"My spirit sleeping somewhere cold / Until you find it there and lead it back home"

Mungolife

Huomenta!

Pahoittelut eilisestä hiljaiselosta. Päivä meni piknikillä puistossa, pienimuotoisessa shoppailussa ja Nooniksen kanssa kokkailessa. Kun oli tarkoitus kirjoitella postausta, niin sammahtelin koneen päälle ja vetäydyin vetelemään hirsiä jo joskus 23 maissa.

Mä viipottelen täällä bikineissä ja sarongissa tällä hetkellä nautiskellen 37 asteen lämpöasteista. Tuntuu jotenkin oudolta näistä lämpötiloista tuijotella lumisia asukuvia, mutta kun sellaisia sain vihdoin kaivettua kamerasta, kun siihen sain vihdoin sen laturin metsästettyä, niin tässäpä asukuvia pitkästä aikaa :)

Hello!

Sorry for missing the translations for a while now, it has been such a massively busy month :( I am at the moment in Perth visiting a friend of mine, and it's quite strange to be looking at snowy photos, when I'm actually hanging out in bikinis and a sarong in a 37 degree sunshine. Well, at least I finally got a new charger for my camera and these photos out of the camera, so here's something more suitable for the Finnish weather atm :) 

KENRAALIN TAKKI. Muistatteko kun taannoin hehkutin teille paria löytöä, jotka tein omasta kaapistani? No mun vanhempien kaapista löytyi vielä mieluisampi löytö vuosien takaa. Ostin joskus nuorena tuollaisen kauniin pitkän Guessin villakangastakin. Se oli roimassa alennuksessa, ja maksoi muistaakseni parisataa euroa tai jopa kolmesataa. Ostoksesta on ainakin viisi kuusi vuotta (eiku herrajee, mä olin vielä lukiossa tähän aikaan), ja muistan, että äitini maksoi takista osan, kun siitä niin kovasti päälläni piti. En takkia pituutensa vuoksi ihan hirveesti pitänyt aikanaan ja päätinkin antaa sen isälleni vietäväksi Viipuriin räätälille lyhennykseen. Takki teki katoamistempun, eikä halunnut löytyä mistään. Äitini vastaus oli jatkuvasti "ei se ole meillä" kunnes se vaihtuikin eräs päivä "arvaa muuten mitä löysin varastosta?!" -kysymykseksi. No, onneksi isukki ei koskaan Viipuriin asti takin kanssa päässyt, nimittäin nyt kun se kaivettiin esille, niin en haluaisi siitä yhtäkään senttiä lyhentää. Aikuistunut Anna on ihastunut takin klassiseen pitkään malliin, josta tulee mieleen lähinnä puolustusvoimien kapteenin talvinen takki. Iso käsi takavuosien Annalle hienosta valinnasta ja talven eniten käytetty takkini Suomessa lienee nyt siinä. Villakangastakiksi ihan järkyttävän lämmin takki vie nimittäin parkoja mennen tullen sillä, että on säären puoleen väliin asti :)

COAT OF A GENERAL. Remember I was showing you guys different treasures of my wardrobe, a couple of things I found in my closet while moving? Well, this one I found in my parents closet, where I have completely forgotten this along the years. I bought this when I was 19 if I recall correctly. It was massively discounted, and still I couldn't afford it, so my mother paid a part of it. She thought it was a good investment for its very classical look. It went missing when I asked my father to take it to a dressmaker my family knows, to get it shortened. He never got around shortening it, thank God, because I absolutely love it as it is. Now that I've grown up, I can really appreciate the rarity of this length in a coat, and how it reminds me of an army general in the wintertime. Love it.


(Mä en ikinä tule pääsemään yli siitä, miten kaunis tuo otus on. Toi epäsymmetrinen väritys, toi hassu oikea tassu, tuo viiksinassu ja nuo rakkaudesta leiskuvat mantelisilmät. Mun elämäni tärkeimmät 6 kg aitoa rakkautta, onnea, hyvää mieltä ja täyttä energiaa. Mahdollisesti myös peitonvarastelua, ruoan kerjäämistä, laiskaa lenkkeilyä ja erittäin mukavuudenhaluista sohvalla kuorsaamista. Huomion kerjäämistä unohtamatta. Ihminen ei ole kokenut rajatonta rakkautta, ellei ole omistanut koiraa. ♥)

(I will never get over how beautiful this dog of mine is. The asymmetric colouring, that funny right paw, that cute face with loooong whiskers and those almond eyes filled with love. The most important 6 kgs of my life, full of love, happiness, joy and energy. Also possibly of stealing a blanket, moaning for food, very lazy exercising and very comfortable seeking snoring on the couch at home. Not forgetting the attention seeking :) 

Kuvausassistentti täyttää tärkeää kuvausvalvojan tehtävää...

The photo assistant is fulfilling an important duty of supervising the photo session.. 

"Ei, tää ei näytä nyt yhtään hyvältä, tilanne vaatii mun apua!"

"This ain't looking good, the situation badly need my assistance!"

Hiipivä leijona, piilotettu hölmöläinen.

Crouching Lion, Hidden Silly.

Asukuvakuiskaaja Simba käy antamassa hieman neuvoa miten näitä kuvia oikein kuuluu ottaa. Mielellään niin, että sylissä on jotakin nelitassuista, lämpöistä, pyöreää ja pörröistä.

Photo whisperer Simba comes by to get some instructions on good photos. Preferably ones with something four-legged, fluffy, furry and warm in my arms. 

Uuden vanhan takkini alta löytyi uusi COSin neulemekko, joka on äärimmäisen pitkä, äärimmäisen mukava ja äärimmäisen lämpöinen. Kelpaa siis Suomen talveen oikein erinomaisesti! Fiilistellessäni tuota kimaltelevaa kauluria inspiskuvissa ennen SIngaporeen lähtöäni, ihana lukijani tarjoutui moisen minulle myymään! Ja siinähän se nyt komeilee. Painavana ja niin kimaltelevan kauniina :) Tuo tällaiseen täysimustaan asuunkin jotakin "pientä" lisää, tai oikeastaan tulee ja varastaa koko huomion. Vähän niinkuin Simba.

Underneath my new old coat I wore a very long, very warm and very comfy knitted dress from COS and this beautiful Zara collar a reader of mine sold to me after I was moping after it a couple of months ago. It brings this all-black outfit to a completely new level, don't you think? 

Tässä vaiheessa voisin iskeä lisää öljyä naamaan ja toivoa, että takaisin Suomeen palaa hieman päivittyneempi otus.

Mitäs tykkäätte tästä kenraalitakista ja koko asusta? :) 

Here's for hoping I get back a little bit tanner, I look like a ghost!

What do you think of this generals coat and this whole ouftit? :) 

(Otsikon biisi: Evanescence - Bring me to life) 

Kommentit

anni (Ei varmistettu)

todella upee toi takki. ja sopii sulle kyllä kun nakutettu! ei tuo Celinekään tuossa rinnalla mitenkään rumalta näytä ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, ei kieltämättä ole :)

Anna (Ei varmistettu)

I love that coat! :) all in black and a colorful accescoire is a good combo! :)

I hope you're having a good time in Perth! When are you going to Bali? Can't wait for your outfit posts from your holiday! I need some summery things now :p

While you're living in London, is Simba staying with you or is he in finland during this time? :)

Have a lovely weekend! <3

Anna (Ei varmistettu)

Thanks, great to hear! :) I'm off to Bali in about a week :) And I'm sure there will be some photos :) Simba is staying with my family in Finland :)

M (Ei varmistettu)

Todella upea asu!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Tiia (Ei varmistettu)

Anna hei, ei sun tarvitse pahoitella hiljaiseloa, sähän olet lomalla! :) Aivan ihana takki, mutta mekosta en oikeen saanut selvää :/ Liikaa mustaa ja taustalla liikaa valkoista?

Anna (Ei varmistettu)

Nii, kai tää on tottumus :D Ja kiitoksia :)

Maarit (Ei varmistettu) http://www.fotobloggeri.com

Tykkään tosi kovasti takista. Minulla on hyvin samantapainen guessin villatakki ihan hivenen vaaleamman harmaana. Ryhdikäs loistotakki!

Anna (Ei varmistettu)

Se on ihana kieltämättä :)

Ihana karvatassu se siellä taas :) itse vähän vierastan noita tosi pitkiä takkeja kun mulla on tää vaahtosammutinvarsi itsellä :D sulle sopii tosi hyvin ja leikkaus kiva.

Anna (Ei varmistettu)

Hahhaha, mulle onneks tollanen sopii aika hyvin kun pituutta on kuitenkin ihan kivasti :) Kiitoksia :)

Dexi (Ei varmistettu)

Onpas tyylikäs takki! Voisin ostaa sen sulta, jos joskus raaskit myydä ;)

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole myytävänä :)

inamaria

RAKASTUIN tähän asuun!! En yleensä hirveästi kommentoi, mutta nyt iski niin kovaa tämä asu mun mieleen, että oli pakko. Tuo mekko on aivan upea!!<3 ja Sinä lumisen maiseman keskellä, jotenkin todella dramaattinen asu, tykkään!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti :) Ja joo, luminen Suomi on kyllä ihana kuvausympäristö :)

Merja (Ei varmistettu)

Upein takki, jonka olen koskaan nähnyt! Hienoa, että se löytyi.

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä ihana :)

Feline (Ei varmistettu)

Ihanaihainaihana!!!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

pölö (Ei varmistettu)

"Ihminen ei ole kokenut rajatonta rakkautta, ellei ole omistanut koiraa. " tai kissaa tai mitä tahansa muuta lemmikkiä <3

Anna (Ei varmistettu)

No tavallaan totta, mutta koira mun mielestä jotenkin esittää rakkauden ihan eri tavalla kuin kissa :)

Pienet ja sievät

Eritavalla kyllä, muttei yhtään vähemmän aidommin tai merkityksellisemmin. Eli ilman kokemusta siitä, ei kannata käydä vertaamaan keskenään :)

Anna (Ei varmistettu)

No meillä on Lontoo-perheellä kissa ja koira, ja mun monella ystävällä on kissa ja koira molemmat, ja kyllä jokainen aina korostaa sitä, miten koira nimenomaan rakastaa täysin rajattomasti, kun taas kissa pitää aina voittaa puolelleen

Janna (Ei varmistettu)

"Ihminen ei ole kokenut rajatonta rakkautta, ellei ole omistanut koiraa." Täysin samaa mieltä!

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä :)

Jas (Ei varmistettu)

Voi tuota sun karvapalleroa. <3 Niin ihana! Olen haaveillut samanrotuisesti koirasta pitkään, tai jostain muusta yhtä karvaisesta. Mutta koiran hankinta ei ole vielä lähivuosina ajankohtaista, joten täytyy tyytyä ihailemaan muiden hauvoja. :)

Asu on todella upea! Mekon koristeluista tulee mieleen afrikkalaisheimojen korut. Värikkäitä ja masiivisia. :)

Tosi ihanaa lomaa sulle, ja kyllä me täällä jaksetaan odotella vaikka vähän hiljaisempaa blogin puolella olisikin. ;)

Anna (Ei varmistettu)

Simba on kyllä maailman siistein pikku olento <3 Onneksi makaa juuri nyt vierellä :)

sussu (Ei varmistettu)

Ihan tajunnanräjäyttävä takki joka munlaisen takkinirppanokan silmissä on ihan täydellinen. Just sopivasti jujua, upea malli ja kaunis väri eikä yhtään ylimäärästä rimpsua tai hersleppiä (joo teidän miten hieno sana:D). Muutenkin kaikki tollanen militari-henkisyys takeissa on ihan nerokasta kun niissä yhdistyy tietty maskuliinisuus mutta kuitenkin äärettömän naisellisessa mallissa. Ja vielä yhdistettynä tollasiin sappaisiin ja laukkuun ni ai päivää. Anna, erittäin iso hansikas täältä tuolle takkivalinnalle!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhahah mikä sana :D Kiitoksia kovasti, itsekin nostan hattua nuorelle Annalle tästä valinnasta :D

Sharron (Ei varmistettu) http://sharronhope.blogspot.com

Love the coat Anna, your mom was right it is an investement piece you can wear your entire life. & Lucky your dad forgot about it too :) Have fun in Oz, so jealous that you're there in the warm weather.
Love from Seattle,
Sharron

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, thanks so much, and yes, I'm very happy it didn't end up disappearing altogether :D

Paula (Ei varmistettu) http://mutsimatskua.blogspot.com

Sheltit on parhaita! <3

Anna (Ei varmistettu)

Ne on <3

Iina (Ei varmistettu)

Moikka!
Oon ajatellut seuraavana laukkunani hankkia juurikin samaisen Celinen mini luggagen kuin sulla on. Toi on aivan mahtavan ihana! :) Siihen liittyen mulla oliskin pari kysymystä! Oonko ymmärtänyt oikein, että ton mustan smooth-nahkaisen saa juurikin vain kultaisilla metalliosilla ja drummedin hopeisilla, eikä toisinpäin onnistu ollenkaan? Ja onko se vain kyseisen värin ominaisuus vai tuleeko smooth nahkainen aina kultaisilla ja drummed hopeisilla metalliosilla? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi ja hauskaa loman jatkoa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mun käsittääkseni nimenomaan näin, eli smooth kullalla, drummed hopealla :) Mä en itse asiassa tiedä muista väreistä, se kannattaa tutkia värikohtaisesti :) Kiitoksia :)

Kommentoi