Mungolife 2.0

Mungolife

So here we are. At a new beginning. No, I'm not moving anywhere, nor am I starting a new blog. I just needed something new and fresh, so we built a whole new page for Mungolife. It's still under construction, we're applying some final touches to make it even better. We wanted to make this simpler, easier to use and faster to load. I think we reached our goals. I hope you like it!

One of the most major changes is the "Continue reading" -button after first photo and paragraph. It makes the page run smoother and faster, but I do acknowledge it might cause some annoyance. Therefor it's a provisional change, let's see how you feel about it in a months time. Also the mobile page is rather different, and I sincerely hope it's now more readable.

Please feel free to comment on this change; any ideas on improvements or fixes are very important, as it's still under construction.

Tässä sitä nyt ollaan. Uusi alku. Ei uutta blogiosoitetta tai uutta blogia. Ihan vain tällainen freshaus, raikkaampi ja mukavampi ulkoasu käyttöön. Toivottavasti pidätte tästä! Vielä on remontti hieman kesken, viimeisiä silauksia vielä hiotaan. Postausten perään tuleviin postausehdotuksiin lisätään kuvat ja muita pieniä detaljeja hienosäädetään. Tässä se nyt kuitenkin on. Omalla tavallaan Mungolife 2.0. Toivottavasti ainakin :) Tavoitteenamme oli lisätä lukumukavuutta, sivuston helppoutta ja mobiilin yksinkertaisuutta. Mielestäni onnistuimme siinä.

Yläpalkista löytyy vanha tuttu valikko, uudistettuna. Sieltä pääsette Fashion -sivulta tutustumaan kaikkiin asupostauksiin, ja muutenkin kategorioittain löytyy nuo olennaisimmat postaukset. Postausten perässä näette samojen tunnisteiden alla asuvien postausten joukosta tarjottuja ehdotuksia.

Olemme ottaneet huomioon negatiivisen palautteenne sivun ja mobiilisivun hitaudesta. Tähän otettiin nyt ratkaisuksi tuo "jatka lukemista" -toiminto. Uskon, että tämä tulee jakamaan mielipiteitä. Ylimääräinen klikkaus voi vaikuttaa kovin ärsyttävältä, mutta sen tarkoitus on tehdä lukukokemuksesta helpompi. Postaus aukeaa kommenteineen erikseen, jolloin etusivu pysyy nopeana ja tehokkaana. Ei tarvitse kuluttaa nettiä siihen, että kaikki etusivun materiaalit lataavat kerralla. Näppärää erityisesti kymmenien kuvien matkapostausten osalta. Lisäksi tämä mahdollistaa epäkiinnostavien postausten skippaamisen. Kuten sanottua, tiedän, että tämä voi olla joidenkin mielestä muutos huonompaan. Siksi aion kysellä teiltä kuukauden kuluttua mielipidettä asiaan. Katsotaan sitten tilannetta uudelleen.

Pyrin jatkossa kirjoittamaan postaukset kahdella kielellä, tällä kertaa ensimmäisenä englanti. Myös navigointi on nykyään englanniksi. Suurin osa suomenkielisistä lukijoistani pärjää vähitäänkin auttavasti englanniksi; suomen kieli on kuitenkin täysi mysteeri yhä kasvavalle englanninkieliselle lukijakunnalleni.

Yhtenä tärkeimmistä muutoksista työstämme tällä hetkellä muutosta kommentteihin. Tarkoituksenamme olisi saada jatkossa kommentointi toimimaan niin, että kun samalta lukijalta on hyväksytty kolme kommenttia, hänen kommenttinsa näkyvät samantien, ilman mun hyväksyntää. Tällä saataisiin toivottavasti nopeutettua kommenttien julkaisemista ja mahdollistettua keskustelua lukijoiden välillä.

Kaikki ideat parannuksista ja korjauksista otetaan vastaan enemmän kuin mielellään, joten antakaa tulla vaan! :)

Kommentit

Essi (Ei varmistettu)

Moi! Kivalta ja raikkaalta näyttää! Tuosta "jatka lukemista" toiminnosta sen verran, että W1 blogissa (http://doubleu1.com/) on siellä yläkulmassa semmonen palkki mistä voi valita "enter classic blog mode" ja siitä se sitten avaa ne kaikki blogitekstit. Se on mun mielestä ollu tosi kätevä ja hyvä ratkaisu! Voi valita sen kummasta ite tykkää :).

Anna (Ei varmistettu)

Tuollaista voidaan myös harkita, jos sen saa liitettyä tähän teemaan. Tosin, sekin vaatii sen saman yhden klikkauksen, mutta kaikki hyöty häviää. Esim. se, että näkyy suositeltavat postaukset ja kommentit heti samassa :)

heheb (Ei varmistettu)

Tuo classic blog mode kuitenkin vaatii vain sen yhden lisäklikkauksen, ja sen jäkeen kaikki viimeaikaiset postaukset on luettavissa yhtenä pötkönä. Tämä nykyinen malli vaatii erillisen klikkauksen joka ikisen postaksen kohdalla, ja ainakin itselleni se tarkoittaa myös jokaisen postauksen kohdalla erillistä sekunnin mittaista harkintaa, jaksaako minua sittenkään kiinnostaa. Oman ajankäytön kannalta siis ehkä hyväkin muutos, mutta veikkaan, että etenkin harvemmin täällä vierailevien osalta tuo erikseen jokaiseen postaukseen "sisään" meneminen tarkoittaa sitä, että kaikkia juttuja ei enää lueta.

Anna (Ei varmistettu)

Laitetaan ehdottomasti tollanen harkintaan :) Voisi olla ehkä täällä kokosivulla hyvä lisä, mobiilissa sitten ehkä pidetään vaan sellaisena kuin on :)

piupau (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kaikki pötköön. Mulla ainaki nyt tökkiny enemmän vaan ku pitäny klikkailla enemmän erikseen ja kuvat eivät ole myöskään nyt latautuneet yhtä nopeasti ja osa jäänyt latautumatta kokonaan. Tsemppiä muutoksiin!

Anna (Ei varmistettu)

Hassua, sivun vauhdit näyttää kyllä poikkeuksellisen nopeeta. Onkohan muilla ollut tällaista ongelmaa?

jepa (Ei varmistettu)

Täällä ainakin sama ongelma, eli puhelimella avatessa kuvat latautuu hitaasti ja on aluksi pikselimössöä.. Puhelimena iphone6 ja netinkin pitäisi olla ihan nopea, eli en usko että niissä vika.

Itsekin täytyy sanoa, että tämä uusi "continue reading"-ominaisuus on vähän tylsä, kun jokainen postaus täytyy erikseen klikata luettavaksi, jonka jälkeen taas täytyy palata pääsivulle lukemaan ja valitsemaan seuraava postaus. Itsellä ainakin jäänyt tämän ominaisuuden takia jotkut blogit pois lukulistalta kun ei vaan jaksa klikkailla edes takaisin.. :/

Mutta muutoin ulkoasu on tosi kiva, fresh ja vaikka nyt tästä uudistuksesta kitisenkin, niin ehkä selviän, koska blogi kuuluu muuten lemppareihin! ;) :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi höh, miksiköhän se on hidas? Täytyy tutkia. Luetko millä puhelinAppilla? Chrome vai?

Pinja Alina (Ei varmistettu) http://desperatefashionaddict.blogspot.fi/

Kannattaisi ehkä tarkistaa oman verkkoyhteytesi nopeus (http://www.nopeustesti.com/). Itselläni esimerkiksi kuvatiedoston latausnopeus oli tuossa 1 s. Eikä ole kyllä koskaan ollut (edes tällä sivustolla) ongelmia! :)

Jaana (Ei varmistettu)

Tämä uusi ulkoasu näyttää kivalta, joskin melko valju. :) Aiemmin olen tykännyt nimenomaan suuresta ja värikkäästä bannerista. Se on ollut kiva katseenvangitsija. Värimaailman kanssa pystyn kuitenkin elämään.

Mobiiliversiossa voin painella "jatka lukemista"-linkkiä, mutta koneella selatessa olisi kätevämpää kun postaukset näkyisivät heti kokonaisuudessaan. Mielummin sitten vähemmän postauksia per sivu (esimerkiksi kaksi). Minulle kommenttien lukeminen ei ole niin tärkeää, joten niiden vuoksi en yleensä vaivaudu klikkaamaan postausta auki.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia mielipiteistä :) Luulen, että tuo valjuus vähän katoaa, kun saadaan viimeiset muutokset; sinne on tulossa nimittäin vielä footer alas ja kuvia postausten perään, mutta itse kaipasin tähän väliin aika minimalistista ja rauhallista kokonaisuutta :)

Jaana (Ei varmistettu)

Näppärästi näköjään toimii mobiilinakin, eikä lue lisää-nappulan painaminen haittaa yhtään. :) Mielenkiinnolla odotan loppusilaustakin!

Jonsku (Ei varmistettu)

Sitä vaan, että oot kyllä niin hurjan kaunis ja vaikutat niin fiksulta ja valovoimaiselta, että sun pitäis kyllä ehdottomasti olla Miss Suomi! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, no voi kiitoksia :) Mun mielipide erinäisiin missikisoihin on todella negatiivinen, mutta otan tuon kohteliaisuutena :)

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.fi/

On kyllä todella upea parannus tämä! Yksi ylimääräinen Read more (vai mitä siinä nyt lukikaan) -klikkaus ei haittaa ollenkaan, ainakaan mua hlökohtaisesti. Ulkoasu on tosiaankin ihan hurjan selkeä ja kaunis, kieltämättä se aiempi versio oli aika jopa hurja verrattuna tähän, vaikkei sitä silloin niin kovasti tullut aateltua :) Nyt kun vielä pääsisi eroon tuosta ihan ylimmästä mainoksesta, joka tulee ennen banneria, tai saisi sen edes pienemmäksi, niin olisi ihan vallan täydellistä! ;) Mutta ihan loistavan upea näinkin, iso peukku täältä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Tuo iso mainos on sama kaikilla Rantapallon sivuilla, eli se on siellä kyllä aina. Mutta onneksi pikaisesti kun laittaa vähän alaspäin ruutua, niin ollaan jo blogin "puolella" :)

nea (Ei varmistettu)

Täähän on kivan näköinen! :)

Anna (Ei varmistettu)

Jee :)

yassumaria (Ei varmistettu)

Tosi hyvälle ja raikkaalle näyttää! Ja itse tykkään tosta jatka lukemista -painikkeesta, kun luen blogeja yleensä kännykällä!
Ps. Ihana poolo, mistä se on :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on Mangosta :)

Sini (Ei varmistettu)

Joooooo tosi kiva! Ja se, että neljä postausta näkyy aina yhdellä sivulla on hyvä. Ärsyttää, kun joillain näkyy vain yksi postaus per sivu ja kokoajan saa rämpätä "older posts" nappia. Sulla ei oo tota ongelmaa ollut kylläkään, mutta tuli vain mieleen :) Toimii!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, jeee :)

kiasa (Ei varmistettu)

Ihana freeshi look! Tykkään! :) varmasti uudella motivaatiolla ja inspiksillä jaksaa blogia nyt kirjoittaa.

Anna (Ei varmistettu)

No kieltämättä! Tota kun hinkattiin pikselintarkasti sellaiseksi kuin halua, meinasi hetkeksi mennä uskokin, mutta nyt on sellainen olo, että haluan vaan postata! :D

Kivalta ja freshiltä näyttää! Luen sekä mobiililla, että tietokoneella ja mielestäni tämä pohja on oikeinkin toimiva molemmilla laitteilla. Jotenkin selkeämpi ja käytännöllisempi kuin edellinen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja kiva kuulla :) Itse tykkään erityisesti siitä mobiilista, kun selkiytyi niin paljon :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Toivottavasti uusi kommentointi ei aiheuta ongelmia mutta itse tykkään kyllä tuosta ideasta :)

Anna (Ei varmistettu)

Toivotaan :) Ensin pitäisi saada se vielä koodattua sopivaksi :D

Sannak. (Ei varmistettu)

Raikas uudistus! Tykkään todella paljon eli ei todellakaan ainakaan huonompaan suuntaan ole menossa. Yksinkertainen on joskus vaan niin kaunista :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

eini (Ei varmistettu)

Näyttää hyvältä ja siistiltä! Varmasti uusi blogipohja lisää myös intoa bloggailuun. Ja enemmänkin kuin blogin vanha ulkoasu mua ärsytti se kommunikaation puute postauksien kommenteissa; niiden julkaisutahti venyi välillä valtavasti. Hyvä uudistus. Nyt ainoa ärsyttävä asia on toi Rantapallon palkki yläreunassa (mainokset ei mulla onneksi näy, adblock on hyvä keksintö), joka ei jotenkin ulkoasullisesit yhtään sovi kokonaisuuteen. :D Mutta toki nyt ymmärrän, miksi se on siellä. :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia palautteesta :) Ja toivottavasti saadaan jotenkin koodattua tuo kommenttimuutos :)

Emppu (Ei varmistettu)

Kävin jo aikasemmin päivällä kattomassa että hyvältä näyttää. :) Tykkään tästä yksinkertasemmasta ja jotenki valosammasta ulkoasusta. Ja plussaa tosta You might also like jutusta!! Selasin useempia vanhoja postauksia :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) apua, toivottavasti ne ei oo ihan hirveitä, mitä toi random-kone tarjoaa :)

-A (Ei varmistettu)

Moikka! Ihan lemppari blogeja on Mungolife, jossa postaukset ja kuvat priimaa. Kuitenkin jos noottia saa antaa niin kielijärjestys olisi sellainen. Seurasin joskus P.s I love fashion blogia ja siinä törmäsin myös tähän järjestykseen, jossa kirjoitettiin ensimmäiseksi englanniksi. Se ärsytti, koska suurin osa lukijoista kuitenkin suomenkielisiä. Nykyään tilanne on palannut suomi-painoitteiseksi. On todella hienoa ja mahtavaa, että bloggari jaksaa kääntää tekstin toiselle kielelle, mutta jotenkin se on kotoisampaa lukea suomenkielistä blogia heti suomeksi ja lopettaa siihen kunnes kieli vaihtuu. Toki postauksen englanninkieli on erittäin ymmärrettävää ja helppoa englantia, mutta jostain syystä sanajärjestys vain häiritsee. Tiedostan kuitenkin, että blogi on sinun ja teet kuten parhaaksesi näet. Muuta noottia minulla ei ainakaan ole. Olen aina pitänyt blogistasi ja pidän jatkossakin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia palautteestasi :) Täytyy miettiä, miten päin tuon tekstin pitää, tai ehkä se vaihtelee sitten :) Sieltä on kuitenkin se oma teksti helppo bongata, kun on eri tavoilla laitettu :)

Tulppaani (Ei varmistettu)

Voih, olen juuri sellainen continue reading -nappulan vihaaja! Muutamia blogeja en ole vaan enää pystynyt seuraamaan tämän uudistuksen takia, niin raivostuttava kyseinen nappi on minulle... Haluaisin nähdä kaiken kerralla, en usealla klikkauksella kun pitää mennä edestakas sivustolla.

Anna (Ei varmistettu)

No mä toivon, että mun blogin seuraajat nauttii tästä sen verran, että yksi nopea klikkaus ei aiheuta sitä, että blogia ei halua enää lukea. Tai sitten se kertoo siitä, kuinka jalka oven välissä on muutenkin :) Mutta toivottavasti tähän saadaan sellainen ratkaisu, johon kaikki on tyytyväisiä :)

Maria (Ei varmistettu)

Peesi täältä. Olen luopunut muutaman kiinnostavan blogin seuraamisesta juurikin siksi, että kun käyn vain toisinaan lukemassa, niin edestakaisin klikkailu tuntuu liian työläältä. Päivittäin vierailevia ei varmaan yksi lisäklikkaus haittaakaan.

Tykkään käydä lukemassa postauksiasi, niistä huokuu yleensä mukavan kepeä tunnelma, joten toivon ensimmäisen kommentoijan ehdottamaa “enter classic blog mode” -nappulaa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos palautteestasi :) Kokeillaan nyt näin ainakin tämä kuukausi ja sitten katsotaan :)

Jutta (Ei varmistettu)

Heippa!

Uusi ulkoasu vaikuttaa hyvältä ja raikkaalta. Blogin lukemisesta en luovu, vaikka joudunkin nyt kuluttamaan etusormeani kerran enenmmän klikatessani. ;) Fashion kohta on erityisen kiva!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiva kuulla, että yksi klikki sinne tänne ei vaikuta lukuintoon :)

opsa (Ei varmistettu)

Uudistus on mielestäni askel parempaan suuntaan ja on oikein hienoa, että näytät pyrkivän jatkuvasti korkeammalle bloggauksessasi. Tämä varmasti lisää lukijakuntaa ja hyvä niin. Olet ansainnut menestyksesi :)

En pidä tuosta continue reading-klikkauksesta, mutta ymmärrän sen käytön hyvin sinun tapauksessasi, sillä postauksesi ovat usein erittäin pitkiä ja täynnä suuria kuvia. Eri asia siis niiden blogien kohdalla, joilla on muutaman rivin ja kuvan postauksia ja silti tarvitsee klikkailla ne erikseen auki. Saa siis jäädä omasta puolestani, mutta lupaan kertoa mielipiteeni myös ajan kuluttua!

Kaiken kaikkiaan siis kiva juttu. On vaan hienoa, että pyrit kehittymään blogisi kanssa todella!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :) Ja kiva on kuulla mielipide taas pian aiheesta uudelleen :)

meow (Ei varmistettu)

Raikas uusi ulkoasu on aina tervetullut :) Banneri on suloinen!

En oikein tiedä, mitä olisin mieletä "jatka lukemista" -namiskasta, koska eihän se nyt ole iso vaiva sitä painaa, mutta ne blogit, joissa se on tullut käyttöön, niin olen huomannut, etten oikeastaan lue niitä enää vaan selailen vain niitä näkyviä kuvia :/ Se kai menee helposti siihen jos olisi monta postausta luettavana.. Toi ensimmäisen kommentoijan mainitsema “enter classic blog mode” kuulostaa tosi hyvältä idealta *peukkuja*

Anna (Ei varmistettu)

No harmi juttu, jos menee tässäkin blogissa niin. Bare with me nyt ainakin tämä ensimmäinen kuukausi, katsotaan sitten mihin päädyn pitkällä aikavälillä :)

meow (Ei varmistettu)

Juuuu totta kai pysyn mukana! :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

onetoysoldier (Ei varmistettu)

Joo hei tykkään tästä mobiiliversiosta! Tosi smooth, lataa nopeesti ja kerralla :-) Tykkään myös henk.koht tästä simppelistä layoutista!

Joku tuolla ylempänä ehdottikin sitä basic blog modea, en tiedä kuinka helppo toteuttaa mut luulen kans että vois olla hyvä :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja pohditaan sitä :)

Pages

Kommentoi