Merry Christmas!!

Mungolife

MErry CHrISTMAS!!! We wish you a merry Christmas, we wish you a merry Christmas, we wish you… Tättäräää, me ollaan takaisin Suomen maan kamaralla. Kertomista on vaikka millä mitalla, mutta jos vaikka odotellaan ihan rauhassa tämä joulun aika. Joulu on ihmeiden aikaa ja tämä joulu on todella spesiaali, joten on ihanaa olla takaisin kotona viettämässä joulua läheisten kanssa. Tänään suuntaamme miehen siskon luokse viettämään joulua miehen perheen kanssa, ja huomenna onkin luvassa joulu vanhempieni luona. Aijai, kaksi satsia jouluruokia ja lahjojen jakoja. Parasta parsaa. Jo itsessään tekosyy seurustella jonkun kanssa. Jonkun jolla on aivan ihana perhe, jonka kanssa viihtyy yhtä hyvin kuin omansa kanssa.

Sitä paitsi siskot alkaa olla aikuisia, niin innolla odotan mitä joulukuusen alta löytyy tänä vuonna. On neki ollu ihan kilttejä, niin niillekkin saattaa olla jotain ihan kivaa kuusen alla :)

Nyt siis rauhoitun joulun viettoon perheiden kanssa, ja toivotan teille rauhallista, ihanaa ja onnellista joulua! Tosin jos oon ihan ähky vielä huomennakin, niin saatanpa jumiutua sohvalle läppäri kourassa pitkästä aikaa. On nimittäin melkein ollut ikävä.

Kai kävitte jo tsekkaa joulukalenterin pääluukun? Se on aikapas mahtava!

Ihanaa joulua rakkaat lukijat!!

Kommentit

Nea (Ei varmistettu)

Täälläkin on ollu jo ikävä sun reaaliaikaisia postauksia! Instagramin kautta sai kyllä sen kuvan, että hieno reissu teillä oli :)

Sara Kate (Ei varmistettu) http://sarakatestyling.blogspot.com

Well, I am officially jealous haha. Have an amazing vacation!

xo,
Sara Kate Styling

Merja (Ei varmistettu)

Hyvää Joulua Anna ! Kiitti mahtavasta joulukalenterista, avasin luukun joka päivä. Heh.. Kerro pian matkasta, aion mennä Dubaihin ensi vuonna joulun alla myöskin. Lämpöä ja ' lyhyt' matka. Onnellista Uutta Vuotta Sinulle ja elämäsi miehelle!

jenni (Ei varmistettu)

Täällä toivottaisiin pikaisesti juttuja dubaista! Ollaan lähdössä miehen ja lasten kanssa reilun viikon päästä samaan paikkaan Missä hotelleissa olitte?

JessiH (Ei varmistettu)

Hyvää joulua sinne teille!:) ja ihania hetkiä uuden tulokkaan kanssa!:)

Kommentoi