MakeItVisual – 4

*Yhteistyössä Huawei Suomen kanssa*

Viimeistä viedään tässä Huawein kilpailussa, jossa olen mukana. Joka viikko tosiaan arvotaan Huawein upea P8 -puhelin, joka on itselläni tätä nykyä puhelimena, ja joka on mielestäni kyllä markkinoiden paras puhelin, varsinkin jos arvioidaan puhelimen kameraominaisuuksia. Siksi on ollut mahtavaa olla mukana tässä kampanjassa nämä neljä viikkoa ja katsoa ihan mielettömiä kuvia, joita ihmiset on lisäilly hashtagilla makeitvisual.

Tällä viikolla aiheena on kuvankäsittely ja editointi. Mielestäni kuvankäsittely on parhaimmillaan ihan mieletön lisä kuviin, mutta samalla siinä mennään helposti yli. Erilaiset hoikentavat ja kaunistavat toiminnot on hauskoja, mutta todellisuudentajun säilyttämiseksi on mun mielestä tärkeää merkitä kuvat retusoiduksi. Itse haluan kuvissa tuoda esille ne kauniit värit, syvyydet ja muut. Itseäni en halua muokata paremman näköiseksi, tai mitään muutakaan. Haluan tuoda aidon kauneuden esille paremmin kuvankäsittelyn kautta ja olenkin oppinut tässä blogatessa valtavasti kuvankäsittelystä 🙂

Veikon vinkki kuuluu:
“Kuvankäsittely on usein maku- ja kulttuurikysymys. Käsittelyn ei tarvitse olla liiallista, hillitty sävyjen säätö voi riittää. Editoiminen ammattikuvaajien kesken tarkoittaa oikean kuvan valitsemista. Siksi on hyvä, että on olemassa kuvia mistä valita. Käytä siis hetki työsi arviointiin ja muokkaamiseen ja julkaise sitten ylpeydenaiheesi muiden ihailtavaksi.”

sdr

Huawei-tiimin P8-vinkki:
“Joko olet kokeillut P8:n Kaunista-toimintoa selfiesi muokkaamiseksi? Saat ilmeesi freesattua nopeasti vaikkapa työhakemusta varten.”

Meikäläisen vinkki:
Kuvaan saa ihan erilaisen tunnelman kuvankäsittelyllä, kun syventää kontrasteja ja säätää ihan yksinkertaisimpia valotussäätöjä. Huawei P8:ssa on erinomaiset toiminnot muokkaamiseen, ja puhelimen iso ja responsiivinen näyttö mahdollistaa helposti muokkaamiset Lightroomilla parhaiden some-kuvien varmistaseksi 🙂

Muistakaa tägätä oma kuvanne Instagramissa hashtagein makeitvisual ja huaweisuomi, niin osallistutte arvontaan! 🙂 Lisää tietoa ja ohjeita täältä.

Tsemppiä kaikille viimeiseen arvontaan, joka päättyy siis tänään keskiyöllä! 🙂

Kommentit (1)
  1. Hei! Koska Sunless-arvonnan voittajat julkistetaan ?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *