My Helsinki

Instagram  (2 of 4)

TOKYO 55 + MYHELSINKI. Päivä alotettiin ruoalla, niin miksei sitten jatkaa samalla polulla? Vietimme perheen kanssa synttärilounasta viime lauantaina Tokyo55:ssa, ja tuli sellainen olo, että sitä pitää kyllä kehua vielä täällä blogin puolella. Tokyo55 on yksi suosikkiravintoloitani Helsingissä ja siellä kannattaa ehdottomasti vierailla, jos on lauantaina Stadissa. Lauantaisin 12-15 tarjoiltava sushibrunssi on nimittäin ihan parasta ikinä! 32 eurolla per henkilö saa kahden hengen mielettömän kolmen ruokalajin makuelämyksen. Tokyosta saa lämpimiä susheja, joihin rakastuin Lontoossa, ja muutkin sushit vievät kielen mennessään. Pääruoista en edes sano mitään, nimittäin melkein itkettää, ettei olla Stadissa yhtäkään lauantaita nyt hetkeen. Ja no sisko hyvä ettei nuollut jälkiruoka-lautasta, joten niissäkään ei vikaa ole. Jos ei ihan noin valtava setti maistu, niin 19,90 eurolla saa herkullisen sushilounaan! Meitä oli viisi ruokailijaa ja viineineen lounas maksoi 140 euroa. Joka sentin arvoinen setti.

Instagram  (1 of 4)Instagram  (4 of 4) Instagram  (3 of 4)

Tokyo55:n lisäksi muut lempipaikkani Helsingissä löytyvät muuten mun Helsinki-oppaasta CreateTripsissä 🙂 Suosittelen lataamaan omaanne, jos kiinnostaa mun lempipaikat vanhassa kotikaupungissani!

create

lips-001

Kommentit (4)
  1. Mitä sushia voisit suositella sellaiselle, joka kammoksuu sitä? 😀

    1. Mä aloittisin vaikka liekitetyllä / kylmäsavulohella. Kokeile sellaista, jossa riisi on ulkopinnalla, ja jossa on ihan vaan lohta ja avocadoa, tai vaikka lisäksi tuorejuustoa vielä 🙂

  2. Vitsi että pidän tosta allekirjoituksesta postausten lopussa! Jotenkin niin kauniisti toteutettu, että sai hyvälle mielelle heti, kun huomasin sen.

    1. Kiva kuulla, kiitoksia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *