MARJAVOIMAA SYKSYYN

*Kaupallisessa yhteistyössä Mossa

Mossa Sokos (1 of 6).jpg

Oon kirjoittanut tässä viimeisen vuoden aikana Mossasta useammassa yhteydessä, ja nyt kun tuoreiden marjojen tarjonta on vähentynyt kesästä, ajattelin turvautua taas tähän marjojen voimaan suoraan purkista. 

Heille, jotka eivät ole edellisiä postauksiani lukeneet, niin kerrotaan lyhyesti, että kyseessä on latvialainen kosmetiikkasarja, joka on ECOCERT -sertifioitu luonnonkosmtiikkamerkki. Mossa on todellakin hinta-laatusuhteeltaan erinomaista kosmetiikkaa, jota saa nykyisin melko hyvin päivittäistavarakaupoista.  

Mitä tarkoittaa ECOCERT-sertifikaatti? Se kertoo, että sertifikaatin saaneen tuotteen raaka-aineiden on oltava peräisin uudistuvista luonnonvaroista, ja niiden tulee olla työstetty ympäristöystävällisesti ja luontoa säästäen. Lisäksi tuotteiden täytyy olla ilman geeniteknisesti muunneltuja ainesosia, parabeeneja, fenoksietanolia, nanopartikkeleja, silikonia, polyetyleenilglykoolia, synteettisiä parfyymejä ja väriaineita ja eläinperäisiä tuotteita (paitsi jos eläimet luonnostaan tuottavat niitä, kuten hunaja, maito jne.) ECOCERT -merkillä varustettu tuote kertoo, että vähintään 95 % kaikista ainesosista täytyy olla luonnollista alkuperää ja pakkausten tulee olla biohajoavia tai kierrätettäviä. ECOCERTin myöntää kansainvälisesti toimiva ja riippumaton kontrollijärjestö, ja se on nykyään yksi tunnetuimmista sineteistä luonnonkosmetiikan standardisoinnin alalla. Sertifikaattiin luotetaan laajasti sen vaativien kokeiden ja tuotteiden arvioinnin takia.

Mossan kaikilla tuotteilla on tuo ECOCERT-merkki ja niiden pohjana on pohjoismaiset marjat. Runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät marjat ovat kiva pikku tehobuusti iholle, ja näin kuukausia näitä tuotteita käyttäneenä on pakko todeta, että nää todella toimii 🙂 

Mossan tuotteet eivät sisällä keinotekoisia aineita, jotka ovat haitallisia elimistölle, sitä ei ole testattu eläimillä ja se on todella ihoystävällinen. 

Mossa Sokos (2 of 6).jpg

Mossa Sokos (6 of 6).jpg

Tällä kertaa halusin muistuttaa tästä ihanasta tuotesarjasta, sillä Sokoksella on tällä hetkellä käynnissä Hyvä Olo -viikko, jonka aikana viisi näistä Mossan tuotteista on mukavassa -20 % alennuksessa. Jos siis teillä alkaa purnukat tyhjenemään tai haluatte vihdoin kokeilla tätä tuotesarjaa, nyt on erinomainen hetki sille.

Yksi alennetuista tuotteista on tuo mustaherukka-hiilikuorinta, joka on todella hellävarainen. Sillä saa helposti ja kevyesti kauniin tasaisen ja pehmeän ihon, ilman järeitä aineita tai mekaanisesti ihoa rasittavia osia. Tätä kun käyttää, niin huomaa, että ihohuokoset todella supistuu tasaiseksi ja poistaa ympäristön vaikutukset iholta. On muuten niin hellävarainen, että sopii myös akneiholle ja muutenkin ongelmaiholle. Yksi mun ehdottomasti suosikkituotteita ja TOP3-kuorintoja, mitä oon koskaan käyttänyt. 

Vitamin Cocktail – sarja on ollut selkeä suosikkini kaikista Mossan tuotteista jo pidempään ja näistä kaksi on myös tässä alennuksessa. Instant Energy yövoide/naamio toimii tosi kivasti nimenomaan sellaisena hieman naamiomaisen paksuna yövoiteena ja tuo päivävoide on yksi suosikkipäivävoiteitani jokapäiväiseen käyttöön. Hinta-laatu -suhteeltaan tuo on todella laadukas ja ainakin mun kuivahkolle iholle todella hyvin kosteuttava tuote. Sekoitan tähän joukkoon vielä aina pari pisaraa Mossan Oil Cocktail-tiivistettä, jos haluan vähän ekstrakosteutusta. 

Mossa Sokos (3 of 6).jpg

Mossa Sokos (4 of 6).jpg

Mossa Sokos (5 of 6).jpg

Mä käytän aika vähän kasvovettä, koska se tuntuu herkästi kuivattavan mun ihoa. Tää Mossan Youth Defence Glow + Repair Radiance Toner on mun mielestä yks niitä harvoja kasvovesiä, jotka ei kuivata edes kun läträä talvella kuivalle iholle, ja mä tykkään käyttää tätä välillä aamuisinkin, se jotenkin tavallaan valmistelee ihon hoidolle ja meikille.

Itse asiassa tää viiden tuotteen setti on aika täydellinen paketti, sillä viides tuote, joka kuuluu tohon aleen on valkoherukkainen Creme Mousse, joka on ihan super hellävarainen ja ihanan tuntuinen meikinpoistoaine, joka löytyy multa aina suihkukaapista. Näillä viidellä tuotteella pärjää jo pelkästään, tosin tietenkin Vitamin Oil Cocktailin fanina lisäisin sen vielä listalle. Se ei harmi kyllä ole alessa, mutta nää muut on kaikki -20 % Sokoksella. Nää on itse asiassa ihan naurettavan edullisia tällä alella, sillä päivävoide ja naamio/yövoide ovat 12,90 € ja 13,50 €, ja loput ovat alle kympin.

Joko te ootte kokeillu näitä? Vahva suositus ja suosittelen nyt täydentämään luonnonkosmetiikan varastoanne näillä huipuilla 🙂

Kommentit (2)
  1. Kyllä olen kokeillut tuotteita, sinun suosituksesta ne löysin :). Hiilikuorinta on minulla viikottain käytössä ja toimii omalla haastavalla entisellä akneiholla. Myös vitamin cocktail on käytössä kuten myös sarjan putsari, kasvovesi ja päivävoide loppui juuri.

  2. Täytyypä kurkata alevalikoimaa, kerranki kotiäidin budjetille sopivia laatutuotteita 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *