Moving hell, almost done

Desktop

MUUTON KESKELTÄ. Heippa hei uudesta asunnostamme! Pari aika helvetillistä päivää takana, mutta huone alkaa pikkuhiljaa tästä muotoutumaan. Meillä on rakennoitsijan kanssa hieman erilainen käsitys valmiista asunnosta, mutta sentään pääpiirteittäin oli asunto muuttovalmis eilen. Saavuimme ma Gambiasta kotiin, ja täällä odotti todella likainen asunto ja sänky, joka piti kasata. Eilen vedettiin putkeen 13-tuntinen päivä muuttoa ja purkamista ja siivoamista ja tänään on jatkettu ja yritetty toipua eilisestä.

Mun makkarin ovi ei mene kiinni, koska ovi on vääränkokoinen karmiinsa. Sama juttu WC:n oven kanssa. Aivan, eipä sitä vessan ovea edes haluaisikaan sulkea 😀 ”Pientä” hienosäätöä siis vielä tarvitaan. Lattiat on vinot, kylppäri suunniteltu niin, että koko huone kastuu suihkun aikana ja pieniä korjaustöitä on asunto täynnä vielä. Myös professional cleaning oli aika jännittävä.. Kuurasin keittiötä rakennuspölystä sen verran, että jos saan joskus keuhkosyövän se johtunee noista pölypalloista keuhkoissa. Jääkaapissa ollutta vastenmielistä läikkää rapsutettiin puoli tuntia. Oikein ammattimainen siivous siis.

Huomenna saapuu vaatekaappi, johon saan vihdoin loput pahvilaatikot purettua sitten. Näissä merkeissä menee siis nämä päivät, mutta yritän huomenna ottaa tauon ja kirjoitella hieman Gambiasta 🙂

Nyt aion nauttia vielä illasta poikaystävän kanssa tekemättä yhtään mitään, suuntaamme dinnerille Burger & Lobsteriin ja palailen langoille huomenna!

Kommentit (18)
  1. Meillä kun on noita rakennusmiehiä tai sähkömiehiä käynyt niin aina on jätetty ihan hirvee sotku. Mun mielestä siihen hintaan kuuluu sekin, että siivotaan omat jäljet 😀 Joskus ne haluu käydä vessassakin ja sitten käsipyyhkeet on turkoosin sijaan harmaat… Hyi.

    1. Nimenomaan! Ihan perseestä tollanen 😀

  2. Sulla on leijuva yöpöytä! 😀

    1. Haha, almost 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *