Mistä haluaisitte lukea?

Desktop68

Nyt kun mammaloma on pian alkamassa ja on enemmän kotona oleskeluaikaa, on myös enemmän aikaa blogille ja erilaisille blogijutuille. Ajattelinkin kysellä teiltä mistä haluaisitte lukea lähiaikoina enemmän?

Kiinnostaako…

… ruokajutut?

… kosmetiikkajutut?

… mielipidejutut / ajatukset? Mistä asioista?

… kotijutut?

… erilaiset listaukset? Vaatteista, asusteista, luonteenpiirteistä, mistä?

… jotkut ihan muut jutut?

Kertokaa, mikä kiinnostaa blogin sisältönä lähiaikoina, niin pääsen toivottavasti toteuttamaan toiveitanne 🙂

Kommentit (56)
  1. Hei, mua kiinnostaisi kovasti lukea ihan käytännön käyttökokemuksia upeista laukuistasi! Onko jokin osoittautunut käytössä vielä paremmaksi kuin osasit ennakoida? Onko jokin yllättänyt monipuolisuudellaan? Entä onko jokin ollut laadultaan pettymys tai vähemmän kuin odotit? Monesti sitä haluaisi ajatella, että maksaa laadusta, mutta onko sulla tullut koskaan vastaan sellainen, että hinnassa on enemmän ollut kyse statuksesta ja designistä kuin hyvästä laadusta? Erityisesti mua kiinnostaisi lukea Mulberryn Alexasta sun kokemuksiasi, koska muutamat bloggaajat ovat kehuneet laatua mutta yhdestä blogista luin kokemuksia heikosta laadusta. Alexa on kaunis laukku ja se olisi tarpeisiini sopivan iso, joten siksi se erityisesti kiinnostaa. 🙂

  2. Ruokaohjeet, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet, vaate- ja asustejutut. Ja kovasti toivoisin myös päivitettyä laukkukokoelma-postausta, siitä huolimatta, että oot joskus tainnut sanoa, ettei sellaista tule (vai muistankohan väärin 😀 ).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *