My Monday

MY MONDAY. Aina toivotaan näitä päivä Annan kanssa -postauksia, ja päätin eilen moisen toteuttaa 🙂

MY MONDAY. My readers often wish to see a post, that details my day, so here it is. My yesterday.

raita (2 of 25)

Heräsin eilen ilman herätyskelloa, ja mielestäni se oikeutti mut pyörimään sängyssä ja tekstailemaan ensimmäinen puoli tuntia valveillaoloajasta.

I woke up without alarm clock going off, so I took it as a clear sign that I’m allowed to lay in my bed texting and surfing the web.

raita (1 of 25)

Hylkäsin sänkyni suurella vaikeudella hypätäkseni suihkuun ja harjaamaan hampeja.

I abandoned my bed with difficulties to take a quick shower. 

raita (5 of 25)

Mä pyrin aina petaamaan mun sängyn. Välillä kiireessä se jää, mutta välillä saatan petaa sen vaikka 19 illalla. Huone on vaan jotenkin todella epäsiisti mun mielestä jos sänky on petaamatta. Lisäksi rakastan sitä tunnetta, kun illalla voi vetää peitot sivuun ennen kuin hyppää sänkyyn.

I always try to make my bed. Sometimes I get to be in such a hurry, that I don’t have time for it in the morning, but then I’ll make it up in the evening. I feel the room is somehow very untidy if the bed is not made, and I love the feeling of peeling the covers off before getting in bed in the evening. 

raita (6 of 25)Hengailin hetken koneella ja selvitin meidän Gambian matkaan liittyvää ongelmaa. Sain sieltä lauantaina kirjeen, että hotellimme on remontissa ja työt siellä ovat vakavammat kuin alkuun kuviteltiin. Meidät siirrettiin siis toiseen hotelliin. I don’t mind, nimittäin tämä oli puolet kalliimpi hotelli. Tsekkasin hotellin kuvia ja soittelin, että järjestely kelpaa. Jeeee, viikko lähtöön! Nyt jos varaisi, maksaisi tuo meidän hotelli muuten 1631 euroa viikolta 😀 Sinänsä hauskaa, koska me maksoimme 320 euroa lentoineen matkasta.

I opened my laptop and cleared some issues with our upcoming trip to Gambia. We were moved to another hotel due to renovation in progress at our original choice. I don’t mind, this one is twice more expensive anyway 😀 I checked the photos of the hotel and gave the company a call accepting their offer. 

raita (4 of 25)raita (3 of 25)raita (7 of 25)

Kastelin mun orkidean ja laitoin kahvin tulemaan. Tässä vaiheessa tajuan, että mun pitäisi lähteä kouluun 20 min päästä, joten kiirehän siinä tulee, niin kuin aina.

I water my orchid and put on some coffee. At this point I realise that I should be on my way in 20 mins, so as usual, I’m in a hurry.

raita (8 of 25)raita (9 of 25)raita (17 of 25)raita (10 of 25)Kahvi kädessä hyökkäsin kampaamaan tukan ja nassun, ja kirosin, että vielä oitäisi ehtiä joku päivä tällä viikolla ripsihuoltoon, sen verran hälyttävässä kunnossa on räpsyttimet.

While drinking coffee I attack my hair and face and get ready as soon as possible. Also make a mental note of booking a visit to get my lashes infilled, as they are starting to look rather horrible. 

raita (11 of 25)raita (1 of 3)-3

Kahvin loput oli to-go, ja bussia odotellessa ehti hyvin leikkimään selfieilla. Oon muuten kulkenut tässä vuoden verran bussilla 55, jos olen bussilla mennyt kouluun. Olen välillä joutunut sitä odottamaan pidempiäkin aikoja ja päästänyt kaikki 243 ohi. Eilen tajusin, että myös se 243 menee sinne koululle. Hyvä minä.

The rest of my coffee has to be to-go, as I’m running out to catch the bus. While I’m waiting for the bus, I have perfectly enough time to play around with some selfies. 

raita (2 of 3)-3

Pari tuntia luentoa, ja sitten pieni breikki.

Couple of hours of lectures and a short break.

raita (12 of 25)Aamupala jäi välistä, niin suuntasin meidän 30 min tauolla Pretiin hakemaan päivän keiton. Voisin välillä elää Pretin ruoalla. Tykkään valtavasti siitä, että yksi Lontoon yleisimpiä kahviloita, on ketju, jossa myydään vain lisäaineettomia ruokia. ”Made here today, gone here today.” Ei säilöntäaineita tai muut moskaa, vaan tuoretta hyvää ruokaa joka päivä. Jopa limut noudattaa ko. kaavaa ja ne on muuten herkullisia! Ruoan lomassa pyörittelen vähän Rooman kuvia illan postaukseen.

I missed brekkie, so I’m off to Pret to get the soup of the day and spend my 30-min break working on some photos from Rome while eating my lunch.

Tauon jälkeen luennot jatkuvat vielä pari tuntia, jonka jälkeen klo 15 suuntaan kotia kohti.

After the break another lecture for a couple of hours, before heading home at 3 PM. 

raita (15 of 25)Läppärissä on akku loppu, niinpä rentoudun kotimatkan kuunnellen musiikkia ja iloiten auringonpaisteesta.

The battery on my laptop is dead, so I spend the bus trip home listening to some music and enjoying the sunshine. 

raita (13 of 25)

raita (14 of 25)Fiilistelen vielä viimeisiä kertoja kotikatuamme ja valmistaudun henkisesti tulevaan pakkausoperaatioon. Päätän jättää pakkaamisen ti-to:lle ja ottaa vielä maanantain vähän rauhallisemmin.

One of the last times I will be walking these streets calling them home, so I feel a bit nostalgic. I decide to leave the packing for Tue-Thu and take the rest of the day a bit more easy. 

raita (16 of 25)Tässä välissä käymme Annikan kanssa napsimassa asukuvat ja kipaisen kaupassa hakemassa todella tärkeät eväät, ja suunnittelen viikon treeniohjelmaa ja varaan tunnit.

Time for some ootd-photos with Annika and a quick stop to the groceries store. I plan out my training activities for the rest of the week and book some classes in.

raita (18 of 25)raita (19 of 25)

Teen rucola-lohi-king prawns-kirsikkatomaatti-paprika-viinirypäle salattia, jonka joukkoon heitän reippaasti cesar-kastiketta ja päälle raastan kovaa vuohenjuustoa. Syödessäni katson puoli jaksoa toisiksi uusinta Hawaii five-0:ta ja herkuttelen kaikessa rauhassa.

Homemade superyummy salad and half an episode of the second latest episode of Hawaii five-0. 

raita (20 of 25)Sitten töiden kimppuun. Käsittelen asukuvia tulevaan asupostaukseen, vastaan meileihin, teen yhden kampanjan loppuun, ja ajastan pari postausta Gambian ajalle. 19.30 tajuan, että kohta tulee taas kiire ja hyppään treenivaatteisiin.

Then back to work. I work on some photos, answer some emails, finish a campaign I’ve been working on and schedule some posts for the week I’m in Gambia. I realise it’s 7.30, and I’ll be in a hurry again soon, so I jump into my training clothes. 

raita (22 of 25)Joku on varastanu mun Niken juoksuhousut, ja joudun vetämään ylleni harmaata. Oon varma, että meillä on Suomessa joku kotitonttu, joka on varastanut mun mustan topin, mustat juoksuhousut ja mun parhaat mustat rintsikat. Vaihtoehtoisesti ne on hukkunu jossain pesutoimenpiteessä tai eksyny väärän tyttären kaappiin. Tuo mustuus yhdistävänä tekijänä nimittäin hieman hämää..

Someone has stolen my favourite training pants, and I’m starting to think that we have a clothes-stealing-ghost living in our house in Finland, as I’m missing some of my favourite things at the moment 😀

raita (21 of 25)No ei voi mitään, tukka ponnarille, takki niskaan ja menoksi. Täällä on muuten ollut nyt n. +16-17 astetta joka päivä, että todellakin pärjää kevyellä kuoritakilla ja treenivaatteilla.

Well, no can do, hair up, jacket on and off I go. It’s been about 16-17 degrees here lately, loving this warm fall in London 🙂

raita (3 of 3)-4

Treenaan vähän vajaa puolitoista tuntia. Alkulämmöksi juoksua ja sitten oma pieni kuntopiiri.

Kotiin suuntaan aivan kuolleena 21 jälkeen. Makoilen aivan kuolleena hetken aikaa ennen kuin saan itseni raahattua suihkuun.

Pyörin hetken höpöttelemässä Annikan kanssa ja järjestellen tavaroita ja asioita. Teen pari pientä työjuttua ja lopulta päätän antaa itselleni armoa ja dissertationin tekemisen sijaan päätän ottaa illan iisimmin.

I train for about hour-and-a-half, first some running followed by some cardio. I’m back off shortly after 9 PM. After a shower I spend some time talking with Annika and organising things. I finish a couple of short work-related tasks and then decide to have mercy on myself and take it easy instead of working on my dissertation. 

raita (23 of 25) Rouhin manteleita ja teen herkullisen marjasalaatti-jogurtti -sekoituksen, johon heitän nämä päälle.

Some freshly ground almonds to go with my berry salad on yogurt.

raita (24 of 25)

raita (25 of 25)

Katson sen Hawaiin jakson loppuun ja syön evääni. Iltapalan lisäksi telkkariherkkuina toimii viinirypäleet, mantelit ja jonku karkkipussin jämäkarkit. Luksusta.

I finish that episode of Hawaii and watch one more snacking on some grapes, almonds and candy, before hitting the pillow.

Sammutan valot ja simahdan ennen kahtatoista.

Turn off the lights little before midnight and sleep tight 🙂

Kommentit (69)
  1. Tosi ihana postaus! Kivaa tietää miten sun päivät rullailee 🙂

  2. Snowprincess
    28.10.2014, 12:27

    Tosi kiva postaus!! Oli mielenkiintoista nähdä minkälainen on sun tavallinen arkipäivä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *