Mistä haluaisitte lukea?

Mungolife

Nyt kun mammaloma on pian alkamassa ja on enemmän kotona oleskeluaikaa, on myös enemmän aikaa blogille ja erilaisille blogijutuille. Ajattelinkin kysellä teiltä mistä haluaisitte lukea lähiaikoina enemmän?

Kiinnostaako...

... ruokajutut?

... kosmetiikkajutut?

... mielipidejutut / ajatukset? Mistä asioista?

... kotijutut?

... erilaiset listaukset? Vaatteista, asusteista, luonteenpiirteistä, mistä?

... jotkut ihan muut jutut?

Kertokaa, mikä kiinnostaa blogin sisältönä lähiaikoina, niin pääsen toivottavasti toteuttamaan toiveitanne :)

Kommentit

primrose (Ei varmistettu)

Hei, mua kiinnostaisi kovasti lukea ihan käytännön käyttökokemuksia upeista laukuistasi! Onko jokin osoittautunut käytössä vielä paremmaksi kuin osasit ennakoida? Onko jokin yllättänyt monipuolisuudellaan? Entä onko jokin ollut laadultaan pettymys tai vähemmän kuin odotit? Monesti sitä haluaisi ajatella, että maksaa laadusta, mutta onko sulla tullut koskaan vastaan sellainen, että hinnassa on enemmän ollut kyse statuksesta ja designistä kuin hyvästä laadusta? Erityisesti mua kiinnostaisi lukea Mulberryn Alexasta sun kokemuksiasi, koska muutamat bloggaajat ovat kehuneet laatua mutta yhdestä blogista luin kokemuksia heikosta laadusta. Alexa on kaunis laukku ja se olisi tarpeisiini sopivan iso, joten siksi se erityisesti kiinnostaa. :)

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Ruokaohjeet, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet, vaate- ja asustejutut. Ja kovasti toivoisin myös päivitettyä laukkukokoelma-postausta, siitä huolimatta, että oot joskus tainnut sanoa, ettei sellaista tule (vai muistankohan väärin :D ).

Laura (Ei varmistettu)

Kotijuttuja, ehdottomasti! Sekä yleisesti että vauva-kotijuttuja! :)

Elina (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi jutut mitkä kertois vähän lisää just susta itsestäs. Ihan perus kotijuttuja, mielipiteitä ja ajatuksia. Kaikki listat on myös ihan parhaita! Tai sit vaikka just sun päivästä kirjoittaminen. Kaikista parhaita on postaukset, joissa tuot omaa persoonaasi ja elämääsi esille. Oot mun mielestä ollut aina ihan huikean hyvä kirjoittaja ja oon lukenut sun blogia ihan alkuajoista asti. :) parasta kevättä teille!

Essi (Ei varmistettu)

Kotijuttuja! :) Ja toi ylempänä mainittu käyttökokemuksia laukuista -tyylinen postaus kiinnostais myös :)

Jonnz (Ei varmistettu)

Ruoka, huokeahintainen kosmetiikka ja koti/sisustus :) se mangokakku on taivaallista, lisää näitä!

Heini (Ei varmistettu)

Mikä mangokakku? :D mennyt ohi ja kaipailisin hyviä ohjeita.. :)

Noora (Ei varmistettu)

Ruokajutut ehdottomasti. Koitin etsiä sinun ikivanhaa reseptiä täytetyistä paprikoista, mutta en enää löytänyt. Voisitkohan kertoa reseptin/ edes raaka-aineet, niin helpottaisi? :) Sweet chili kastiketta, maissia, herkkusieniä oli ainakin, siihen se muisti sitten jääkin...:)

suvi (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kotijutut ja sisustus :) kaikki kuvat mitä olet laittanut kodistanne ovat olleet todella kauniita ja hyvällä maulla sisustettuja niin mielelläni lukisin kotipostauksen. Olet kuitenkin joskus muistaaksini sanonut että haluat pitää kodin yksityisenä ja jos et näin ollen halua esitellä kotiasi niin se on täysin ymmärrettävää. :) Lueskelisin mammabloginkin puolella mieluusti useammin päivityksiä ;)

Karla (Ei varmistettu)

Ruoka ja kotijutut! :)

Tiinam (Ei varmistettu)

Benji/pommi-jutut kiinnostaa ihan hirveästi!!:) Mitä koirakirjoja oot lukenu ja miten muutenvalmistauduit Benjiä varten. Miten pommi eroaa muista koiristasi luonteen, haukkumisen ja vaikka karvanlähdön kanssa.
Laukkujutut kiinnostaa, esim. mitkä laukut on osoittautuneet erinomaisen hyviksi ja laadukkaiksi ja miten huollat laukkuja.
Sisustusjutut on myös aina kivoja ja inspiroivia.

Anniina (Ei varmistettu)

Kosmetiikka ja ruokajutut! :)

Saara (Ei varmistettu)

Ruoka- ja kotijutut ja mielipidejutut suunnilleen mistä tahansa. :D Kotijutuista eniten kiinnostaa huonekalut ja remppailut ja muut vinkit ja kaikki mitä siihen liittyy, teillä on niin upeannäköinen koti josta saa hyviä ideoita ja visioita omaankin kotini! Myös enempi sun elämästä jos olet siihen halukas, kovasti kiinnostaisi kuulla esim. ajatuksia asuinalueesta kun lapsi kasvaa, mikä on Kuopiossa parasta ja mikä kamalinta, millainen on sun tavallinen arkipäivä, käyttökokemuksia kaikenlaisesta... Oot hyvä kirjoittaja, niin melkein mistä vaan on ilo lukea!

Anastasia (Ei varmistettu)

Tykkäisin jos esittelisit lempparituoksusi
Ruokaohjeet olisi myös kivoja (varsinkin jälkkärit) ja sitten ihan tavalliset arkiset asiat.. Videokin olisi kiva kun olet mielestäni hyvä puhumaan kameran edessä.

Kristina (Ei varmistettu)

Koti- ja kosmetiikkajutut kiinnostaisi, samoin yllämainittu laukkujen käyttökokemus -tyyppinen postaus. Myös esimerkiksi jonkun tyyppiset "most used" tai "spring/summer staples" tai muuta vastaavaa sun vaatteista olisi mielenkiintoisia (toki vähän eri tällä hetkellä sulla vauvamasun kanssa, mutta raskausajan vastaavat kun oot ilmeisesti aika pitkälle pärjännyt sun normivaatteilla, ettei ole tarvinnut äitiysvaatteita ihan hirveesti ostella).

Tiia (Ei varmistettu)

Kaikkein vähiten kiinnostaa vaate- ja asustejutut. Joo joo, tiedän että tää on kai muotiblogi (?), mutta lukisin mielelläni sulta mielipide-, sisustus-, ruoka- ja matkustelujuttuja. Ja koirajuttuja, kuten vaikka, että paljonko koiran pitämiseen kuluu rahaa (on koirakuume :D).

Olisi mukavaa jos vastailisit kommentteihin enemmän nyt kun sinulla on enemmän aikaa :) (tottakai kova urakka kun postaustahti on niin kova ja kommentteja tulee paljon, mutta itse arvostaisin sitä todella paljon)
Ja mukavaa mammalomaa! Toivottavasti ehdit myös rentoutua vähän ennen vauvan tuloa :)

Jules (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi lukea esimerkiksi että mikä laukuistasi on ollut mielestäni hintalaatusuhteeltaan paras ja mikä huonoin? Onko joku laukku johon olet pettynyt ja jos voisit jättää tekemättä sen hankinnan nyt niin olisitko ostanut? Sama voisi olla myös vaatteista tai kengistä/kosmetiikasta :) Eli mikä on osoittautunut tosi hyväksi ja mihin olet pettynyt.
Alexalla on video aiheesta tarkista siitä mitä ajoin takaa jos selitin sekavasti :D
Myös ruoka- ja kotijutut kiinnostavat :)

Hei mua kiinnostaisi tämä myös! :D

Annu (Ei varmistettu)

Vaatekaapin/pukeutumisen peruselementit, mitä ja minkäverran mitäkin kaapista olisi hyvä löytyä. Ja miten peset/huollat sun vaatteet (neuleet, huivit, takit,farkut jne) kengät ja laukut.

Maria (Ei varmistettu)

Opiskelujutut ja sisustus. Millaista oli opiskella ulkomailla, sun vinkit maailmalle opiskelemaan lähtemiseen, mihin pitää varautua yms. Ja sisustus jutut kiinnostaa aina.

Aino (Ei varmistettu)

Hääjutut <3

J (Ei varmistettu)

Lisää (ennen ja jälkeen) kuvia uudesta kodista jne sisustusjuttuja :)

Uuulalaah (Ei varmistettu)

Ruokajutut ainakin, oon saanu niistä edellisistä ihan älyttömästi inspistä ja esimerkiksi sitä porkkanakakkua oon versioinu vaikka ja kuinka monta kertaa! :-)

Kotijutut on kanssa tosi jees, sisustaminen ja remppaaminen tällee ok-talo asujana kiinnostaa kyllä aina.

Sitten kolmantena peukku noille listauksille. Aiheena nyt voi olla mikä vaan lemppari juustoista parhaimpiin korkkareihin. :-)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Asut on sun blogissa mahtavaa sisältöä, koska ne on sellaisia normaaleja, kaikkien toteutettavissa olevia arkiasuja, eikä mitään kuvia varten kehiteltyjä editorial-stailauksia jos ymmärrät mitä tarkoitan :D Asupostausten lisäksi varsinkin mielipiteet ja ruokajutut kiinnostaa :)

Jemina (Ei varmistettu)

Kosmetiikkajutut kiinnostaa! :)

Satu (Ei varmistettu)

Tosiaan mammajuttuihin liittyen lukisin mielelläni sun näkemyksestä kosmetiikan käytöstä raskaana, jos haluat siitä kirjoittaa. Varmasti puhuttava ja mielipiteitä jakava aihe :) Hyviä ehdotuksia myös muilla!

Hansu (Ei varmistettu)

Remppajuttuja! Tuliko kaikki jo esiteltyä? Muutenkin kotijutut kiinnostaa :)

Anni (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi bucketlist! Ei toki henkilökohtaisimmilta asioilta mutta esim viiden/kymmenen kohdan. Tällaisista jutuista on tosi mielenkiintoista lukea :) sisustusjutut kiinnostaa paljon sekä vauvajutut (varmaankin mungobabyn puolelle?) Rentouttavaa mammalomaa ja tsemppiä tulevaan synnytykseen :)

Saskia (Ei varmistettu)

Eniten kiinnostaa meilipidejutut ja ajatukset. Sekä kosmetiikka ja hiusjutut. Vähiten kiinnostaa vaate-asuste ja muotijutut.

ME (Ei varmistettu)

Haluaisin lukea vaikkea elämäsi taitekohdista. Toinen kiinnostava aihe olisi pikamuoti ja sen seuraukset kuluttajalle ja tuottajalle. Myös vaatemainosten elementit ja viestit voisivat olla hyviä aiheita. Jokin pidempi ja hyvin taustoitettu juttusarja olisi siis minun mieleeni. Nopeat vaatekuvalistat voi jättää varastoon kiireistä aikaa varten.

Anna (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi tietää enemmän bloggaamisesta näin ammattitasolla; mitä kaikkea siihen kuuluu, ajankäyttö yms. Lukijana nähdään ehkä vain pieni osa siitä, mitä tähän hommaan kuuluu ja siksi toivoisin sinun avaavan aihetta enemmän. Normaalia päivätyötä tekevänä suhtaudun bloggaamiseen ehkä vähän negatiivisesti, koska ainakin täältä päin katsottuna näyttää, että yhtä hyville ansioille voi päästä bloggaajana ja perusduunarina vaikka bloggaajallakin hommaa on varmasti taustalla paljon enemmän, kun mitä täällä ruutujen takana osataan ajatella.

Mukavaa loppuraskautta

Eveliina (Ei varmistettu)

Kotijutut, asukuvat, mielipiteet (erityisesti rakkaudesta, äitiydestä ja ihan mistä vain itse haluat kirjoittaa... kirjoitat vaan niin tavattoman kauniisti rakkaudesta. Mutta myös yhteiskunnalliset mielipiteet ja kaikki käy ) ylipäätään (vauva)arki kuopiossa kiinnostaa kaikkineensa. Sun blogi on edellen aivan ihana! Ihan sama mitä kirjoitat kun kaikki on vaan niin luontevaa ja mukavaa luettavaa...

Eveliina (Ei varmistettu)

Oi ja vielä boonus toive!!! Voisitko kirjoittaa kirjeen 20-vuotiaalle itsellesi ja kaikesta siitä mistä aikanaan haaveilit ja mitä ehkä olisit halunnu sillon tietää.

Anna (Ei varmistettu)

Mielipidejuttuja ehdottomasti!! Ihailen sussa sitä, että uskallat tuoda oman mielipiteen esille, vaikka se poikkeaisi "perinteisestä". On tosi mielenkiintosta lukea kirjoituksiasi, koska se laittaa itsenikin ajattelemaan välillä boxin ulkopuolelta ja opettaa jotain joko itsestään tai maailmasta. :)

MariK (Ei varmistettu)

Kun olet asunut kahdessakin maassa ulkomailla, kiinnostaisi lukea mikä oli hienoa ulkomailla asumisessa, mikä ei niin hienoa. Mikä oli parasta, mikä stressasi. Mitä kaipaat sieltä, mitä muistelet hyvällä. Niin ja opiskeluista oon aina kiinnostunut

Nolibre

- rohkeat mielipidejutut, semmoset elämänmakuset
- juttuja bloggaamisesta

Eveliina (Ei varmistettu)

En tiedä onks tää iha off the topic mut ois hauska osallistaa lukijoita enemmä kuten esimerkiks se ku lukijat yritti kopioida sun asuja:D en tiedä meneeks se jo si enemmä kilpailuhin mut niitä oli hauska katella ja vois vaik itekki tällä kertaa osallistua;)

Erika (Ei varmistettu)

Jostain syystä tuli tuosta vaatekuvasta mieleen sellainen yleisempi vaatteisiin liittyvä postaus ; millä perustein vaatteita päätyy sun kaappiin? Kiinnitätkö huomiota/suositko tiettyjä materiaaleja? "Huollatko" vaatteita jotenkin erityisesti pesun lisäksi. Jne... Toivottavasti ymmärsit pointin :)

Anna (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi esittely siitä sun läppäristä. :)

Ella (Ei varmistettu)

Hääjutuille peukku täältäkin Ja olen jo pitkään odotellut Mungobabyn puolelle postausta siitä, mitä kaikkea vauvaa varten täytyy tai kannattaa hankkia! Kiitos ihanista blogeista :)

Pioni (Ei varmistettu)

Toivoin joskus kauan sitten postausta ajanhallinnasta, joten toivon nyt uudelleen kun mahdollista. Olet kiireinen nainen ja ehdit päivän aikana vaikka mitä! Miten oikein teet sen ja miten rentoudut/palaudut kiireisistä viikoista?

meow (Ei varmistettu)

Ruoka-ohjeita, kosmetiikkajuttuja ja mielipiteistä lukee aina kaikkein mieluiten. Viimeisintä ei oo tainnut ainakaan näkyä niin hirveesti viime aikoina ;)

Elli (Ei varmistettu)

-lapsuus- ja nuoruuskuvapostaus
-my day
-kodin esittelypostaus, remonttijuttuja

Sarita (Ei varmistettu)

Enemmänkin sellaista, että jäsentäisi näitä aiheita oikealle "puolelle".
Mungobaby on erikseen, mutta tällä puolella on jatkuvasti raskaudesta paljon asiaa. Ymmärrän, että se on tällä hetkellä se suurin ja puhutuin aihe elämässäsi, mutta olisi kiva lukea tällä puolelle muitakin ajatuksia. :)
Kuten; kosmetiikka ja kotijutut

Scandinavian chic

Vaatteet, asusteet ja sisustus! Miten aina keksitkään yhdistellä asioita? Itselläni ei ole samanlaista silmää. Laukuissa mua kiinnostaa se mitä niihin mahtuu ja vastaako hinta/laatu odotuksia.

Mielipidejutut!

Emma (Ei varmistettu)

Remppajutut ja sisustus ja mielipidepostaukset kiehtoo! :)

Leena (Ei varmistettu)

Kosmetiikka ehdottomasti ja yhä vaatteet! Mieluiten juuri nettiostamisen kannalta!

Marine (Ei varmistettu)

Kotijutut kaikissa muodoissa, sisustusta yms.. kaikki tekstit tulee luettua, olipa aihe mikä tahansa. Eli muutkin aihepiirit kiinnostaa kyllä :)

Pages

Kommentoi