My weekend

Mungolife

Perjantaina täällä näytti tältä:

Tänää täällä näyttää tältä:

... ja keskellä huonetta kaaos, joka ei edes mahdu kuvaan.

Viikonloppu on mennyt pakkaillessa ja omaisuuden läpikäymisessä. Luulisi, että kun viimeksi muutti kolme kuukautta sitten, ei pitäisi olla hirveesti läpikäytävää, tai edes pakattavaa. Viimeksi muuttaessa oli kuitenkin muuttoetäisyys n. 2 kilometriä. nyt vajaa pari tuhatta.

Keksinkin tuossa toissapäivänä loistavan idean. Täällä Lontoossa on suomalaiset aika hyvin ryhmittyneet Finnish People Living in London -yhteisöön Facebookissa, johon itsekin olen jo jonkin aikaa kuulunut. Punnitsin sitä, että pakkaisin kaiken ja laittaisin Suomessa huuto.netiin, mutta rahti ei ole kovin halpaa täältä Suomeen, joten päätin myydä tavaroitani täällä. Se loistava idea? Kotikirppari!! Kyselin kiinnostusta Facebookissa, ja sitähän riitti, joten ei kun tuumasta toimeen. Torstaina tänne pärähtää tiettyyn aikaan paikalle aika iso joukko suomalaisia tyttöjä ja naisia tutkimaan mitä on myynnissä. Mun eilinen menikin iloisesti siinä, että järkkäilin kaikki tavarat esille ja laputin niihin maalarinteipillä hinnat valmiiksi. Aion torstaina raahata tuon rekin keskelle huonetta, että siihen pääsee helposti käsiksi molemmin puolin :) Olin aika ilonen mun työn hedelmistä, rekki täytty nimittäin sen verran vauhdikkaasti, että jouduin laittamaan loput "esille" tuohon mun vaatekaapin toiselle puoliskolle. On tossa joku 100 vaatetta ja kaikkea muuta mahdollista aina pari kertaa käytetyist hajuvesistä astioihin. Jännityksellä odotan, miten menee. Toisaalta tuntuu ehkä hassulta kutsua ventovieraita ihmisiä omaan kotiin, toisaalta eipä tarvii raahata tavaroita jonnekin ja seiso siellä tuntikaupalla. Toivottavasti suurin osa menee kaupaksi, ja jos ei, niin sitten vasta alan täyttelee näitä pahvilaatikoihin osoitteena kevätkirppis Suomessa.

Muutto muutenkin edistyy. Mun huoneelle löytyi ottaja, ja meillä kävi niin ihmeellisen hyvä tuuri, että ensimmäinen näyttö osoittautuikin sitten tulevaksi osoitteeksi  Nyt on vuokrasoppari allekirjoitettu, niin voi asiasta täälläkin huudella :) Olen tilannut jo laatikoilleni kuljetuksen kuun lopusta ja siirtänyt kotivakuutuksen. Olenkin tänään irtisanoillut kaikkea kuntosalista puhelinliittymään ja yrittänyt järjestää pakkamista jotenkin järkevästi. Menen ensi perjantaina Suomeen viikonlopuksi ja pääsen mittailemaan tulevaa kotia ja näkemään sen muutakin kuin videolta. Nää pari kuukautta menee varmaan aika lailla muuttotohinoissa, kun pääsee laittamaan sitten uutta kotia siellä ja stressaamaan tavaran viemisestä täältä. Onneksi nyt saan mukaani pari matkalaukullista, siskoni poikaystävineen tulee käymään täällä kuun lopussa, niin laitan heidän mukana pari matkalaukullista ja sitten lähtiessä saan Finnairin mukana 4 matkalaukullista. Kiitos hopeakortti ja Finnairin 25 e/ylimääräinen matkalaukku. Vaatteet saan siis näillä näkymin kuskattua mukanani, nuo muut tavarat lähtevät sitten laatikoissa.

Varsinainen muutto on vasta helmikuun alkupuolella, mutta oon aika lailla valmis. Pystyn nyt keskittymään sitten täysillä kouluun, ja pakko oli käydä omaisuus läpi aika tehokkaasti, jotta sai noi myyntitavarat järjestykseen.

On jotenkin hassu olo. Meidän tänne muutto oli aivan kamala. Oikeasti kamalin muutto koskaan. Vaikka asunto ja kämppikset onkin nyt aivan ihania, ja ne on inhottavaa jättää, niin kyllä alan uskomaan, että kaikki tapahtuu syystä. Tänne muutto oli jotenkin niin tuskaista, joka askeleella. Nyt löytyi asunto ensimmäisestä näytöstä, vuokralainen tähän ensimmäisestä halukkaasta, löytyi edullinen kuljetus Suomeen ja jotenkin jopa pakkaaminen on tuntunut helpommalta, vaikka olenkin luopunut paljon enemmästä nyt. Toivottavasti tämä helppous on merkki jostain hyvästä :)

Nyt vielä pakkailen viimeisiä asioita ja sitten kolmen päivän totaalikeskittyminen kouluhommiin. Teitä en kyllä unohda, not to worry :)

Kommentit

Sinba (Ei varmistettu)

Heips, ei sun kirppiskasassa sattuis oleen sitä supersöpöä korallinväristä H&M:n pitsimekkoa? Sitä, joka joskus 2012 tais olla jopa bannerissa? <3 Oon siitä lähtien koittanu etsiä samanlaista tai samantyylistä, voih, se on niin kaunis!

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole :)

Paula (Ei varmistettu)

Ootko myymässä sitä sun toista oranssia LV:n huivia? Olisin kiinnostunut siitä, jos olet :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon myyny sen jo mun ystävälle :/

Silja (Ei varmistettu)

Lähetin sulle muuten sähkäriä koskien sitä lumileopardi maximekkoa. Ilmotin sen siks vaan täällä ku musta tuntuu et mun sähköpostit menee kaikilla aina sinne roskapostiin :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, sain sun meilin, mutta vastailen siihen huomenna :)

Elvira (Ei varmistettu)

Siis oletko saanut opinnot sioritettua ja siksi muutat suomeen vai? Multa menny ihan ohi tämä Suomeen takas muutto vaikka aina luen sun kaikki postaukset?? :-)

Anna (Ei varmistettu)

No luennot loppuu tuossa 2.2. ja sitten on enää kaksi tenttiä ja dissertation, niin lähiopetusta ei ole :)

Kata (Ei varmistettu)

Moikka!

Ei sulla sattuis olemaan myynnissä niitä Vallilan mandariini -verhoja? :) Kiitos jo etukäteen ja tsemppiä muuttopuuhiin!

Anna (Ei varmistettu)

On itse asiassa :D Tai toinen ainakin on, en oo ihan varma missä se toinen on, oletettavasti jossain mun tavaroissa. Mutta yksi verho ja kaksi koristetyynyä ois sitä turkoosia mandariinia atm, yritän ettiä sen toisen vielä :D

mallu (Ei varmistettu)

Jos löytyy vaan yksi, niin mua kiinnostaa :D

Anna (Ei varmistettu)

Mä vastailen meileillä kiinnostuneille :)

Kata (Ei varmistettu)

Laitoin sulle verhosta meiliä, toivottavasti tuli perille! :)

Anna (Ei varmistettu)

Jees, vastailen tässä illan aikana :)

Battery (Ei varmistettu)

Oi kun pääsiskin sun kotikirppikselle! :D Hyvä idea! Tsemppiä muuttoon ja kouluhommiin :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, ehkä mä järkkään tollasen joskus Suomessakin :)

Iina (Ei varmistettu)

Hei oletko sattumoisen myymässä tätä värikästä gina tricot mekkoa? http://www.rantapallo.fi/mungolife/2012/05/24/lordag/ olen nimittäin koittanut etsiä sitä kissojen ja koirienkanssa :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en itse asiassa tiedä missä toi on. Veikkaisin, että siskollani :D Eli mulla ei sitä ole enää :/

Laura (Ei varmistettu)

Hassua, en oo edes koninkaan kauan sun blogia vielä ehtinyt seurailemaan, mutta oon silti tosi innoissani ja jännittynyt sun puolesta! Tällaiset isommat jutut on ehkä paras osa blogeja mun mielestä - tuntuu oikeasti, että olisit mukana siinä ihmisen elämässä kun saat olla todistamassa isoa elämänmuutosta.

Kaikkea hyvää sulle!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, kiitoksia kovasti :)

mimosa (Ei varmistettu)

Miksi jätät Iittalan laseihin tuon tarran? Kai tiedät, että se vastaa hintalapun jättämistä vaatteisiin? :) lisäksi kiinni jätetty tarra on hieman epähygieeninen.

Anna (Ei varmistettu)

Siinä ei ole mitään epähygieenista anteeks nyt vaan :D Ja jätän jälleenmyyntiarvon takia, Iittalan 2 luokan tuotteet eivät saa lappua, vain ne 1 luokan tuotteet saa. Nytkin kun tuotteita myyn, niin niistä saa paremmin rahansa takaisin näin :) Minua ne ei häiritse yhtään.

lillamy (Ei varmistettu)

Jooo, epähygieenistä tosiaan.. Jokainen, joka edes vähän keräilee (tai edes ymmärtää keräilystä hiukan :D) jättää noi laput paikalleen. Mulla lähtee tarrat irti aina jossain vaiheessa tiskikonepesun myötä, mutta esimerkiksi Aalto-maljassa ja muissa tollaisissa koriste-esineissä tarratkin ONNEKSI pysyy :)

Ja tsemppiä muuttoon Anna, itsellänikin on samoihin aikoihin sellainen tulossa ja pakkauspuuhat on kovat täälläkin suunnassa :D mulla toi muuttoväli on 300 km, mutta pitkältä tuntuu sekin :D

Anna (Ei varmistettu)

Jep. Mulla on parista lähtenyt, mutta ennen kuin on kiveen hakattu, mitkä astiat saa palvella sitten loppuelämän, niin tarrat on ja pysyy :) Kiitoksia kovasti, ja hei, muutto on painful oli se mihin tahansa :/ I sure know tällä muuttovauhdilla :D

Anna (Ei varmistettu)

Noo, mä oon sitä mieltä, että ne tarrat ei laseja pahenna, ja haluan ne siinä pitää mahdollisen myynnin varalta :)

Mari (Ei varmistettu)

Mikä laukku tuolla hyllyssä on? :)
Terveisin: utelias ;D haha

Anna (Ei varmistettu)

Siis tuossa myytävien hyllyssä? Kurt Geigerin se harmaa :)

petra (Ei varmistettu)

oi te saitte sen! ihanaa! ja onnea :)
muutto on aina samalla niin kivaa, mutta kuitenkin raskasta. itse rakastan sisustamista,
olisi ihana nähä myös sun sisustusvalintoja sitten joskus kun kotinne on valmis!

Anna (Ei varmistettu)

Eiköhän niitä jonkun verran sitten näy :)

Niina (Ei varmistettu)

Olen itse kanssa muuttamassa syksyllä ulkomaille, joten olisiko mahdollista saada postausta tai jotain vinkkejä siitä, mitä toiseen maahan muutto vaatii? Esimerkiksi mitä tavaroita voi ottaa mukaan ja mitä suosittelet ostamaan paikan päältä?

Anna (Ei varmistettu)

Joo, voin tehdä sellaisen jahka muutto on omalta osalta ohi : D

Emilia (Ei varmistettu)

Näenkö mustat Joien saappaat tuolla myytävissä? :o Onko niissä jotakin vikaa vai miksi päätit myydä, vaikka niitä niin kauan metsästit? Ja ne näyttää aivan sairaan makeilta sun jalassa!

Oon lukenut sun blogia since forever melkein mutta nyt kai ensimmäistä kertaa kommentoin. Tykkään tosi paljon laadukkaista kuvista, pitkistä teksteistä ja muutenkin ihan kaikesta tässä blogissa :) Puhumattakaan sun kyvystä yhdistää eri vaatteet ja asusteet, sun vuoden 2014 outfitit olivat kaikki mun mieleen - muutama toki ylitse muiden muttei yhtään semmoista, josta en olisi pitänyt. Tsemppiä muuttoon! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei oo Joiet :) Noi on ne mun vanhemamt matalammat Aldon samanhenkiset :) Kiitoksia kovasti, sitä tarvitaan :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

krista (Ei varmistettu)

Oiii kun pääsis apajille!! Muutatko sun poikaystävän kanssa yhteen? :)

Anna (Ei varmistettu)

Juu :)

Satu (Ei varmistettu)

Hei,
Olisin halunnut kysyä olisitko myynyt noi Nellyn beiget kiilakorko kengät/tennarit mulle? Ja jos kyllä, paljonko maksaa? Vastauksestasi jo etukäteen kiittäen!

Anna (Ei varmistettu)

Moikka,

mä lähtökohtasesti haluan myydä näitä nyt täällä Lontoossa, ettei mun tarvii pakata niitä Suomeen. Jos ne ei mee torstaina, voin palata asiaan :)

Satu (Ei varmistettu)

Ymmärrettävää! Jos ei mee niin olen edelleen kiinnostunut. :)

Anna (Ei varmistettu)

Jees, mä palaan asiaan mahdollisesti siis :)

Katja (Ei varmistettu)

Muistan hämärästi että oon saattanu jo kysellä tätä joskus, tai ainakin oot mahdollisesti maininnut jossain postauksessa tai kommentissa, mutta mun on nyt pakko kysyä uudestaan. Mistä toi rekki on? Tiedätkö mikä merkki/valmistaja/malli? Mulla on helmikuussa kans muutto edessä ekaan omaan kotiin ja haluisin jonkun kivannäkösen rekin sinne, ja toi sun on ihana! Mulla on nyt kauhee sisustusinnostus ja kaikki päällä, kun pääsee ihan oman maun mukaan valitseen tavaroita. Eipä sillä että mun kodissa kauheesti tilaa olis, että ei nyt mitään mun villeimpiä unelmia pysty toteuttaan, mutta jotain omaa joka tapauksessa :) Onnea sulle muutoon ja pakkaamiseen! Jos blogiin julkaiset omia sisustusratkasuja uudesta kodistasi, niin innolla odotan semmosia kuvia ja postauksia :)

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa, mä oon myymässä tota rekkiä. En tiedä mallia tai nimeä, tiedän vaan, että ostin sen Amazonista. Mulla on tulossa sänky rahdilla maaliskuussa Suomeen, menisi samaan rahtiin kyllä varmasti, jos haluat sen ostaa ja maksaa sen ehkä 10 puntaa, minkä ton tuominen maksaa sitten :)
Laita mulle meiliä, se ei ole vielä mennyt, mutta varmasti jossain vaiheessa menee :)

Katja (Ei varmistettu)

Voi vitsit kui kiva! Pistin sähköpostia :)

Anna (Ei varmistettu)

Jees, mä vastailen asap :)

mai (Ei varmistettu)

Saako kysyä mihin päin Helsinkiä muutat? Onnea tulevaan!

Anna (Ei varmistettu)

Muutan ydinkeskustaan, sen tarkemmin en aio määritellä sijaintia :)

Maria - Petite Living (Ei varmistettu) http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

No täällä yksi Lontoon suomalainen ainakin hykertelee tyytyväisyydestä kun päästään sun kirppisapajille torstaina ;) Loistoidea kaikin puolin ja tosiaan vältyt samalla postitukselta mikä on kuitenkin aina more or less a pain in the ass. Onkohan mitään laukkuihanuuksia tulossa myyntiin? Sitä mä vaan tässä meinaan et kuinka paljon cash pitäs varata mukaan, heh.

Terkuin
Maria

Anna (Ei varmistettu)

No itse asiassa laitan mun Burberryn laukun julkiseen myyntiin jahka ehin, mutta se on kyllä tulossa myyntiin. Lisäksi tuolla on Kurt Geigerin laukku, jotain clutceja ja yks Zaran mokkainen laukku ainakin :) Täällä on tätä tavaraa sen verran, että kannattaa varata :D Tosin on tässä hollilla myös ATMiäkin :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Oi että, ihana seurata tätä muuttoa ja tunnelmia! :) Blogeissa on just parasta tämä, että pääsee seuraamaan ihmisen elämää, kun blogi menee ihmisen mukana ja kehittyy myös ihmisen mukana. Kauniita kuvia taas, ihailtavan paljon kiinnität huomiota kuviin ja blogiin muutenkin! ^^

Pages

Kommentoi