MIKRONEULAUKSEN ABC

Kaupallisessa yhteistyössä: Swiss Clinic

swissmikroneulain (1 of 13).jpg

Yksi eniten multa kysyttyjä kauneudenhoitoon liittyviä juttuja liittyy aivan ehdottomasti mikroneulaimeen ja sen käyttöön. Miten, kuinka usein, kuinka paljon, onko mille iholle sopivaa yms. 

Ajattelin kasata siitä pienen tietopaketin, sillä tästä niin usein kysytään ja on ehkä himpun verran monimutkaisempi kuin jokin kosteusvoide. 

Mä oon käyttänyt Swiss Clinicin Skin Rolleria nyt joku kolme (vai neljä?) vuotta ja oon ollut tosi tyytyväinen tuotteeseen. Se voi kuulostaa pelottavalta alkuun, mutta ei sitä ole. Mikroneulausta on käytetty jo vuosikymmeniä mm. ihon epätasaisuuksien ja arpienkin hoitoon. Se vaan on ennen ollut kauneushoitoloissa saatava toimenpide, joka nyttemmin on rantautunut kotioloihin. 

Kyseessä on siis neularulla, jossa on mielettömän paljon pienenpieniä neuloja. Neulakammoiset no worries, vaikka puhutaan termistä neula, nämä eivät todellakaan ole pelottavia. Tää on vähän kuin vaan sellainen karhea rulla, jota rullaillaan pitkin kasvoja. Kyseessä on kuitenkin satoja ohuita ja teräviä neulasimia, jotka simuloivat hallittua vauriota ihoon, aiheuttan ihon luonnollisen paranemisprosessin. Tämä ”vaurio” simuloi ihon omaa kollageenin- ja elastiinintuotantoa ja samalla parantaa ihon verenkiertoa ja uusia terveitä ihosolujen syntymistä. Ei tarvii pelästyä kun puhutaan ”vauriosta”, sitähän tekee myös ihon hankaaminen kädellä tai vaikka kuorinta. Mikroneulaaminen ei vahingoita ihoa, vaan vilkastuttaa verenkiertoa, antaa tuotteiden imeytyä paremmin ja ”herättelee” ihoa tuottamaan nuorekkaalle ja tasaisenlle iholle ehdottoman tärkeää kollageenia ja elastiinia. Kun mikroneulalla rullailee muutaman minuutin, avaa neulain iholle tuhansia pieniä mikrokanavia, jotka auttavat iholle levitettyjä tuotteita imeytymään ihon syvempiin kerroksiin. Imeytymisteho on jopa 300 % parempi. 

swissmikroneulain (2 of 13).jpg

swissmikroneulain (9 of 13).jpg

swissmikroneulain (11 of 13).jpg

swissmikroneulain (7 of 13).jpg

swissmikroneulain (6 of 13).jpg

swissmikroneulain (3 of 13).jpg

Mikroneulain itsekseen ei vielä riitä. Sen hyödyistä saa kaiken irti silloin, kun tuotetta käyttää sopivan seerumin tai naamion kanssa. Tuo imeytymishyöty maksimoi tuloksen, ja muutaman päivän käytön jälkeen huomaa jo sen, kuinka paljon kosteutetumpi ja tasaisempi iho onkaan. Esimerkiksi mä tykkään ihan hirveesti tosta Swiss clinicn face serumista, jota oon käyttänyt jo pari vuotta. Ihana tuote, joka todellakin kosteuttaa ja heleyttää!

Ajattelin vielä jakaa viisi hyvää muistisääntöä mikroneulaamiseen

1. Hygienia – ehdottoman tärkeä!

Koska ihon pinnalle tulee mikroskooppisen pieniä reikiä, on tärkeä huolehtia, ettei niihin pääse pöpöjä. Mikroneulaus pitää tehdä aina puhtaalle, terveelle ja kuivalle iholle. Skin Roller pitää aina desinfioida käytön jälkeen sopivalla aineella (Swiss Clinic myy tosi kätevää Sanitizing Sprayta), mutta sitä ei tulisi pestä veden alla. Skin Roller pitää myös säilyttää puhtaassa ja hygieenisessä paikassa, mieluiten vaikka omassa kotelossaan, niin, että mikroneulat pysyvät ehjinä ja puhtaina. 

2. Rullaa oikein ja pidä taukoa!

Rullaaminen tapahtuu niin, että mikroneulainta kuljetetaan kasvoilla rauhallisesti, tasaisella paineella ja vaihdellen suuntia. Älä hoppuile, ja aloita kevyellä paineella. Pikkuhiljaa voi vähän lisätä painetta, mutta tuotteen käytön ei kuulu sattua. Korkeintaan se pistelee hieman epämiellyttävästi alkuun. Käy läpi huolellisesti koko kasvot, kiinnittäen erityistä huomiota T-alueelle ja poskipäihin sekä leukaan. 

Yksi mikroneulaushoitokerta kestää n. 2-5 minuuttia. Hoito olisi hyvä tehdä viikon verran perättäisinä päivinä, minkä jälkeen ihon pitää antaa palautua yhtä monta päivää! Tätä ei siis käytetä kuukausikaupalla putkeen, vaan esimerkiksi vuoroviikoin. Hoitoa voi jatkaa niin kauan, että on tyytyväinen tuloksiin, tai niin kuin mä teen. Mä yleensä pidän vaikka kuukauden niin, että teen joka toinen viikko hoidon ja sitten lepoviikot välissä ja tän jälkeen rullailen joka kolmas tai neljäs viikko 5-7 päivää. Koko pahimman pakkastalven käytän tuotetta joka toinen viikko, koska ihoni kuivuu herkemmin talvella. 

swissmikroneulain_1_of_1.jpg

swissmikroneulain (5 of 13).jpg

3. Pohjalla puhdas ja terve iho 

Jottei neulat pääse kuskaamaan pöpöjä avohaavoista tai finneistä pitkin muuta ihoa, neulattavan ihon tulee olla terve ja puhdas. Jos sinulla on iholla avoimia haavoja, tulehduksia tai finnejä, jätä tuotteen käyttö toiseen kertaan. 

4. Ilta on paras aika rullailla 

Swiss Clinic suosittelee rullailua illalla, sillä iho on silloin vastaanottavaisimmillaan. Iho saattaa myös hieman punoittaa hoidon jälkeen, minkä takia sitä ei ehkä kannata tehdä juuri ennen töitä tai treffejä. Ennen nukkumaanmenoa tehty hoito antaa myös ihon rauhassa palautua yön aikana, eikä sen päälle tule lätkittyä meikkiä tai altista ihoa ilmansaasteille. 

5. Oikeanlainen Skin Roller 

Markkinoilla on vaikka minkälaista ja minkähintaista mikroneulainta, mutta tää ei kyllä oo se juttu, missä menisin laaduttoman hinnan perässä. Mä tykkään ja luotan Swiss Clinicin tuotteisiin, ja on ihanaa, miten mikroneulaimet tulee oikeasti steriilisti pakattuna kotiin, eikä aiheuta kysymyksiä niiden mahdollisesta epäpuhtaudesta. Lisäksi tuotetta on tutkittu Swiss Clinicin toimesta jo pitkään. 

Kasvoille tarkoitettu Skin Roller sisältää 540 mikroneulaa, kun taas iholle tarkoitettu Skin Roller sisältää 1200 mikroneulaa. Kyllä, mikroneulata voi muualtakin kuin kasvoilta, esim. dekoltee-alueelta tai pakaroilta. Pintaverenkierron vilkastuttaminen voi tehdä erittäin hyvää esim. pakaroiden iholle.

Neulanpituuksiakin on erilaisia. Mä käytän kasvoille lähes aina tuota 0,2mm, joka on kaikille ihotyypeille sopiva Skin Roller, ja siitä on hyvä aina aloittaa. 0,2mm neula sopii myös herkälle ja ohuelle iholle, joka kaipaa kuulautta ja kiinteytystä tai ihan vaan tehostettua ihonhoitotuotteiden imeytymistä. 0,5mm Skin Roller taas sopii käytettäväksi normaalilla iholla ja myös arpien, juonteiden tai ikääntymisen merkkien häivyttämiseen. 

swissmikroneulain (4 of 13).jpg

swissmikroneulain (12 of 13).jpg

swissmikroneulain (8 of 13).jpg

swissmikroneulain (13 of 13).jpg

Käykää lukemassa lisää Swiss Clinicin omalta kampanjasivulta, missä on lisää tietoa tästä Skin Rollerista ja erilaisita paketeista, mitä Swiss Clinicillä on!

Pelkkä Skin Roller maksaa 42 €, ja yhdessä tuon mun suosikkiseerumin kanssa kyseessä on Skin Reviwal -paketti, joka maksaa 99 €. Mun koodilla mungolife15 saatte -15 % kaikista ostoksista, jolloin esim. tuolle setille jää hintaa 84€. Suosittelen lämpimästi nyt syksyksi tätä mikroneulaushoitoa, sillä talvea kohti mentäessä on tärkeää, että ihoon saa imeytettyä omista suosikki kauneudenhoitotuotteista kaikki mahdollinen hyöty. Aivan varmasti muutaman viikon päästä huomaatte, kuinka meikki levittyy helpommin eikä lohkeile talvipakkasilla kuivilla kasvoilla. 

Mun on muuten pakko sanoa, että luotin ennen aivan todella paljon kasvoöljyyn meikin alla, meikin levityksestä ei tullut mitään. Nyt en oo käyttänyt öljyä meikin alla jo tosi pitkään aikaan, koska kasvot on hyvin kosteutetu muutenkin 🙂 Kuvissa näkyy mun meikitön iho tällä hetkellä, kun se ei edes ole missään ihan parhaimmassa terässä. Mulle tää todellakin toimii, enkä voisi olla tyytyväisempi! 

Jos haluatte kokeilla tuotetta, niin tilatkaa se täältä ja muistakaa mungolife15, joka antaa kivan lisäalen koko tilauksesta!

Kommentit (6)
  1. Tilasin tuon neulaimen tämän postauksen (ja alekoodin :D) innoittamana. En vaan hoksannut tilata samalla tuota seerumia. Olisiko sulla vinkkejä mitkä muut seerumit tai naamiot olisi tuon kanssa hyviä ja toimivia? 🙂

    1. No ei se mitään, seerumin saa erillisenäkin tilattua, jos innostut 🙂 joku hyvä kosteuttava seerumi on hyvä, ja esim. Mossan Vitamin Cocktail Oil vois olla hyvä vaihtoehto! 🙂 

  2. Osaatko sanoa pitääkö tuota neulainta vaihtaa kuinka usein, kun ainakin joskus jostakin luin, että ne neulat vähitellen tavallaan tylsyvät, ja että se neulain olisi hyvä vaihtaa välillä uuteen? Tilasin jonkin aikaa sitten juuri sun blogin innoittamana tän ja olin kyllä tosi tyytyväinen tuloksiin!

    1. Hmm, mä en tiedä itse asiassa tarkalleen mikä siinä on virallinen suositus, mutta jos ahkerasti käyttää, niin ehkä 6 kk ois hyvä ja kyllä mä ainakin kerran vuodessa vaihtaisin 🙂 Ja kiva, että oot tykännyt tuloksista, se on ihan paras! 🙂 

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *