”Moves to the left or the right on no schedule”

Asuja-001

VAATEKAAPIN KADONNUT AARRE. Vaikka oonkin viimeisen viikon joka väliin ilmoittanut, miten vihaan muuttamista, enkä enää ikinä kyllä muuta (jälkimmäinen saattaa olla myös sen takia, että rakastan tätä meidän nykyistä asuntoa vaan niin paljon…), niin muutossa on yksi hyvä puoli. Sitä ihan väkisinkin käy läpi koko omaisuutensa, ja sen nekin osat, jotka on jemmannut sohvan alle, rahin pohjalle tai muihin erikoisiin paikkoihin. Oon tehnyt tässä pari ”löytöä” omasta kaapistani, joista olen äärimmäisen tyytyväinen. Tämän ensimmäisen kohdalla on kyllä myönnettävä, että muistin tämän nahkatakin olemassaolon koko ajan, mutta tuijotettuani sitä bannerikuvassani aika pitkän aikaa, en jotenkin ikinä käyttänyt sitä, ja jemmasin sen kesän ajaksi rahin sisälle kätköihin. Uuteen asuntoon muuttaessa tarvitsin rahia kenkäsäilytykseen ja sieltä onnellisen vingahduksen kera kaivoin takin esille.

Tämän nahkatakin lisäksi rahin kätköistä löytyi toinenkin ulkovaate, ja en ymmärrä miten olen voinut unohtaa sen!! Kyllä, myönnän rehellisesti, minä, Anna Vanhanen, olen unohtanut omistavani tietyn vaatekappaleen. Kyseinen ostos on n. kolmisen vuotta vanha, ja täältä on kyllä pakko lähettää selkääntaputteluja ja ihailusanoja menneisyyden Annalle, nimittäin ko. vaate on aivan täydellinen. Tiedättekö sen mahtavan fiiliksen, kun löytää aivan täydellisen vaatekappaleen? Sellaisen, joka on just eikä melkein ja joka aiheuttaa sellaisen olon, että haluaisi kiljua ilosta? Se fiilis nousee vielä kohisten, kun sellaisen vaatekappaleen löytää omasta kaapistaan!! 🙂 Palataan aiheeseen mahdollisesti huomenna..

HIDDEN TREASURE OF MY WARDROBE. Even though this last week I’ve been saying to anyone who would listen, that I hate moving and I’m never moving houses again, I must say, it has its benefits. For example when you have to pack up everything you own, you come across some possessions you forgot of. Like this two-tone leather jacket. Yeah, I remembered I had it. But then again, it used to be my header photo, and I just couldn’t bear to even look at it at some point. I hid it in an ottomans chair, and forgot about it. When I was packing for the move, I found it and was just overwhelmed with joy. 

It’s not even the only treasure I found when moving. I found this another piece of clothing, that I actually even forgot exited. I bought it about three years ago, and for some reason hid it (originally probably just for the summer). You know the feeling you get, when you find something amazing? Something just perfect in every way? Well, imagine how great it feels finding something like that in your own closet!? I’ll get back on the other treasurous find in the upcoming days…

IMG_3534

IMG_3543

IMG_3590IMG_3576

Joojoo, ootte nähneet enemmän ku tarpeeks noita saappaita. Musta on ollut melkein hupaisaa, että ensimmäistä kertaa blogini historiassa olen saanut jostakin vaatekappaleesta /asusteesta useamman kuin yhden (okei, kolme, mutta silti) kommenttia siitä, että olisi kiva nähdä jotain muutakin kuin tätä/näitä asukuvissa. Tuntuu, että bloggaajia aina kritisoidaan siitä, että samoja tuotteita ei käytä tarpeeksi. Sitten kun käyttää jotakin jatkuvasti, sekin on väärin. Ei kyllä voi ikinä voittaa 😀 On varmasti toki tulossa muitakin kenkiä asukuvissa, mutta pakko sanoa, että noi nyt sattuu omaa silmääni eniten miellyttämään tällä hetkellä, ja useimmiten on mulla jalassa, niin kyllä se kuviinkin tulee. Tosin, eilen ostin lentokentältä uuden lisäyksen talvikenkäkokoelmaani, ne tulevat varmasti kilpailemaan näiden kanssa sitten siinä, kumpia näkyy asukuvissa enemmän.

It’s so funny that for the first time ever in my blogging career I have received a few (okay three, but still) comments in regards of people asking me to wear less of something. Those boots. I just can’t help myself, they look great with every single outfit I wear! 😀 I’m sure you’ll get to see some photos of other shoes soon enough, because I might have done some tax ree shopping at the airport yesterday. Oopsie. 

IMG_3635IMG_3658

IMG_3601


IMG_3569

Ylipäätään koko omaisuuden läpikäyminen on oikeesti paikallaan aina välillä. Kun koko kaapin sisällön on joutunut siirtämään kaapista toiseen, on taas jotenkin muistanut ne muutkin vaatteensa, eikä vaan niitä kaikista eniten käytössä olevia. Tämä MINKPINKin paita on myöskin hankinta viime vuodelta, eikä sitäkään ole liikaa blogissa näkynyt. Välillä haaveilen siitä, että vaatekaappini olisi n. 30 % nykyisestä, että kaikki vaatteet olisi selkeästi näkyvillä, eikä hukkuisi jonnekin pinon väliin. Toisaalta en kyllä vaihtaisi nykyistä vaatekokoelmaani mihinkään 🙂

All in all, it’s been really great to go through all of my clothes because of the move. Sometimes I dream of having only about 30 % of my possessions left, so I could always have easy access to all my clothes and accessories and they would never get lost in a pile of clothes, like for example this MINKPINK sweater from last year. However, I don’t think I would give up my wardrobe for anything, it’s pretty great at the moment 🙂

IMG_3654IMG_3631

IMG_3483.psd

IMG_3496

Pakko kyllä sanoa, että tässä blogissa on mulle rauhoittava vaikutus. Poislukien erinäiset trolleilijat ja asiattomat kommentit, jotka nostavat verenpainetta lähinnä ärsyttävyydellään, on tämä blogi kyllä mulle usein keino myös hieman rauhoittua kun keskityn hömppään ja pinnalliseen jauhamiseen kledjuista.

Ennen kuin aloitin postauksen kirjoittamisen, kiehuin nimittäin kuin kattila tulilla. Mulle lähetettiin yksi tärkeä paketti mun töihin liittyen Ruotsista UPS Expressillä keskiviikkona. Ihmetteln eilen kun kotiin pääsin, ettei sitä näkynyt, tai mitään lappuakaan siitä, että pakettia olisi yritetty toimittaa. Kummallista. Soitin aamulla UPS:lle, koska mun oli ehdottomasti saatava paketti ennen viikonloppua, suuntaan nimittäin Lontooseen ma heti aikaisin aamusta. UPS:lta kerrottiin, että mun paketti ”on siirretty Itellan kannettavaksi”. MILLÄ HELVETIN OIKEUDELLA?! Jos firma maksaa siitä, että business-paketti tuodaan UPS Expressillä, on mun mielestä ihan ok olettaa, että se tuodaan niin, eikä millään etanapostilla. Ei siinä mitään, soitin sitten postiin, josta ei edes ensin löytynyt ko. seurantatunnusta. Sitä sitten selvitteli joku oikein mukava ihminen postissa, ja selvisi, että pakettia yritettiin toimittaa epäonnistuneesti ja se palautetaan lähettäjälle. Wait what?! Mistä lähtien pakettien toimittaminen on ollut yhden yrityksen -meininkiä? Epäonnistut kerran vastaanottamaan paketin oikeaan aikaan, niin so long? Mitä tapahtui toiselle ja kolmannelle toimitusyritykselle (UPS) tai sille, että paketti odottaa postissa 2 viikkoa (Itella)? Meinasi alkaa nousemaan jo savu korvista, kunnes postin virkailija lupasi selvittää, missä paketti menee ja palasi myöhemmin asiaan, että sai kuljetuksen kiinni ja että voin hakea sen keskustan postista. Kiitos tälle pelastavalle virkailijalle. Kun ihminen on Suomessa vain yhden arkipäivän parin kuukauden aikana, on jotenkin aika tärkeetä, että ne paketit toimitetaan perille, eikä lähde säntäilemään miten sattuu. Sen takia juuri ei otettu riskiä etanapostista vaan tilattiin se kallis UPS Express. Ja mitä ne tekee?! Angst. Okei, se verenpaine kohosi taas. Meen juomaan kamomillateetä.

I’ve been fighting with UPS all morning and had a bit of a meltdown about their service in Finland. Isn’t it just annoying when you expect something important delivered, and then some company screws it up completely!?

Anysay… Mitäs te tykkäätte asusta? 🙂 

So, what do you think of the outfit? 🙂 

AINIIIN! Jos verenpainettaan haluaa madaltaa, tää ei ehkä oo le paras aihe, mutta arvatkaa, mikä on tiedossa illalla?!?

Speaking of getting my blood pressure up… Guess what I’m doing tonight? 🙂

IMG_4487-630x420 IMG_4529-630x420 IMG_4530-630x420 IMG_4534-630x420 IMG_44451-630x420Oui. Kyllä. Da. Ja. Ja niin päin pois. Ihana SImon Neil ja Biffy Clyro Circuksessa. Sain synttärilahjaksi ystävältäni liput mulle ja siskolle tuolle keikalle, ja tässä on ihan tarpeeks laskettu päiviä.

Viimeksi meni Biblical Photo Pitissä kuvatessa ihan plörinänä ohi, kun se äänenlaatu siellä on melko jännittävää, joten jos joku kuulee tänään korkeelta ja kovaa laulettuna seuraavaa, se on meitsi.

Oh hell yes! Simon Neil and the rest of the Biffy Clyro. Thank you very much. I got two tickets to their gig for my birthday, so tonight I’m off with my sister to check them play. Can NOT wait. 

”Baby if you could would you go back to the start? / Take any fresh steps or watch it all fall apart, / again. 
Play another song here, then you can leave, / With your delicate wings, I used to weave. / Maybe there’s an under-tow pier, / Or maybe this is stuck up in the air. / I know how it looks but all that glitters ain’t gold. /
You gave me magical, I gave you wonderful. / Cut that invisible cord or I’ll starve you of / What’s understandable, / Let’s make immeasurable, / Moves to the left or the right on no schedule”

PSST!! Tärkeä tieto. Jos joku on joskus hakenut tietoa tai miettinyt (minä ainakin olen), mitä tapahtuu rakkulalle, jos se ei puhkea / sitä ei puhkaise, vaan sen antaa olla ja odottaa sen paranemista. Empiiristä tutkimusta kantapäästä asian tiimoilta ei ole, mutta jos saa itselleen rakkulan sormeen, eikä koske siihen neljään päivään, se paranee itsekseen ja sormen iho on kuin uusi.
Ja jos joku nyt ihmettelee, miten ihminen saa jäätävän rakkulan itselleen sormeen, siihen on hyvin simppeli ohje. Anna bloggaajalle uusi pukeutumispöytä (kokoomaton), 144 kiristettävää ruuvia ja ruuvimeisseli. Viidessä tunnissa peukaloon muodostuu soma 5 sentin kolikon kokoinen rakkula. Joka katoaa neljässä päivässä ensin ärsyttäen bloggaajan melkein kuoliaaksi. Koska kaikki kuitenkin halusitte tietää, koin tarpeelliseksi jakaa tän asian. Kuvamateriaaliakin löytyy, mutta koska pyrin kovasti pitämään Mungolifen kauniiden ja kivojen asioiden keskuksena, ajattelin säästää kaikkia äkkinäisiltä aamupahoinvoinneilta.

Illalla muuten tulossa kauniita ja kivoja asioita aika paljonkin, nimittäin Viivin häistä vähän kuvamateriaalia luvassa illalla! 

Kommentit (65)
 1. kai nyt aijot kuitenki pistää palautuskirjettä tai valittaa sinne upsille??

  1. Laitoin joo reklamaation aiheesta 🙂

 2. en tiedä kiinnostaako mutta mua rupee ärsyttämään täällä suomessa ihmiset jotka ei yhtään välitä omasta hengestään kun ne laskettelee tai pyöräilee, varsinkin aikuiset ihmiset ja pienet lapset ei käytä kypärää tai yleensä lapselle on kypärä mutta vanhemmalla ei ole. luin ihan muuten vaan iltasanomia tänään aamulla ja löysin tämän videon jonka pitäisi aika moni katsoa ja miettiä että laittaako sen ”epämuodikkaan” potan päähän vai ei. http://www.iltasanomat.fi/videot/afterdark/vid-1288617225204.html

  1. Lajin harrastajan tyttöystävä
   8.11.2013, 16:26

   Tässä nyt ei ollut kyllä kyse tapauksesta, missä kypärällä oli/olisi ollut minkäänlaista merkitystä vammojen vakavuudessa. Aika pirun huonon esimerkin nyt taisit Tia valita sinänsä hyvälle pointillesi. Oma poikaystäväni harrastaa lajia, ja olemme kyllä molemmat hyvin tietoisia siitä, ettei selkäpanssarilla tai testivoittajakypärällä ole suuremmissa onnettomuuksissa lähes minkäänlaista virkaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *