Moving hell, almost done

Mungolife

MUUTON KESKELTÄ. Heippa hei uudesta asunnostamme! Pari aika helvetillistä päivää takana, mutta huone alkaa pikkuhiljaa tästä muotoutumaan. Meillä on rakennoitsijan kanssa hieman erilainen käsitys valmiista asunnosta, mutta sentään pääpiirteittäin oli asunto muuttovalmis eilen. Saavuimme ma Gambiasta kotiin, ja täällä odotti todella likainen asunto ja sänky, joka piti kasata. Eilen vedettiin putkeen 13-tuntinen päivä muuttoa ja purkamista ja siivoamista ja tänään on jatkettu ja yritetty toipua eilisestä.

Mun makkarin ovi ei mene kiinni, koska ovi on vääränkokoinen karmiinsa. Sama juttu WC:n oven kanssa. Aivan, eipä sitä vessan ovea edes haluaisikaan sulkea :D "Pientä" hienosäätöä siis vielä tarvitaan. Lattiat on vinot, kylppäri suunniteltu niin, että koko huone kastuu suihkun aikana ja pieniä korjaustöitä on asunto täynnä vielä. Myös professional cleaning oli aika jännittävä.. Kuurasin keittiötä rakennuspölystä sen verran, että jos saan joskus keuhkosyövän se johtunee noista pölypalloista keuhkoissa. Jääkaapissa ollutta vastenmielistä läikkää rapsutettiin puoli tuntia. Oikein ammattimainen siivous siis.

Huomenna saapuu vaatekaappi, johon saan vihdoin loput pahvilaatikot purettua sitten. Näissä merkeissä menee siis nämä päivät, mutta yritän huomenna ottaa tauon ja kirjoitella hieman Gambiasta :)

Nyt aion nauttia vielä illasta poikaystävän kanssa tekemättä yhtään mitään, suuntaamme dinnerille Burger & Lobsteriin ja palailen langoille huomenna!

Kommentit

sara (Ei varmistettu)

Meillä kun on noita rakennusmiehiä tai sähkömiehiä käynyt niin aina on jätetty ihan hirvee sotku. Mun mielestä siihen hintaan kuuluu sekin, että siivotaan omat jäljet :D Joskus ne haluu käydä vessassakin ja sitten käsipyyhkeet on turkoosin sijaan harmaat... Hyi.

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan! Ihan perseestä tollanen :D

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.wordpress.com

Sulla on leijuva yöpöytä! :-D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, almost :D

Mikä multa on mennyt ohi? En tiennytkään että sulla on tätä nykyä mies! ;) Voimia muuttohommiin, se on sen arvoista!

Anna (Ei varmistettu)

No en ole asiaa mitenkään sen kummemmin mainostanut :)

Huh, mielenkiitoiset käänteet eivät siis asuntoasiassa ole vieläkään ohi! Olin itse asiassa hieman yllättynyt, että pääsitte muuttamaan edes noinkin valmiiseen asuntoon :D Maalailit sen verran hyvät kauhukuvat edellisissä asuntoa ja muuttoa koskevissa postauksissasi, että olin varma, ettei hommat ole läheskään noin valmiit. Onnea kuitenkin uuteen kotiin, toivottavasti kaikki "pikku jutut" korjaantuvat pian ja pääsette nauttimaan asumisestanne ja tietenkin laittamaan tavarat niille kuuluville paikoille :)

Anna (Ei varmistettu)

No eivät ole :D Ja joo, tänään täällä taas pyöri toi urakoitsija korjaamassa ovia :D Ja kiitoksia :)

Amy (Ei varmistettu)

Mikä on rakennoitsija? Kuuluuko hänen tehtäviin sekä rakentajan että isännöitsijän töitä?

Anna (Ei varmistettu)

Oikea sana on ehkä urakoitsija. En oikein oo noista termeistä perillä.

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Menikö loma hyvin? Toivottavasti asunto pian tulee kuosiinsa :)

Anna (Ei varmistettu)

Meni, oikein mainiosti :)

K (Ei varmistettu)

Mun Lontoon kämpässä kävi myös siivoja ennen kuin muutin ja jouduin kyllä moppaamaan ihan kaiken uudelleen. Oli hämähäkinseittiä, sadan vuoden pinttyneet pölyt, lattiat piti pestä jne. Jopa likaiset rintsikat löyty!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, "light cleaning might be needed". Saatana painepesuri might be needed :D

smiley (Ei varmistettu)

Milloin tulee vastaukset Q & A -postauksen kyssäreihin?

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä on oikeesti vähän outoa kysellä tällaisia kysymyksiä siinä vaiheessa, kun lukijoillekin on varmaan aika hyvin selvinnyt se, että bloggaajalla on ollut vähän muuta tässä lautasella viime aikoina. Esimerkiksi MUUTTO :D Että ne tulee sitten kun ne tulee, ja niiden perään tenttailu ei nopeuta asiaa ollenkaan. Välillä toivoisin niiiiin paljon ihmisiltä ymmärrystä ja sympatiaa. En tiedä onko kyseessä jotenkin tosi nuoria lukijoita, vai sellaisia, joilla menee muutot kahdessa tunnissa, mutta kyllä mä olen ainakin ihan henkisesti ja fyysisesti rikki tuosta muuttotohinasta, ja se on vienyt kaiken oman ajan viimeisten viikkojen ajan.. Välillä olisi niin ihanaa, että lukijatkin sen ymmärtäisivät :/

Cherry (Ei varmistettu)

Itsekin tätä mietin mutta ajattelin olla kyselemättä kun arvasin vastauksesi. Ihmiset kyselevät tätä ehkä siitä yksinkertaisesta syystä, että kyseisessä postauksessa kirjoitit seuraavasti: "Kyselkää siis mitä mieleenne juolahtaa ennen viikonloppua, niin saan teille vastauksia sitten naputeltua aurinkotuolissa tai lennoilla :)". Näitä ärsyttäviä kysymyksiä ja tenttauksia voi luultavasti vähentää sillä ettei lupaile mitään, mitä ei voi varmasti sanoa pitävänsä. Tai sitten kirjoittaa johonkin postaukseen että vastauspostaus on tulossa, malttakaa hetki.:)

Anna (Ei varmistettu)

En näe tuossa lauseessa mitään lupausta siitä, milloin ko. postaus on tulossa? En näe ylipäätään mitään lupausta. Lupauksen siitä, että naputtelen vastauksia aurinkotuolissa tai lennolla näen; sen pidinkin. Naputtelin vastaukset ja sitten vielä ryhmittelin ne ja kuvitin ne ja ajastin ne. Valitettavasti en osaa sanoa tarkkaa aikataulua postauksille ja niistä kyselemällä asia ei nopeudu.

Kommentoi