"Moves to the left or the right on no schedule”

Mungolife

VAATEKAAPIN KADONNUT AARRE. Vaikka oonkin viimeisen viikon joka väliin ilmoittanut, miten vihaan muuttamista, enkä enää ikinä kyllä muuta (jälkimmäinen saattaa olla myös sen takia, että rakastan tätä meidän nykyistä asuntoa vaan niin paljon...), niin muutossa on yksi hyvä puoli. Sitä ihan väkisinkin käy läpi koko omaisuutensa, ja sen nekin osat, jotka on jemmannut sohvan alle, rahin pohjalle tai muihin erikoisiin paikkoihin. Oon tehnyt tässä pari "löytöä" omasta kaapistani, joista olen äärimmäisen tyytyväinen. Tämän ensimmäisen kohdalla on kyllä myönnettävä, että muistin tämän nahkatakin olemassaolon koko ajan, mutta tuijotettuani sitä bannerikuvassani aika pitkän aikaa, en jotenkin ikinä käyttänyt sitä, ja jemmasin sen kesän ajaksi rahin sisälle kätköihin. Uuteen asuntoon muuttaessa tarvitsin rahia kenkäsäilytykseen ja sieltä onnellisen vingahduksen kera kaivoin takin esille.

Tämän nahkatakin lisäksi rahin kätköistä löytyi toinenkin ulkovaate, ja en ymmärrä miten olen voinut unohtaa sen!! Kyllä, myönnän rehellisesti, minä, Anna Vanhanen, olen unohtanut omistavani tietyn vaatekappaleen. Kyseinen ostos on n. kolmisen vuotta vanha, ja täältä on kyllä pakko lähettää selkääntaputteluja ja ihailusanoja menneisyyden Annalle, nimittäin ko. vaate on aivan täydellinen. Tiedättekö sen mahtavan fiiliksen, kun löytää aivan täydellisen vaatekappaleen? Sellaisen, joka on just eikä melkein ja joka aiheuttaa sellaisen olon, että haluaisi kiljua ilosta? Se fiilis nousee vielä kohisten, kun sellaisen vaatekappaleen löytää omasta kaapistaan!! :) Palataan aiheeseen mahdollisesti huomenna..

HIDDEN TREASURE OF MY WARDROBE. Even though this last week I've been saying to anyone who would listen, that I hate moving and I'm never moving houses again, I must say, it has its benefits. For example when you have to pack up everything you own, you come across some possessions you forgot of. Like this two-tone leather jacket. Yeah, I remembered I had it. But then again, it used to be my header photo, and I just couldn't bear to even look at it at some point. I hid it in an ottomans chair, and forgot about it. When I was packing for the move, I found it and was just overwhelmed with joy. 

It's not even the only treasure I found when moving. I found this another piece of clothing, that I actually even forgot exited. I bought it about three years ago, and for some reason hid it (originally probably just for the summer). You know the feeling you get, when you find something amazing? Something just perfect in every way? Well, imagine how great it feels finding something like that in your own closet!? I'll get back on the other treasurous find in the upcoming days...

Joojoo, ootte nähneet enemmän ku tarpeeks noita saappaita. Musta on ollut melkein hupaisaa, että ensimmäistä kertaa blogini historiassa olen saanut jostakin vaatekappaleesta /asusteesta useamman kuin yhden (okei, kolme, mutta silti) kommenttia siitä, että olisi kiva nähdä jotain muutakin kuin tätä/näitä asukuvissa. Tuntuu, että bloggaajia aina kritisoidaan siitä, että samoja tuotteita ei käytä tarpeeksi. Sitten kun käyttää jotakin jatkuvasti, sekin on väärin. Ei kyllä voi ikinä voittaa :D On varmasti toki tulossa muitakin kenkiä asukuvissa, mutta pakko sanoa, että noi nyt sattuu omaa silmääni eniten miellyttämään tällä hetkellä, ja useimmiten on mulla jalassa, niin kyllä se kuviinkin tulee. Tosin, eilen ostin lentokentältä uuden lisäyksen talvikenkäkokoelmaani, ne tulevat varmasti kilpailemaan näiden kanssa sitten siinä, kumpia näkyy asukuvissa enemmän.

It's so funny that for the first time ever in my blogging career I have received a few (okay three, but still) comments in regards of people asking me to wear less of something. Those boots. I just can't help myself, they look great with every single outfit I wear! :D I'm sure you'll get to see some photos of other shoes soon enough, because I might have done some tax ree shopping at the airport yesterday. Oopsie. 


Ylipäätään koko omaisuuden läpikäyminen on oikeesti paikallaan aina välillä. Kun koko kaapin sisällön on joutunut siirtämään kaapista toiseen, on taas jotenkin muistanut ne muutkin vaatteensa, eikä vaan niitä kaikista eniten käytössä olevia. Tämä MINKPINKin paita on myöskin hankinta viime vuodelta, eikä sitäkään ole liikaa blogissa näkynyt. Välillä haaveilen siitä, että vaatekaappini olisi n. 30 % nykyisestä, että kaikki vaatteet olisi selkeästi näkyvillä, eikä hukkuisi jonnekin pinon väliin. Toisaalta en kyllä vaihtaisi nykyistä vaatekokoelmaani mihinkään :)

All in all, it's been really great to go through all of my clothes because of the move. Sometimes I dream of having only about 30 % of my possessions left, so I could always have easy access to all my clothes and accessories and they would never get lost in a pile of clothes, like for example this MINKPINK sweater from last year. However, I don't think I would give up my wardrobe for anything, it's pretty great at the moment :)

Pakko kyllä sanoa, että tässä blogissa on mulle rauhoittava vaikutus. Poislukien erinäiset trolleilijat ja asiattomat kommentit, jotka nostavat verenpainetta lähinnä ärsyttävyydellään, on tämä blogi kyllä mulle usein keino myös hieman rauhoittua kun keskityn hömppään ja pinnalliseen jauhamiseen kledjuista.

Ennen kuin aloitin postauksen kirjoittamisen, kiehuin nimittäin kuin kattila tulilla. Mulle lähetettiin yksi tärkeä paketti mun töihin liittyen Ruotsista UPS Expressillä keskiviikkona. Ihmetteln eilen kun kotiin pääsin, ettei sitä näkynyt, tai mitään lappuakaan siitä, että pakettia olisi yritetty toimittaa. Kummallista. Soitin aamulla UPS:lle, koska mun oli ehdottomasti saatava paketti ennen viikonloppua, suuntaan nimittäin Lontooseen ma heti aikaisin aamusta. UPS:lta kerrottiin, että mun paketti "on siirretty Itellan kannettavaksi". MILLÄ HELVETIN OIKEUDELLA?! Jos firma maksaa siitä, että business-paketti tuodaan UPS Expressillä, on mun mielestä ihan ok olettaa, että se tuodaan niin, eikä millään etanapostilla. Ei siinä mitään, soitin sitten postiin, josta ei edes ensin löytynyt ko. seurantatunnusta. Sitä sitten selvitteli joku oikein mukava ihminen postissa, ja selvisi, että pakettia yritettiin toimittaa epäonnistuneesti ja se palautetaan lähettäjälle. Wait what?! Mistä lähtien pakettien toimittaminen on ollut yhden yrityksen -meininkiä? Epäonnistut kerran vastaanottamaan paketin oikeaan aikaan, niin so long? Mitä tapahtui toiselle ja kolmannelle toimitusyritykselle (UPS) tai sille, että paketti odottaa postissa 2 viikkoa (Itella)? Meinasi alkaa nousemaan jo savu korvista, kunnes postin virkailija lupasi selvittää, missä paketti menee ja palasi myöhemmin asiaan, että sai kuljetuksen kiinni ja että voin hakea sen keskustan postista. Kiitos tälle pelastavalle virkailijalle. Kun ihminen on Suomessa vain yhden arkipäivän parin kuukauden aikana, on jotenkin aika tärkeetä, että ne paketit toimitetaan perille, eikä lähde säntäilemään miten sattuu. Sen takia juuri ei otettu riskiä etanapostista vaan tilattiin se kallis UPS Express. Ja mitä ne tekee?! Angst. Okei, se verenpaine kohosi taas. Meen juomaan kamomillateetä.

I've been fighting with UPS all morning and had a bit of a meltdown about their service in Finland. Isn't it just annoying when you expect something important delivered, and then some company screws it up completely!?

Anysay... Mitäs te tykkäätte asusta? :) 

So, what do you think of the outfit? :) 

AINIIIN! Jos verenpainettaan haluaa madaltaa, tää ei ehkä oo le paras aihe, mutta arvatkaa, mikä on tiedossa illalla?!?

Speaking of getting my blood pressure up... Guess what I'm doing tonight? :)

Oui. Kyllä. Da. Ja. Ja niin päin pois. Ihana SImon Neil ja Biffy Clyro Circuksessa. Sain synttärilahjaksi ystävältäni liput mulle ja siskolle tuolle keikalle, ja tässä on ihan tarpeeks laskettu päiviä.

Viimeksi meni Biblical Photo Pitissä kuvatessa ihan plörinänä ohi, kun se äänenlaatu siellä on melko jännittävää, joten jos joku kuulee tänään korkeelta ja kovaa laulettuna seuraavaa, se on meitsi.

Oh hell yes! Simon Neil and the rest of the Biffy Clyro. Thank you very much. I got two tickets to their gig for my birthday, so tonight I'm off with my sister to check them play. Can NOT wait. 

”Baby if you could would you go back to the start? / Take any fresh steps or watch it all fall apart, / again. 
Play another song here, then you can leave, / With your delicate wings, I used to weave. / Maybe there’s an under-tow pier, / Or maybe this is stuck up in the air. / I know how it looks but all that glitters ain’t gold. /
You gave me magical, I gave you wonderful. / Cut that invisible cord or I’ll starve you of / What’s understandable, / Let’s make immeasurable, / Moves to the left or the right on no schedule”

PSST!! Tärkeä tieto. Jos joku on joskus hakenut tietoa tai miettinyt (minä ainakin olen), mitä tapahtuu rakkulalle, jos se ei puhkea / sitä ei puhkaise, vaan sen antaa olla ja odottaa sen paranemista. Empiiristä tutkimusta kantapäästä asian tiimoilta ei ole, mutta jos saa itselleen rakkulan sormeen, eikä koske siihen neljään päivään, se paranee itsekseen ja sormen iho on kuin uusi.
Ja jos joku nyt ihmettelee, miten ihminen saa jäätävän rakkulan itselleen sormeen, siihen on hyvin simppeli ohje. Anna bloggaajalle uusi pukeutumispöytä (kokoomaton), 144 kiristettävää ruuvia ja ruuvimeisseli. Viidessä tunnissa peukaloon muodostuu soma 5 sentin kolikon kokoinen rakkula. Joka katoaa neljässä päivässä ensin ärsyttäen bloggaajan melkein kuoliaaksi. Koska kaikki kuitenkin halusitte tietää, koin tarpeelliseksi jakaa tän asian. Kuvamateriaaliakin löytyy, mutta koska pyrin kovasti pitämään Mungolifen kauniiden ja kivojen asioiden keskuksena, ajattelin säästää kaikkia äkkinäisiltä aamupahoinvoinneilta.

Illalla muuten tulossa kauniita ja kivoja asioita aika paljonkin, nimittäin Viivin häistä vähän kuvamateriaalia luvassa illalla! 

Kommentit

Milla (Ei varmistettu)

kai nyt aijot kuitenki pistää palautuskirjettä tai valittaa sinne upsille??

Anna (Ei varmistettu)

Laitoin joo reklamaation aiheesta :)

en tiedä kiinnostaako mutta mua rupee ärsyttämään täällä suomessa ihmiset jotka ei yhtään välitä omasta hengestään kun ne laskettelee tai pyöräilee, varsinkin aikuiset ihmiset ja pienet lapset ei käytä kypärää tai yleensä lapselle on kypärä mutta vanhemmalla ei ole. luin ihan muuten vaan iltasanomia tänään aamulla ja löysin tämän videon jonka pitäisi aika moni katsoa ja miettiä että laittaako sen "epämuodikkaan" potan päähän vai ei. http://www.iltasanomat.fi/videot/afterdark/vid-1288617225204.html

Lajin harrastajan tyttöystävä (Ei varmistettu)

Tässä nyt ei ollut kyllä kyse tapauksesta, missä kypärällä oli/olisi ollut minkäänlaista merkitystä vammojen vakavuudessa. Aika pirun huonon esimerkin nyt taisit Tia valita sinänsä hyvälle pointillesi. Oma poikaystäväni harrastaa lajia, ja olemme kyllä molemmat hyvin tietoisia siitä, ettei selkäpanssarilla tai testivoittajakypärällä ole suuremmissa onnettomuuksissa lähes minkäänlaista virkaa.

en nyt halunnu synkistellä mutta jotenki toi video vihlo sydäntä ja pysäytti mut ainakin. oli pakko laittaa sullekin tää. =)

Anna (Ei varmistettu)

No ihan hyvä, ehkä välillä muistaa tollasia tärkeitä asioita :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/everm0re

When I moved two years ago, I found so many pieces in my closet, it was unbelievable. That the good side of moving ;D anyway, another great outfit. You might get annoyed by me always saying "You look so good." but I can't help it's just the truth! :)

Have fun at the concert tonight! I'm going to Thirty Seconds To Mars tonight, but I'm more excited about their support act, You Me At Six. Do you know them, since you live in London? :) I've seen them also last year in Wembley, one of my best concerts ever.

Great weekend for you, Anna! :)

Anna (Ei varmistettu)

Thanks so much and have fun you too! :) Yeah, I know them, they were really popular in Australia as well :)

sooy (Ei varmistettu)

Apua! Sain nyt pakkomielteen tosta paidasta! enkä ensisilmäyksellä sitä löytänyt mistään :/ Muutenkin superkiva asu :) Kauniin sävyinen tuo huivi :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, se on kyllä viime vuoden :/ Ja kiitoksia :)

johannak (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida tosta UPSista omakin kokemukseni tältä kesältä. Oltiin tilattu jollain expresskuljetuksella (ja extramaksulla) toimitus työpaikan osoitteeseen, selkeästi sekä firman, että henkilön nimellä varustettuna. Meni viikko ja alettiin jo hiukan ihmetellä kun ei näy ei kuulu, ei soittoyritystä, ei mitään.

Mennään UPS:n omaan lähetysseurantaan ja siellä näkyy paketti toimitettuna ja KUITATTUNA ihan kummallisella nimellä. Siis mitä ihmettä? Onko joku ottanut paketin vastaan? Kuittaajan nimi oli ihan kummallinen, ei siis ainakaan meidän toimistolla töissä. Hädissäni kiertelin kaikki muut rakennuksen toimitilat ja kyselin muilta firmoilta onko joku kuitannut, mutta ei, ei löydy.

Saatiin lopulta UPSin tyyppi kiinni ja he kertoivat, ettei osoitetta ollut löytynyt ja lähetys viety Itellan toimitettavaksi!? Siis mitä ihmettä. Ei paljon selkeämpi osoite olisi voinut olla, toimituksia tulee toimitiloihimme muutenkin päivittäin ilman ongelmia ja ennen kaikkea se, ettei mitään puhelua kyllä tullut, että olisi tiedusteltu tarkempia tietoja toimitukselle.

No sieltä postistahan sen sitten sai käydä noutamassa, mutta oli kyllä viimeinen kerta kun maksan mistään erityistoimituspalvelusta kun sellaista ei näköjään kuitenkaan tarjota.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ihan sama tarina. Silleen, MISTÄ tässä maksetaan? :D

Jalkarannassa

Moikka!
Paljon onnea ja lämpöä uuteen kotiin :)!
Ps.onko noi saappaat kuinka hankala heittää jalkaan? Et pitääkö hirveesti avata nauhoja ja sit taas pujotella takas? Sopii sulle kyllä kun nenä päähän!:))))) ehhhah.

Anna (Ei varmistettu)

Ei oo yhtään hankalat :) Vaan noi polvikohdat pitää laittaa kiinni, eli neljä ylintä :) On piilovetskari :)

Av (Ei varmistettu)

Jotenkin tosi ihania asukuvia nämä :) Tietysti ihana Lontoo siellä taustalla auttaa asiaa, mutta muutenkin. Ja mun mielestä on ainakin kiva, että käytät samoja saappaita enemmän kuin kerran, niinhän me muutkin ihmiset tehdään :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Toi takki on täydellinen! En pysty kun tuijottamaan sitä!

Emmi L.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

llaura (Ei varmistettu)

woaa, oli ihan pakko tulla ihan kommentoimaan, että nyt on makee asu Anna! :-* Paras mitä noiden kenkien kanssa on nähty ;>

(ps, ihan vähän itkee sydän verta kun missasin ton Biffy Clyron lipunmyynnin enkä pääse keikalle yhyyyy. Elämä on välillä kamalan rankkaa.)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ihanainen!! :) Ahhh, mäki missasin ne, mutta onneksi sain ne lahjaksi :/ Ensi kerralla oot hereillä, mennään vaikka yhessä ;)

anni (Ei varmistettu)

Siiiis noiden kuljetusfirmojen kanssa saa kyllä välillä olla niin tappelemassa. Mä asun kerrostalossa missä on alhaalla ovi lukossa, mutta ei summeria tai ovikoodia. Ja mikä on siis harvinaisen ärsyttävää ihan jokapäiväisessä elämässä, MUTTA jos kyseinen kuljetusfirma huomaa tämän, voisi kuvitella että ne yrittäisi ottaa muhun jotenkin yhteyttä ja sopia toimituksen tai vaikka firmaan mistä paketti on tulossa, eikä yrittää toimittaa sitä pakettia kolmea kertaa kiinni olevalle ovelle...(kyllä näin juuri tapahtui) ja kun tämä ei onnistu niin lähettää sitä pakettia sitten takaisin.

Itellan kanssa mua ärsyttää myös ihan suunnattomasti se, kun tulee niitä "Sinulle on tulossa suurikokoinen kirje joka ei mahtunut postiluukusta, voit noutaa sen postista" lappusia kun ne vaan valehtelee :D:D Aika monta kertaa oon menny rappuun kyselemään sitä pakettia, niin eihän sillä postinkantajalla ole sitä pakettia edes mukana! Ja siis kyllähän mä tiedän että ne on tämän testanneet siellä postissa ensin mutta siis ihan noin vaan periaatteesta ärsyttää tuo lause :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, toi on jotenki niin käsittämätöntä, eikö tollanen temppuilu vie niiltä vaan enemmän aikaa ja voimavaroja? :D

ava (Ei varmistettu)

Sä kyllä kannat itsesi ja vaattesi ihan törkeen hyvin! Näyttää hyvältä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

elisa (Ei varmistettu)

heips !

oiskos sulla vinkkiä, mistä löytys kapeapohkeiselle talvisaappaat? :)

Anna (Ei varmistettu)

No ei kyllä ole :/ Itselläni vähän sama ongelma :/

Annemaj (Ei varmistettu)

Nyt täytyy laittaa vinkkiä eteenpäin, itsekin olen nimittäin saanut harmaita hiuksia saappaiden etsimisestä kapeiden pohkeideni kanssa. Omat mustat nahkasaappaani löysin Zio-liikkeestä (Helsingistä). Saappaat ovat Wonders-merkkiset, istuvat minulle täydellisesti ja ovat mukavat jalassa. Wonders on käsittääkseni espanjalainen merkki ja kengät tehdään Espanjassa käsityönä. Täytyy vielä sanoa, että Zio-liikkeessä olen aina saanut erinomaista palvelua ja heillä on myynnissä mielestäni laadukkaita, monenlaisia kenkiä. Kannattaa käydä vilkaisemassa! :)

tiisii (Ei varmistettu)

Tykkään sun nykyisestä postaustahdista! Ihan hymyilyttää kun kerran päivässä käyn aina kurkkaamassa ja onkin useampi postaus luettavana :) Tykkään myös sun asuista ihan tosi paljon ja niistä saa inspiraatiota todella paljon. Myönnän, että olen kateellinen sulle, mutta koen sen voimavarana ja sen sijaan, että kirjoittelisin katkerana haukkumaviestejä vauva- palstalle, päätin vihdoin ottaa askeleen ja ensi kesänä lähden englantiin neljäksi kuukaudeksi hotellityöhön :) Kiitos siis sinulle kun toimit inspiraationa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia kovasti :) Ja ihanaa, että olen toiminut inspiraationa :)

NN (Ei varmistettu)

Ihana takki! Ja muutenkin tykkään asusta. Mä vaan rrrrakastan nahkatakkeja niin kovin paljon :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, mäki selkeästi määrästä päätellen :D

sri (Ei varmistettu)

Omg, kiitos noista biisin sanoista... Oon aina kuullu (ja hoilannut) kohdassa "Moves to the left or the right on no schedule", että "moves to the left or the right but not centre, 'cause...". Mikä ihana valaistumisen tunne tulikaan :D :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, voin kuvitella :D

mau (Ei varmistettu)

Ne sanat menee muuten just tollee mitenanonyymi luuli :D tai ainakin niin lukee levyn mukana tulleis sanoissa

Anna (Ei varmistettu)

Kuuntelin tota ajatuksella, mielessä molemmat, ja se kuulostaa oikeesti kummin vaan sen päättää kuulla. Mut oppuje. Lipuks toi central kuulu ehkä useemmin. Miksi jollain kymmenellä eri lyriikkasivustolla se on kirjotettu schedule-versiona!!? Mua on huijattu!!!!

Emmi (Ei varmistettu)

Kuka kuvaa sun asukuvat?

Anna (Ei varmistettu)

Eri kuvaajat kuvailee, julkaisen aina kuvaajan, jos hän on joku blogimaailmasta tuttu nimi :)

johanna (Ei varmistettu)

Hei! Tämä nyt ei liity tähän postaukseen, mutta sattuisiko sinulla olemaan vielä Vilan valkoista pitsipaitaa (joka sinulla on päällä esim. tässä postauksessa: http://www.rantapallo.fi/mungolife/2012/08/03/anna-mun-olla-syypaa-sun-hymyyn/), ja olisitko halukas myymään sen minulle? Voisin maksaa siitä melkein "mitä vain" ! :) Olen yrittänyt hakea tätä paitaa Huuto.netistä ja kaikkialta mutta tuloksetta! :( Se on vain NIIIIN kaunis, ja juuri täydellinen tiettyyn tulevaan tilaisuuteen..

t. Johanna

Anna (Ei varmistettu)

En valitettavasti halua myydä sitä :)

Amelia (Ei varmistettu)

Aivan ihana tuo paita kyllä! Ja tuo Miu Miu laukku! Olin jo unohtanut tuon kaunokaisen :) aivan ihanan värinen! Omistatko laukun edelleen kun ei ole asupostauksissa ollut, vai oonkohan mä ollut ihan sokea :D

Anna (Ei varmistettu)

Mä itse asiassa lahjoitin sen mun äidille. Mun äiti rakastaa oranssia väriä, ja koska itse käytin laukkua harvakseltaan, ja mama käyttää sitä useamman kerran viikossa, niin se meni parempaan käyttöön :D Kerrankin "ikuisuuslainat" näin päin, korkea aikakin :D

Heidi (Ei varmistettu) http://tuhkimotarina.net

Sä niin oisit tarvinnut sellaisen sähköisen ruuvivääntimen :) Mä olen tällä viikolla rakentanut mun viikon päästä avautuvaa ompelimo/putiikkia, ja kaikki Ikean huonekalut on kasautunut triplanopeasti kun ukkoni osti mulle kyseisen kapistuksen. Hih. Ja UPSista tuli mieleen, että mulle on kuulemma viime perjantaina yritetty jakaa pakettia jonka olen kieltäytynyt ottamasta vastaan ja paketti on myös lähetetty takaisin Saksaan mistä se tuli. Ei siinä muuta kuin että ikinä en ole koko pakettia nähnyt. Ja siis että sain lapun aiheesta tänään, 8pv jossa sanotaan että palautetaan 8pv ja tiiän faktana että ne on tänään jo palautuneet lähettäjälle, jonka kanssa olen selvitellyt asiaa. Huh. Soitin sitten UPsille, josta kerrottiin että ne on kääntäneet mun osoitteen jonnekin Lönnrotinkadulle, missä on firma jonka nimi on sama kuin mun kaupan nimi... Tarina ei kerro sitä, miksi näin tapahtui, ottaen huomioon että paketissa on myös mun puhelinnumero.... Noh, laittavat paketin uudelleen mulle tulemaan ja UPSin mies lupasi että tällä kertaa se tulee mulle, eikä viedä minnekään huitsintuuttiin. Toivotaan parasta ;)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ois ollu paikallaan :D Jajoo, oon tosi pettynyt tohon kohteluun :/

gizmo (Ei varmistettu)

Ei noista kengistä varmaan muuten tulis palautetta, mutta onhan ne nyt vaan aika...miten sen sanois. Asunpilaajat jos multa kysytään. That's why.

Anna (Ei varmistettu)

Ei kyllä oo kukaan muu niitä oo asunpilaajiks sanonu, paitsi sinä :D Kyse ennemminkin vaihtuvuudesta. Ja siis tokihan jos muutama lukija on sitä mieltä, että joku ei oo kaunis / kiva, niin mä en pidäkään niitä enää. Eiku...

Amanda (Ei varmistettu)

Onhan toi nyt ihan älytöntä, että jotkut valittaa siitä kun sulla näkyy samat kengät monessa postauksessa. Kuinka monella "normaalilla" (heh sorry) ei-bloggaavalla ihmisellä on edes varaa ostaa jokaiselle viikonpäivälle omat kengät, ottaen huomioon vuodenajat jne. :D Hölmöt ihmiset, kun kaikkea täytyy arvostella.

Keep rocking Anna, ihan missä kengissä haluat. Haha.

<3

Anna (Ei varmistettu)

Joo mä en ihan ymmärrä :D Tai vaikka perusteluna olisi, että ne on rumat jonkun mielestä :D Voi ne silti mun mielestä olla hienot :D

Karoliina (Ei varmistettu) http://www.stayclassywithk.blogspot.fi/

Hitto nainen sä näytät ihan huikean upealta! Vau! Oman vaatekaapin kätköistä tekee kyllä löytöjä, se siivous tekee välillä ihan hyvää, ainakin minulla :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, tekee ihan hyvää tuollainen täystutkiminen :)

olento13 (Ei varmistettu)

Ihanan raikkaita kuvia :) oletko kirjoittanut silmien laserleikkauksesta leikkauksen jälkeen? Oletko ollut tyytyväinen yms? Itse harkitsen ajanvarausta..

Pages

Kommentoi