My Monday

Mungolife

MY MONDAY. Aina toivotaan näitä päivä Annan kanssa -postauksia, ja päätin eilen moisen toteuttaa :)

MY MONDAY. My readers often wish to see a post, that details my day, so here it is. My yesterday.

Heräsin eilen ilman herätyskelloa, ja mielestäni se oikeutti mut pyörimään sängyssä ja tekstailemaan ensimmäinen puoli tuntia valveillaoloajasta.

I woke up without alarm clock going off, so I took it as a clear sign that I'm allowed to lay in my bed texting and surfing the web.

Hylkäsin sänkyni suurella vaikeudella hypätäkseni suihkuun ja harjaamaan hampeja.

I abandoned my bed with difficulties to take a quick shower. 

Mä pyrin aina petaamaan mun sängyn. Välillä kiireessä se jää, mutta välillä saatan petaa sen vaikka 19 illalla. Huone on vaan jotenkin todella epäsiisti mun mielestä jos sänky on petaamatta. Lisäksi rakastan sitä tunnetta, kun illalla voi vetää peitot sivuun ennen kuin hyppää sänkyyn.

I always try to make my bed. Sometimes I get to be in such a hurry, that I don't have time for it in the morning, but then I'll make it up in the evening. I feel the room is somehow very untidy if the bed is not made, and I love the feeling of peeling the covers off before getting in bed in the evening. 

Hengailin hetken koneella ja selvitin meidän Gambian matkaan liittyvää ongelmaa. Sain sieltä lauantaina kirjeen, että hotellimme on remontissa ja työt siellä ovat vakavammat kuin alkuun kuviteltiin. Meidät siirrettiin siis toiseen hotelliin. I don't mind, nimittäin tämä oli puolet kalliimpi hotelli. Tsekkasin hotellin kuvia ja soittelin, että järjestely kelpaa. Jeeee, viikko lähtöön! Nyt jos varaisi, maksaisi tuo meidän hotelli muuten 1631 euroa viikolta :D Sinänsä hauskaa, koska me maksoimme 320 euroa lentoineen matkasta.

I opened my laptop and cleared some issues with our upcoming trip to Gambia. We were moved to another hotel due to renovation in progress at our original choice. I don't mind, this one is twice more expensive anyway :D I checked the photos of the hotel and gave the company a call accepting their offer. 

Kastelin mun orkidean ja laitoin kahvin tulemaan. Tässä vaiheessa tajuan, että mun pitäisi lähteä kouluun 20 min päästä, joten kiirehän siinä tulee, niin kuin aina.

I water my orchid and put on some coffee. At this point I realise that I should be on my way in 20 mins, so as usual, I'm in a hurry.

Kahvi kädessä hyökkäsin kampaamaan tukan ja nassun, ja kirosin, että vielä oitäisi ehtiä joku päivä tällä viikolla ripsihuoltoon, sen verran hälyttävässä kunnossa on räpsyttimet.

While drinking coffee I attack my hair and face and get ready as soon as possible. Also make a mental note of booking a visit to get my lashes infilled, as they are starting to look rather horrible. 

Kahvin loput oli to-go, ja bussia odotellessa ehti hyvin leikkimään selfieilla. Oon muuten kulkenut tässä vuoden verran bussilla 55, jos olen bussilla mennyt kouluun. Olen välillä joutunut sitä odottamaan pidempiäkin aikoja ja päästänyt kaikki 243 ohi. Eilen tajusin, että myös se 243 menee sinne koululle. Hyvä minä.

The rest of my coffee has to be to-go, as I'm running out to catch the bus. While I'm waiting for the bus, I have perfectly enough time to play around with some selfies. 

Pari tuntia luentoa, ja sitten pieni breikki.

Couple of hours of lectures and a short break.

Aamupala jäi välistä, niin suuntasin meidän 30 min tauolla Pretiin hakemaan päivän keiton. Voisin välillä elää Pretin ruoalla. Tykkään valtavasti siitä, että yksi Lontoon yleisimpiä kahviloita, on ketju, jossa myydään vain lisäaineettomia ruokia. "Made here today, gone here today." Ei säilöntäaineita tai muut moskaa, vaan tuoretta hyvää ruokaa joka päivä. Jopa limut noudattaa ko. kaavaa ja ne on muuten herkullisia! Ruoan lomassa pyörittelen vähän Rooman kuvia illan postaukseen.

I missed brekkie, so I'm off to Pret to get the soup of the day and spend my 30-min break working on some photos from Rome while eating my lunch.

Tauon jälkeen luennot jatkuvat vielä pari tuntia, jonka jälkeen klo 15 suuntaan kotia kohti.

After the break another lecture for a couple of hours, before heading home at 3 PM. 

Läppärissä on akku loppu, niinpä rentoudun kotimatkan kuunnellen musiikkia ja iloiten auringonpaisteesta.

The battery on my laptop is dead, so I spend the bus trip home listening to some music and enjoying the sunshine. 

Fiilistelen vielä viimeisiä kertoja kotikatuamme ja valmistaudun henkisesti tulevaan pakkausoperaatioon. Päätän jättää pakkaamisen ti-to:lle ja ottaa vielä maanantain vähän rauhallisemmin.

One of the last times I will be walking these streets calling them home, so I feel a bit nostalgic. I decide to leave the packing for Tue-Thu and take the rest of the day a bit more easy. 

Tässä välissä käymme Annikan kanssa napsimassa asukuvat ja kipaisen kaupassa hakemassa todella tärkeät eväät, ja suunnittelen viikon treeniohjelmaa ja varaan tunnit.

Time for some ootd-photos with Annika and a quick stop to the groceries store. I plan out my training activities for the rest of the week and book some classes in.

Teen rucola-lohi-king prawns-kirsikkatomaatti-paprika-viinirypäle salattia, jonka joukkoon heitän reippaasti cesar-kastiketta ja päälle raastan kovaa vuohenjuustoa. Syödessäni katson puoli jaksoa toisiksi uusinta Hawaii five-0:ta ja herkuttelen kaikessa rauhassa.

Homemade superyummy salad and half an episode of the second latest episode of Hawaii five-0. 

Sitten töiden kimppuun. Käsittelen asukuvia tulevaan asupostaukseen, vastaan meileihin, teen yhden kampanjan loppuun, ja ajastan pari postausta Gambian ajalle. 19.30 tajuan, että kohta tulee taas kiire ja hyppään treenivaatteisiin.

Then back to work. I work on some photos, answer some emails, finish a campaign I've been working on and schedule some posts for the week I'm in Gambia. I realise it's 7.30, and I'll be in a hurry again soon, so I jump into my training clothes. 

Joku on varastanu mun Niken juoksuhousut, ja joudun vetämään ylleni harmaata. Oon varma, että meillä on Suomessa joku kotitonttu, joka on varastanut mun mustan topin, mustat juoksuhousut ja mun parhaat mustat rintsikat. Vaihtoehtoisesti ne on hukkunu jossain pesutoimenpiteessä tai eksyny väärän tyttären kaappiin. Tuo mustuus yhdistävänä tekijänä nimittäin hieman hämää..

Someone has stolen my favourite training pants, and I'm starting to think that we have a clothes-stealing-ghost living in our house in Finland, as I'm missing some of my favourite things at the moment :D

No ei voi mitään, tukka ponnarille, takki niskaan ja menoksi. Täällä on muuten ollut nyt n. +16-17 astetta joka päivä, että todellakin pärjää kevyellä kuoritakilla ja treenivaatteilla.

Well, no can do, hair up, jacket on and off I go. It's been about 16-17 degrees here lately, loving this warm fall in London :)

Treenaan vähän vajaa puolitoista tuntia. Alkulämmöksi juoksua ja sitten oma pieni kuntopiiri.

Kotiin suuntaan aivan kuolleena 21 jälkeen. Makoilen aivan kuolleena hetken aikaa ennen kuin saan itseni raahattua suihkuun.

Pyörin hetken höpöttelemässä Annikan kanssa ja järjestellen tavaroita ja asioita. Teen pari pientä työjuttua ja lopulta päätän antaa itselleni armoa ja dissertationin tekemisen sijaan päätän ottaa illan iisimmin.

I train for about hour-and-a-half, first some running followed by some cardio. I'm back off shortly after 9 PM. After a shower I spend some time talking with Annika and organising things. I finish a couple of short work-related tasks and then decide to have mercy on myself and take it easy instead of working on my dissertation. 

Rouhin manteleita ja teen herkullisen marjasalaatti-jogurtti -sekoituksen, johon heitän nämä päälle.

Some freshly ground almonds to go with my berry salad on yogurt.

Katson sen Hawaiin jakson loppuun ja syön evääni. Iltapalan lisäksi telkkariherkkuina toimii viinirypäleet, mantelit ja jonku karkkipussin jämäkarkit. Luksusta.

I finish that episode of Hawaii and watch one more snacking on some grapes, almonds and candy, before hitting the pillow.

Sammutan valot ja simahdan ennen kahtatoista.

Turn off the lights little before midnight and sleep tight :)

Kommentit

Eeva (Ei varmistettu)

Tosi ihana postaus! Kivaa tietää miten sun päivät rullailee :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Snowprincess (Ei varmistettu) http://snowprincessbella.blogspot.com

Tosi kiva postaus!! Oli mielenkiintoista nähdä minkälainen on sun tavallinen arkipäivä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Anna (Ei varmistettu)

Oh what a lovely post Anna, you should do that more often! :) I wanna thank you for your kind words lately because of my illness. It got even worse but I'll get over it soon, hopefully. My boyfriend is taking good care of me, sometimes they turn out to be useful, haha :D

Does this coke tastes like the regular one? :)

Anna (Ei varmistettu)

Oh, what a shame! Glad you're feeling better though :) Yeah, they're useful little creatures, aren't they :D

Yeah, I can't taste the difference! :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha yeah sometimes! :D

BEAUTIFUL LIFE

Tosi kiva postaus! Näitä vois lukea useemminkin :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Kiva kuulla :)

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi

Mulla on sama tuon sängyn petaamisen kanssa! Pelkällä sängyn petaamisella saa muuten sekaisen kämpän näyttämään yllättävän siistiltä :D

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä! :) Just petasin mun sängyn :D Kello on 19.45.

jennasinikka (Ei varmistettu)

Mä luin tätä postausta ennen töihin lähtöä aamulla ja peti oli petaamatta, mutta oli pakko pedata se ennen lähtöä kun olin lukenu tän postauksen. :D Sängyn petaaminen tekee kyllä niin paljon, vaikka muuten olisikin tavarat vähän hujan hajan!

Anna (Ei varmistettu)

Haha :D

Sohvii (Ei varmistettu)

Nämä postaukset on kyllä parhautta

Anna (Ei varmistettu)

tää on jotenkin niin jännä ajatus mulle :D

olivia (Ei varmistettu)

oi että ite tuli niin hyvälle mielelle ku luki kuin kiva päivä sulla on ollu ! toivottavasti näitä on jatkossakin :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuo nyt on aika peruspäivä, joskin ilta oli vähän rennompi kuin yleensä :) Mutta muuten aika perusmaanantai :) Kiitoksia.

emppu (Ei varmistettu)

Mä oon kans sitä mieltä, et oli kyllä kiva postaus. Lisää näitä. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Sonja (Ei varmistettu)

Heii, tuli mieleen että mitä oot tykännyt tosta Samsungin puhelimesta? Tai kun etkös aika pitkään ollut ompputyttö, ja jos oikein muistit niin vaihdoit akun kestävyyden takia...? Miten muuten oot tykännyt käytöstä ja androidista verrattuna Appleen ja Iosiin? :-) Harvalta pääsee kysymään tätä kun tuntuu että kaikki on 50-50 joko henkeen ja vereen omppuihmisiä tai android-tyyppejä ilman että kokemusta toisesta vaihtoehdosta ees on!

Anna (Ei varmistettu)

Oon tykännyt valtavasti!! Mulla tulee postaus siitä sitten ensi viikolla, niin kerron tarkemmin :) Mä olin ennen henkeen ja vereen omppu, nyt on läppärinä kylläkin Apple, mutta puhelimissa ykköspuhelimena Samsung ja suomiliittymä asuu Sonyssa, molemmat siis Androideja :)

desire (Ei varmistettu)

Kiva postaus! Voi kun Suomessakin olisi tuota stevia colaa. Onko kallimpaa kuin normi cola ja onko kauheesti maku eroa?

Anna (Ei varmistettu)

Ei mun mielestä? Jotain 65 p taitaa lähikaupassa maksaa tölkki :) Ja mä en huomaa makueroa, musta toi life on melkein parempaa, jos jotain. Ei jää hampaisiin sellanen tahmanen tuntu :D

Jaana (Ei varmistettu)

Tää oli kiva postaus...mä oon jtenkin kuvtellut sun kulun luennot johpnkin hostoriallistyyppiseen rakennuseen, tummanpuhuvan luentosaliin.....olin sios ihan wtf?!?!?!?! Tuon luentokuvan kanssa :D

Mitä ihmettä on tuo CocaCola life....vihree tölkki????

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, joo ei tod. Me ollaan niiiiin perustylsässä rakennuksessa, että ei kyllä paljoa siellä kiinnosta kuvailla :D Se on se stevialla makeutettu kokis, maistuu samalta ku tavallinen :D

Minna (Ei varmistettu)

Ihanan aito postaus, tuli ihan mieleen mungolifen alkutaival! :)

Anna (Ei varmistettu)

Yäk, apua, ei kai :D

keijukainen (Ei varmistettu)

Minkä merkkinen toi laite on jolla rouhit mantelit ? :)

Anna (Ei varmistettu)

Swan! Onneksi pakkasin sen juuri, niin muistin sen vielä :D

sz (Ei varmistettu)

Musta nää "päivä kanssani" -postaukset on tosi kivoja blogeissa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Tää on musta jotenkin niin hassua :D Mutta kiitos kuitenkin :)

sz (Ei varmistettu)

Lähinnä meinasin siis sillä, että on kiva nähdä, miltä esimerkiksi sun arkipäivä näyttää. Ja ihan tavallisia juttujahan, salilla käymistä ja opiskelua, siihen sisältyi, vaikka usein ajatellaan bloggaajien elämän olevan pelkkää luksusta. :)

Anna (Ei varmistettu)

Nojoo, ei se aina oo skumppaa ja macaronseja :D Onneksi :D

Liina (Ei varmistettu) http://liinalovesit.blogspot.com

Tosi kiva ja onnistuneesti toteutettu postaus! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitos :)

Ida (Ei varmistettu)

Olipa kiva postaus! Näitä lisää tulevaisuudessakin :)

Anna (Ei varmistettu)

En oikein koskaan ymmärrä näiden fiilistelyä, mutta mikäs siinä, noita on helppo tehdä :D

Tää oli ihana postaus! Sellanen arkinen, mutta silti kiinnostava. :) Tää vaan on mun ikuinen lemppariblogi! :D

meow (Ei varmistettu)

Yleensä mua ottaa päähän kaikki kielipoliisit, mutta nyt on pakko sanoa. "--puolet kalliimpi hotelli." Anna!!! :D

No mutta kuitenkin tää oli tosi mukava postaus. Kiva nähdä, millainen sun normaali arki on :) Toi sun tekemä salaatti vaikuttaa houkuttelevalta ja kokeilemisen arvoiselta... Mistä sä oikein repäset kaiken ruokainspiraation? :) Sulla on muuten tosi kauniin näköinen orkidea. Mä hankin just kesän lopussa orkidean, mutta onnistuin viemään siltä hengen :(

Anna (Ei varmistettu)

Mikä tuossa on väärin? Kuuluuko sen olla "puolta kalliimpi"? Mä oon aina kuullut sen vaan noin :/
Ruokainspiraatio tulee ihan vaan siitä, mitä tekee mieleni :D Eli yleensä kaikkea herkullista, ja erikoista. Tällä hetkellä tökkii tosi pahasti kaikki liharuoat, ellei kyseessä ole naudan jauheliha, niin elän aika lailla merenelävillä, salaateilla ja keitoilla :D

eeeja (Ei varmistettu)

Pitäiskö se olla että kaksi kertaa kalliimpi hotelli, sitä kai sillä tarkoitetaan? Emt, yleensä iteki sanon kyllä just noin mutta tarkemmin ku aloin miettiin nii oisko se puolet kalliimpi sitte niinku 50% lisää alkuperäiseen hintaan? :D

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, joo. Mutta toi on mulle ainakin ihan vaan sanonta. Koska jos ollaan kirjaimellisia, niin toi hotelli on nelinkertaisen hintainen :D Mä vaan sanon aina puolet kalliimpi kun joku asia on tosi paljon kalliimpi :D

Tittidii (Ei varmistettu)

Hei Anna! Vinkkaisitko vielä mikä toi sun upea sängynpääty on malliaan/valmistaja? :)

Anna (Ei varmistettu)

Apua, en yhtään tiedä :/ Enkä enää löydä tilausmeiliä, jolla tuon aikanaan tilasin :/

maikkis (Ei varmistettu)

teetkö sä väitöskirjaa (=dissertation)? :O

Anna (Ei varmistettu)

En. En oikein tiedä, mikä on oikea sana suomeksi tuolle :) Meidän lopputyö kulkee nimellä dissertation :)

Carly (Ei varmistettu)

Undergrad dissertation on kandintyö.

Siw (Ei varmistettu)

Opinnäytetyö tai lopputyö varmaan toimisi parhaiten suomenkielisenä versiona. Tai sit tietty kandityö!

Anna (Ei varmistettu)

No ei se musta oo kovin vaikeeta käyttää tuota disse-termiäkään :) Mä käytän sitä puhuessakin koko ajan, niin olisi mulle vaan hankalaa muistaa vaihaa se kirjoittaessa johonkin toiseen muotoon :/

nna (Ei varmistettu)

briteissä dissertation on ihan lopputyo, oli kyseessä kandi tai maisteri (bachelor's dissertation tai master's dissertation). väikkäri taas sitten on thesis. ameriikoissa nää kaikki taitaa olla thesis-nimikkeellä :D

Pages

Kommentoi