Matkahaaveita

s-1 (1)

Mulle tarjoutui tuossa vähän aikaa sitten mieletön mahdollisuus päästä työmatkalle Sisiliaan. Valitettavasti ajoitus oli sellainen, etten töiden puolesta voinut reissuun lähteä, mutta kieltäytymisestäni huolimatta Sisilia nousi ehdottomasti yhdeksi niistä kohteista, joissa haluan tänä vuonna tai viimeistään ensi vuonna vierailla. On niin paljon asioita, joita ei tiedä kohteista, jotka löytyy ihan läheltä. Sitä haaveilee Seychellesista ja Bora Borasta ja vaikka mistä, kun Eurooppa on täynnä upeita maisemia ja kauniita kaupunkeja. Vaikka en Sisiliaan asti pääsekään lähtemään, niin halusin ehdottomasti teille sitä suositella; näin omien googlailujeni perusteella.

Mä en esim. tiennyt, että Euroopan aktiivinen tulivuori Etna on Sisiliassa. Tai että saari on täynnä upeita viinitiloja. Parhaiten säilynyt amfiteatteri sekin löytyy Italian puolelta, Sisiliasta. On Taorminan upea pikkukaupunki, kaunis ”pääkaupunki” Palermo ja UNESCOn maailmanperintö-tittelin saanut kaupunki Ragusa, joka näyttää kuvissa niin kauniilta, että haluaisin vain päästä sinne kamera kädessä kuljeksimaan pieniä katuja. Syömään hyvää Välimeren ruokaa ja juomaan paikallisia viinejä auringossa ja lämmössä. Makaamaan sydäntäsärkevän kauniille rannoille tuijottelemaan turkoosia vettä.

Ai että. Mulla on joku mieletön Eurooppa-kuherruskuukausi taas päällä, ja haluan hirveästi vaikka minne kaikkialle. Haluan Prahaan, haluan uudelleen Kroatiaan, haluan Zurichiin ja Pariisiin ja ahh, Madridiin! Mutta ennen kaikkea mä haluan nyt Sisiliaan! Ärsyttävää, että aikataulut meni näin ristiin.

s-7

(Taormina) 

s9

(Ragusa)

Sisilia tuntuu nyt muutenkin olevan kaikkien huulilla, nimittäin meillä on Rantapallossa pyörinyt jo hetken Aurinkomatkojen kamppis, jossa voi voittaa matkan Sisiliaan. Käykääs osallistumassa TÄÄLTÄ!

Postaus on tehty ihan vaan sohvalla sadetta hetken tuijoteltuani, eikä ole mainos tai yhteistyöpostaus. Valitettavasti. Olisi niin paljon kivempaa kirjoitella siitä Etnasta ja Ragusasta paikan päältä otetuilla kuvilla varustettuna. Nämä kuvat on Pinterestin syvyyksistä.

 

Kommentit (31)
  1. Tämä kyllä pahensi mun matkakuumetta, onneksi matka pohjoiseen Italiaan on varattu syyskuulle. 🙂 Mulla ei itse asiassa edes ole passia, ainoastaan sirullinen henkilökortti. Ihan sen takia että haluan koluta Euroopan upeimmat paikat ennenkuin edes haaveilen mistään kauemmasta. 😀

    1. Toi on muuten hyvä keino 😀 Eipähän voi lähteä muualle 😀

  2. Hei, huippua et kirjoitit tästä. Mäkin innostuin nimittäin vasta tänä keväänä Sisiliasta! Nyt matka on varattu 8 yöksi toukokuussa Taormiinaan. Eli mun blogiin tulossa ainakin silloin paljon juttua Sisiliasta. 🙂

    1. Jeee, voin siis lukee sieltä kaikki hyvät vinkit 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *