"Music is my sanctuary / Will be music is my blanket "

Mungolife

PONCHO. Olen ihastunut viime aikoina ponchoihin. Tai no mulla tulee ponchoihastus aina vähän väliä. Ne ei ehkä ole niitä kaikista käytännöllisimpiä vaatteita, joita tulee käyttäneeksi jatkuvasti, mutta luentopäivinä nämä on ainakin ihan korvaamattomat. Lämmin, mukava ja peittomainen, johon pystyy helposti kääriytymään moneksi tunniksi. Samoista syistä sopii erinomaisesti myös lennoille ja reissuille. Alla menee niin neule kuin nahkatakkikin, fiiilksen mukaan :) Mun River Islandin poncho on väritykseltään musta aivan ihana, sillä se sopii hyvin sinisiin farkkuihin tai oikeastaan siinä yhdistyy tuo mun rakastama sini-valko-konjakinruskea :)

Pahoittelut kuvien tavallista heikommasta laadusta, mulla jäi mun ykköskamera Suomeen, ja napsittiin kuvat tuolla Olympuksella. Erittäin hyvin tuo pikkuinenkin selviää tehtävästä, mutta kyllä tuossa huomaa varsinkin jälkikäsittelyssä noiden kameroidan eron. Olennaisinta on nyt ehkä kuitenkin esitellä tämä asu, joten eipä sillä niin väliä kai. Asu on melko lailla luonnonlapsi-hippihenkinen, kun siinä on peittomaisen ponchon lisäksi vielä tuo hattu ja ymmärrän, että se ei ole välttämättä kaikkien mieleen. Riittää kai, että se on mun mieleen :)

Siinäpä  se tällä kertaa, mitäs tykkäätte? :)

*Postaus on tehty yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

Neule / Hattu / ViittaSininen laukku 
Farkut / Saappaat / Sukat / Kaulahuivi

Kommentit

Emmi (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän ihana asu! Muutenkin olen rakastanut kaikkia näitä sun asuja lähiaikoina.

annatiinamaria (Ei varmistettu) http://annatiinamaria.blogspot.fi

ompas super kiva asu! <3

Anu (Ei varmistettu)

Ah. Ihana. Just sellanen mihin voisin kuvitella itse pukeutuvani. Tosin. Tää ei tee hyvää mun orastavalle hattumanialle. :D

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Ihanan pehmoinen asu, jossa yhdistyy kauniit värit. Tykkään!! :)

Essi Hoo (Ei varmistettu)

Mielettömän mukavan näköinen asu! Rento jossa viihtyy pitkänkin päivän, kuitenkaan olematta tylsä. I like! Lisäksi sä näytät erittäin hyvältä, kuten aina, mutta tuntuu että näissä kuvissa hehkut aivan erityisesti. Kaikkea hyvää sulle Anna! <3

Essi (Ei varmistettu)

Ihana asu! :) Mielestäni tämän tyyppiset asut ovat yksi paras osa pukeutumistasi ja inspiroivat eniten. Isosti jaksamista muuttoon :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Ihana tää asu, todella kauniilta näyttää siulla! Huippua, ettet jämähdä yhteen ja samaan tyyliin, vaan pukeudut välillä tyttömäisemmin, boheemimmin, rokimmin ja näin edelleen.:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, onhan tää mun pukeutuminen aikamoista sillisalaattia :D

Kiia (Ei varmistettu)

On kyllä kaunis asu! Itse olisin ehkä jättänyt huivin pois, mutta ehkä se erottaa minut muotibloggarista ;D Hattu sen sijaan on täydellinen lisä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

primrose (Ei varmistettu)

Tosi mukavan näköinen asu! Näyttää rennolta mutta silti tyylikkäältä. Hattu ja saappaat ovat erityisen ihanat. Myös se edellinen poncho-asu oli tosi ihana! Ja kuvat olivat onnistuneita (ne, joissa näkyi villiviiniä).

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Emppu (Ei varmistettu)

Tämä asukokonaisuus on ehdottomasti yksi niistä, joka on todellakin mun mieleen! Näyttää ainakin sun päällä erittäin hyvältä. Voisin kuvitella itelle (ehkä ilman hattua koska oon niin ujo niiden suhteen vielä..), kiitos inspiraatiosta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Maija (Ei varmistettu)

Mielettömän kaunis, sopivan erilainen ja niin sopiva kevättä kohti mentäessä. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

JessiH (Ei varmistettu)

Voi ei mikä asukateus iski.. Täydellistä mun mielestä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kipsu (Ei varmistettu)

Hmmhmm... Tämä poncho olisi mukava nähdä uudestaan, jossain hieman simppelimmässä asussa? Tyyliin kokomustasa?. Nyt tämä vaikuttaa vähän sillisalaatilta, jossa on vähän liikaa kaikkea. Jättäisin ainakin hatun ja huivin pois, ja ottaisin käsikynkkään hieman pienemmän laukun.

Mutta asu on erilainen, ja tällaisia on mukava nähdä, niin saa vähän erilaista inspistä:).

PS. Noi buutsit on aivan ihanat!!! Mistä ne on ostettu? Minkälainen hintataso niissä oli, 400e, riittääkö? Voisin ensi syksynä pitää silmäni auki vastaavien varalta.

Anna (Ei varmistettu)

Eiköhän se vielä näy :) Buutsit on Tory Burchin, ja on maksanu jotain 400 puntaa muistaakseni :)

m (Ei varmistettu)

T Ä Y D E L L I N E N asu!! Jäätävä inspiraatio iski mennä tutkimaan omia bontso/huivi -varastoja! Ja konjakkinen hattu, se on löydettävä myös, iki suosikki mustani rinnalle. Tuo niin ihanasti valoa ja lämpöä kasvoille :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Tinja Karlsson

Ihana värikombo tuo sininen ja ruskea :))

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi