My heart skips a beat. Tai pari.

Mungolife

Arvatkaa mitä?

Mä oon ihan uskomattomassa paikassa. Italian eteläosissa luonnonpuiston keskelle rakennetussa ekohotellissa, jossa on etelä-Italian suurin uima-allasalue, ja joka on niin mieletön paikka, ettei oikeen sanat riitä.

Luulis, ettei mikään asia tässä maailmassa vois ärsyttää mua.. And yet, mua ihan hippasen ärsyttää se, etten nää tänpäivästä välierää!!! Suomi-Ruotsi Globenissa pelaamassa paikasta finaaliin... Ja mä en näe sitä! Tää netti on superhidas, eikä kestä mitenkään streamausta.. Eli voin kattoa todella todella huonolla laadulla pelin tunnin jäljessä. Arvatkaa kestääkö tällä muurahaispesäpöksyllä maltti siihen, etten mahdollisesti ihan vähän tiedustele tilannetta!?!

Oon tässä vähän kuikuillut lentoja Helsinkiin, jos tulee äkkilähtö maanantaina. Mä oon -95 ollu vähän liian nuori nauttiakseni täysin sydämin siitä, mitä tarkoittaa koko Suomen valtaava hysteria kun Leijonat voittaa kultaa. Ja 2011 istuin Ausseissa laskemassa, että jos lähden viivana kentälle, niin oon silti auttamatta myöhässä kultajuhlista. Jos Suomi kestää ja voittaa seuraavat kaksi peliä, mä en voi istua Lontoossa, pyöritellä peukaloita ja  katsoa kultajuhlia telkkarista.

Slovakia-peli oli mitä oli, eka erä loistava, toka aika kamala ja kolmaski hirveetä taistelua. Tänään olisi ihana nähdä Raanta siinä jumalallisessa modessa, jota on väläytellyt kisoissa, ja lisäksi Kontiola voisi jälleen kerran muistuttaa, miksei Mikko Koivun puute juuri näy tässä joukkueessa. Kisoje pistepörssin ykkönen voisi nyt varmistaa maalikuninkuuden kun Ilya on laulukuorossa. Jos koko joukkue kaivaa itsestään vielä sen yhden kuuluisan vaiheen lisää, ja näyttää näin ollen kaikille ankarille epäilijöille, kuten esimerkiksi mulle, että joukkuehengellä ja kipinällä pärjätään ilman tähtisikermääkin!

Jos tässä Suomen voitossa ei ole tarpeeksi vielä toivetta korkeammilta voimilta, niin toivoisin myös Sveitsille voittoa USAsta. Vaikkei Usakaan oo vuosikymmeniin voittanu MM-kisoja, niin jotenkin Sveitsi olisi unelmavastus finaaliin, nimittäin mun vahvimmat sympatiat oman joukkueen lisäksi on tässä turnauksessa Sveitsillä. Jos siis jolleki ois pakko hävitä, niin mieluiten sille. Kunhan se Ruotsi ei pirulauta voita kotikisoja! ;)

Kirjotin tähän samaan aikaan vuodesta kaksi vuotta sitten näin:

"Kun turnaus lähti käyntiin, en välttämättä ollu ensimmäisenä lyömässä vetoa kullasta, mutta ku turnaus eteni, niin kyllä tuli sellanen ”me viedään tää” -fiilis ja tänäänki meni hetkeks jo usko, ku puskettii päätä seinään eikä pelattu omaa peliä. Jostai se löyty ja sillä sitten mentiin loppuu asti! Kyllä siinä tällanen Leijona-fani herkisty kyyneliin ku katteli tuulettavaa Koivua, raivoisasti huutavaa Kapasta (hei, kaks MM-hopeeta…) ja jotenki tuli sellanen rauhallinen onnentunne ku katto pikkuGranlundin juhlimista ja vahva usko tuli, että tää ei jää viimeseks kullaks tolle pojalle!"

2011 en ollu ihan yhtä hajalla joukkueesta kun sen paperilla näin. Mutta aika heikko luotto oli silloinkin, mutta jo muutaman pelin kohdalla kyllä tuli sellanen olo, että tällä mennään finaaliin. Ja mentiinkin. Nyt mulla on sama fiilis. Tää on niin poikkeuksellinen jengi. Paperilla aivan lapanen, ei mitään jakoa ees. Mut sit jäällä homma toimii. Ihan sama vaikka ne maalit tekee vaan se yksi kenttä. Siinäpähän tekee, jos kerta kulkee. Sillonki hieman yllättäen Immonen lensi hirveessä lennossa, nyt Kontiola on löytänyt jostain kunnon Rankaisija -fiiliksen, ja liekehtii vähän joka vaihdossa. Mutta ennen kaikkea Suomi on aina ennen kunnostautunut siinä, että jos voittoisa kelkka kääntyy ja tulee musta hetki, sitä ei saada käännettyä. Ja vaikka välillä johdetaan monta maalia, vastustaja vie. Tänä vuonna joukkueen henkinen kantti on ihan eri luokkaa. Monta peliä on nähty, jossa on noussu tie pystyyn, sitten on kerätty henkinen puoli pakettiin ja viety homma himaan vaikka millä tavoin. Pihlströmin maali Latviaa vastaan tai Raannan itsensä kerääminen kolmannen takaosuman jälkeen Slovakia-pelissä kertoo sitä kieltä, että joukkue nostaa ittensä kuopasta. Ja siksi tää joukkue vastoin kaikkia ennakko-odotuksiani jää kyllä lämpimäksi muistoksi mulle. Tää on taistelijajengi. 

Ruotsalaiset on huudellu svenskamediassa, että koston paikka ja he nöyryyttävät Suomea. Viimeksi huutelivat, että meillä on vauvaleijona, joka syö tuttia ja -95 kirjottelivat voittolaulunki valmiiks.

Mä todella toivon, että tänään mä voin laulaa illalla Den Glider Iniä ja lätkästä blogin banneriksi ton kuvan. Sedin tossa ilmoitti, että ei edes tiedä Raannan nimeä. Raanta taisi kuitata sen, että "ensi pelin jälkeen tietää". Mä luulen, että joka torjunnan kohalla mä tuun vingahtamaan todella kovaa ja toivon täydestä sydämestäni, että näin tapahtuu. Suomen kannalta positiivisessa valossa tietenkin.

Nyt peukut pystyyn ja kaikki positiivinen energia Suomen Leijonille Globeniin! 

Mä sammutan nyt Facebookin, puhelimen ja kaiken muun paitsi TV-kaistan. Heittäydyn cool off altaaseen pariksi tunniksi ja sitten katson välierän, enkä tuijota mitään numeroita ylestä tai piinaa siskoani kysymyksillä. I need to see this. Kävi mitä kävi.

Kuka muu on ihan sydärin partaalla?

Kommentit

Kata (Ei varmistettu)

MINÄ!!!! Apuaa!

Anna (Ei varmistettu)

:)

ppeee (Ei varmistettu)

"kaikki NEGATIIVINEN energia Suomen Leijonille Globeniin"
Apua, ei kai?

Anna (Ei varmistettu)

Annalla leikkas taas :D

vuhuuuuuuu (Ei varmistettu)

MINÄ oon niin sydärin partaalla.! en meinaa pystyä olemaan mitenkään päin ku ootan niin peliä :D Ja uskon niin täysillä et me mennään finaaliin! en oo koskaan ollu mistään nii varma ku tästä! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe leijonaaat <3333 ja svedut nöyrtyy taas ! ;) :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, ei ihan tapahtunu, mut eipä voi mitään :D

lagritsi (Ei varmistettu)

Arvaappas kuka on tänään töissä 16-19.30? :) Hajoilen sitte sinne ku kaverit pistää väliaika tietoja tekstarilla ja ite en oo näkemässä. Mutta thank god nään huomisen pelin..

Anna (Ei varmistettu)

Eiiii, kamalaa :D

IraCassandra (Ei varmistettu)

Huiiii kohta se alkaa, en kestä! Pakko ottaa pari kisasidua että pystyy kattoo ;D
Mutta: "Nyt peukut pystyyn ja kaikki negatiivinen energia Suomen Leijonille Globeniin!" ?? Ajatushärö? :D Ihanaa loppureissua teille!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, joo, pieni kirjotushärö :D

helzq (Ei varmistettu)

jees.. suomi hävis... jippii.. noot..lievä masennus..pronssipelitäältätullaan..lololol

Anna (Ei varmistettu)

Haha, voi sua <3

Emppu (Ei varmistettu) http://empunkuvat.blogspot.fi/

Oli itku lähellä peliä kattellessa :( Toivottavasti prossi edes tulis !

Anna (Ei varmistettu)

Joo, kieltämättä :)

kirstenlove (Ei varmistettu) http://cinderellao.blogspot.fi/

Anna, me hävittiin.

Anna (Ei varmistettu)

Jep :/

muikkuh (Ei varmistettu)

Hyvähän se nyt on siirtyy suomen puolelle kun venäjä on jo pudonnu

Anna (Ei varmistettu)

Ja millonkohan mä oon Venäjää kannattanu? :D Noin niinku historiassa ikinä :D

heini (Ei varmistettu)

Aikamoinen peli ja luuseri-fiilis lopputilanteesta mutta mä jaksan iloita Sveitsin puolesta koska ne jos jotkut ansaitsee mitalin todellakin! Mutta kysymys ihan muusta aiheesta nyt kun muistan. Ton muotikuution kautta (mikä btw ihan huippu juttu :) onneks olkoon!) mille festareille oot menossa vai tiedätkö vielä? Itellä on liput nyt provinssiin ja ruissiin ja ois kyllä näin kolmisen vuotta jo seuranneena kiva päästä vaihtaa ajatuksia :) lisäks oon töissä nyt sitten ihan summer upin alueen vierellä et tsäänsit vois olla aika hyvät :) olin tästä jo ihan fiiliksissä kun näin että hait tota duunia koska tiesin että sullehan se napsahtaa! toivottavasti saa kesällä tilaisuuden tavata :)

Anna (Ei varmistettu)

No sitten me nähään Turussa ja Seinäjoella ainakin ;) Me ollaan Kivenlahdessa, Provinssissa, Ruississa, Tammerfestilla, Ilosaarirockissa, Pori Jazzilla ja Kotkan Meripäivillä :)

heini (Ei varmistettu)

Voi hei kiva juttu :) !! Täytyykin kysellä sitten lähempänä tarkemmin että miten sut sieltä tavottaa, vaikka toi provinssi jo oven takana melkee kolkutteleeki :)

Suppis (Ei varmistettu)

Pystyykö Aussiessa näkemään noi lätkäpelit? Jos juu niin mistä näit ne? :D -itseltäni jäi tänä vuonna pelit näkemättä kun en löytäy mitään kanavaa ja netiskään en löytäny mitään reittiä. Ens vuonna oon täällä vielä kisojen aikaan niin ois kiva sit nähä ne jos se on ees mahollista :D
Kiitos jo näin etukäteen :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä katoin ne jollai paskalla livestreamilla :D Että en osaa paremmin sanoa :/

Ronjamiini (Ei varmistettu) http://ronjamiini.blogspot.fi/

Tännekkö ne kysymykset? No mutta mulla yks.. tai kaks :D Ei kovinkaa merkittävii, mutta miten ihmeen kunnossa sun hiukset pysyy ku vaalet latvat ja kiharrat niitä aika usein..kö ? Ja miten sulla on aikaa ja varaa opiskelujen aikana matkustella noin paljon?? Kateeks käy kyllä aina ku lukasen sun postaukset :D

Kommentoi