Minttuisesti // Dubai

Mungolife

Tässä lumikasojen keskellä on vähän ikävä näitä Dubain asuja, kun pystyi pukeutumaan keveisiin kesämekkoihin ja kaiken tarpeellisen sai kannettua mukana ihanassa bambukassissa. En muista milloin oon oottanut kevättä näin paljon ku tänä vuonna. Kaikki pastellinen ja kesäinen kiinnostaa, ja senkin puolesta on aika ihanaa, että lähdetään taas ensi kuussa Arabiemiraatteihin. Tarkoitus on ollut jo vaikka kuinka pitkään ostaa tuo seuraava matka, mutta vieläkään ei olla saatu sitä aikaiseksi. Me ollaan virallisesti siinä vaiheessa, mistä meitä varoiteltiin koko Danten elämän ensimmäinen puoli vuotta. Dante kun on saanut jalat alleen, niin on saanut äiti vaan juosta perässä. Vois kuvitella, että mulla on joku rakkaussuhde Nilsiään, kun kotona hoen aamusta iltaan nelzja, eli "ei saa" venäjäksi. Mikään muu ei kiinnosta niin paljon kuin tiskikone, jääkaappi ja oikeastaan kaikki, mihin ei saa päätään tunkea. Saa nähdä miten tästä elämä vielä lähtee rullaamaan, jahka tuo saa vielä lisää omaa tahtoa ja uhmaa ja vauhtia menemiseensä. Tosin, voin kertoa, että vauhtia piisaa nytkin jo. En tiedä kumpi on nopeempi ampaisemaan jääkaapille, Benji vai Dante kun näkevät tai kuulevat sen aukeavan. Yleensä tässä vaiheessa iltaa kun D on nukkumassa ja ollaan saatu kotia siivottua päivän sotkuista, lysähdän tyytyväisenä sohvalle ja haluan vaan olla, enkä ees jaksa miettiä lomamatkan varaamista.

Lomalla oli sen puolesta aivan ihanaa, kun ei tarvinnut siivota tai hoitaa päivittäisiä askareita. Syötiin ravintoloissa, rentouduttiin beach clubeilla ja nautittiin auringosta, ulkona olosta ja kesän fiiliksestä. Teen mun suosikki beach clubeista oman postauksen, mutta tää El Chiringuito oli kyllä yksi kivoimpia hengailupaikkoja Dubaissa. Niin kaunis ja rauhallinen!

Mun asuna tuolla oli paikkaan hirveän hyvin mätsännyt hempeä mintunvärinen mekko, jossa on ihanaa pitsiapplikointia. Pakkasin tälläkin kertaa reissuun ihan liikaa kaikkea, ja varsinkin pari käsilaukkua olisin voinut hyvinkin jättää kotiin. "No kun kerrankin on mahdollisuus pukeutua kivasti kun kuljetaan kaikkialla" oli ajatuksena ihan hyvä, mutta todellisuudessa tuo Cult Gaian bambulaukku oli eniten käytössä. Sen huono puoli on itse asiassa vain siinä, ettei sitä saa olalle tai mihinkään hetkeksikääön pois käsistä. Ainoastaan vaunuihin sen saa jemisteltyä, mutta näin äitinä se on itse asiassa välillä hankala käytössä, kun se pitää nopeasti laittaa jonnekin niin, että saa lapsen syliin tai kädet vapaaksi. Toisaalta rakastan tätä Gaia's Ark mallia todella, mutta nyt harkitsen sen myymistä, sillä päädyin tilaamaan Cult Gaialta Luna -mallin, jossa on hihna. Jotenkin se tuntuu helppokäyttöisemmältä juuri tässä tilanteessa.

Musta on ihan supermahtavaa, että Cult Gaia on nykyään ihan todellinen it-laukku, varsinkin kun kyseessä on poikkeuksellisen edullinen trendilaukku. Siinä missä trendilaukuista saa yleensä pulittaa vähintäänkin toista tuhatta, Cult Gaiat on tosi kivoja hankintoja, kun ne ei rokota lompakkoa kuin 100-200 euroa. Käyttökokemuksena pakko sanoa, että mulla laukku näyttää edelleen ihan bränikältä vaikka on kulkenut rannalla aurinkorasvaisissa käsissä ja ylipäätään reissussa paljon. Voin ehdottomasti suositella. Ootte muuten pyydelleet päivitettyä laukkupostausta ja teen sellaisen ensi viikolla jahka uusin tulokas saapuu. Myös sellaista postausta, jossa käyn hieman läpi pettymyksiä ja positiivisia yllätyksiä, laatu- ja käytännöllisyysasioita, ja sellaisen ajattelin myös tehdä ihan lähiaikoina. Siinä voi olla muutama yllätyskin teille. Tai ainakin siitä on toivottavasti apua joillekin, joilla merkkilaukun hankinta on ajankohtaista lähitulevaisuudessa. Kiinnostaisiko teitä sellainen "yllättäjät ja laatuajatuksia" -postaus myös asusteista? 

H&M mekko
CULT GAIA laukku
GUCCI aurinkolasit

En nyt aio höpötellä tämän enempää, sillä sänky kutsuu jo vastustamattomasti sukeltamaan peiton alle nukkumattia treffaamaan. Huomenna on tulossa tosi jännä postaus, ainakin mun mielestä, nimittäin paljastan yhden uuden blogiin liittyvän jutun. Ootan itse sitä ihan malttamattomasti, ja haluan saada teiltä siihen mahdollisimman paljon vaikutusta, joten palaan siihen paremmalla energialla huomenna :)

Mitä te tykkäätte tästä asusta? Ja iskeekö teille tämä bambuinen trendilaukku, vai onko ihan outo kapistus? 

*Matka Dubaihin oli toteutettu yhteistyössä Turkish Airlinesin ja Rantapallon kanssa

Kommentit

Annis (Ei varmistettu)

Siis minulta on mennyt tämä Luna-laukku ihan ohi! Niin valloittava yksilö, taidan tilata sen täksi kesäksi. Tuo Gaia’s Ark on myös tosi kaunis, mutta myös minä tarvitsen laukun joka tarvittaessa jättää kädet vapaaksi.

Kms (Ei varmistettu)

Aivan ihana laukku! Mutta mullakin jää tämä tilaamatta, koska tuon 1-vuotiaan kanssa todellakin tarvitsee ne kädet vapaiksi. Alkaa jo hieman kyllästyttää kulkea aina hoitolaukku olalla, mutta sekä sen että oman laukun kuljettamisessa olisi tällä hetkellä ihan liikaa ylimääräistä. Varsinkin, jos matkarattailla liikutaan. No, tää pikkulapsiaika menee nopeasti ja sitten taas ihanat omat laukut käyttöön!

Mariaa (Ei varmistettu)

Tykkään kyllä niin myös tosta bambu laukusta, mutta en kyllä ole valmis maksamaan yli satasta :s ajattelin jo, että joku 50e on vielä ihan ok jos joku tehnyt käsin ja tukee hänen työtään, mutta ei tainnut ollakaan niin :D

annu (Ei varmistettu)

Tosi kaunis asu! jos laukku lähtee myyntiin, niin ostaja ilmoittautuu välittömästi ;)

Laukkuhullu (Ei varmistettu)

Kaunis asukokonaisuus ja kaunis lokaatio! Ehdottomasti laukkuhullua kiinnostaa päivitetty laukkukokoelmasi ja myös laatu- yms asiat niihin liittyen :)

arkeniestetiikkaa

Toi mekko on kyllä ihana <3 Ja paikka näyttää niin hienolta että tekisi melkein jo sen takia päästä uudestaan Dubaihin :D siellä ollessa tuli käytyä vaikka missä mutta tälläisen paikan olemassa olosta en edes tiennyt. damn! :)

Maria (Ei varmistettu)

Onpa todella upea mekko! Oletko hiljattain ostanut, luuletko että mekkoa voisi vielä olla myynnissä? :)

Martta H (Ei varmistettu)

Kiinnostaisi postaus siitä, miten säilytät laukkujasi ja muita asusteita :)

Tiitu (Ei varmistettu)

Minua myös kiinnostaa niinkin tylsät jutut kuin asusteiden säilytysratkaisut :) Ylipäänsä kaikki vaatekaapin järjestyksestä korutelineisiin :D Ps.ihana asu ja laukku :)

Jenni (Ei varmistettu)

Itse en ole ymmärtänyt tätä bambulaukkuvouhotusta mutta onhan se sievä rantakassi, hihnan kanssa tosiaan kätevämpi. Minua ainakin kiinnostaisi se postaus asusteista ja kaikki laukkujutut aina :) Kiva kuulla rehellisiä mielipiteitä merkkilaukkujen laadusta ja käyttökokemuksesta niin tietää itse mistä ei kannata edes haaveilla :D

Kommentoi