Muistatko ystävää?

Mungolife

*Postaus toteutettu yhteistyössä Nalleviestin kanssa*

Mulla on tässä niin väkevästi pyörinyt viime aikoina mielessä vahvasti tuleva Helsingin matka ja kaikki se, mitä se pitää sisällään. Siskoni Wanhat tanssit, Leijonien pelit ja kisastudio kotonamme läheisten ystävien kesken. Kirsikkana kakun päällä vielä ensi maanantaina tärkeääkin tärkeämpi päivä tulevien työjuttujen puolesta.

Jotenkin tässä tiimellyksessä melkein pääsi unohtumaan yksi tärkeimpiä juhlapäiviä!! Ylihuomennahan on ystävänpäivä!! Mä en ole koskaan ollut kovin fiiliksissä tästä anglokulttuurin Valentine's Day -käytännössä, jolla lähinnä esitellään keskaria kaikille niille, jotka haluaa olla suhteessa, mutta ovat sinkkuja. Itse vietän muutenkin romanttiset illat miehen kanssa ravintolassa tai treffeillä mieluummin sen takia, että haluan, kuin että kalenteri niin käskee. Kuitenkin Suomen tapa juhlistaa 14.2 ystävien päivänä on mun mielestä aivan ihana idea, ja sain samaan tapaan viime vuoden kansa Nalleviestiltä teille alennuksen, jolla ystävän muistaminen ystävänpäivänä käy käden käänteessä :)

Nalleviesti on pieni suomalainen yritys, joka myy Nallepaketteja. Pehmoisia nalleleluja, joiden mukana tulee sydämiä, ruusuja jne. Jos siis haluat yllättää kauempana asuvaa ystävää tai vaikka naapuria, niin tässä on kyllä tosi suloinen ja kaunis ele tehdä niin.

-20 % alennuksen sivustolta saa käyttämällä koodia MUNGOLIFE, ja jos paketin tilaa ennen kuin klo lyö torstaina 14.00, paketti saapuu jämptisti perille kreivin aikaan, ystävänpäivänä! :) 

Ihania nallemaisia rutistuksia kaikille täältä lentokentältä, mä hyökkään nyt loppujen Pariisi-kuvien kimppuun! :)

Kommentit

Täällä suomessa tulee muuten just mouling rouge leffa ava- kanavalta..en kestä kun tää on niin surullinen ja romanttinen, mikään draamaelokuva ei oo koskettanu näin paljon..oli vaan pakko tulla hehkuttaa :)) ei muuta!:)

Anna (Ei varmistettu)

Voi eii, mun täytyy kattoa se mahd. pian :)

Emj (Ei varmistettu)

Hei! Osaatko sanoa, kuinka nalleviesti toimitetaan vastaanottajalle? Meneekö se postiin?

Anna (Ei varmistettu)

Käsittääkseni kyllä :)

Heidi (Ei varmistettu)

Tulipahan tilattua nalle ystävälle! Kiitos viimehetken vinkistä ja alennuksesta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Jatta (Ei varmistettu)

Heippa, tuolla sivuillahan lukee, että mahtuu postiluukusta? :) Tilasin tuolta eilen keskiviikkona aamulla. Sivuilla lukee, ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ja ovat perillä seuraavana. Olisi ollut tosi tärkeää saada lahjalähetys perille tänään torstaina, mutta paketti ei ole vieläkään lähtenyt matkaan. Kyllä harmittaa ja suututtaa :( Varmaan tähän aikaan voi olla ruuhkaa, mutta maininta siitä olisi mukava, eikä tyhjiä lupauksia.. Toivottavasti on edes huomenna perillä. Täytynee laittaa heille palautetta :) Ihana idea muuten

Anna (Ei varmistettu)

Mä en valitettavasti osaa sanoa teknisistä asioita kuten toimitukesta, näistä kannattaa aina heti kysellä yritykseltä. Ehtikö tulla tänään perille?

Toni Korpela (Ei varmistettu) http://www.sossupummi.org

Kiitos. En olisi tiennyt, että tänään on ystävänpäivä ellen olisi eksynyt blogiisi. Ystäviäni muistan päivittäin, mutta kun vain muistaisi milloin tämä niin kutsuttu ystävänpäivä on. :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no joku hyöty siis! :)

julia (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä ja alekoodista! Lähetin tänään ystävälle nalleviestin, ja hän tykkäsi kovasti :) mun kohdalla ainakin toimitus sujui hyvin, kun eilen tilasin ja tänään oli tullut perille.

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kuulla :)

skiffe (Ei varmistettu)

Meillä Lapissa puhutaan WanhoJEN tansseista. Onko nää siellä päini aina Wanhat tanssit?

Anna (Ei varmistettu)

Ahmmm, ei kai. Molempia kirjoitusasuja oon nähnyt :)

Kommentoi