Matka- ja juhlahumussa

Mungolife

Voi että, miten ihania uutisia tää päivä on sisältänyt!!

Mikään ei tee päivästä täydellisempää kuin ystävien mahtavat uutiset :) Tänään mua on hemmoteltu niillä tai niihin liittyvillä jutuilla aika mitalla!! Tänään sain tutkiskella rakkaan ystävän tulevaa häämekkoa, ja pääsenkin juhlimaan yhden rakkaimmista ihmisistä häitä huhtikuussa kaason ominaisuudessa ja tämä aika ennen sitä tuleekin olemaan jännittävää polttareiden suunnittelua ja muuta häähumuhulinaa :) Kihlautumiset ja kaasoksi pyytämiset ovat ilahduttaneet päiviäni jo aiemmin tänä vuonna, mutta jotenkin tänään mekon ja save the daten myötä tuntui vielä enemmän todelliselta lähestyvät kekkerit!

Toiselta ystävältä kilahti tänään WhatsAppiin posiitivisen raskaustestin kuva, ja jouduin taistelemaan itseäni vastaan kaikin mahdollisin tavoin, etten olisi lähtenyt tanssimaan ympäri toimistoa :)

Mulla ei ole tällaisia uutisia tarjolla, mutta koska häitä juhlitaan Suomen rajojen ulkomailla, varasimme nyt jo hyvissä ajoin matkamme juhlimaan kyseisen parin rakkautta.

Sitä ennen on kuitenkin luvassa vähän erilainen reissu, kun suuntaamme joulukuussa tällaisiin maisemiin:

Oh yesssss... Poikaystävä ei olekaan vielä Arabiemiraateissa ollut, mutta minä ihastuin paikkaan puolitoista vuotta sitten kun kävimme Dubaissa! Tällä kertaa suuntaamme miehen kanssa Dubain lisäksi Abu Dhabiin ja tuohon upeaan hotelliin :) Varasimme matkan talvilomaksemme jo joku aika sitten, kun törmäsimme ihan mahtavaan tarjoukseen! Lennot Dubaihin irtosivat 205 eurolla, ja parista kivasta hotellistakin oli tarjolla mielettömät alennukset. Kymmenen päivää aurinkoa, can't wait!

Ja tänään kun surffailin lentoja ja hotelleja, totesin, että emme kyllä tule halvemmalla matkaa löytämään, joten matka häihinkin on nyt varattu :)

Suuntaamme Ateena-pitstopilla Santorinille ensi keväänä juhlimaan upeaa juhlaa :) Olen aina halunnut Santorinille, joten nyt kun ystävän häät on siellä, on paras mahdollinen aika mennä sinne!

Nyt kun olen takaisin päivätöissä ja tarkoissa vuosilomissa, ei ulkomaille häippäistäkään tosta noin vaan milloin mieli niin tekee. Aikansa kutakin, mahtavia vuosia on takana, mutta jotain jännää tässä on. Tässä suunnittelussa ja odotuksessa. Ehkä reissut ovat merkityksellisempiä, kun ne on harvemmassa. En tiedä. Täällä odotetaan siis joulua vieläkin enemmän kuin yleensä.

Nyt kaadan itselleni lasin viiniä ystävieni kunniaksi ja onnittelen heitä täältä kaukaa :)


Kommentit

Oi ihania uutisia ja onneksi olkoon vaan minunkin puolestani vaikka en heitä tunnekaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Sannis (Ei varmistettu)

Olimme mieheni kanssa toukokuussa Santorinilla. Ihana paikka ja siihen aikaan vielä vähän turisteja. Varasimme myös Dubain lennot talveksi (160€/hlö) ja olemme 5 yötä Dubaissa ja 5 yötä Abu Dhabissa. Olen käynyt siellä aikaisemmin ja on ehdoton suosikki talviaikaan, kun ei halua istua yli 10h lentokoneessa.

Sannis (Ei varmistettu)

Onkohan mun nettiyhteydessä jotain vikaa, kun edelleen kommenttini odottaa hyväksyntää?

Anna (Ei varmistettu)

Ei vaan en ollut käynyt keskiviikon jälkeen blogissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Aika samanlainen plääni kuin meillä siis :) Ja just sen takia mekin valittiin Dubai, kun on lyhyt suora lento, mutta kuitenkin ihanan lämmin :)

Tanya (Ei varmistettu)

Meilläkin Dubaihin matkat joulukuussa! Can't wait! Ihanaa näyttää miehelleni paikat, joissa itse olen käynyt pari kertaa. :) Kiva lisä teillä tuo Abu Dhabi!

Anna (Ei varmistettu)

Juu, odotan innolla, millainen on AD, mutta kyllä jo itsessään matka Dubaihin on aika ihana juttu :)

Maria (Ei varmistettu)

Aaaaw ihanaa! Voi että :) Täältä myös onnitteluja kaikille sen ansaitseville! Sun kirjotustyyli vaan on aivan ihana. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, kiva kuulla :)

Zipp (Ei varmistettu)

Tarkoititko, että reissut olisivat merkityksellisimpiä, kun ne ovat harvemmassa?
Näin ainakin itsellä, kun lomien puolesta vain yhden pidemmän reissun kerkeää vuodessa tekemään, niin kyllä sitä aina innolla odottaa :) Ja häät Santorinilla! Siinä on kyllä kaunis hääpaikka :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä, vähän huonosti sen ilmaisin :) Jotenkin lomat tuntuu merkityksellisemmältä kun niitä on harvemmassa, sehän on selvää :)

Anna (Ei varmistettu)

Jes jes! Me ollaan taidettu mun poikaystävän kans tarttua samaan lentotarjoukseen ja siis mennään Dubaihin kymmeneks päiväks ihan joulukuun alussa! Saanko kysyä mistä päin varasitte hotellin ja missä suunnalla teidän hotelli oli viimeksi? Meillä oli pitkällinen vääntö ja kääntö Downtown Dubain ja Marinan välillä ja varattiin sitten Marinan päästä mutta metron varrelta. Nyt jänskättää kun luin tänäaamuna vielä, että Marinassa ollaan eristyksissä ja paikka on äkkiä nähty läpi :D Terveisin ikuinen empijä

Anna (Ei varmistettu)

Meidän edellinen hotelli oli Grand Midwest, en nyt äkkiseltään muista aluetta, muttei ihan keskustassa kuitenkaan. Oisko ollu Media Cityssa :) Meillä on tällä hetkellä varattuna hotelli Bur Dubaissa, mutta saatetaan vaihtaa se Marina Beachille. Mä tykkäsin aivan valtavasti tuosta Marina alueesta, ja siis Dubaissa taksit on niin naurettavan halpoja, että missään ei ikinä ole eristyksissä :)

Ida (Ei varmistettu)

Voi että, kaksi mun unelmamatkakohdetta: Santorini ja Dubai! Odotan jo innolla postauksia molemmista paikoista :)

Anna (Ei varmistettu)

Katsotaan mitä saan aikaiseksi :)

Olipas ihanan positiivinen fiilis tässä postauksessa! :) Ihania juttuja ja reissuja tulossa, toivottavasti matkoista kuulemme me lukijatkin hieman, itseäni kun kiinnostaa nuo molemmat kohteet hurjasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, ja yritän ehdottomasti saada jotakin aikaiseksi :)

JessiH (Ei varmistettu)

Ihanaa, että edes jonkun päiviin on sisältynyt ihania uutisia (ja tätä lukiessa tuli itsellekkin hieman parempi fiilis, kiitos siitä)! :) Itse sain ystävältäni todella huonoja uutisia eilen ja täällä päässä onkin pitänyt koota itseään jotta jaksaa tukea ystäväänsä.. Mutta vaikka itse en ihan noin hulppeisiin maisemiin pääsekkään niin innolla odotan joka tapauksessa ensi huhtikuuta ja Roomaa! ;) Asiasta kolmanteen, miten olet viihtynyt Kuopiossa? :) Ainakin teksteistäsi on välittynyt hyvä fiilis, mutta tämähän voi olla niin monen muunkin asian ansiota.. :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kamalaa, hirveesti tsemppiä :) Olen itse asiassa viihtynyt ihan tosi hyvin, kaikki on loksahdellut aika kohdalleen :)

Karla (Ei varmistettu)

Vautsi, onnittelut ystävällesi!!! Kuulostaa kyllä ihan huippusuunnitelmilta!! :) ihanan positiivinen onniluseetusi piristi kyllä meikäläisenkin päivää :P

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, olen niin onnellinen molempien puolesta :)

Santorini on siis ihan täydellinen hääkohde! Nään ihan edessäni sen Mamma Mian (sen elokuvaversion siis) kohtauksen jossa kävellään kirkkoon iltahämärässä :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, se olisi kyllä ihanaa :) en ole vielä kohdetta nähnyt, mutta se on varmasti aivan uskomattoman kaunis :)

Jenni (Ei varmistettu)

Santorini on niin upea ja varsinkin kuvassa näkyvä Oia vei sydämeni <3 Arabiemiraatteihin olisi kyllä mahtava päästä, Abu Dhabi kiinnostaisi enemmän kun Dubai. Hienoja reissuja teillä tulossa :)

Anna (Ei varmistettu)

Meidän hotelli on Firassa, mutta viidessä päivässä ehtinee tutustua kaikkeen siellä saarella :)

Hanna (Ei varmistettu)

Heippa!

Ajattelin kysyä sinulta, kun olet asiantuntija Lontoon liikenteessä kulkijana, että miten se Oyester-card käytännössä toimii. Kun minulla ja miehelläni on jo matka varattuna sinne, mutta ei oikein päästy yhteisymmärrykseen siitä Oyester cardista. Eli ensin hankitaan lentoaseman metroasemalta se kortti ja siihen ladataan esim. 7 päivän travelcard vielä erikseen, joka maksaa 40 puntaa...? Nyt kysymys sinulle kuuluukin, että kattaako se 7 päivän (40 puntaa) kaikki julkiset kulkuvälineet lontoossa, vai pitääkö siihen vielä erikseen hankkia jotkut zonet- metroa varten?

Arvostan kovasti, mikäli jaksat vastata kysymykseeni.

Mukavaa syksyä!

Anna (Ei varmistettu)

Tuo travelcard on sellainen, että sen hinta vaihtelee zonejen mukaan. Eli jos sen ottaa zones 1-2, niin se on 32 puntaa, ja se kattaa kaiken zoneilla 1 ja 2. Yleensä ei hirveesti oo asiaa 2 pidemmälle, jos vaan melko keskeisillä paikoilla pyörii. Tuolla kuitenki hinnat varmuuden vuoksi niihin kaikkiin: https://tfl.gov.uk/cdn/static/cms/documents/tube-dlr-lo-adult-fares.pdf
Mutta siis itse kortti on muistaakseni 5 puntaa tms, ja sitten siihen tulee sen mukaan, mitä tarvii :)

Essi (Ei varmistettu)

Täällä myös yksi joka on suuntaamassa poikaystävän kanssa Dubaihin joulukuussa! Meistä kumpikaan ei ole siellä ennen ollut, mutta uskon että tullaan ihastumaan kyseiseen paikkaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Siitä on vaikeaa kyllä olla pitämättä :)

northern soul (Ei varmistettu)

Mun mielesta orjatyovoimalla rakennetusta ja sen voimalla pyorivasta paikasta on varsin helppo olla pitamatta.

Anna (Ei varmistettu)

No, asioista voi olla montaa mieltä. Kannattaisi sitten ehkä muuttaa Suomestakin pois, onhan meillä vankeusrangaistus totaalikieltäytyjille ;)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, voidaan kohta pitää lukijamiitti siellä :D

Essi (Ei varmistettu)

Hah joo, siinäpä on hyvä idea! :D

Elli (Ei varmistettu)

Hei kaikki Dubai-fanit, osaatteko yhtään eritellä mikä kohteessa on kolahtanut? Itse en ole koskaan käynyt, kun oma vaikutelmani siitä on just sellai huonosti kohdelluilla siirtätyöläisillä rakennetettu keinotodellisuus. Sijainti talvikohteena kuitenkin aika houkutteleva, joten oisin superkiitollinen jos joku jaksaisi avautua :)

Santori-häät kuulostaa aivan upeilta! :) Onnea kaasolle! <3

Kommentoi