My week

Kun nyt niin tunnuitte tykkäävän tuosta päivän Annan kanssa postauksesta maanantailta, niin miksei sitten kokonainen viikko Annan kanssa. Tässä siis hieman merkintöjäni menneestä viikosta.

MAANANTAI:

Desktop14

Aamu menee normaalisti valmistautuessani, ainoana erona normaaliin tosin se, että teen postausta päivästä kanssani, joten räpsin kuvia vähän joka asiasta. Käyn luennoilla ja syön nopean lounaan luentokokonaisuuksien välissä. Kotiin päästyäni käydään napsimassa asukuvia, syön ja teen treenisuunnitelman loppuviikolle. Teen muutaman tunnin töitä ja illalla käyn salilla, jonka jälkeen vietän iltani herkutellen ja Hawaii five-0:ta katsoen.

TIISTAI:

Aamulla kirjoitan edellisen päivän kuvista postauksen, teen kolme tuntia töitä ja aloitan pakkaamisen.

Picasa Exports10

Pakkaan 12 tuntia putkeen yhdellä ruokatauolla ja keskiyön aikaan rojahdan sänkyyn jokaikistä ruumiinosaa särkien. Saan pakattua kaiken keittiöstä ja olkkarista ja suurimman osan vaatteistanikin, eli olen iloinen saavutuksestani. Huomaan, että arviomani laatikkomäärä ei riitä, joten ei muuta kuin IKEA-reissua sopimaan seuraavaksi päiväksi.

KESKIVIIKKO:

Desktop15-001

Heräilen 8.30 maissa ja teen kolmisen tuntia töitä sängystä käsin. Pikalaittaudun ja suuntaan yhden IKEA-kassillisen kanssa keskustaan, viemään kalleimmat laukkuni Jaanalle hyvään talteen muuton ajaksi. Sieltä tulee jo vähän kiire salille, ja myöhästynkin viisi minuuttia mun varaamalta Legs, Bums & Tums -tunnilta. En viitsi häiritä jo aloittanut ryhmää, ja vedänkin itsekseni tunnin mittaisen rankan cardio-treenin. Suihkun kautta kohti Kings Crossia, jossa treffaan Jennin ja suuntaamme IKEAan.

Lihapullat ja Daim-kakku ensin, pahvilaatikot ja IKEA-kasseja sitten. Halusin pyytää Jenniä kuvaamaan päivän asuni, mutta ulkona sataa, enkä jaksa kaivaa kameraa laukusta. Kotimatka menee bussisekoiluissa, ja olen kotona vasta puoli seitsemän maissa. Pakkaan loppuja tavaroita vielä pari tuntia, tilataan Annikan kanssa pizzaa, ja höpötellään tunti illallisen parissa, kunnes lysähdän taas väsyneenä sänkyyn.

TORSTAI:

Desktop17

(Ainoat kuvat mun puhelimesta torstailta, säälittävää :D)

Herään pienoisessa paniikissa, että tavarat eivät ole vielä pakattuja, ja alan pakkaamaan hirveällä tohinalla. Puran sänkyni jo valmiiksi ja heitän lakanat pesuun. Valmistelen kaiken muuttoon liittyvän. Roskia viedessä satutan olkapään kaappiin ja saan ison haavan käsivarteen samassa rytäkässä.

Huomaan, että alkaa olla kiire ja suuntaan yliopistolle. Mulla on kahdenkeskinen tutoriaali meidän yhden huippulehtorin kanssa, joka siis tietää varmaan kaiken kuluttajapsykasta, jota dissertationini koskee. Hävettää mennä tapaamisen sennäköisenä kuin menen, mutta tässä vaiheessa talo on ihan pommi, enkä löydä mitään vaatteita mistään. Suuntaan siis kouluun Mötley-paidassa, verkkareissa, Moschinoissa ja neuletakissa. Näytän kodittomalta, joka varasti kenkänsä joltain toiselta. Olen jo pakannut hiustenkuivaajan, eli menen märällä suihkunraikkaalla tukalla sitten sinne. Harmi, että ei ole ketään lähellä, joka voisi ikuistaa tämän vuoden hehkeimmän lookin. ”Harmi”. Olen superpahantuulinen. En haluaisi mennä ihan niin järkyttävän epävalmistuneen oloisena tapaamiseen, mutta olen vahingossa pakannut mun disse-kansionkin jo pois.

Pahoittelen olemustani ja valmistumistani, mutta lehtori vaan naureskelee, että tietää miten hirveää muuttaminen Lontoossa voi olla. Saan hirveän hyviä neuvoja ja ideoita mun disseen, ja lehtori kehuu kovasti blogiani, on kuulemma kiinnostunut tästä blogi-ilmiöstä. Lähden superhyvillä mielin koulusta takaisin kotia kohti. Syön ja pyörittelen viimeisiä juttuja laatikoihin, kunnes on aika lähteä salille.

Boxercise-tunti tulee enemmän kuin tarpeeseen, kun saa mätkiä niitä padeja sielunsa kyllyydestä ja kävelen kotiin fyysisesti väsyneenä ja henkisesti virkistyneenä. Illalla herkutellaan Annikan kanssa salaateilla ja höpötellään elämästä ja tulevaisuudesta. Tajuan, että mulla tulee kyllä ikävä mun kämppistä 🙁 Torstai-ilta kuuluu viimeisten säätöjen parissa sitten tuolla asunnolla, kunnes käperryn mun patjalle nukkumaan viimeistä yötä tuossa asunnossa.

PERJANTAI:

Desktop16

Perjantaina herään aikaisin. Suihku, pikameikki ja kaikki loput tavarat vielä laukkuihin. Järjestelen vielä vähän laatikoita oikeaan järjestykseen ja syön nopean aamupalan muuttoautoa odotellessa. Seuraavat neljä tuntia on ihan kamalat. Muuttomiehet on laiskoja ja tehottomia ja itse saamme laittaa raijata Jennin kanssa ihan enemmän ku tarpeeksi kamoja, vaikka maksamme isoa hintaa muuttomiehillekin. Vihdoin kuitenkin kaikki tavarat on varastossa! Jenni suuntaa Marikan luokse meidän tavaroiden kanssa, mä lähden takaisin asunnolle päästämään siivoojaa sisälle. Siivooja on myöhässä ja mulle tulee hirveä kiire juosta ensin postitoimistolle palauttamaan yhtä pakettia ja sitten ripsihuoltoon.

Ripsihuollossa sammun heti tunniksi ja herään ihan pöhnässä sieltä. Käyn palauttamassa pari viikkoa aiemmin ostamani hameen Zaraan (ei istunut päälle) ja suuntaan kohti viikonlopun kotiamme. Rojahdan X:nä Marikan sänkyyn, ja ilta menee pitkän lämpimän suihkun jälkeen postausta kirjoitellen, Jennin kanssa haaveillen kaikesta ja muuten vaan höpötellessä. Ostan lentoliput itsenäisyyspäiväksi Suomeen, ja haaveilen matkasta Nizzaan trai Dubliniin tarjouksia tutkiessani. Olen aivan rikki, enkä ole kiinnostunut hetkeksikään nousemaan sängystä. Onneksi kiinalainen ruoka tuodaan ovelle asti, eikä mun siis tarvii kuoriutua mun aamutakista.

LAUANTAI:

Desktop18

Annan itselleni luvan nukkua lauantaina vähän pidempään. Kesältä tutut stressipohjaiset vatsakrampit on takaisin ja tuskailen sängyssä aamulla hetken kun koko maha on ihan tulessa. Olin jo niin iloinen, että näistä päästiin, mutta toisaalta ei kai mikään ihmekään, että kroppa reagoi stressiin. Revin itseni 9.15 sängystä ja kävelen verkkareissa lähimpään kahvilaan. Kirjoitan valmiiksi ja ajastan iltapäiväksi lokakuun asuista koosteen, ja syön aamupalaksi sienitoastia ja juon ison kahvin, joka ei ole läheskään yhtä hyvää kuin kotona keittämäni kahvi. Ikävöin jo nyt espresso-konettani.

Kaupan kautta takaisin Marikalle, ja ostokset on kaikkea muuta kuin terveelliset. RedBullia jaksamiseen ja smoothieita työnteon oheen. Sommittelen lopullisen suunnitelman huonekalujen paikoista uudessa asunnossa, ja teen vähän suunnitelmaa postauksista seuraavalle parille viikolle. Aloitan tämän postauksen. Klo 11 hyökkään koulutyön pariin ja teen sitä keskeyttämättä klo 17.30 asti. Jenni tulee kotiin, ja kirjoitan nopeasti sunnuntain postauksen, jonka jälkeen olisi tarkoitus laittautua ja lähteä Annikan kanssa tämän ystävän Halloween-juhliin. Tilaan ruokaa, mutta joudun odottelemaan sitä lähes puolitoista tuntia. Tajuan, että mulla ei yksinkertaisesti ole energiaa juhlimaan, ja jään kotiin Jennin kanssa. Toivotan Annikalle hyvät illat ja nökötämme Jennin kanssa läppäreiden ääressä loppuillan puoleenyöhön asti. Saan ajastettua postauksia loman ajaksi, mutta ennen kaikkea saan siivottua mun tietokoneen.

Mulla räjähtää jatkuvasti käsiin mun työpöytä, kuvakansiot ja lataus-kansiot. Koko ajan on hirveesti turhia tiedostoja siellä täällä, ja on ihan naurettavaa missä kunnossa mun kone välillä on. Käytän siis kolmisen tuntia siihen, että poistan lähes 7000 tiedostoa, järjestän kuvakansiot ja siivoan kaikki muutkin kansiot. Palkitsen itseni maalaamalla varpaat ja kynnet ja painutaan Jennin kanssa nukkumaan puolenyön aikaan höpötellen niitä näitä vielä ennen nukahtamista. Kämppiselämä on kyllä kivaa!

SUNNUNTAI:

(Päivä menee niin kiireessä, etten ehdi edes ottamaan yhtään kuvaa :D)

Herään iloisena tietäen, että huomenna lähdetään jo Gambiaan. Edellispäivän Costa -aamupala ei aiheuttanut mussa suuria tunteita, joten käyn kulman Sainsburysissa ostamassa pari hedelmää, jogurtin ja smoothien ja syön ne aamupalaksi vähän Gabriel Iglesiaksen showta katsoen. Aamu menee töitä tehden ja koulutyötä puurtaen. Yritän saada kylppärissä lämpimän veden toimimaan, kunnes luovutan vartin jälkeen ja jätän hiustenpesun hotellille. Käyn läpi vielä Marikalla olevat tavarani ja Gambian matkalaukkuni ja lähden näiden kanssa kohti hotelliamme. Kävelen kotikulmilla Old Streetin EasyHotelliin checkaamaan sisään ja kiirehdin suihkuun.

Päädyin varaamaan meille hotellin su-ma yöksi, koska lähtö kentälle on aikaisin, eikä Marikalle oikein mahdu kolmea henkilöä. EasyHotel on edullinen ratkaisu ja helpompi kuin Lontoo-perheeni tai ystävien luokse tunkeutuminen. Huomaan taas vaihteeksi, että mulla alkaa olla kiire ja juoksen juna-asemalle lentokentälle poikaystävää vastaan. Lontoossa on hirveä junakaaos, ja joudun vaihtamaan junaa kolme kertaa ja kentälle kestää 45 minuutin sisään puolitoista tuntia.

Seikkailemme takaisin Farrigdoniin ja käymme vielä heittämässä muutamia tavaroita ja avaimen Jennille. Burger & Lobster on kiinni ja koko päivän unelmani hummerileivästä saa takapakkia. Käymme sitten ihan tylsästi PizzaExpressissä dinnerillä ennen hotellille palaamista. Käyn vielä viimeisen kerran läpi, että kaikki on varmasti mukana, ja huomaan, että nukkumisaikaa on enää vajaa viisi tuntia. Kahden viikon jälkeen on ihana käpertyä parhaaseen mahdolliseen kainaloon tutimaan ja odottamaan ihanaa viikkoa auringossa!

Nyt on maanantaiaamu klo 7 täällä Lontoossa ja uusi viikko aluillaan 🙂

Terveisiä Gatwickilta, me lähdetään nyt kohti Gambiaa!!

Kommentit (32)
  1. ihana postaus! 🙂 onko poikaystäväsi suomalainen vai ulkomaalainen?:)

    1. Suomalainen 🙂

  2. Mun on tässä jo kuukauden päivät ollu ihan mieletön himo noihin Ikean lihapulliin mutta jotenki en vaan oo saanu aikaseks lähettyä sinne.. Nyt on ehkä pakko, koska toi kuva saa mut himoitsemaan niitä vielä enemmän.

    Hyvää matkaa!

    1. Haha, joo, se on kyllä aina pieni treat arjessa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *