en osaa olla kuin kiitollinen, varsinkin Huawein kaltaiselle yhteistyökumppanille, joka on monta vuotta mahdollistanut mulle mahtavia kokemuksia ja hienoja hetkiä. Kaupalliset yhteityöt mahdollistavat sen, että blogini voi jatkua, ja sen mukanaan tuomat seikkailut. 

Niinpä mun järjestämässä Huawei-päivässä keskityttiin elämyksiin ja kokemuksiin, pieneen arjen seikkailuun. Sellaisiin asioihin, joita moni meistä on halunnut tehdä aina, mutta ei vaan ole koskaan saanut aikaiseksi tai on vain kerran päässyt kokeilemaan. Huawei teki mahdolliseksi tällaisen mahtavan päivän, missä pääsi puuhaamaan ja rentoutumaan ihan kunnolla 🙂 

Päivä alkoi tietenkin ruoalla. Koska kaikki hyvä asiat alkavat ruoalla. Huawei antoi kaikille osallistujille kokeiluun Huawei Mate 20 Pro -puhelimet, jotka kyllä hyvin malttamattomina kuorittiin paketeista ja lounas oli enemmänkin eri käyttövinkkien kysymistä ja antamista ja puhelinten tutkimista sekä tietenkin tekoälyllä ruokakuvien ottamista. Kameran huikeudesta taisi olla konsensus kokeilijoiden keskuudessa 🙂 

makeitpossible (6 of 26).jpg

makeitpossible (26 of 26).jpg

makeitpossible (7 of 26).jpg

makeitpossible (8 of 26).jpg

Ruoan jälkeen lähdettiin liikkeelle Huawein mahdollistamaan mielettömään seikkailupäivään! Ensin vuorossa oli lasersota Megazonessa, jossa Erika oli ihan voittamaton samalla kuin eräs allekirjoittanut vielä 21 minuutin kohdalla mietti, mitä hittoa siellä oikeen kuuluu tehdä 😀 Megazonessa bloggaajien tiimi oli voittamaton (ei kerrota kellekään, että vastustajina oli pieniä poikia :D) ja sieltä suuntasimme Prison Islandiin! Mä oon ihan koukussa Prison Islandiin, se on ihan huippukivaa! Me ollaan käyty siellä jo useita kertoja, mutta tytöistä vain yksi oli käynyt siellä ennen joten he saivat kyllä täyden kokemuksen 🙂 

makeitpossible (1 of 1).jpg

makeitpossible (11 of 26).jpg

makeitpossible (15 of 26).jpg

makeitpossible (12 of 26).jpg

makeitpossible (13 of 26).jpg

makeitpossible (14 of 26).jpg

makeitpossible (16 of 26).jpg

makeitpossible (10 of 26).jpg

makeitpossible (17 of 26).jpg

Ja viimeisenä action-hommana oli yksityistunti seinäkiipeilyssä ja boulderoinnissa, mikä oli ihan sairaan hauskaa! Mä olin ennen ihan peloton, mutta nyt mitä vanhemmaksi tulen, sitä helpommin tulee pelko. Annika ja Elisa rokkas tota kiipeilyä, ja muillakin vaikutti olevan hauskaa! Ite pelkäsin ekalla kerralla ihan hulluna, mutta tokalla kerralla uskalsin jo huipulle! Ja tunnin lopussa uskaltauduin jopa kiipeemään boulderointiseinän ylös! Jes! Ihan mahtava kokeilu ja oon ehkä vähän innoissani, että tätä pitää kokeilla jatkossakin. Kaikki muut paitsi ravintolakuvat on muuten kuvattu Huawei Mate 20 Prolla, haastavissa valo-olosuhteissa suurimmaksi osin. Allekirjoitan muuten sen, että mitä enemmän puhelinta käyttää, sitä parempaa jälkeä sillä koko ajan saa!

makeitpossible (18 of 26).jpg

makeitpossible (19 of 26).jpg

makeitpossible (20 of 26).jpg

makeitpossible (21 of 26).jpg

makeitpossible (22 of 26).jpg

makeitpossible (24 of 26).jpg

Todella aktiivisen kolmetuntisen jälkeen suuntasimme Espooseen Hyvinvointistudio Life Energy & Beautyyn, jossa saimme tutustua ihanaan hemmottelevaan kotimaiseen ihonhoitosarjaan, Henuaan. Tämän lisäksi saimme omat energiakivet ja lisäksi pääsimme kokeilemaan ryhmäenergiahoitoa. Tää oli aika linjassa päivän teeman kanssa, nimittäin Huawei Mate 20 Pro on ensimmäinen puhelin, jolla voi ladata toista puhelinta! Jos kaverilla loppuu puhelimesta virta, voi ladata toiseen puhelimeen lisää energiaa. Ryhmäenergiahoidossa pääsimme lataamaan toisiamme ja rentoutumaan aktiivisen päivän päätteeksi. 

Kaikin puolin mahtava päivä ja osanottajatkin taisivat olla aika fiiliksissä päivästä 🙂 Mielenkiinnolla odotan, mitä tytöt tykkää puhelimista ja millaisia kuvia niillä saavat tallennettua! 

Kiitos Huaweille ihanasta päivästä ja siitä, että mahdollistavat mulle mielettömiä kokemuksia ja ennen kaikkea maailman parhaan ja luotettavan puhelimen! 🙂 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *