May the force be with you

Mungolife

THEY'RE HERE, THEY'RE HERE! Vihdoin! Odotin mun Niken Force Sky Hi -tennareita melkein pari viikkoa, kun en ollut koskaan kotona, kun näitä yritettiin toimittaa. Kiitos Luojalle siitä, että Lontoossa kannetaan posti myös lauantaisin, nimittäin sain herätä lauantaina lähetin koputteluihin ja sain vihdoin nämä purkkatennarit kotiin! Ehdin jo pitää näitä meidän illallisella tyttöjen kanssa lauantaina, ja ne olivat juuri niin mukavat kuin odotinkin. Piilotettu kiilakorko on äärimmäisen mukava, mutta samalla korjaa ryhtiä. Ja hei, onhan noi nyt ihan supersöpöt?!

THEY'RE HERE, THEY'RE HERE! I've been waiting for my Nike Force Sky His for a couple of weeks, because I've never been home when they tried delivering them. On Saturday I had the pleasure to wake up to a courier knocking on the door with my new pair of sneakers! Yeay! I already got to wear them to our dinner with the girls on Sat night, and they are just as comfy as I thought they'd be. Love the hidden heel, that makes my posture so much better and makes me feel like a lady, even in sneakers. And come on, how bubble-gum cute are these?!

Palataan pian siihen, millaiseen asuun nämä yhdistin! :)

Kommentit

me want also!! :D ihanat ihanat!

Anna (Ei varmistettu)

:)

Tiia (Ei varmistettu)

Aika härskit mun mielestä .____.

Anna (Ei varmistettu)

Ymmärrän, että kengät eivät ole kaikkien mieleen. Mua ihan vaan tällei sosiaalisesti ajatellen aina kiinnostaa, mitä tällaisen kommentin jättäjä saa itse siitä, että jättää tuollaisen kommentin?

bobo (Ei varmistettu)

Siis täh, eli lukijat eivät saa kertoa mielipidettään blogissasi näkyvistä vaatteista/asusteista?

Sun Rooma postaus oli mahtava, mutta nää kengät on hirveät.

Anna (Ei varmistettu)

Saa toki, mutta kyseenalaistinkin, että mitä hyvää tällainen kommentointi tuo sille kommentoijalle :) En vaan ymmärrä :D

Anni (Ei varmistettu)

MÄ EN KESTÄ!!!! TAHDON!!!! Alotin ostolakon eilen. Loppu muutes nyt :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha :D Hups :D

ttaa (Ei varmistettu)

Oiih! Miullekin tollaset söpistelykengät, kiitos! :) ja haha, oikeesti sillon kun teit sen kiusaajapostauksen myönnän, että en uskonu et jotkut tosiaan jauhaa netissä siun elämästä. Kunnes tänään törmäsin vauva.fissä keskusteluun mikä koski siun gambia matkaa. Siellä tosissaan toiset mietti saatko nyt ebolan yms. Oikeesti? Haluaisin lahjoittaa pari elämää, kiitos? Onneks ihailen tota siun asennetta noita keskusteluja kohtaan, vaikka uskon et ei oo aina ihan helppoo!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, joo, ei niitä kannata lukea :) Se on onneksi kuolevan pieni määrä ihmisiä, joilla on useita ruuveja löysällä, jos jaksavat ja ehtivät jauhaa tuntemattoman ihmisen elämästä viikkoja ja kuukausia. Se on vaan omanlaisensa otanta siitä, miten surullisia ihmisiä Suomessa on :/

mmonskii (Ei varmistettu)

Ihan uskomatonta, noista ei ainekaan näiden kuvien perusteella huomaa että noi on kiilakorot (tai sit oon vaa sokea) :-D on kyllä ihan sun näköset kengät :) en oo varmaan koskaan kommentoinnu, mutta nyt täytyy, sun blogisi on ollu jo monta vuotta suosikkilistalla! Laatu, kuvat ja tekstit iskee aina ja kovaa!! Oot huippu :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, noissa on muotoilu kyllä onnistunut :)

ensq (Ei varmistettu)

ooo aivan ihanat!! :)<3 paljon noilla oli hintaa? :)

Anna (Ei varmistettu)

61 puntaa :) Ja kiitoksia :)

ensq (Ei varmistettu)

oho ei edes paha! :) jotenkin kuvittelin paljon kalliimmiksi :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ei todellakaan :)

Jenni (Ei varmistettu)

Ihanat! Itselläkin on noi ostoslistalla, toisessa värissä tosin, mutta mietin tota kokopolitiikkaa. Onko sulla mitenkä toi koko, ihan perus oma kokosi vai pienempi/isompi? Mulla on 40 jalka ja kattelin et jos otan eu koon 40 se olis uk kokona 6, kun normisti se on aina 7 itellä, mutta sillon se 7 olis sit taas sen 41..

Anna (Ei varmistettu)

:)

Kommentoi