Mungolife ♥ Rantapallo 5 v!

Mungolife

VIISI VUOTTA. No enhän mä tänään mitään kauneusaiheista arvontaa järjestä, vaikka niin lupailinkin. Palataan siihen myöhemmin, mulla ei sisäinen kalenteri ole tässä oikein toiminut eikä mitään herätyskelloja soittele edes todella tutun näköiset päivämäärät. Eilen oli Mungolifen kannalta nimittäin aika merkityksellinen päivä. Olkoonkin, että se lipui ohi ilman mitään muistikuvan värähdystäkään. Eilen oli nimittäin tasan viisi vuotta siitä, kun Mungolife aloitti Rantapallon lippulaivablogina ja samalla tiellä kuljetaan edelleen.

Mun kokemukset blogiportaaleista ja -yhteisöistä olivat kovin negatiivisia ennen kuin Rantapallon Janin kanssa aloimme kaavailemaan yhteistyötä. Nyt sitä onkin ykskaks jo viisi vuotta takanapäin. Onnellisesti porskutamme yhteistyössä jatkossakin, sillä nämä menneet viisi vuotta ovat olleet hyvän yhteistyön ja mukavan toimimisen aikaa. Niin paljon olen kuullut ja kuulen negatiivisia tarinoita portaaleista, päätoimittajista ja ikävistä yhteistyökumppaneista, että olen kiitellyt kyllä näiden viiden vuoden aikana joka päivä tätä mahdollisuutta tehdä hommia Rantapallon kanssa :)

Uudistuksia on tulossa taas jollakin aikataululla, ja vaikka reissaaminen ei enää olekaan elämäni pääasioita, niin on tässä taas reissujakin tiedossa. Rantapallosta en tosin lähde kulumallakaan, tai siltä se ainakin nyt tuntuu.

Kiitos Rantapallolle aivan mielettömistä viidestä vuodesta! Kaikki on toiminut erinomaisesti, enkä vaihtaisi mitään! Kiitos tuesta, avusta ja kunnioittavasti ilmapiiristä, jossa on aina mukavaa blogata.

Toivottavasti tämä on vasta yhteisen taipaleemme alkua.

Tärkeän päivämäärän kunniaksi haluaisin teiltä tiedustella, mitkä ovat olleet mieleenpainuvimpia postauksia Mungolifen historian aikana? Rantapallo arpoo 200 €:n matkalahjakortin kaikkien vastanneiden kesken!

Saatte vastailla tämän viikon ajan, ja arvon lahjakortin ensi viikolla :)

Kommentit

orchid (Ei varmistettu)

Mulla on jääny mieleen korkkarikoulupostaus :)

Kaisa (Ei varmistettu)

Mieleenpainuvin on ollut se aprillipila, jossa "kihlauduit" arabisheikin kanssa :)

Marikak (Ei varmistettu)

Mulle parhaiten on jääny mieleen maailmanympäri matka ja kroatia! Molempiin onkin pieni polte herännyt tän blogin ansiosta..

Kiia (Ei varmistettu)

Maailmanympäri matka ja korkkarikoulu!:)

Emss (Ei varmistettu)

Se kun kerroit niin kauniisti miksi koirasi eivät muuta kanssasi Kuopioon :')

Suvi (Ei varmistettu)

Tsiisus se sun korkkareilla kävelyn opetusvideo! Sitä tuli katsottua monen monta kertaa eikä ois pahitteeks taas katsoa, kun korkkareilla kävely on jäänyt kokonaan :'D HUIPPU!!

J (Ei varmistettu)

Maailmanympärysmatka, korkkarikoulu ja kaikki rakkauspostaukset :) Sit tuli vielä mieleen Simba-postaukset ja äää vaikka mitä on luettu täältä ahkerasti!!

Annuunen (Ei varmistettu)

Jääkiekkopostaukset! :D

jemina (Ei varmistettu)

Vaikka mieleenpainuvia postauksia on vuosien saatossa ollut luonnollisesti useita, niin kyllä nyt päällimmäisenä taitaa olla postaus jossa kerroit muuttavasi Kuopioon. :) Kirjoitit niin kauniisti ja postaus selvästi herätti ajatuksia monessa. Ja tämän jälkeen jokaisesta postauksestasi huokui onni, mikä on ollut ihana huomata!

Katjannh (Ei varmistettu)

Korkkarikoulu ehdottomasti!! :)

essi (Ei varmistettu)

Mulle on parhaiten jäänyt mieleen ne korkkareillakävelyn opetusvideot! En ees sillon vielä seurannu sun blogia mut törmäsin niihin videoihin jotain jo unohtamaani kautta ja sen jälkeen ryhdyin blogisi lukijaksi!

R (Ei varmistettu)

Niin se aika vaan rientää! Hullu ajatella, että on itsekkin seuraillu sun blogia jo ennen rantapallolle muuttoa! Itselle on jäänyt mieleen sun monet mielipide- ja pohdintapostaukset, etenkin eräs sellainen otsikolla "Kiitollinen, siunattu, onnellinen". Jotenkin helppo samaistua ton postauksen fiilikseen.

Eveliina (Ei varmistettu)

Olen nuoresta iästäni ehtinyt lukea blogiasi todella monta vuotta, muistan hyvin esimerkiksi tämän Rantapalloon siirtymisen. Parhaiten muistan varmaan matkapostauksesi; Etelä-Afrikka ja maailmanympärysmatka, ja Kroatiasta sait minut kiinnostumaan kovasti!

Krisse (Ei varmistettu)

Apua ootko jo niin kauan ollut Rantapallolla! Aika rientää :-D

Mieleenpainuvimmat postaukset ovat ehdottomasti kaikki koskien Australia-elämääsi (koska niiden innoittamana lähdin itsekin :)) ja synttärijuhla-postaukset. Lisäksi mieleen on painunut se blogin aloittanut Anna jonka tyyli nykyisin on suhteellisen erilainen :D

Oot paras! Onnea vuosipäivän johdosta :-)

Anna (Ei varmistettu)

Mieleenpainuvimpia on olleet postaukset Australia-ajalta ja niistä voisin mainita kuumailmapallolennon!

Hanna / Ranskatar reissaa (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/revesetvoyages

Kamalan vaikea valita vaan yhtä postausta:) Singapore-postaukset ovat jääneet mieleen, koska ennen omaa reissuani luin ne kaikki vielä uudestaan läpi. Myös joku aika sitten kirjoittamasi postaus maahanmuutosta oli todella hyvä, samoin monet muutkin mielipidepostaukset.

I (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mieleenpainuvin postaus oli maailmanympärimatka, josta aion ottaa pari neuvoa omaa tulevaa matkaa varten :)

riia (Ei varmistettu)

Nyt päällimmäisenä mielessä varmaa suht uusi postaus missä olit ilman tekoripsiä. Ja eniten on jäänyt mielee varmaa Australia postaukset :-)

jopunen (Ei varmistettu)

Kyllä varmaan se kun lähdit Australiasta pääsykokeisiin Lontooseen. Se oli itselle jotenkin sellanen wake up call, miten rohkea olet.

Nippeli (Ei varmistettu)

Voi vitsit,onnea! :) tällaisenä matkailuhulluna kyllä pakko mainita maailmanympärimatka, olis se vaan niin huikee kokemus ja oli kiva seurata sun ja Merin matkaa :-)

Tiina (Ei varmistettu)

Maailmanympärimatkan postaukset, erityisesti Fidji! :)

Lucy (Ei varmistettu)

Mieleenpainuvimmat postaukset ovat ehdottomasti Australian ajalta. Jotenkin niistä aisti sen miten rentoa elämää vietit ja vaikutit onnelliselta ja huolettomalta (en sanoisi ettetkö vaikuta nykyisinkin), ehkä se loputon auringon määrä näkyi postauksissa :) Tykkäisin myös sen ajan tyylistäsi paljon, johon oli helppo samaistua.
Olen myös huomannut että nyt Kuopion ajan tyylisi on myös tullut lähemmäksi omaa makuani. Lontoon vuodet menivät tyylillisesti minulta täysin toisesta korvasta ulos, mutta nyt tänä syksynä olen taas tykännyt huomattavasti enemmän blogistasi :) !

Petra (Ei varmistettu)

Vaikea sanoa mitään yksittäistä, mutta ainakin koirapostaukset on jäänyt elävästi mieleen kun itsekin omistan sheltin ja muutenkin olen koirarakas ihminen :)

Vaikka blogissasi on ollut monta mieleenpainuvaa kirjoitusta niin tuo Kuopioon muutto on jäänyt mieleeni. Tuntuu että olet todella onnellinen elämässäsi tällä hetkellä. Kaunista talven odotusta sinulle, perheellesi ja lukijoillesi! KatiJ

Linda (Ei varmistettu)

Ehdottomasti korkkarikoulu! Ja sun aprillipilat :D

Taru (Ei varmistettu)

Mieleenpainuvin on ollut postaus nykyisestä poikaystävästäsi, sillä oli mukava nähdä/lukea kuinka onnellisuus paistoi läpi! Muutenkin blogi muuttui paljon samaistuttavammaksi kun muutitte Kuopioon! :)

Nina (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

En ole blogisi mukana kulkenut alusta saakka, ja ohi onkin mennyt nuo maailmanympärimatkat ja korkkarikävelyt mitä muut muistelee. En osaa sanoa mikä teksteistäsi on jäänyt erityisesti mieleen, mutta pakko kehua blogiasi sillä olet ainoa bloggaaja jonka tekstit jaksan aina lukea. Vaikka kirjoitat pitkiä postauksia ja voisi ajatella, ettei niitä jaksa lukea loppuun niin todellakin jaksaa! Monen muun edes lyhyitä kirjoituksia en jaksa lukea, kun ne ovat niin tyhjänpäiväistä lätinää. :D Olet ihan loistava kirjoittaja!

Elmu (Ei varmistettu)

Huh no niitä postauksia on kyllä paljon! Monet postaukset Ausseista, sillä ne herättivät omat haaveeni Australiaan lähtemisestä. Kaikkein mieleenpainuvimpana postauksena voisin kuitenkin sanoa ensimmäisen postauksen, jonka ikinä luin Mungolifesta. Siinä kerroit 100 täysin random asiaa itsestäsi. Siinä vaiheessa, kun huomasin, että toi tyyppi tykkää hyvästä musasta, seuraa lätkää, ja jumaloi Niko Kapasta, olin jo aika koukussa blogiin. Ja täällä ollaan edelleen :)

Mirja (Ei varmistettu)

Nopeasti mennyt viisi vuotta, onnea! Tulee mieleen tosi monta mieleenpainuvaa postausta, mutta ensimmäisenä kuitenkin "Vaihtoehto C". :)

Maria (Ei varmistettu)

"Sotamaalaus" postaus minkä teit siitä miten meikkaat ja miten häivytykset tehdään hyvin jäi mieleen erityisesti, mutta olen myös lukenut mielenkiinnolla kaikki reissupostaukset :)

eerin (Ei varmistettu)

Kaikki sun lataamat videot! Musta on äärimmäisen mukavaa vaihtelua joskus katsoa bloggaajaa ''livenä'' tekstin lukemisen sijaan. Susta välittyy videoissa aito iloisuus ja se sun tietty sarkastisuus mistä tykkään sikana! :D

Kia (Ei varmistettu)

Ei tule mieleen ihan mitään yksittäistä postausta, mutta ylipäätään matka-aiheiset ja etupäässä aika kun asuit Australiassa.

Anna (Ei varmistettu)

Ääk niitä postauksia on nii paljon! Mutta päällimmäisenä tulee mieleen Australiapostaukset ja sit se kun kerroit muuttavasi Kuopioon:). Muutenki nämä uudet postaukset ovat jääneet mieleen, koska näistä paistaa onnellisuus!

ninamaria (Ei varmistettu)

Seurasin sun blogia eniten ennen kuin lähdit Ausseihin, mutta ei valitettavasti tule mieleen mitään erillistä postausta. Tykkäsin silloin - ja edelleen - blogisi fiiliksestä ja itsestäsi antamastasi kuvasta rohkeana ja rehellisenä naisena. :) Tsemppiä ja kaikkea hyvää sinulle!

Tiia (Ei varmistettu)

Muistan niin elävästi sen kun siirryit Rantapalloon ja otitte Merin kanssa uudet bannerikuvat, joissa oli se Jack Danielsia jäjittelevä pullo. :D Aussipostaukset sun ja Merin seikkaluineen on jääneet mieleen. Muistan myös sun lasketteluonnettomuuden ja siitä seuranneet polvivaivat niin hyvin! Paljon on postauksia, jotka on jääneet jollain tavalla mieleen, mutta kokonaisuudessaan mieleenpainuvimpia on olleet sun postaukset Australiasta. Onnea sulle ja rantapallolle onnistuneesta yhteisestä taipaleesta. :)

Jennpu (Ei varmistettu)

Äää, en osaa valita pelkkää yhtä. Mutta mieleen tulee korkokenkäkoulu, josta alkoi mun lukijataipaleeni ja sit koko sun Aussiaika.

Marjutt (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.blogspot.fi

Korkkarikoululle lähtee täältäkin ääni! Samaten sille postaukselle jossa puhuit vaatteiden materiaaleista.
Tuosta jälkimmäisestä postauksesta on jäänyt muhun oikeasti aika iso muistijälki. Nykyään aina, ihan aina, kun katselen neuleita, mulla muistuu mieleen tuo sun postaus. Akryylineuleita en oo ostellut enää piiiiitkään aikaan ja sä oot ollut siihen kyllä suurena vaikuttajana! Todella omituista ja samalla kiehtovaa, miten huomaamattaan joku tuollainen postaus jää kummittelemaan omaan mieleen pitkiksi (ellei jopa ikuisiksi) ajoiksi. Korkkarikoulun kanssa on vähän sama juttu; monesti oon miettinyt "vähän sivuttain, kato ettei vilku", kun oon tullut portaita alas korkkareilla :D Silti se vaatepostaus on kyllä jäänyt ehdottomasti syvemmälle mieleen!

Toisaalta taas todella moni sun mielipidepostauksista on saanut pään hyrräämään todenteolla. Ehkä noi postaukset eivät ole olleet niitä mieleenpainuvimpia, mutta sillä hetkellä ainakin eniten ajatuksia herättäneitä postauksia.

Nella (Ei varmistettu)

Erityisesti on mieleen jäänyt postaukset maailmanympärimatkalta. Myös lähiaikoina julkaisemasi postaus somesta ja sen luomista harhakuvista sai miettimään. Tsemppiä sinulle jatkoon ja kaikkea hyvää Kuopioon! :)

Karo (Ei varmistettu)

Tää on ehkä epäolennaisin postaus ikinä, mutta mulle on jäänyt mieleen se vuoden X aprillipila, kun ilmoitit, ettet otakaan koulupaikkaa vastaan, vaan jäät sen C:n (?) perässä Australiaan :D

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.fi/

Se Barcelonan reissusta kertova postaus on kyllä jäänyt yksittäisenä mieleen, se oli niin järkyttävää :( Toisaalta mieleen on jäänyt myöskin ne yhdet erityisen upeat kuvat toissa- tai sitä edelliseltä kesältä, jotka oli kuvattu Helsingin tuomiokirkon portailla, ja joissa sulla taisi olla jotkin keltaiset korkkarit ja aivan mielettömän ihanan värinen (värikäs) mekko! :)

Kata (Ei varmistettu)

Hmm no yksittäistä postausta en osaa sanoa, mutta Australia-postaukset ja siitä kertovasta arjesta tuli kyllä aina erityisellä mielenkiinnolla luettua. :)

Meri / Syö Matkusta Rakasta (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/syomatkustarakasta/

Lähiaikojen postauksista se, kun kerroit Kuopioon muutosta. Hyvin kirjoitettu ja jollain tapaa koskettava postaus. Ja vaikka itse kirjoitan blogia paljon pienemmässä mittakaavassa, täytyy sanoa, että täällä Rantapallon alla tuntuu kyllä hyvältä olla. Aina särähtää korvaan yhtä pahasti kun lukee muista blogeista milloin minkäkin portaalin milloin mistäkin ongelmista.

Australialoveyou (Ei varmistettu)

Kaikkein eniten maailman ympärys matka, Australiassa asuminen ja Malediivit. Ne jotenkin sytytti matkailu intoa entisestään ja sai sellasen kipinän aikaan, että tulipa itsekkin hankittua holiday and working visa ausseihin ja reissattuu ympäri Aasiaa. Malediivi postauksien jälkeen minunki oli pakko käydä sukelluskurssi myös

Heli P (Ei varmistettu)

Vaikka blogiasi olen jo useamman vuoden seuraillut, ja monia mahtavia postauksia lukenut, niin eniten mieleeni on silti jäänyt viimeisimmät postaukset Kuopioon muuttosi jälkeen. Jotenkin näistä nykyisistä postauksista nousee niin kivasti esiin sun onnellisuus ja mielenrauha :)

Ava (Ei varmistettu)

Hiukan nolottaa myöntää, mutta mulla on jäänyt mieleen se aprillipostaus, jossa olit menny kihloihin jonkun dubailaismiehen kanssa :D

Eveliina (Ei varmistettu)

Oon kyllä samoilla linjoilla monen muun kanssa: maailmanympärimatkasta kertovat postaukset on kyllä jäänyt parhaiten mieleen!

anni (Ei varmistettu)

Yksi asia mikä heti pomppasi mieleen (vaikka blogia olen pitkään lukenutkin)
oli kun teit postauksen uudesta Urban Decay smoky luomiväripaletista ja kehuit sitä vuolaasti.
Olen ihminen joka ei koskaan ole käyttänyt luomivärejä, koska en vain ole osannut käyttää niitä, ellen olisi halunnut näyttää pelleltä tai pesukarhulta. Tämän postauksen johdosta kuitenkin tilasin tämän kyseisen paletin ja voi kuule minkälaisia smoky eyeta olenkaan oppinut tekemään. Näköjään hyvä paletti ja halu oppia olivat avainsanat tähän. Kiitos siis siitä!

sara (Ei varmistettu)

Ehdottomasti sun & Merin Vegasin reissun jälkeinen postaus jossa esittelit Vince Neilin nimmaritatskaa! Tää on jääny mulla niin hyvin mieleen. :) Hyvänä kakkosena se postaus jossa kerroit lähteväsi Lontooseen!

Iidamainen

Kaikki videopostaukset on jääneet positiivisesti mieleen ja niitä toivoisinkin paaaljon enemmän! :)

Lauta Mäkinen (Ei varmistettu)

Olen seurannut blogiasi ekasta postauksesta lähtien. Koko mungolife on ihana kokonaisuus mutta erityiseti mulla on jäänyt mieleen kaikki postaukset Ausseista. Vitsi, vieläkin niitä lukiessa tulee hyvä fiilis<3

Pages

Kommentoi