Meet Jedi!

Mungolife

PERHEENLISÄYS. Kuten jokunen jo eilen oikein postauksesta arvasi ja varmasti IG:stakin jo bongasi, eiliselle vierailulle Lohjalle oli todella erityinen syy. Syy, josta en ole hiiskunut blogin puolelle tätä ennen vielä sanaakaan :) Ja se syy on Simban pikkuveli, Jedi, joka täytti eilen 3 viikkoa, ja pääsimme herraa vihdoin tapaamaan. Naistenpäivänä maailmaan pullahtanut söpöläinen on ollut tiedossamme jo melkein kolme viikkoa, mutta äitillemme tämä vierailu oli kovin yllättävä!

Olemme perheen kanssa puhuneet toisen koiran hankkimisesta jo hetken. Tai me tytöt olemme puhuneet, ja vanhemmat vähän vastustelleet. Kun sain äidin Pariisin lomalla käännytettyä Simban vauvakuvilla, rupesin tuumasta toimeen. En voi väittää, etteikö koiranpentu ole mielestäni maailman kaunein ja ihanin asia, mutta voin rehellisesti käsi sydämellä sanoa, että tärkein syy uuteen hauvavauvaan on jossain muualla. Simba täyttää ensi kuussa kuusi vuotta. Haluan, että oma kultakimpaleeni elää mahdollisimman pitkään ja mahdollisimman onnellisesti. Olen lukenut lukuisia ajatuksia siitä, että nuoremman koiran tulo perheeseen nuorentaa myös vanhempaa koiraa, ja Simballe nuoren leikkikaverin hankinta olikin tärkein syy miksi koiraa aloimme etsimään. Tai no etsiminen lienee väärä sana, koska soitin vaan suoraan kotikenneliin, jossa Simba syntyi ja pyysin seuraavaa vapautuvaa poikapentua. Olen niin kiitollinen siitä, millaisissa olosuhteissa Simba on saanut elämänsä ensimmäiset seitsemän viikkoa asustella, että minulle ainoa oikea paikka pennunhankkimiseen oli sama kasvattaja.

Pentutehtailua harrastetaan niin paljon, että se on ihan karmeeta. Lisäksi kenneleissäkin on niin erilaisia oloja pennuilla, etten välttämättä uskaltaisi ottaa mistään semituntemattomasta paikasta koiraa. Tiesin kokemuksesta, että tässä kennelissä pentujen olot on ihan mahtavat, ja pikkuiset saavat asua kotona muiden koirien ja lasten ympäröimänä ja tulevat jo sosiaalisina pikkuveijareina uusiin koteihin. Värin puolesta meillä ei ollut väliä. Äidin suosikki oli soopeli, mun suosikki oli blue merle ja muilla ei oikein ollut mitään mielipidettä asiaan. Päädyimme sitten vaan yksinkertaisesti siihen, että ensimmäinen poika, joka meille tarjoutuu, on meidän... :)

Ja tässä hän nyt on, soturipentumme Jedi!

Miksi tämä hiljaisuus blogissa aiheesta? No itse asiassa blogin ulkopuolisista syistä. Vahempamme olivat Karibian lomalla kun pentu syntyi, ja päätimme siskojeni kanssa tehdä tästä yllätyksen äidille. Äiti oli kovin pettynyt kun ilmoitimme, että kenneliin syntyi vain tyttöjä ja että meidän pentuhaaveet jää ainakin syksyyn. Olemme tässä kolme viikkoa salailleet tyttöjen kanssa pentua (ei ihan helpoin tehtävä perhelomalla Dubaissa varsinkaan chihupallon kanssa rannalle leikkiessä..), valinneet nimen ja pitäneet yhteyttä kasvattajaan. Äidille huijasimme, että siellä olisi eilen ollut Simban äiti paikalla, ja että mennään moikkaamaan kasvattajaa ja Simban mammaa. Äiti ei edes epäillyt mitään. Kun kävelimme sisään katsomaan pentuja, kerroimme, että huijasimme vähän, ja itse asiassa tämä yksi tässä on meidän Jedi. En oo pitkään aikaan nähnyt äitiäni niin hämmentyneenä :D Hän ei ensimmäiseen viiteen minuuttiin oikein tajunnut mitään "siis nehän on kaikki tyttöjä?" ja vielä vartin päästä tiedusteli, että "niin missä se Simban äiti siis on?"

On vaatinut kaikki tahdonvoimani olla kertomatta tästä blogissani ja Instagramissani, mutta äitiryökäle seuraa molempia. Siksi siis tämä radiohiljaisuus aiheesta :) Isälle kerroin ja FB:ssa ystävilleni, mutta kaikilla oli iso turpalukko olla kertomatta äidille. Äiti oli vähän kiukkunen kun selvisi, että kaikki muut tiesivät, paitsi hän. Sitä kesti ehkä kolme sekuntia.

Pikkuruinen pentu oli niin käsittämättömän suloinen eilen, että tuntuu kuin sydämeni olisi sulanut ja jäänyt Lohjaan. Tämä on sitä pennun ottamisen pahinta aikaa, kun joutuu odottamaan taas pari vk ennen kuin pennun näkee uudestaan ja sitten vielä pari viikkoa ennen kuin veijarin saa kotiin.

Tämä ajoitushan on meille täydellinen. Mä halusin nimenomaan kevätpennun, ja tämä vuosi oli mahtava ajoitukseltaan. Mun viimeinen jakso yliopistossa tänä vuonna on konsultointiprojekti ja konsultoimme parini kanssa suomalaista yritystä. Kontaktiopetusta meillä on vain torstaisin ja perjantaisin, muuten itsenäistä työtä. Lisäksi mä joutuisin käymään koulun puolesta Suomessa aika paljon, joten saan nähdä pentua yllin kyllin. Myös kesä menee siis suurimmaksi osaksi Suomessa tänä vuonna, pikkuruista opettaen ja tämän seurasta nauttien. Simba saa ihan uuden roolin, kun pitää isoveljenä opettaa pennulle kaikkea, joten kesä tulee varmasti olemaan aika ikimuistoinen. Näin pentu saa tottua minuun perheenjäsenenä, eikä vierailijana, kun ensimmäiset 6 kk hänen elämästään menee aika säännöllisesti minua nähden.

Simban suhteen tein jo vähän aikaa sitten päätöksen, että hän ei Lontooseen muuta. Lontoo ei ole musta hyvä kaupunki koiralle, eikä varsinkaan sellaiselle, joka on jo kolmisen vuotta asunut omakotitalossa, temmeltäen pihalla pitkiä pätkiä. En voi olla niin itsekäs, että vien Simbaa tuollaisista oloista karuun suurkaupungin meininkiin, vaikka kovasti häntä siellä ikävöinkin. Nyt kun pentu tulee perheeseen, niin yksi asia on selvä.  Simbaa ja Jediä ei tulla erottamaan. Jos yliopistourani jälkeen teen paluun Suomeen, niin koirat tulevat sitten viihtymään sekä minulla, että perheelläni. Ja varmasti kun siskot joskus omilleen muuttavat, hekin välillä poikia ottavat luokseen :) Jokainen perheenjäsen osallistuu pennun hintaan, ja Jedistä tulee meidän kaikkien yhteinen koira. Vaikka Simba lain puolesta minun koira onkin, niin onhan sekin jo meidän perheen vauva ollut vaikka miten pitkään :)

(Katsokaa nyt noita putsailemassa toisiaan!!!)

JA NOI NALLEKORVAT!! MÄ EN KESTÄ!!

Vauvoilla oli eilen kauhea määrä energiaa ja häsellystä. Vasta vähän aikaa sitten silmänsä avanneet kaverit olivat eilen aloittaneet kävelemisen, ja voi herran pieksut, miten suloisia pieniä matoja siellä pyöri, kun tassut eivät oikein vielä kantaneet. Onnistuivat kuitenkin nelisteen saamaan kaadettua äitinsä kuivamuona-kipon ja samalla alkaneet sitä tyhjentämäänkin. Olivat sitten omatoimisesti kolmeviikkoisina päättäneet, että nyt on hyvä aika aloittaa kuivaruokinta. Nappuloita lenteli sinne tänne, kun nää veijarit kaikki yhdessä tönien ehtivät takatassujaan myöten ruokakippoon.

Jedi oli kyllä ihan meidän pentu. Ensimmäisen kerran vieraassa kosketuksessa alkoi kamala huuto äitin turviin, mutta toisen kerran kun pojan varovasti syliin nostin, simahti hän siihen oikein tyytyväisenä ja venytteli sylissämme vähän. Siinä se sitten vuorotellen nukkui jokaisen meidän sylissä :) Kolme varttia tuossa seurassa ja perheen jokainen nainen oli täysin myyty. Seuraavan kerran pääsemme siis pikkuisia näkemään parin viikon päästä. Nää mun reissusta paluut on kyllä aika mahtavia tänä keväänä. Aina on Jedin luona vierailu tai hänen kotiinhakeminen tiedossa. Vappu meneekin tänä vuonna rauhallisissa merkeissä pientä kuonoa ihaillen ♥

Jedin kaunis sinisilmäinen sisko :)

Nimi oli pitkän valintaprosessin jälkeen selkeä. Alkuperäinen ideamme Disney-nimestä tosin jäi sivuun. Meeko -nimen on "pilannut" eräs tuttu, jolla on hyvin samanlainen nimi, ja se on vedetty listasta pois kauan sitten. Bambia ja Pumbaa pyöriteltiin leikkimielisesti hetken, mutta nekin jäivät pois. Päädyimme jo hetkeksi Lilo -nimeen, jotta olisi edes jostain piirretystä nimi. Pidimme idean hengissä noin vuorokauden, ennen kuin muistin, että meidän isähän on L-vikainen :D Scratch that then. Loppusuoralle jäivätkin sitten Dino ja Jedi, joista Jedi oli ehdoton suosikkimme.

Ja ihan Jediltähän tuo näyttääkin! :)

Saatte siis varautua nyt blogin täydeltä hauvavauva-kuviin, mun täydellinen sekoominen on nyt ihan käsillä :D 

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Oh my, he's so cute! :) Welcome Jedi! :D I hope he will get along with Simba. Now you have two cute boys in your family, Anna. :)

Anna (Ei varmistettu)

Yes I do, I'm a lucky girl! <3

Suvi (Ei varmistettu)

Awww. Ei saisi katsella näitä kuvia kun omistaa jo yksinään kaksi pikkukoiraa ja pentukuume saattaa iskeä. Koirille on niin paljon seuraa toisistaan. Minulla nuorempi versio koirista otti laumanjohtajan paikan mikä oli hieman hassua. Vanhempi on sellainen rauhallinen sylilöllykkä.

Piti kysyä sellaista, että miten tatuointisi ovat kestäneet aurinkoa? Onko haalistumista huomattavissa, rasvaatko tatuoinnit hyvin rannalle? Ensimmäinen kesä itsellä kun on kuvia ihossa ja olen lukenut pelotteluita että 3 ekaa kesää UV-säteet haalentavat tatuointeja kovasti.

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, vaarallisia tollaset :D On kestäny tosi hyvin, ei oo ollu mitään haalistumista :)

Soffi (Ei varmistettu)

MÄ EN KESTÄ MITEN SÖPÖJÄ!! Kuvia saat kyllä laittaa ihan mielin määrin :3. Odotan sitä pävää kun pystyn itse ottamaan tuollaisen shelttivauvan, kohta taitaa olla jo kuusi vuotta kun päätin tai tiesin, että sheltin tulen ottamaan kun elämässä tulee se aika, että se on mahdollista. Vielä täytyy tyytyä kuvien katseluun :p. Onnea nyt uuden perheenjäsenen johdosta :)!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia! :)

Mona (Ei varmistettu)

Siis voi ei mä en kestä!! Kolmen tunnin ja neljänkymmenenkahdeksan minuutin päästä ollaan menossa katsomaan meidän tulevaa koiranpentua ja nää kuvat vaan lisää kuumetta. Ihanaa! :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, no se oli laskettu tarkkaan ;D Olikos se vauva ihana? :)

Mona (Ei varmistettu)

Oli kyllä, vähän nuorempi kuin nuo söpöläiset, silmät vielä kiinni <3

Anna (Ei varmistettu)

Awwww :) Me ei saatu mennä kattoo ennen 3 viikkoa :)

Salla (Ei varmistettu)

Voi että miten täydellisen suloinen pentu! <3 onnea uudesta karvapallerosta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! <3

Tia (Ei varmistettu)

Ei haittaa yhtään vaikka puoli vuotta olisi pelkkiä hauva vauvakuvia :)) lisää vaan pörröpallojen kuvia. ihania matoja tosiaan! Onneksi olkoon perheenlisäyksestä! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! <3

Vinni (Ei varmistettu)

Jotenkin hassua että kohta kolmekymppisellä on yhteinen koira vanhempiensa kanssa :D. Sulla ilmeisemmin on kuitenkin siis tosi hyvät välit vanhempiisi kun mahdollistaa tuollaisen järjestelyn :). Soma pentu kyllä!

Anna (Ei varmistettu)

No en ehkä sanoisi, että olen kohta kolmekymppinen, kun tässä on vielä viidesosa tähänastisesta elämästä elettävä siihen asti :D Ja meillä on oikein hyvät välit, niin helppoa järjestää asiat näin :)

naggiw (Ei varmistettu)

Tähän kasvattajaan ei kyllä voi olla kuin tyytyväinen. Tämän pentueen emä onkin meidän koiran siskopuoli, aivan upeaa linjaa siis! ,) Harvasta kennelistä saa näin reippaita ja hyvällä itsetunnolla varustettuja shelttejä, mutta nämä kyllä ovat! Teidän poika onkin sitten nimetty isänsä mukaan, suloinen otus <3 Kohta on onneksi meidänkin aika ottaa Oskulle pikkuveli/-sisko :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi vitsi, mieletöntä!! Jedi on jotain etäistä sukua Simballekin, on samaa sukupuuta jostain kohti :) Hauskaahan tässä itse asiassa on se, ettei edes ole! :D Me ei edes tiedetty, mikä on isän nimi, ja vasta kun ilmoitimme Soilelle, että Jedi siitä tulee, hän sanoi, että isällä on nimessä Jedi myös. Kun sitten tutkin sukupuuta, niin sekä isä, että isoisä ovat Jedi-nimisiä :D Mieletön sattuma! Ja nimenomaan näin! Simbakaan ei säiky ja hauku juuri mistään, on tosi reipas ja muutenkin tosi kultainen koira. Väitän, että kaikki ei ole geeneistä tai meidän koulutuksesta, vaan nimenomaan niiltä elintärkeiltä ekoilta viikoilta Soilen hoivissa <3

mona (Ei varmistettu)

Voih, meiän koira kun sai pentuja niin ainoosta pojasta tuli jedi, sillä oli ikäänkuin valomiekka tassussa kun kaikki muut oli mustia ja vasen etutassu oli valkoinen, viralliselta nimeltään olikin tähtisoturi :) sulonen hauvvavauvva, iteltäkin löytyy 5 shelttiä kotoota, niitä voi käyä kurkkimassa mun blogista!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, ihana merkitys tolla nimellä :)

Nina (Ei varmistettu)

Oiiiiih en kestä miten söpöliini hän on!!! :) Mulla on itelläni puoltoistavuotias chihuahuapoika kotona ja hieman iski kyllä koiravauvakuume kun meijän haukun kasvattajalle tuli pennut :D noilla pennuilla oli vieläpä sama äiskä ku meijän koiruudella ni ois ollu ihana semmonen pieni vipeltäjä taas saada kotiin mutta ei nyt sitten otettu...ehkä sitten joskus myöhemmin tulee meijänki koiralle kaveri ;)

Mä jo ootan sun puolesta että koska saat tuon ihanuuden kotia et saadaan tänne blogin puolelle ihania haukkuvauvakuvia! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi vitsi, toivottavasti saatte oman pikkuruisen pian :) Ja vielä neljä viikkoa, niin Jedi on meillä <3

KiaJessika (Ei varmistettu) http://kiajessika.blogspot.fi

Eiii en kestä, niin söpö! Mun mummi ja täti kasvattaa koiria, niin pentujahan on nähty yllinkyllin, mutta reaktio on silti aina sama :D Musta on mahtavaa, että otatte koiran samasta paikasta, juurikin niitten pentuolojen takia :) Pentukuvia odotellessa!!!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, joo, ei näihin voi kyllästyä :D

Taru (Ei varmistettu)

Moikka,
Koiran pennut on kyllä maailman söpöimpiä. Ne on niin lutusia.
Mun 10-vuotiaalla lapinkoiralla todettiin paripäivää sitten sydämenvajaatoiminta. Lääkitys aloitettiin ja tässä nyt toivotaan, että se tehoaa ja saadaan pitää rakas koira vielä parhaassa tapauksessa vuosia luonamme. Ensimmäiset jäähyväis itkut tuli kyllä jo itkettyä, luopuminen on niin tuskaisaa ja jo sen ajattelukin...
Mutta nauttikaa uudesta tulokkaasta! On ne niin ihania :0)
Terv, Taru

Anna (Ei varmistettu)

Voi ei, kauheeta, paljon tsemppiä teidän vauvalle!! :)

noora (Ei varmistettu)

Voi mä en kestä, miten ihana pallero! <3 Awww! Onnea tulevasta perheenjäsenestä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

Pirre (Ei varmistettu)

Siis ihan mahtavaa :D Nyt tää blogi on täynnä koiravauvojen kuvia ja mulla on kauhee koiravauvakuume! :DD Itselläni on kolmevuotias soopelikaunotar ja haluaisin toisen ihan kamalasti :) Mutta itsellänikin lemppari on blue merle :) Mun sydän kyllä suli ku näin nää pentukuvat enkä tiiä miten nyt hillitsen itseni etten ihan heti ryntäis soittelemaan kenneleihin et tahon uuden koiran :D Hyvää kevättä teille sinne ja onnea uudesta perheenjäsenestä <3

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, joo, pennunhankkiminen on kyllä ihanaa puuhaa, addiktoivaakin tietyllä tapaa, joskin pakko olla järkevä :) Kiitoksia! :)

emppu (Ei varmistettu)

Aww miten toinen voikaan olla noin sulonen! :3 Täällä on yksi kroonista koirakuumetta poteva. Asun tällä hetkellä vielä kotona ja äitini on koira-allerginen. Tämän vuoksi kävin testauttamassa viime syksynä olenko itsekkin allerginen. Oli kauheaa olla siinä epätietoisuuden vallassa, että voiko ehkä koskaan hankkia koiraa. Ilokseni en kuitenkaan ollut allerginen, joten tämä tyttö alkaa säästämään tänä vuonna kesätyörahoista, jotta mullakin olisi jonain päivänä maailman kaunei sheltti! <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi ei :/ Mä kans aina pelkäsin, että oisin myös koirille allerginen, mutten ees menny testiin ennen Simban ottamista:D Totesin, että elän mieluummin antihistamiinilla sitten :D

nelli (Ei varmistettu)

voi onnea hauvavauvasta <3 oma sakemannivauva on jo puolivuotias, iso poika jo ! nauttikaahan vauva ajasta se menee niin kamalan nopsaan ::)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja varmasti näin teemme! :)

anna (Ei varmistettu)

Se on niiin totta, että nuori koira nuorentaa myös vanhempaa kaveriaan. Meidän perhe otti koiran pennun, kun ensimmäinen koiramme oli jo 7 vuotias. Tuos rakas vanha mummo koiramme elikin sitten 16 vuotiaaksi ja olisi varmasti elänyt pidempään, jos kasvainvirtsarakossa ei olisi ollut kohtalokas. Voin sanoa, että rakkaan piskin vieminen lääkäriin ja sen silittäminen viimeisiin hengenvetoihin asti oli rankinta ikinä, mutta surussa auttoi se ettei talo kuitenkaan ollut täysin tyhjä. Oli onneksi vielä yksi karvapallo kotona odottamassa.

Anna (Ei varmistettu)

Hui kamala, toivottavasti ei oo meille ajankohtainen tuo asia vielä vuosiin!! :/

Vvjkhff (Ei varmistettu)

Maksattekste kaikki yhes sit sen ruuat ja lääkärikulutki?:)

Anna (Ei varmistettu)

No eipä oo rehellisesti sanottuna tullu ees mietittyä tollasta :D Meiän perheessä ei olla niin sentin päälle yhteisistä kuluista. Noi teini-ikäisetki usein käyttää omia rahojaan kun tekee kotiin ruokaa tms. Ja Simban kanssa on ainaki ruokaa ostanut se, joka sinne kaupalle ensin on ehtinyt, eläinlääkärikäynnit oon maksanu ite. Mutta joo, tuskinpa asiaa tulee pohdittua, vaan yhdessä niitäkin tulee sitten varmasti maksettua vähän vuorotellen :)

Anna (Ei varmistettu)

Ahhaha, pahoitteluni :D

Janna (Ei varmistettu)

Ihana!
Meillä avomieheni kanssa on reilu 2-vuotias narttusheltti, Unna. Nyt kuukausi sitten meille tuli toinen tyttö, Alisa, 8-viikon ikäisenä. Kyllähän se vähän pelotti, miten Unna ottaa uuden tulokkaan vastaan. Oltiin muistuteltu itsellemme, että muistetaan huomioida yhtä paljon molempia jne. Oltiin varmoja, että Unna suuttuisi meille.

Kun Alisa tuli sunnuntaina, vähän siinä jokainen ihmetteli paikkoja ja toisiaan. Jo maanantaina tytöt olivat ihan parhaita kavereita! Ne leikkii joka päivä, eikä Unna oikeastaan halua enää edes leikkiä meidän ihmisten kanssa. Se on nykyään enemmänkin niin, että me houkutellaan Unnaa viereen ja rapsuteltavaks, kun että Unna sitä haluaisi.

Haluaisin siis sanoa, että ihanaa kun otatte Simballe kaverin! Uskon, että tulet huomaamaan saman kuin minäkin: ei enää ikinä pelkästään yhtä koiraa! Selvästi se on laumaeläin ja on parhaimmillaan laumakaverinsa kanssa. En tiedä näätkö linkistä tämän kuvan, mutta tässä meidän tytöt pari päivää Alisan kotiutumisen jälkeen: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/549086_10152243395454701_749281196_n.jpg

Onnea vielä pennusta! :)

Anna (Ei varmistettu)

VOIIIIIII MIKÄ KUVA!! Mun sydän suli :D Toivottavasti meidän pojista tulee kanssa bestiksiä :)

Kipsu (Ei varmistettu)

En kestä! Ihania!!! Tällaisia kuvia katselee mielellään vaikka joka viikko:).

Onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä, hih.

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :) Kiitoksia! :)

emmi (Ei varmistettu) http://-

Paljon, paljon onnea! Todella kauniin pennun saatte :) Toivon, että kirjoittelet paljon pennun kuulumisia ja siitä miten koirat tulevat keskenään toimeen. Teillä tuntuu olevan aika ideaali ikäväli noilla koirilla. Itsellänikin toinen sheltti haaveissa jahka toi koiruus vähän vanhenee. On tärkeää, että vanhin koira saa selvästi olla johtajakoira...Onnea vielä!

Anna (Ei varmistettu)

Aivan varmasti tulen kommentoimaan tuota jonkin verran, sen verran mielenkiintoinen tilanne meillekin :)

Piitu (Ei varmistettu)

Voi ei, ei tälläsiä kuvia saa laittaa! Itellä on tällä hetkellä juuri 2 vuotta täyttänyt koira ja HIRMUINEN pentukuume, ja tälläsestä söpöläisestä se vaan pahenee :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, en oo pahoillani :P

Eveliina (Ei varmistettu)

Voi kuinka söpö otus! Itse olen myös päättänyt hankkia sheltin sitten vaan kun tilanne sen sallii. Miltä kasvattajalta / kennelistä Jedi on? Olisi kiva tietää tulevaisuudessa hyvä kasvattaja, kun ei noista koirien juurista aina saa tarpeeksi tietoa... Kiitos ja ihanaa kevättä teille! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kennel BB Lohjalla on se kenneli, josta on Simba ja Jedi molemmat :)

Hanna (Ei varmistettu)

Ei saa laittaa tälläisiä kuvia :D Järkyttävä koirakuume, mutta kun ei tiedä vielä, että millaisessa asunnossa asutaankaan syksyllä, niin koira saa vielä odottaa hetkisen. Mutta hirmuisesti onnea uudesta perheenjäsenestä, on melkoisen valloittavan näköinen kaveri :)

Pages

Kommentoi