Mission accomplished

Mungolife

Huomenta ihanat! (okei, lienee paikallaan ilmoittaa, että nyt on edessänne postaus, joka tulee sisältämään ihanaa ihanan perään...)

Minulla oli eilen missio. Tai jossakin vaiheessa eilistä, mulla oli sellainen olo, että Markuksella on missio. Mä halusin Pariin reissulta mukaani saarivaltioon tuoda erään periranskalaisen, joskin Italiassa valmistetun, kaunottaren. Kuten aiemminkin jo kerroin, Markus oli merkinnyt puhelimen karttaansa tähdin reitin, jonka varrelta näitä aarteita löytyisi. Ystäväni J, joka on töissä Célinellä täällä Lontoossa oli salaa kertonut Markukselle, että todennäköisyydet juuri oikean kaunottaren löytymiseen ovat sangen slimmit. Markus vahingossa möläytti tämän tiedon mulle, ja suuntasin kohti Pariisia siinä toivossa, että tunnelin päästä näkyy edes auringon valoa, kun ei nähtävästi ainakaan minun toiveeni mukaista italialaista käsityötä.

Olin jo oikeastaan päättänyt, että en tule sitä saamaan. Kohtalon sanelemaa, se ei tule olemaan minun, antaa olla ja palataan asiaan, kun niitä jostakin saa. Markus kuitenkin Pariisia tuntevana johdatti minut ensin asemalta suoraan Lafayette Galleriesiin. Sieltä haukankatseella toisen kerroksen Célinen liike, ja varovainen kysymys. "Löytyisikö teiltä...?" Ei.
Kävelin jo viereiseen Printempsiin lisää toivoani hukanneena odottaen, että sielläkin myydään ei-oota...

I had a mission in Paris.. 

"Löytyy, molemmat. Kumman haluat?" Ehhh.

Mission accomplished.

Olin jättänyt tämän osan täysin luojan lykkyyn. Minä halusin mustan Luggagen Mini -koossa. Iso (12" x 12"), muttei valtava. Ja kaiken kanssa tästä vuosikymmeniksi eteenpäin sopiva väri. Olin pyöritellyt Luggagen omistavien ystävieni kanssa valintaa laukun nahasta, ja miettinyt pääni puhki. Koska Célinen kauppoihin tulee joka aamu yleensä vain yksi kipale tietynväristä Luggagea, eikä niitä voi varata, olin varautunut siihen, että jään nuolemaan näppejäni. Pieni toive oli siitä, että siellä jompikumpi musta olisi jossakin viidestä kaupasta, ja olinkin päättänyt, että se, kumpi laukku siellä on, on se jonka otan. Koska se olisi sitten kohtaloa. Blondilla meni pasmat ihan sekaisin, kun siellä oli molemmat.

Célinen luggage valmistetaan lähtökohtaisesti kahdesta nahasta. Toinen on smooth calfskin -nahkaa, eli todella kaunista viimeisteltyä sileäpintaista nahkaa, joka on hieman kiiltävämpi, ja joka ainakin jossakin vaiheessa oli kanssasisartaan kalliimpi (ellei muistini nyt temppuile). Toinen on drummed leather, eli sellaista röpelöistä nahkaa, joka on pinnaltaan vähän karheampaa. Laukut ovat molemmat mielestäni tajuttoman kauniita, ja nahkavaihtoehdoista puhutaan vastaan ja puolesta molempien.

Smoothin plussia on mm. se, että se pitää jämäkkyytensä hieman drummedia paremmin (tämä kokemus on siis ystäviltäni, jotka omistavat molemmat versiot ja ystävältäni, joka on liikkeessä töissä ja lukemattomista keskusteluista) ja muoto pysyy paremmin vuosia samana. Drummed nahka on hieman pehmeämpää, jolloin pientä löystymistä on havaittavissa. Smoothin plussa on myös sen vuori, joka on tuota samaa nahkaa. Helpompi pitää puhtaana kuin drummedin mokkamainen vuori, johon tarttuu helpohkosti kaikki pöly ja nöyhtä. Minun silmääni smooth on myös luksuksemman näköinen. Se nahka on jotenkin niin kaunista. Drummedin plussa smoothin yli sitten vuorostaan on se, että siinä näkyy vähemmän käytön jäljet. Pitipä myös miettiä sitä, että smoothissa on kultaiset metalliosat (minun toiveeni), kun taas drummedissa hopeiset.

Painin aikanaan saman ongelman kanssa Chanelia valitessani, ja silloin voitti caviar-nahka pehmoisen lampaannahan yli. Silloin vaakakupissa oli päivittäisessä käytössä todella helposti naarmuuntuva lampaannahka, joka menettää muotoaan helpommin kuin caviar-nahkainen, vaikka onkin mielestäni kauniimpi. Valinta oli aika helppo silloin. Käytännöllisyys vuosien sijoituksessa meni kauneuden yli, ja olen ollut äärimmäisen iloinen valinnastani. Chanelissani ei näy ulkopuolella mitään käytön jälkiä. Ei mitään. Laukku on kulkenut täyteen ahdatuissa Lontoon metroissa, turvatarkastuksissa heiteltynä lentokentillä ja vaikka missä. Ei naarmun naarmua ja sen muoto on yhtä jämäkkä kuin kaupasta ulos kantaessani. Vuorikangas siinä on burgundya lampaannahkaa, ja siinä kyllä näkyy muutama käytössä tullut naarmu. Mulla lampaannahkainen Chanel ei olisi mitenkään selvinnyt edes ensimmäisestä vuodestaan naarmuitta, toisin kuin caviar.

Pyörin siellä Célinen liikkeessä, enkä osannut päättää. Toisessa kädessä kiilteli uskomattoman kaunis laukku, joka pitäisi muotonsa paremmin. Toisessa kädessä vuorostaan kaunotar, jossa ei näkyisi käytönjäljet yhtä helposti. Poukkoilin peilille vuoron perään toinen käsivarrellani keikkuen, yhdessä ja erikseen. Tuskan hiki nousi otsalle kun en millään osannut päättää. Kauniita ne olivat molemmat. Suorastaan tyrmääviä. Kyse ei ollut edes siitä enää. Tiesin, että toisessa muoto säilyy paremmin, ja se tuntui kädessäkin jämäkämmältä. Toinen oli ehkä n. 4 grammaa kevyempi ja piilottaisi naarmut paremmin. KUMPI?!

All I knew was that I wanted a black Mini Luggage from Céline. I didn't even think as far as which, since I thought I'd just get the one they have. It is so difficult to find anywhere in black Mini, and I was quite sure the mission would be a mission impossible. I feel that smooth is more luxurious, more beautiful. The smooth calfskin keeps its shape a little bit better, whereas the drummed skin seems to sag a little bit with time. Then again all the marks on the smooth skin are more visible than on the drummed, which hides them well, and doesn't scratch as easily. Such a difficult decision... WHICH ONE?!

Valitsin smoothin. Siinä missä Chaneleissa valinta oli helppo, arvoin tätä varmaan tunnin ja soitin kriisipuhelun sen jälkeen Vivvelle Suomeen. Alan ammattilaisena arvostan mielipidettä aika korkeelle sillä naisella. "Ota se smooth". Selvä. Ja kassan kautta ulos. Loppujen lopuksi tässä vei pidemmän korren se, että tuo uskomattoman kaunis malli pysyy vuodesta toiseen samanlaisena. Mun koulukaveri juuri valitteli sitä, että hänen vähemmän käyttämänsä drummed tuntuu vuoden käytön jälkeen siltä, että se painuu kasaan. Jos googlaatte "celine drummed luggage", niin näette että useissa kuvissa laukku ei vaan ole yhtä särmikäs kuin smooth-nahkainen. Nahka on eläväistä materiaalia, ja siihen kuuluu mun mielestä tietyllä tapaa vähän kuluma ja pienet käyttönaarmut. Jos niitä smoothiini tulee, niin tulkoot. Mutta ainakin se pitää mallinsa ja muotonsa vuosia ja vuosia. Eikä tämä Celinen smooth-nahka todellakaan ole mitään hepposta matskua. Chanelin lampaannahka on niin uskomattoman pehmeetä, että se ottaa sen osuman paljon paljon helpommin kuin tämä. Siksi tässä valinnassa ei ollut niin suuressa roolissa loppujen lopuksi nahan kestävyys. Molemmat kun on helvetin kestäviä.

Viime vuodet laukkumarkkinoilla korkeessa asemassa jyllännyt Céline nostetaan tällä hetkellä alalla todella korkealle juurikin korkealaatuisen nahkansa takia. Vertauksena käytetään Hermesin Birkiniä, ja jotkut ammattilaiset tuntuvat olevan sitä mieltä, että Célinen nahka on jopa parempaa. Mene ja tiedä. Kuitenkin, laukku on tällä hetkellä kiistaton muotimaailman it-bag, ja alan arvioinneissa epäillään, että laukku tulee muutamassa vuodessa saavuttamaan Chaneleiden hintatason. Ennustuksissa on n. 400-500 euron arvonnousu vuodessa. Katsotaan onko moinen sitten muutaman vuoden päästä jo tuplannut arvonsa.

Mä halusin ostaa laukun ehdottomasti Pariisista enkä Lontoosta paristakin syystä. Ranskalainen merkki, joten mulle jotenkin toi lisäarvoa sille se, että ostin sen Pariisista. Tyhmä perustelu, mutta tunnearvo-puolella painitaankin tämä kohdalla. Järkevä perustelu on se, että Pariisissa laukku maksaa 225 puntaa vähemmän kuin Lontoossa. Siihen hintaan sai jo menopaluun Pariisiin junalla ja kaiken muunkin mikä Pariisissa päivän aikana kului. Lisäksi todennäköisyydet sille, että ehtii omansa nappaamaan on paremmat kuin Lontoossa :)

Tanssiessani ulos Printempsista valtavan valkoisen paperikassin kanssa, Markus vaikutti vähän pettyneeltä. "Mitä me nyt tehdään, kun ei tarviikkaan mennä kolmeen muuhun paikkaan?"

With my Chanel I chose functionality over beauty. Or well, actually I chose beauty over beauty. Caviar keeps it shape much better than lambskin. Lambskin is gorgeous, but I feel it's not boxy enough after few years. It becomes even too smooth. And scratches so easily. So I went with caviar. Here I made sort of the similar choice and went for smooth. On the contrary to my choice with Chanel, my choice of Céline does scratch easier than its counterpart, but, and this is a big but, it does keep its shape firmer and doesn't sag. I love my bags to have their boxy shape, so in the end, it wasn't that difficult a choice. 

Yksi vuoden kivoimpia päiviä tulossa kuvien muodossa illalla teillekin nähtävästi :)

Mitäs tuumitte, valitsinko oikein? :)

So, what do you think. Did I choose wisely? :)

(Ja ne nillitykset mun merkkilaukkujen määristä/hinnoista kommenteissa voidaan jättää ihan suosiolla pois. Mua ei kiinnosta metriäkään kenenkään muun mielipide siitä, onko mulla liikaa laukkuja. Ne on mulle harrastus ja rakas asia, ja pidän niitä taide-esineinä siinä missä toiset Monet'n tauluja. Eikä se kuulu kenellekään muulle, montako laukkua mulla on. Piste. Ja ennen kuin joku vetää kortin siitä, miten minun tulee jättää hänen lapsilleen hyvinvoiva planeetta kuluttamalla vähemmän on hyvä ja miettii a) kuinka vähemmän kulutan määrällisesti, kun yhteen esineeseen käytän liikaa rahaa ja b) kuinka paljon se planeetta kuluu lasten saamisella ja näiden lasten kulutuksella sitten ylipäätään. Varsinkin meidän lapsettomien, jotka ei välttämättä lapsia tähän maailmaan edes halua tuoda, mielestä.)

Kommentit

En tajuu tota sun Markus-ystävää ! ihan käsittämättömän outo tyyppi - kuka mies haluaisi muka laukkuetsintärumbaan mukaan ?! :D

Anna (Ei varmistettu)

Maailman paras ystävä :D Selkeestikin <3

mietin aivan samaa :D

Roosa (Ei varmistettu)

Ihana. Mihin sitä muita laukkuja kohta enää tarvitsee, kun omistaa tällaiset helmet, Chanelin ja Celinen. <3

Anna (Ei varmistettu)

Nojep. Tässä itse asiassa seison vaatekaappini edessä arpoen mitkä menevät huuto.netin kautta myyntiin. Olen itselleni luvannut muutaman laukun myydä, kun en niitä oikeasti tarvitse näiden kahden lisäksi :D

katja (Ei varmistettu)

Laita mielummin blogiin myyntiin! :-) täydellinen tuo celine <3

Anna (Ei varmistettu)

Mä tykkään huuto.netistä, kätevämpi :)

Sonja (Ei varmistettu)

Voih, on se niin kaunis! Oikea valinta, sanon minä. Laukuista tulikin mieleen, että mitäs sun mustalle Balenciagalle kuuluu? Vieläkös se sisältyy kokoelmiisi? :-) En muista hetkeen nähdeen sitä blogissa - minkä tosin ymmärrän täysin kaunotar-Chanelin ja nyt tämän upeuden takia! Laukkupostaus olisi aika ihana, kun sulla noita toinen toistaan esteetikon silmää hiveleviä kaunottaria on. Tosin, tulisikohan siitä viimeisen kappaleesi mukaista nillitystä..? Hmph, mälsää!

No mutta siis ihme tarinointi hahah. POINTTI OLI ETTÄ ON SE IHANA! Ja oot sen ansainnu. Ja pöh mikään vuosia käytettävä ja rakastettava ihanuus kenenkään lapsen hyvinvoivaa planeettaa muuta epähyvinvoivaksi! Nauti uudesta vauvastasi <3

Anna (Ei varmistettu)

On se vielä ja käytän sitä aika useinkin itse asiassa, en tiedä miksei ole asukuviin päätynyt :) Ja laukkupostaus on työn alla :) Kiitoksia, aion!! :D

Henna (Ei varmistettu)

Aivan ihana laukku! Klassinen mutta mun mielestä myös söpön näkönen :) Ootan innolla asukuvia ton kanssa haha!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mäkin odotan, että saan asukuvaajan näille tämän ympärille rakentuville asuille :)

Salli (Ei varmistettu)

Kiva kertomus ja tuo laukku on upea, mutta tuo lopun kommentti ehkä vähän pilasi fiilistä. Ymmärrän kyllä, että ärsyttää tuomitsevat kommentit laukuistasi ja niiden hinnoista, mutta jotenkin tuo menee vähän kuitenkin provosoinniksi ja antaa sinusta vähän itserakkaan kuvan.

Blogisi on kiva ja tykkään sitä lukea. Sinulla ei olisi mitään syytä ottaa muiden huonoista kommenteista itseesi ja edes vaivautua niitä kommentoimaan erikseen. Antaa niiden olla omassa arvossaan ja katso itse ylpeänä eteenpäin.

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä mulla on ihan oikeus laittaa loppuun tuollainen teksti, ettei turhaan tarvitse ottaa vastaan niitä kommentteja, kun itsellä on iloinen mieli, ja saa samalla ihmettelijät vastauksensa siitä :)

hmm (Ei varmistettu)

Joo, oli ihan hyvä laittaa loppuun tuo kommentti, koska ainahan sulle valitetaan kun ostat jotain uutta jne.

Mutta tuo lapsi kommentti oli aika törkeä. Alatko nyt ihan oikeasti syyllistämään lapsia hankkineita ihmisiä siitä, kuinka paljon heidän lapsensa (kuten minun) tulevat saastuttamaan maailmaa.
Ihan oikeasti, laukku ja lapsi, onko hieman eri asia ??

Anna (Ei varmistettu)

Mä en syyllistä ketään, niin kauan kuin he eivät syyllistä minua. Sinun lapsesi on ihan samalla tapaa ihminen, joka tekee kulutusvalintoja, kuin minäkin. Ja se, että saa lapsen, on valtava paine planeetalle. Jos siis on valmis syyllistämään bloggaajaa, on kuunneltava samaa syyllistystä takaisin. Miksi ne, jotka eivät hanki lapsia, eivät kitise niille, jotka hankkii? Kyllähän siinä se planeetta tuhoutuu paljon nopeammin yhden uuden ihmisen kulutuksella, kuin sillä, ettei saisi lasta.
Kyllä minäkin saatan vielä lapsia haluta, en ole lapsia vastaan. Kunhan ilmoitin, että kertakäyttövaippoja roskiin kovalla syötöllä heittelevä tuore äiti, voisi ajatella myös oman maailmansa ulkopuolella. Lasten saaminen on itsekästä, ihan kuin laukkujen ostaminenkin. Jos jommasta kummasta aletaan syyllistellä, niin syyllistellään molemmista ;)

hmm (Ei varmistettu)

Äiditkö sua on sitten täällä syyllistäny?
Samallalailla voisit hyökätä ihan ketä tahansa kohtaan, jotka ehkä ovat sua syyllistäneet.

Ja mulle on ihan sama montako laukkua ostat, muiden kulutus ei kuulu mulle. Mutta koin tuon lapsiin vertaamisen hieman tökerönä.

Anna (Ei varmistettu)

No vähintään pari kolme kertaa viikossa saan kommentin, miten minun ostokseni X on pois jonkun lukijan lapsen maapallolta.. Että kyllä, ovat.

Elina (Ei varmistettu)

Saanko kysyä paljon tuo celine maksaa? Todella kaunis! Oliko tuo normaalikokoinen? Tiedätkö paljon mini maksaa?

Anna (Ei varmistettu)

Nykyinen hinta minillä Pariisissa on 2000 euroa. Briteissä taitaa sama olla nyt 1950 puntaa, eli hintaero on huomattava :)

mie (Ei varmistettu)

Todellakin valitsit oikein! Jotenkin super paljon siistimmän ja tyylikkäämmän näköinen tuo johon päädyit :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, kiva kuulla, että tykkäät :)

Ohikulkija (Ei varmistettu)

Luin postausta ja kun pähkäilit, kumman otat, ajattelin, että lopussa lukee: OTIN MOLEMMAT :D
hahah

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, ei sentään :)

maria (Ei varmistettu)

Toi laukku on vaan niin järjettömän kaunis!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Martsun

Taitaa olla ensimmäinen kommenttini tähän blogiin; kylläpä kelpaisi minullekin tuollainen laukku! Opiskelijabudjetilla ei harmikseni tuollaisia vaan ostella. Katselin juuri eräässä liikkeessä suht halpoja mustia laukkuja, suurin osa selvästi käytössä muotonsa menettäviä ja suurin osa tekonahkaa, öh. Eli suht edullinen musta nahkalaukku, juurikin tuon ostamasi kokoinen olisi aika jees.

Ja toisekseen, itsekin vapaaehtoisena lapsettomana komppaan tuota lopputekstiä täysin. Näissä keskusteluissa molemmat osapuolet usein näkevät toisensa itsekkäinä hirviöinä, joten asiasta on ylipäätään turhaan jankata, kulutetaan vaan turhaan negatiivista energiaa. Annetaanko vaan kaikkien kukkien kukkia jne. :)

Anna (Ei varmistettu)

No juurikin näin :)

Jaana (Ei varmistettu)

Hei, ihan pakko sotkeentua tähän.... Se, että on opiskelija tai että on lapsia, ei missään tapauksessa sulje pois hienoja ja arvokkaita merkkilaukkuja. Jos upea laukku on se ihana juttu, mikä tekee iloiseksi, niin pienistä opiskelijatuloistakin pystyy kyllä "jonkun euron" laittamaan sivuun, pyytää vanhemmilta synttäri- ja joululahjat rahana. Pitkäjänteinen säästäminen tuo nämä upeat laukut ulottuville kyllä! ja sitten on vaan valinnan vaikeus, mihin laukkuun pennosensa haluaa sijoittaa :) Ihan yleisesti moni nainen kun vähän kriittisemmin katsoisi vaatekaappinsa läpi ja jättäisi ylimääräiset heräteostot tekemättä, niin kappas vaan sitä rahaa yhtäkkiä onkin säästössä laukkua varten. Toki vaatii hieman uhrauksia, mutta itse ainakin olen valtavan iloinen ihan jokainen kerta, kun nappaan aamulla käsivarrelle jonkin muutamasta ihanasta merkkilaukustani ja olen erittäin tyytyväinen, että aikanaan päätin lopettaa kaikenlaisen keinonahan ja muun "höpöhöpön" ostamisen ja siirryin näihin laadukkaampiin tuotteisiin. Itse en ole opiskelija, mutta minulla on kaksi pientä lasta. En tienaa mitenkään HURRRRJIA summia työssäni, mutta valinnat omassa kuluttamisessa mahdollistavat nämä laukkuhankinnat, eikä se oikeasti ole ns. mistään pois. Pitkäjänteisyys on avainsana! :) Ja voi sitä päivää, kun ne rahat on kasassa, ostat/tilaat sen laukun ja saat sen käsiisi ja pääset sanomaan "Tämä on mun!!!!" :)

Ehdottomasti kannustaisin kaikkia ihmisia nauttimaan elämästä, säästämään sopivasti ja ostamaan sen unelmien merkkilaukun, kenkäparin, moottoripyörän, hifi kaiuttimet, mitä ikinä se onkaan, mitä materiaalina haaveilee ja sitten käyttämään sitä jokapäiväisessä elämässä - sillä nämä jutut ei lämmitä kenenkään mieltä kaapin/autotallin perällä :)

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan näin!! :)

KatE (Ei varmistettu)

Opiskelijalle: oletko tsekannut suomalaisen Lumin laukut? Ne ovat hyvää, vahvaa nahkaa ja kestäviä, ja opiskelijabudjetille sopivampia kuin nämä it-laukut, silti minun mielestäni kauniita nekin. Törmäsin ko. merkkiin muutama vuosi sitten, ja koska itsekään en voi, enkä edes halua laittaa isoja summia laukkuihin (muusikolla on vähän toisenlaiset ison rahan reiät), niin olin iloinen, kun sain Vanhan joulumyyjäisistä viime vuonna hyvän, kestävän ja käytännöllisen nahkalaukun reilulla satasella mukaan.

Anna, hieno valinta! Onnea uudesta tulokkaasta sulle sinne!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, Lumilla on hyvää nahkaa tarjolla :) Kiitoksia kovasti :)

Ninni (Ei varmistettu)

Just näin! Hei olen "lapsellinen" mutta ei se lapseltakaan ole pois jos äiti tai isä välillä suo itselleen jotain! Onpahan itse tienattu ja on jokaisen oma asia minne rahansa laittaa... =)

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan :)

Anni (Ei varmistettu)

IHANA! Suunnatonlaukkukateus... Haha, hyvä toi viimenen ps. kohta :). Myönnän ihan suoraan, että olen kateellinen sun laukkukokoelmalle!! Mutta, mulla onkin 5 vuotta vielä aikaa saavuttaa sama määrä ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kvoasti :) Ja hei, siinä on hyvä aika, mä en ees alottanu ku vasta pari v sitten :)

Veronika (Ei varmistettu)

Kyllä, valitsit ihan oikein :) Uskomattoman kaunis, ihan silmät sokaistuu kun katsoo kuvia laukusta! Toivottavasti se tulee nyt näkymään asukuvissa, jotta saa vähän muitakin näkökulmia ja asukokonaisuuksia, missä laukku esiintyy. :) Onnittelut!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, eiköhän niitä ala pikkuhiljaa kohta tiputella :)

Emilia (Ei varmistettu)

Tämä lakku on mun mielestä kyllä yks maailman kauneimmista laukuista! Teit kyllä ehdottomasti oikean valinnan. Kaunis ja samalla niin ajaton laukku:)

Anna (Ei varmistettu)

Se on <3 Kiitoksia :)

Essi (Ei varmistettu)

On se vaan niin upea! Toivottavasti joskus itselläkin olisi mahdollisuus saada tuo ihanuus kotiin. Kiitti muuten nahkavalistuksesta, en tiedä yhtään minkä nahkaa ja mikä karheus olisi hyvä laukussa :-D Tuleekohan tästä laukusta nyt sellainen jokapäiväinen villitys niinkuin ne ylipolvensaappaat? :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja mä nyt kerroin mitä itse tiedän, ei tuota kannata absoluuttisena totuutena ottaa :D JA eiköhän siitä tule jooo :D

Mä en sano mitään negatiivistä nillitystä sun kulutuksesta, ihan sinun oma asiasi mihin rahasi laitat. Itsellä on siis lapsi ja en mä halua sua tuomita mistään, miksi tuomitsisin, ehkä olen jo oppinut tän sun blogin kautta sen että välillä voi myös hankkia itselleen jotain mukavaa :) ja ihailen myös noita ihanuuslaukkuja, jos joskus itsekin voisin hankkia ensimmäisen merkkilaukun, koska mulla on huono tapa ostaa huonolaatuisia kun ne menee aina huonoon kuntoon ja joutuu sitten ostamaan uuden ja uuden:( ehkä joku päivä. Tällä hetkellä muut asiat mielessä ja tärkeysjärjestyksessä. En itse ennen ole kuullut tuosta celinestä, oikeestaan vasta sitten kun täältä sun blogista siitä luin ja kiinnostuin heti :)) onneksi olkoon uudesta laukusta, aivan ihana laukku ja varmasti kaiken sen etsiskelyn arvoinen!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Mira (Ei varmistettu)

Apua, tuo on ihan unelma! Niin täydellinen.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Ikisinkku
Ikisinkku

Voi ei. Ensimmäistä kertaa ikinä näen merkkilaukun, jonka h a l u a n !!
Taidan jättää parin Campbellit ostamassa ja alkaa siirtää rahaa sivuun tätä varten. Oikeasti. Pakko saada! Ajattelin, että elämä oli helppoa kun näki vain kenkiä, onko sen laukkuhulluudenkin pakko alkaa jossain vaiheessa??

Anna (Ei varmistettu)

Kannattaa, koska toi tulee vielä olemaan THE iso juttu :) Ja tietenkin, laukuthan on ihania <3

jeejee (Ei varmistettu)

Eiks se ole jo THE iso juttu? ;) Ainakin yli vuoden kyseinen laukku on pyörinyt blogeissa ja julkkisten kädessä. Mutta upea tuo laukku on ja olet onnekas kun sait sellaisen ostettua! :) Haters gonna hate..

Anna (Ei varmistettu)

No totta, tarkoitin, ehkä sitä, ettei se ole vielä ihan Birkinin ja Chanelin tasolla kummiskaan :/

ansku (Ei varmistettu)

Herranjestas sentään, on se sitten kaunis! Ja miten upeasti olet saanut vangittua tuon nahan täydellisen pinnan... Valitsit ehdottomasti oikein, niin ylellisen näköinen että melkein itkettää!

Pages

Kommentoi