Moving Day

Mungolife

Hellurei kaunokaiset!

Superrankka päivä takana, mutta nyt on koko maallinen omaisuus täällä uudessa asunnossa :) Omin pikkukätösin pystytin sänkynikin (joka on aivan uskomattoman upea!!!), ja nyt alkaa purkaushomma!

Palataan toivottavasti huomenna, kun täältä löytyy edes joku pahvilaatikoton aukko, jonne linnoittautua läppärin kera :)

Kuva: täältä

 

Kommentit

Miisa (Ei varmistettu)

Oii, onnea uuteen kotiin sekä tsemppiä ja pitkää pinnaa (sitäkin joskus varmaan tarvii :D) kämppiselämään! Asetu rauhassa äläkä ota stressiä blogista ennen ku koti tuntuu kodilta ja palaset on suhtkoht kohilleen :).

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja en tietenkään stressaa :)

xc (Ei varmistettu)

Heippa! Voisitko tehdä postauksen siitä, minkälaisten (väristen) vaatteiden kanssa konjakin väriset ylipolvensaappaat sopivat? Kun yleensä näkee vain mustia saappaita ja itselläni ei ole koskaan ollut konjakin värisiä...ja tässä mietin että kannattaako ostaa, joten olisin hyvin hyvin iloinen jos tekisit postauksen!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä ne sopii melkein mihin vaan :) Sinisiin farkkuihin ainakin erityisesti, ja oikeastaan kaikkiin väreihin, ihan yhtä hyvin kuin mustatkin :) Postausta en voi tehdä yksittäisistä lukijoiden toiveista valitettavasti :/

ida (Ei varmistettu)

Tsemppii purkuhommiin! Ja tää on nyt vähän offtopic, mutta katotko vieläkin Hawaii 5-0ta?

Anna (Ei varmistettu)

TIETENKIN :D

Kommentoi