Möndäy

Hellurei hei ja ihanaa viikon alkua!

Meikäläinen aloitti tänään uudessa työpaikassa! Wuhuu! On kyllä jotenkin hyvin jännää pitkästä aikaa olla osana työyhteisöä arkisessa rutiinissa mukana. Arkisessa rutiinissa sellaisella hyvällä tavalla! Toki tämä uusi työhomma tulee viemään sen verran aikaa, että se varmaan näkynee blogin puolella. Viime aikoina olen pyrkinyt postailemaan kerran päivässä, nyt tullaan menemään varmaan aika lailla satunnaisesti, sen mukaan kun on asiaa ja aikaakin 🙂 Eiköhän täällä kuitenkin sellainen 3-4 kirjoitusta viikossa tule jatkossakin olemaan!

Työpaikka on tosi kiva, työkaverit mukavia ja työtehtävätkin mieluisia, kun pääsee käyttämään opinnoissa ja töissä kerrytettyjä taitoja. Olen kyllä onnekas, kun sain heti näin kivan työpaikan uudesta kaupungista tässä taloustilanteessa.

Tämä päivä on vaan hujahtanut siivillä, ensin töissä ja sitten rampatessa ympäri kyliä hakemassa postipakettia ja DHL:n pakettia (innostuin tilailemaan pari kirjaa viime viikolla) ja lataamassa Waltti-korttia (täkäläinen matkakortti). On jotenkin hassua kun on tottunut, että joka kioskissa Stadissa saa kortille arvoa ja matkakortinkin useasta paikasta. On siis jäänyt bussikortin hankkiminen täällä kun ei ole kovin montaa paikkaa, mistä moisen saa. Töihin aion kyllä pyöräillä niin kauan kun kelit vaan sen sallivat, mutta jos tuolla alkaa satamaan kissoja ja koiria, käy varmasti Kuopion joukkoliikenne tutuksi 😀

Sellaista varsinaista asiaa mulla ei ollut, kun en ole ehtinyt asukuvia käymään läpi. Yksi bloggaamiseen liittyvä juttu tuli tänään mieleeni, nimittäin kun tuossa kalenteriani katselin, niin huomasin, että pian on taas tiedossa viikonloppumatka Helsinkiin. Gaalailemaan tällä kertaa! Minulla on kunnia olla ehdolla ensimmäisessä The Blog Awards Finland -gaalassa, jossa palkitaan bloggaajia useilta sektoreilta. Olen itse ehdolla lifestyle-kategoriassa, johon itseni eniten miellänkin 🙂

Screen Shot 2015-09-14 at 18.08.43.png

Me suuntaamme siis syyskuun vikana Helsinkiin tutkimaan mitä tällä uudella blogigaalalla on tarjota 🙂 Mielestäni blogien palkitseminen on hirveän haastavaa, sillä jo niiden lokeroiminen on äärimmäisen vaikeaa. Mikä mä olen? Olenko mä muotibloggaaja? No en oikeestaan. Mikälie tämä seos nyt sitten ikinä onkaan. Mielestäni jokainen blogi on ainutlaatuinen, niin kuin kirjoittajansakin, ja on vaikeaa luoda mitään paremmuusjärjestystä meille bloggaajille.

Tässä gaalassa palkitaan tuomariston valitseman voittajan lisäksi lukijaäänestyksessä menestynyt bloggaaja. Palkintojakaan ei vielä ole edes ilmoitettu, joten kunniasta tässä vasta taistellaan 😉 Jos siis koette, että Mungolife on suosikkinne lifestyle-kategoriassa, niin käykää toki minulle äänenne antamassa! Lisäksi kannattaa äänestää muissakin kategorioissa, muodin puolella on ikiupea Kira ehdolla ja esimerkiksi matkapuolella aivan ihanan mahtava Nella! Omat ääneni näissä kategorioissa menevät tälle uudehkolle supertähdellemme ja mahtavalla matkailubloggaamisen pioneerille 😉

Ainiin, äänestäneiden kesken arvotaan Pro Rajala tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin ja liput gaalaan. Äänestää voi 27.9. asti!

Mun suurin ongelma on se, että kutsussa ei lue dress codea. Mitämäpuenpäälle -kriisi on siis vahvana päällä.

Meikäläistä pääsee äänestämään kuvaa klikkaamalla tai TÄSTÄ.

lips-001

Kommentit (9)
  1. Onnea ja menestystä uudessa työssäsi! Sulla kävi kyllä mielettömän hyvin duunin kanssa. Kuopiossa kun työt tuntuvat olevan todella kiven alla. Kävi muuten hassusti, kun etsiskelin itselleni mahdollisia työpaikkoja tänään ja törmäsinkin sinuun ihan mun ykkäsranking-yrityksen sivuilla.

  2. Onnea uuden työpaikan johdosta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *