Matka- ja juhlahumussa

Voi että, miten ihania uutisia tää päivä on sisältänyt!!

Mikään ei tee päivästä täydellisempää kuin ystävien mahtavat uutiset 🙂 Tänään mua on hemmoteltu niillä tai niihin liittyvillä jutuilla aika mitalla!! Tänään sain tutkiskella rakkaan ystävän tulevaa häämekkoa, ja pääsenkin juhlimaan yhden rakkaimmista ihmisistä häitä huhtikuussa kaason ominaisuudessa ja tämä aika ennen sitä tuleekin olemaan jännittävää polttareiden suunnittelua ja muuta häähumuhulinaa 🙂 Kihlautumiset ja kaasoksi pyytämiset ovat ilahduttaneet päiviäni jo aiemmin tänä vuonna, mutta jotenkin tänään mekon ja save the daten myötä tuntui vielä enemmän todelliselta lähestyvät kekkerit!

Toiselta ystävältä kilahti tänään WhatsAppiin posiitivisen raskaustestin kuva, ja jouduin taistelemaan itseäni vastaan kaikin mahdollisin tavoin, etten olisi lähtenyt tanssimaan ympäri toimistoa 🙂

Mulla ei ole tällaisia uutisia tarjolla, mutta koska häitä juhlitaan Suomen rajojen ulkomailla, varasimme nyt jo hyvissä ajoin matkamme juhlimaan kyseisen parin rakkautta.

Sitä ennen on kuitenkin luvassa vähän erilainen reissu, kun suuntaamme joulukuussa tällaisiin maisemiin:

arabiemiraatit

Oh yesssss… Poikaystävä ei olekaan vielä Arabiemiraateissa ollut, mutta minä ihastuin paikkaan puolitoista vuotta sitten kun kävimme Dubaissa! Tällä kertaa suuntaamme miehen kanssa Dubain lisäksi Abu Dhabiin ja tuohon upeaan hotelliin 🙂 Varasimme matkan talvilomaksemme jo joku aika sitten, kun törmäsimme ihan mahtavaan tarjoukseen! Lennot Dubaihin irtosivat 205 eurolla, ja parista kivasta hotellistakin oli tarjolla mielettömät alennukset. Kymmenen päivää aurinkoa, can’t wait!

Ja tänään kun surffailin lentoja ja hotelleja, totesin, että emme kyllä tule halvemmalla matkaa löytämään, joten matka häihinkin on nyt varattu 🙂

kreikka

Suuntaamme Ateena-pitstopilla Santorinille ensi keväänä juhlimaan upeaa juhlaa 🙂 Olen aina halunnut Santorinille, joten nyt kun ystävän häät on siellä, on paras mahdollinen aika mennä sinne!

Nyt kun olen takaisin päivätöissä ja tarkoissa vuosilomissa, ei ulkomaille häippäistäkään tosta noin vaan milloin mieli niin tekee. Aikansa kutakin, mahtavia vuosia on takana, mutta jotain jännää tässä on. Tässä suunnittelussa ja odotuksessa. Ehkä reissut ovat merkityksellisempiä, kun ne on harvemmassa. En tiedä. Täällä odotetaan siis joulua vieläkin enemmän kuin yleensä.

Nyt kaadan itselleni lasin viiniä ystävieni kunniaksi ja onnittelen heitä täältä kaukaa 🙂

lips-001
Blogawards_nominated_logo_white_frame1 (1)

Kommentit (35)
  1. Oi ihania uutisia ja onneksi olkoon vaan minunkin puolestani vaikka en heitä tunnekaan 🙂

  2. Olimme mieheni kanssa toukokuussa Santorinilla. Ihana paikka ja siihen aikaan vielä vähän turisteja. Varasimme myös Dubain lennot talveksi (160€/hlö) ja olemme 5 yötä Dubaissa ja 5 yötä Abu Dhabissa. Olen käynyt siellä aikaisemmin ja on ehdoton suosikki talviaikaan, kun ei halua istua yli 10h lentokoneessa.

    1. Onkohan mun nettiyhteydessä jotain vikaa, kun edelleen kommenttini odottaa hyväksyntää?

      1. Ei vaan en ollut käynyt keskiviikon jälkeen blogissa 🙂

    2. Aika samanlainen plääni kuin meillä siis 🙂 Ja just sen takia mekin valittiin Dubai, kun on lyhyt suora lento, mutta kuitenkin ihanan lämmin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *