MakeItVisual – 2

*Yhteistyössä Huawei Suomen kanssa*

Terkkuja juhannustunnelmista!! 🙂 Joko te olette muistaneet osallistua Huawein kilpailun toisen viikon kilpailuosaan? Tää viikko on ollut jotenkin niin lyhyt, että meinasi itseltä unohtua kokonaan!

Veikon vinkki kuuluu:
”Yllätyksellisyys herättää katsojan mielenkiinnon. Mielenkiintoa voi luoda yhdistämällä vastakohtia, esimerkiksi kuvaamalla kohdetta tavallisuudesta poikkeavaa taustaa vasten. Mikä on sinun yhdistelmäsi tai poikkeuksellinen elementtisi viikon kuvassa? Kokeile rohkeasti.”

IMG_9110

Huawei-tiimin P8-vinkki:
“P8:ssa on 16 GB:n muisti, joten yksin puhelimen muistiin mahtuu paljon kuvia testatessasi erilaisia kuvauskohteita ja -taustoja. Saat lisää tallennustilaa tarvittaessa käyttämällä mikroSD-korttia (P8:ssa on paikka tälle).”

Meikäläisen vinkki:
Mä rakastan asuissa ja kaikessa muussakin sellaista kunnon kontrastia. Esimerkiksi tutu-hame ja nahkahame näyttävät mun silmään ihanalta 🙂 Mietinkin tähän kuvaan vaikka mitä poikkeuksellista, vaikka suklaakastikkeen kaatamista hattaran päälle, mutta loppujen lopuksi päädyin aika tylsään kuvaan. Kastepisaroita kukkalehdillä. Toivottavasti teillä inspiraatio iskee paremmin tässä, sillä jaossa ois taas yksi mahtava Huawei P8 -puhelin. Vielä tämän päivän ajan ehtii osallistua 🙂

Muistakaa tägätä kuva Instagramissa hashtagein makeitvisual ja huaweisuomi, niin osallistutte arvontaan! 🙂 Lisää tietoa ja ohjeita täältä.

Nyt vielä nauttimaan aurinkoista mökkipäivää, ennen huomista paluuta Helsinkiin!!

Kommentit (1)
  1. Miksi poistit kommentin jossa joku lukija kertoi lopettavansa blogin lukemisen? Kommenttihan oli täysin asiallinen. Just asking. Mutta hyvää viikon jatkoa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *