Mustako Style Host?

Mungolife

Heissan!

Ihana Mrs.V vinkkasi mulle viimeksi kun nähtiin, että Muotikuutio yhdessä Bestsellerin kanssa tarjoaa kahdelle tyypille Suomessa kesän makeimman kesäduunin!

Mrs.V sanoi mulle heti, että mun on PAKKO hakea tota hommaa, se huutaa mun nimeä :)

“Toivomme hakijoiksi persoonallisen tyylin omaavia, avoimia tyyppejä, joille blogaaminen ja kuvaaminen ovat tuttuja juttuja. Hakijoista valitaan erittäin tarkan seulan perusteella kaksi persoonaa, jotka saavat elämänsä tilaisuuden ja pääsevät näyttämään kyntensä unelmiensa kesätyössä, jossa yhdistyy muoti ja musiikki”

I love fashion, I love music. Bloggaaminen ja kuvaaminen on aika lailla tuttua kauraa tässä kohta viiden vuoden blogiuran ajalta, joten meikäläinen osais tän homman kyllä varmana! ;) Ja ramppaisin puolilla noista festareista varmaan muutenki :D No, mikäs siinä, pakko mun oli hakea hommaa, joka kuulostaa vuosisadan siisteimmältä duunilta!

Mun video on täällä sivulla, missä on kaikki muutki, käykääs vilkaisee ja jos ootte sitä mieltä, että oisin hyvä Festari Style Host, nii eiku Like-nappula laulamaan, eikö joo? :) (Mulla oli pieniä teknisiä ongelmia, joiden takia siellä oli/on kaksi videota samaan aikaan.. Toinen ei ainakaan toimi, joten äänestäkää jooko sitä, joka toimii :D) Aikaa äänestää on vielä viikko, joten toivottavasti mahdollisimman moni teistä pitää meikäläistä festaimateriaalina!

Hakekaa teki tähän mahtavaan hommaan!! Tässä vähän tietoja..

Style hostit työskentelevät seitsemällä Suomen parhaalla festarilla Muotikuutio-liikkeissä 15.5. -15.8. välisenä aikana. Lisäksi he kirjoittavat blogia, tekevät lyhyitä festarivideoita, valokuvaavat fiiliksiä ja bongailevat festarimuotia läpi kesän. Perehdyttämiseen kuuluu harjoitusjakso, jossa hostit tutustuvat Bestsellerin muotibrändeihin ja saavat kokemusta myyjän työstä. Palkaksi Style hostit saavat kesän tyylikkäimmän kesätyön: unohtumattomia kokemuksia, vapaapääsyn festareille sekä 2000 euroa kuukaudessa.

Hae näin

Tee lyhyt ja ytimekäs video, joka vakuuttaa meidät valovoimaisesta persoonastasi ja edustavuudestasi Style hostiksi. Videon tyyli on vapaa ja videossa voit esiintyä yksin tai ystäväsi kanssa. Lataa video ensin YouTubeen ja täytä sitten hakemuslomake. Lisää videon linkki hakemukseesi. Bestsellerin raati valitsee videohakemuksista parhaimmat haastatteluun. Yleisö saa äänestää hakijoista oman suosikkinsa.

Tee hakemuksesta hyvä, sillä 10 suosituinta hakemusta palkitaan muodilla!

Hakuaika päättyy 24.3.2013

Ja jos ei hae, miksi äänestää? No koska viisi äänestykseen rekannutta voittaa itelleen Bestsellerin muotivaatteita! :)

Käykää siis äänestämässä suosikkianne tuolla sivuilla, ja toivottavasti mä pääsen jonku mahtavan tyypin kanssa tallentamaan Suomen festarikesän nauhoille ja kuvien muotoon!! :)

Ja muistakaa toki, että puoleen yöhön asti...

... kaikki Nellyn tuotteet on -10 % Mungolifen lukijoille, koodilla MUNGOLIFE!! TÄSTÄ siis shoppailemaan, jos Nellylla on joku ollu hankintalistalla! Ale loppuu keskiyöllä!

Kommentit

helzq (Ei varmistettu)

Äänestin <3 Kuuluuko Qstock näihin festareihin? :)

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa tarkkaa tietoa festareista ei ole annettu vielä mun tietääkseni :)

summer (Ei varmistettu)

Missä toi video on kuvattu? Onko Suomessa jo kesä? :D

Anna (Ei varmistettu)

Meidän takapihan terdellä :D Eli joo, on nähtävästi ainaki meidän takapihan mukaan :D

HappiHappi (Ei varmistettu)

Eiks sul ollu jo töitä sun oman yrityksen kautta vai miksi oikee haet kesätöitä? :O

Anna (Ei varmistettu)

On mulla töitä, mutta kyllä laitan epäolennaisemmat sivuun, jos näin makeita juttuja saisi kesän tehdä :)

Henna (Ei varmistettu)

Ihan pakko kysyä tästä "Ihana Mrs.V vinkkasi mulle viimeksi kun nähtiin" ... mutta ihan kun tuo video olisi kuvattu jo kesällä kun puissa on vihreät lehdet? Tai sit vaan hämää niin pahasti:)

Anna (Ei varmistettu)

Ei kyllä toi on kuvattu ihan sunnuntaina alkuillalla :D Tossa videolla on taustalla havupuut, joihin paistaa kirkas aurinko :D

emme (Ei varmistettu)

On toki hienoo että oot löytänyt sulle mieluisen homman ja varmasti hoitaisit sen hyvin, mutta väkisinkin tuli mieleen että onko tää nyt sulle se "elämäsi tilaisuus"? Oot kuitenkin yks Suomen suosituimpia bloggaajia, oot päässyt tekemään musahaastiksia, suunnitellut vaatemalliston ja opiskelet muotialan huippukoulussa, kun taas jollekin vähän tuntemattomammalle nuorelle tyypille jolle tommoset jutut on vasta haaveita ja pelkkä kesätyön löytäminenkin voi olla kiven alla tää duuni vois ihan oikeesti tarjota uusia kokemuksia, näkyvyyttä ja ehkä suuntaa tuleivaisuudelle. Oon varma että säkin saisit tosta tosi paljon irti mutta jollekin tää vois ihan oikeesti olla iso juttu eikä mikään sivuduuni. En oo itse osallistunut kilpailuun enkä oo siis mitenkään katkera, ja jos voitat tän kilpailun niin toivon että se on sulle palkitseva kokemus!

Anna (Ei varmistettu)

On tää mulle aika mieletön tilaisuus, ihan samalla tavalla ku kaikille muillekin :) Mun tarkoitus on tehdä makeita juttuja muodin parissa, ja tää on just sitä työtä :) Ei tää ois mikään sivuduuni, tää ois tosi iso juttu mullekin :)

samson (Ei varmistettu)

anteeks mutta en oikeen ymmärrä miks annan pitäisi luopua yhtään mistään unelmista, suurista tai pienistä, sen takia että joku muu jakaa saman unelman?

noi mitä mainitsit ei varmasti tule olemaan viimesiä Annan saavutuksia ja hetkiä kun unelmat on toteutettu, on epäreilua "vaatia" Annaa luopumaan paikasta ja unelmasta sen takia että sä tykkäät näin.
+ Anna ei ole kokenut koko maailmaa, hän varmasti arvostaa tätä kokemusta. Tämä on uusi kokemus luultavasti kaikille hakijoille.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, nää on niitä jänniä juttuja :D Se, että on saanu kokea paljon, ei mitenkään vähennä jonku toisen kokemuksen arvoa :D

Liina (Ei varmistettu) http://thingsandother.blogspot.com

Sait mun ääneni, uskoisin että oisit tosi hyvä tossa! Milloin toi sun video on muuten kuvattu, kun näyttää niin keväiseltä :O

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, ihan on kuvattu sunnuntaina ilta-auringossa :D Takapiha on päättänyt, että nyt on kesä :D

Maya (Ei varmistettu)

Varmasti juuri sulle sopiva homma ja käyn tykkäämässä :) Sitä jäin ihmettelemään, että miten oot saanut noin kesäsen maiseman talvella? :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, meidän takapiha on sitä mieltä, että on kesä :D No ei, sinne paisto aurinko ja lumet sulanu puista, plus sisällä tarkenee terassilla pienillä vaatteilla, niin helposti :D

blääh (Ei varmistettu)

siinä meniki meijän muitten normitallaajien mahikset. :/ mut onhan toi sulle aika luotu duuni että hyvä vaan et menee jollekkin kokeneelle :)

Anna (Ei varmistettu)

Miten niin meni mahikset!? Tuossahan raati valitsee ja paikkojakin on kaksi :)

:) (Ei varmistettu)

yks tytölle ja yks pojalle !

Anna (Ei varmistettu)

Mistä tällanen päättely?

Tinneri (Ei varmistettu)

Siellä sivuilla lukee ylhäällä: "Kiinnostaako? Palkkaamme kesän tyylikkäimpään ja kiinnostavimpaan pestiin kaksi persoonaa, yhden kumpaakin sukupuolta."

Tsemppiä tohon, äänestin itse yhtä kaveria, mutta pärjäisit varmasti sinäkin erinomaisesti!

Anna (Ei varmistettu)

Ai katos :D

mur (Ei varmistettu)

musta on vähän surullista kun nyt enää kellään "taviksella" ei oo mahollisuutta päästä tohon hommaan. koska tietty sut valitaan. se on vähän epäreilua, kun sulla on muutenkin blogin kautta kaikkia muitakin siistejä juttuja, (esim tapahtumia, tilaisuuksia, etuuksia, RAHAA), joille pääset kutsuttuna ja pyydettynä ilman mitään hakemistakin, mihin "taviksilla" ,eli niillä jotka ei oo mitään bloggarijulkkiksia, ei oo mahdollisuutta päästä.

tottahan se on että kuka tahansa saa tonne hakea, mutta jotenkin silti tuntuu ärsyttävältä että sä jolla varmaan muutenkin on tulot kesäisin enemmän kun 2000€/kk, haluat viedä joltain paikan jolle toi on iso summa. jos joku viettää kaupan kassalla kesän, tulot on hyväl tuuril tonni kuussa. sen takia musta on kummallista, sua ja sun blogia jo pitkään seuranneena, että hait tonne. oisin kuvitellut että ofc annat mahdollisuudet muille hakea. musta tuntuu myös vähän pahalta kirjoittaa tätä tekstiä, kun en halua että sä pahoitat sun mieltäsi, ja tiedän mitä oot vastaamassa; kyllä sä saat hakea sinne ihan missä muutkin, on jokaisen omasta persoonasta ja osaamisesta kiinni saako ton duunin vai ei. mutta silti tuntuu epäreilulta. itse olin jo muutaman viikon harkinnut hakevani tonne,mutta nyt kun näin sun hakemuksen, niin koko into lopahti kun tajusin että joooo mun peli on menetetty, vaikuttaisin ihan pelleltä jos jättäisin tonne enää hakemuksen. koska ei mul ois mitää tsäännssei. sulla on jo niin paljon kaikkea mistä muut voi vaan haaveilla niin nyt tohonkaan ei ole monella enää mahdollisuuksia....ymmärrätkö mitä tarkotan..... en todellakaan siis sano tätä pahalla mutta kyllä vähän ärsyttää.

Anna (Ei varmistettu)

Siis anteeks, miten mä en ole "tavis"? Tavallineni hminen mäkin olen :D Mä en saa blogin kautta etuuksia ja RAHAA, mä saan niitä korvauksena mun työstä :D Mun tuonne hakeminen ei mitenkään vaikeuta kenenkään hakemista, tuomaristo tuolla valitsee parhaat kandidaatit! :D

Mä en "vie" keneltäkään mitään paikkaa. Paikkaa ei ole jo jaettu, ja sitten minä olisin ilmoittanut, että eiku antakaa mulle. Jos mut tuonne valitaan, niin se paikka on nimenomaan mulle kuuluva, mun ollessa sopivin kandidaatti siihen hommaan. Miten siis mä "veisin" jonkun paikan? Ei kukaan saa potkuja mun takia. Tuonne valitaan SOPIVIN kandidaatti, ja jos minä olen se, niin sitten se ei ole kyllä keltään pois.

Riikka (Ei varmistettu) http://itsallaboutthefeeling.blogspot.fi

Äänestin, koska tiedän et oisit paras! Huippu kesäduuni, todella ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Heidi (Ei varmistettu)

Eikä, ihana Simba tuli taas varastaan huomiota ! :)

Anna (Ei varmistettu)

Jep, se vielä taisteli tiensä terassille ovea vasten hyppimällä ensin. Mun huomio harpaantu koko ajan muualle sen takia :D

Annika (Ei varmistettu)

missä ihmeessä oot ton videon kuvannu ku maisema on niin kesänen ? :D

Anna (Ei varmistettu)

Meidän takapihalle paistaa aurinko aina päivällä, ja puista sulanu lumet, nii näyttää kauheen kesäiseltä :) Lasitetulla terassilla ku tarkeneeki auringonpaisteessa, nii näyttää ihan kesältä :D

Suski (Ei varmistettu)

Siis häh toi video ei oo varmaan kuvattu Suomessa juuri nyt? Miten tuol näkyy vihreitä puita taustalla? :D ei oo tärkee kysymys mut jäi vaan mietityttään

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, meidän takapihalle paistaa aurinko aina päivällä, ja puista sulanu lumet, nii näyttää kauheen kesäiseltä :) Lasitetulla terassilla ku tarkeneeki auringonpaisteessa, nii näyttää ihan kesältä :D

piu (Ei varmistettu)

Älä kuuntele noita kateellisia. Ihan alko huvittamaan toi kommentti: "tää ei ois sulle niin suuri tilaisuus kuin jollekin muulle." .. "nyt meni mahikset meiltä muilta". So what?? Kaikilla on samat mahdollisuudet, sä oot vaan tehny niin törkeesti töitä ja sä jos kuka ansaitsisit tämän paikan! Niinhän sitä sanotaan, että kateuskin on ansaittua. Lapsellista, että sun intoa tai motiivia käydään kateuksissa kyseenalaistamaan.

Sä oot tehny töitä ja toivon, että just sut valitaan. Seuraisin blogia todella tiivisti, vaikka nytki seuraan sitä tiiviisti. Vielä tiiviimmin :)

Paras voittakoon! ;) sä oot paras! :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Katsotaan mitä tapahtuu, oishan toi mieletön tilaisuus :)

buzz lightyear (Ei varmistettu)

Moikka! mä en ikinä kommentoi mihinkään mitään ja vaikka sun blogista tykkäänkin on musta "epäreilua" että osallistut tälläisiin kisoihin. Silloin ei muilla ns. tavallisilla oo mitään mahiksia. Voitit sillon viimeksikin sen kenkäkisan:/ musta tosi kurjaa ja itsekästä.

Anna (Ei varmistettu)

Mä en edelleenkään ymmärrä miten se on "epäreilua", kun tuomaristo tässä valitsee voittajat :D

mmm (Ei varmistettu)

http://www.riemurasia.net/kuva/Mangustit/117312c5
eks tykkää mangusteista? aattelin et tää viihdyttäis :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah :D

Katimi (Ei varmistettu)

Mä en jotenkin käsitä miten ihmiset pitää tätä jonakin kilpailuna? Tämähän on TYÖ jota haetaan, ja jos siellä joku yhtä vaikuttava työnhakija olis kun sinä niin se varmasti sais niitä tykkäyksiä ilman blogiakin.. Käsittääkseni kuitenkaan tykkäyksillä ei ole varsinaista arvoa kun kyseessä on homma johon raati valitsee sopivimman? Tietysti video jolla on tuhatmiljoonaa tykkäystä kiinnittää varmasti raadin huomion ensimmäisten joukossa mutta silti ihmiset vois käyttää päätä.. Tässä asiassa en pidä kovinkaan epäreiluna sitä että mainostat omaa videotasi ja ko. mahdollisuutta ylipäätänsä blogissa sillä ei sun osallistuminen tähän vie millään lailla muitten mahkuja saada työ. Ehkä ihmisillä on niskakarvat pystyssä vielä siitä muinaisesta kenkäkisasta jossa mainostit kuvaasi aikalailla blogissasi. (Ja ei, en nyt kommentoi onko se oikein vai väärin)
Oot kyllä ehdottomasti sopivin noista muutamista ehdokkaista ja vaikea kuvitella että olis ihmistä jolle homma olis vielä "omempi". Ainut juttu mitä jäin miettimään on se, että kuitenkin suurimmassa osassa näitä festareita musiikkina on se valtavirran kuuntelema musa ja ainakin blogissa olet antanu ymmärtää että se ei oo ihan sun juttus etkä esim. ollu kuullu monia Summerupin biisejäkään aiemmin. Tuntuu siis jännälle, että kerrot videossas että kävisit varmaan puolilla noista festareista muutenkin? Ethän sä viime kesänä ollu ainakaan blogin mukaan mitenkään merkittävän useasti festareilla käymässä? Korjaa jos olen väärässä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kommentistasi, oon ihan samaa mieltä ton alun kanssa :) Siis just sen takia haluan mennä noille festareille, koska en viime vuonna päässy kaikkien reissujen ja duunikuvioiden takia :/ Ja siis, kyllähän festareilla on paljon ulkomaalaisia bändejä, joista tosi monia kuuntelen :) Ja nimenomaan tässä hommassa kiinnostavinta on toi festarimuodin parissa työskentely mulle, koska se on tosi kiinnostava aihepiiri musta ihan muodin sisälläkin :)

Nanna (Ei varmistettu)

Tykkäsin sun videosta tosi paljon! Mitä nyt muutamia kattelin, niin olit kyllä paras. Olit videolla tosi luonteva ja vaikutit rehellisesti omalta itteltäs, ja muhun ainakin vetos just se miten jotenkin rento meininki sun videolla oli :)
Like-nappulaa klikkasin, toivottavasti pääset kokeilemaan tota duunia, olis just sopiva sulle :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia tosi mukava kuulla :)

Kommentoi