Mustako Style Host?

Heissan!

Ihana Mrs.V vinkkasi mulle viimeksi kun nähtiin, että Muotikuutio yhdessä Bestsellerin kanssa tarjoaa kahdelle tyypille Suomessa kesän makeimman kesäduunin!

Mrs.V sanoi mulle heti, että mun on PAKKO hakea tota hommaa, se huutaa mun nimeä 🙂

“Toivomme hakijoiksi persoonallisen tyylin omaavia, avoimia tyyppejä, joille blogaaminen ja kuvaaminen ovat tuttuja juttuja. Hakijoista valitaan erittäin tarkan seulan perusteella kaksi persoonaa, jotka saavat elämänsä tilaisuuden ja pääsevät näyttämään kyntensä unelmiensa kesätyössä, jossa yhdistyy muoti ja musiikki”

I love fashion, I love music. Bloggaaminen ja kuvaaminen on aika lailla tuttua kauraa tässä kohta viiden vuoden blogiuran ajalta, joten meikäläinen osais tän homman kyllä varmana! 😉 Ja ramppaisin puolilla noista festareista varmaan muutenki 😀 No, mikäs siinä, pakko mun oli hakea hommaa, joka kuulostaa vuosisadan siisteimmältä duunilta!

Screen Shot 2013-03-17 at 23.18.26.png

Mun video on täällä sivulla, missä on kaikki muutki, käykääs vilkaisee ja jos ootte sitä mieltä, että oisin hyvä Festari Style Host, nii eiku Like-nappula laulamaan, eikö joo? 🙂 (Mulla oli pieniä teknisiä ongelmia, joiden takia siellä oli/on kaksi videota samaan aikaan.. Toinen ei ainakaan toimi, joten äänestäkää jooko sitä, joka toimii :D) Aikaa äänestää on vielä viikko, joten toivottavasti mahdollisimman moni teistä pitää meikäläistä festaimateriaalina!

Hakekaa teki tähän mahtavaan hommaan!! Tässä vähän tietoja..

Screen Shot 2013-03-18 at 0.32.09.png

Style hostit työskentelevät seitsemällä Suomen parhaalla festarilla Muotikuutio-liikkeissä 15.5. -15.8. välisenä aikana. Lisäksi he kirjoittavat blogia, tekevät lyhyitä festarivideoita, valokuvaavat fiiliksiä ja bongailevat festarimuotia läpi kesän. Perehdyttämiseen kuuluu harjoitusjakso, jossa hostit tutustuvat Bestsellerin muotibrändeihin ja saavat kokemusta myyjän työstä. Palkaksi Style hostit saavat kesän tyylikkäimmän kesätyön: unohtumattomia kokemuksia, vapaapääsyn festareille sekä 2000 euroa kuukaudessa.

Hae näin

Tee lyhyt ja ytimekäs video, joka vakuuttaa meidät valovoimaisesta persoonastasi ja edustavuudestasi Style hostiksi. Videon tyyli on vapaa ja videossa voit esiintyä yksin tai ystäväsi kanssa. Lataa video ensin YouTubeen ja täytä sitten hakemuslomake. Lisää videon linkki hakemukseesi. Bestsellerin raati valitsee videohakemuksista parhaimmat haastatteluun. Yleisö saa äänestää hakijoista oman suosikkinsa.

Tee hakemuksesta hyvä, sillä 10 suosituinta hakemusta palkitaan muodilla!

Hakuaika päättyy 24.3.2013

Ja jos ei hae, miksi äänestää? No koska viisi äänestykseen rekannutta voittaa itelleen Bestsellerin muotivaatteita! 🙂

Screen Shot 2013-03-17 at 23.18.41.png

Käykää siis äänestämässä suosikkianne tuolla sivuilla, ja toivottavasti mä pääsen jonku mahtavan tyypin kanssa tallentamaan Suomen festarikesän nauhoille ja kuvien muotoon!! 🙂

Ja muistakaa toki, että puoleen yöhön asti…

nelly

… kaikki Nellyn tuotteet on -10 % Mungolifen lukijoille, koodilla MUNGOLIFE!! TÄSTÄ siis shoppailemaan, jos Nellylla on joku ollu hankintalistalla! Ale loppuu keskiyöllä!

Kommentit (42)
  1. Äänestin <3 Kuuluuko Qstock näihin festareihin? 🙂

    1. Itse asiassa tarkkaa tietoa festareista ei ole annettu vielä mun tietääkseni 🙂

  2. Missä toi video on kuvattu? Onko Suomessa jo kesä? 😀

    1. Meidän takapihan terdellä 😀 Eli joo, on nähtävästi ainaki meidän takapihan mukaan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *