Meidän joulu

raita (1 of 1)-32

MEIDÄN JOULU. Jouluaatto tuli ja meni ja tällä hetkellä napa on aivan täynnä eiliseltä jäänyttä jouluateriaa. En tiedä onko merkki jonkinlaisesta vanhenemisesta, kun en oikein osannut ikävöidä perhejoulua sen kummemmin. Eilinen meni kokkailessa meidän jouluateriaa; sekoitus vanhaa ja uutta, ja mitä mielemme nyt sattuikaan tekemään 🙂 Vietimme joulua suomalaisittain aattona Annikan, Jennin ja poikien kanssa ja tänään vuorossa on ollut riisipuurosta mantelin metsästäminen ja loikoilua koko vuoden edestä.

raita (1 of 15)-4 raita (2 of 15)-4 raita (3 of 15)-4 raita (4 of 15)-4 raita (5 of 15)-4 raita (6 of 15)-4 Saatiin Liisalta tuparilahjaksi tuollainen suloinen pähkinänsärkijä, joka oli eilisen illan hitti 🙂

raita (7 of 15)-4 raita (8 of 15)-4 raita (9 of 15)-4 raita (10 of 15)-4 Ahhh, glögiä, juustoa ja kaikkea hyvää. Mitäpä muuta voi jouluaattona toivoa?

Joulupukkikin tonttuineen oli sangen antelias jouluna 🙂

raita (12 of 15)-4 raita (13 of 15)-4raita (15 of 15)

Oon nähtävästi ollut kiltti tyttö 🙂

Poikaystävän lahjakin sai kiitosta saajalta. Hän soittelee akustista kitaraa, ja keksin ostaa joululahjaksi kitarakotelon. Hänen kitaransa lepää leensä sängyllä tai jossain ympäri asuntoa, ja pelkään aina hajottavani sen vahingossa. Halusin löytää hänelle kitarakotelon, jossa kitara voisi kulkea turvallisesti väliä Helsinki-Lontoo ja näyttäisi kivalta kotona sisustuselementtinä. Halusin jonkin vintage-henkisen mielellään nahkaisen kotelon, johon olisin voinut painattaa nimikirjaimet. Sitä ei löytynyt, mutta löytyi nahkaa muistuttava kermanvärinen kotelo ruskealla nahkasomituksella ja kultaisilla saranoilla. Oli kuulemma oikein mieluisa 🙂 Piti keksiä joku hämäyslahja sukantäytteeksi, koska kitaranmallista lahjapakettia ei oikeen voi laittaa esille odottamaan aattoa. Nyt sitten ei muuta kuin nokka kohti uutta vuotta ja parin viikon reissua Suomeen.

Kommentit (4)
  1. Kauniilta vaikuttaa teidän joulu, ihania lahjoja ja tarjoiluja!:)

  2. Moi!
    Ensimmäinen kerta, kun kommentoin vaikka olen seurannut blogiasi melkein alusta asti!
    Mutta tällläinen kysymys, joka ei liity postaukseen nyt millään lailla 🙂 Muistan kun jossain Australia aiheisessa postauksessa kerran sanoit, että jos vain mahdollisuus on niin pitäisi ehdottomasti lähteä ulkomaille.. Itse olen nyt siinä tilanteessa, että valmistusin ammattikoulusta eikä ole nyt tällä hetkellä mitään tulevaisuuden suunnitelmia. Mielessä pyörinyt kauan ajatus lähteä kielikurssille Espanjaan. Oon jo monen vuoden ajan halunnut oppia kielen ja nyt tavallaan olisi mahdollisuus lähteä. Paljon matkustelleena ja paljon kokemuksia omaavana ihmisenä osaat varmasti sanoa, kuulostaako ajatus järkevältä?
    Haluan vain saada mielipiteitä vähän eri suunnilta.. 🙂

    1. Mä en kyllä valitettavasti uskalla neuvoa tuntemattomia ihmisiä noin suurissa päätöksissä, mutta miksi ihmeessä et lähtisi, jos on mahdollisuus ja olet asiaa pitkään halunnut?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *