Nahkasirkus

Mungolife

NAHKASIRKUS. Mä oon tullu siihen tulokseen, että mun pukeutumistyylissä ei oo mitään järkeä. Mulla ei ole mitään tyyliä. Mä oon hirve sekamelska aina. Välillä haluan jotain tosi klassista, välillä rokkia, välillä jotain uutta ja edgya ja välillä jotain preppyn tyttömäistä. Ei oo varmaan toista bloggaajaa, joka on niin hukassa tyylinsä kanssa. Jotenkin on vaan niin paljon upeita ja inspiroivia mimmejä maailma (ja sosiaalinen media) pullollaan, että sitä vaan haluaa ottaa vaikutteita kaikkialta, eikä osaa pitäytyä lestissään.

Olin vähän kokeilevalla tuulella tän asun kanssa tässä taannoin. Jotenkin alkuun vierastin ideaa näistä nahkahousuista minkään muun nahan kanssa. Ja sitten päätinkin yhdistää ne samaan aikaan erivärisen nahkatakin, nahkalaukun ja mokkakenkien kanssa. Hups. Jotenkin ajatuksena tuntui hauskalta yhdistää tummanpunaiset housut vaaleanruskeaan takkiin. Takki saa housut näyttämään oikeastaan tummanruskealta. Sellaiselta kokiksen väriseltä. Mutta jotenkin mä tykkään. Välillä itekin mietin näitä mun värivalintoja, että onkohan tässä mitään tolkkua. Jotenkin ne kummiski näyttää kivalta. Vai mitä te tuumaatte?

Mulla on muuten ongelma. Kas, mikä yllätys! Ja taas todellinen firstworldproblems. Mä rakastan tota mun Limin laukkua. Se on musta upean sävyinen ja aivan tolkuttoman hyvän mallinen. MUTTA. Mulla ei ole mitään siihen sopivia kenkiä. Jotenkin haluaisin hirveesti laittaa nudet kengät aina sen kanssa, mutta ne riitelee tosi pahasti. En jotenkin osaa ollenkaan yhdistää ruskeaa ja mustaa, ja sama tuntuu olevan nyt tuon harmahtavan vaalean ja nuden kanssa. Konjakinväriset ja mustat vielä menee samassa asussa sangen kivuttomasti, mutta sellainen syvä ruskea ja musta. Ei. Koska koin pientä kenkämadnessia Lontoossa, oon myös ehdottomassa kenkien ostokiellossa. Ei niin, että olisin tonvärisiä kenkiä ikinä missään nähnytkään. Perhanan Feather, onpas vaikeaa.

Jos tää tuntuu teistä turhalta ongelmalta, niin miettikääpä tätä. Istuin tuossa joku ilta kotona ajatuksiini vaipuneena. Miehen kysyessä mikä mietityttää, en alkuun meinannut kehdata edes sanoa ääneen. Nauratti itseänikin, kuinka tyhmän pinnallisia sitä välillä miettii. Katsokaas kun meillä on tässä tänä kesänä niin paljon juhlia. On siskon ylppärit, isän ja äidin 50-vuotiset, omat valmistujaiset ja poikaystävän valmistujaiset. Viimesissä taitaapa vielä olla päiväseremonia ja iltajuhla. Ja kun mulla on hirveesti kauniita mekkoja. Niin mä en osannut päättää, minkä laitan minnekin :D Kyllä. Käytin elämästäni varmaan vartin tämän asian pohtimiseen. Mulla on välillä vähän vinksahtanut ajatusmaailma vaatteiden suhteen. Mun mielestä jotku vaatteet on niin ihania, että ne vaan ansaitsee enemmän käyttökertoja. Koska ne varmaan itkee tuolla kaapissa, että voi voi, ei nyt päästy hei ulos. No anyway. En halua myydä mun ihania kolttuja, mutta toisaalta harmittaa, että niille on niin harvoin käyttöä. Luulen, että mun ystäväpiiri ei syty kuukausittaista pukupirskeistä ideana, ja keksinkin tossa joskus huhtikuussa idean.

Se on vähän lapsenkengissä vielä, mutta oon alottanu nettisivujen rakentamisen. Mä päätin alkaa vuokraamaan noita mun erikoisimpia vaatteita ja mekkoja. Mä saan kyllästymiseen asti yhteydenottoja tietyistä vaatteista, että haluaisinko myydä sen ja tän. En. Mutta toisaalta haluaisin, että muutkin pääsisivät nauttimaan niiden vaatteiden käytöstä. Esim. se mun timanttimekko on sellainen, ettei sitä ihan joka lauantai Kappeliin viitti vetää niskaan :D Vielä on tekniset toteutukset kuten pesetys ja vakuudet vähän mietinnän alla, mutta jos kaikki korkeemmat voimat suo, niin mä saan sivut pystyyn ja ongelmat pohdittua, ja saadaan ehkä “Mungo-Rental” vauhtiin. En mä tiedä kiinnostaako ketään, mut ehkä? Oon miettinyt idean laajentamista niin, että muutki bloggaajat voi sitten vuokrata sitä kautta kolttujaan ja miksei asusteita tms.

Mitä mieltä te ootte tästä? Kannattaako ees tehdä loppuun niitä sivuja, vai onko ihan kuolleena syntyny idea?Asukuvaamine tais viimeisen kuvan perusteella käydä vähän tylsäks :D Tähän on hyvä toivottaa hyvät keskiviikon jatkot ja kysyä, mitäs sanotte tästä asusta? Jeij or neij?

Kommentit

Paula (Ei varmistettu)

Musta toi on tosi hyvä idea :) Koska sunhan ei tarvi periaatteessa tehdä "muuta kuin" pistää ne sivustot pystyyn ja kuvata vaatteet sinne. Eli ei siis tarvitse tehdä enää rahallista sijoitusta, kun ne vaatteet on jo olemassa. Ihanaa, kun nuoret (naiset) menestyy ja toteuttaa bisnesideoitaan :) Uskon siis, että kannattava idea tämäkin.
Asusta kommentoin sen verran, että ilman takkia näyttää musta hyvältä, mutta mun silmään riitelee vallan paljon toi harmaan ja ruskeen yhdistäminen. Mutta muuten huippu valinnat :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kommentistasi :)

Annika (Ei varmistettu)

Hyvä idea!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

azma (Ei varmistettu) http://-

Hyvältä näyttää! Ja hieno idea toi nettisivujen perustaminen :) Tutustuin blogiisi itse asiassa social media in working life -kurssin merkeissä.. ja mulla olisi pari kysymystä sulle! Ehdithän kurkata meiliäsi ja vastata pikimmiten :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) En ole saanut sulta mitään meiliä?

Laura (Ei varmistettu) http://laurapalmberg.blogspot.se

Mulle tuli heti mieleen Sex and the City leffoista ensimmäinen jossa Carrien apulainen vuokraa merkkilaukkuja itselleen :D Mut mä en ehkä ite rupeis heti vuokramaan vaatteita, mut esim laukkuja voisin ehkä joskus vuokrata! Asun kaiken lisäks tällä hetkellä Ruotsissa joten mun ois aika vaikeeta lähtee vuokramaan mitään sulta.. Mutta pistä ihmeessä sivut pystyyn ja kokeile muutama kuukausi! Ja sunhan ei kokeilivaiheessa tarvi maksaa mainostamisestakaan kun tän blogin lukijoista löytyy varmaan jonkin verran kiinnostuneita :)

Anna (Ei varmistettu)

Katsotaan mitä tapahtuu :)

Kia (Ei varmistettu)

Mahtava idea! Ja musta toi asu on kaikessa sekamelskassaan tosi kiva <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Jenny (Ei varmistettu)

Onko teillä Lindan kanssa joku yhteys kun julkaisitte poikaystäväpostaukset melkein samaan aikaan ja nyt nahka-asupostaukset :D Hauska sattuma! Ja vaatteiden ja asusteidenkin vuokraus kuulostaa tosi hyvältä, kokeilisin varmasti jos asuisin lähempänä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, no eipä kai :D En ole edes muiden blogeja ehtinyt lueskelemaan sen pahemmin viime aikoina, mutta kai great minds think alike :D

Hyvä idea! Ja varmasti on kiinnostuneita. :)
Ite en kuitenkaan vuokrais, koska koen jotain sairasta mielihyvää kun saan ostettua itselleni jonkun himoitsemani asian. Materialismi-onnea parhaimmillaan vai pahimmillaan. :D Tuntuis pahalta luopua siitä sitten hetken kuluttua. Mul on myös tunnesiteitä vaatteisiin. Jos oon pitänyt sitä jossain tärkeessä tilanteessa niin aina kun näen vaatteen,tulee tää tärkee tilanne/tapahtuma mieleen ja en pysty luopumaan vaatteesta koska haluan pitää muiston. Kuulostaapa muuten vähän typerälle kun sen kirjottaa. :D Että parinkymmenen vuoden päästä vissiin voin osallistua niihin himohamstraajat-dokkareihin.. :D
Huh, tulipas pitkä ja päätön kommentti.. mutta pointti oli että thumbs up idealle! :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, tuttuja ajatuksia noi mullekin :) Kaikkea tätä pitääkin pohdiskella, katsotaan mitä tapahtuu :)

Jenni R (Ei varmistettu) http://www.kenkafriikki.com

Mun mielestä hyvä idea, varsinkin johonkin häihin olis kiva vuokrata joku kivempi kolttu. Itse en kuitenkaan uskaltaisi tuollaiseen ryhtyä, en haluaisi että rakkaita asusteitani tai vaatteitani joku käyttäisi baarissa örveltämässä. Okei okei, en usko että kukaan vuokrais mekkoa pelkkään baari-iltaan, mutta en silti sais sitä mielikuvaa mielestäni että mun mekko päällä on päädytty ties mihin. :D Ehkä mää vaan rakastan liikaa mun vaatehuoneen asukkeja :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, joo, muakin pelottaa vähän tuo :D

M (Ei varmistettu)

Niin kuin itsekin huomasit, worldfirstproblems ja niiden laatu on tullut kyllä tutuksi tässä blogissa. Ei siis suoranaisesti kannata ihmetellä, jos leimataan pinnalliseksi...

Anna (Ei varmistettu)

Ensinnäkin, jos tulit etsimään "oikeita" ongelmia blogista, joka on keskittynyt pinnallisiin höpöhöpö-juttuihin, kannattaa etsiä syypäätä itsestä, kun haet niitä vähän väärästä paikasta. Mua ei haittaa leimautua pinnalliseksi :) Mua haittaa, että ihmiset ei tajua, että blogi on vaan ja ainoastaan pinnallisten asioiden paikka :D Ja toiseksi, se on firstworldproblems ;D Merkitys löytynee googlaamalla, jos ei muuten mene perille ;)

Laura (Ei varmistettu)

Taidan tarvita just tollasen nahkatakin elämääni *_*

Anna (Ei varmistettu)

Niitä saapi Mangolta ;)

Scandinavian chic

Hei, eiks Helsingissä ole joku tällainen rental sydeemi? Tosin niillä on jotain design-merkkejä (kait) vaan. Itse en uskaltaisi vuokrata pukua, ihan varmana kaataisin siihen jotain ja sen pesettäminen sitten olisi..painajainen? :D

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, joo, näitä kaikkia pitää pohdiskella :)

Tosi hyvä idea! Uutisissä tossa yks päivä puhuttiinkin vaatteiden lainaamoista, ja oli mulle ihan uus asia. Tää kyseinen palvelu vissiin toimi jollain kuukausimaksu systeemillä, mutta ehkä sen googlaamalla löytys jotain vinkkejä sun ideaan :) (harmi että ollaan niin eri mittasia, aika monta vaatetta haluaisin nimittäin sun vaatekaapistasi vuokrata!)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, oon kuullu sellaisesta :)

Nou

Sun hiukset näyttää todella upeilta( ja asu myös erivärisine nahkoineen :D )! Mitkä pidennykset sulla onkaan? Teippi? Paljonko?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mulla on teipit joo, määrää en osaa sanoa :D Paljon :D

Nou

Niin ja unohtu kysyä että onko ne rapunzelin? European suora? :)

ttaa (Ei varmistettu)

asu on vähän nej miun silmään, tosin kaikki vaatekappaleet on kivoja itessään, yhdistelmää en uskaltais laittaa itelle päälle. vähän liikaa nahkaa mulle.

idis on aivan loistava! Ajatuksena ihan 100+ ,ekologisuudet ,säästöt ynnä muut, mutta komppaan muita siinä siinä luottokysymyksessä. Kandee laittaa HETI ALKUUN kunnolliset ja selkeät säännöt mitä rikkomisesta/pahemmasta likaamisesta tms seuraa, et vältyt mielipahalta ja turhalta sähläykseltä. Suosittelen alkuun vaik vähän tiukempia sääntöjä ja jos alkaa rullaamaan hyvin nii voihan niitä löysentää. Aikamoinen paskamyrsky syntys jos yhtäkkii alkais säännöt lisääntymäään ja tiukentumaan.

suosittelen kuitenki yrittämään jos vaan tuntuu että jaksaa, olis kiva saada aina joskus erikoisempia vaatteita käyttöön. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti neuvoista, näitä kaikkia pitää toki pohtia :)

meow (Ei varmistettu)

Kiva asu! Takki ja pökät sopii ihmeen hyvin yhteen :)

Mungo-rentalille todella iso peukku; ekologista! Mulle 160 senttiselle tapille tästä ei varmaan löydy iloa, mutta varmasti monelle muulle olisi erittäin jees :) Harmittelen kans sitä, miten vähän oikeasti on tilaisuuksia käyttää jotain hienompia mekkoja.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti <3

never (Ei varmistettu)

Sun tekstit on nykyään niin parhaita, nauran aina ääneen.! On päivän piristys tulös lukeen sun blogi! Kiitos!:-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Rosaa (Ei varmistettu)

Hyvä idea mikäli pystyy hinnat pitämään kohtuullisina! :) Itse vuokraisin mielelläni juurikin mekkoja juhliin, mutta hinnan haluaisin olevan sellainen että se on myös vuokraajalle ns. kannattava. Ei ole mitään järkeä jos vuokraus + pesutus maksaa yli 75% uuden mekon hinnasta. Vaatekkin kuitenkin kuluu ja ns. arvo laskee, vaikka kunto olisi edelleen hyvä. Toivottavasti idea lähtee pyörimään! :)

Anna (Ei varmistettu)

Niin, tätä tässä juuri yritän pohdiskella, kaikkia näitä aspekteja :/

Laura (Ei varmistettu)

Tosi kiva idea, varsinkin jos saat muitakin bloggaajia mukaan jotta tarjontaa on tyylillä "jokaiselle jotain" :) Ja asusteet voisi olla kiva lisä, kun koosta ei tarvitse niin välittää. Voisiko jonkinlainen allekirjoitettava sopimus toimia, jossa luvataan korvaus, se ehkä vähentäisi väärenkäytöksiä? :)

Anna (Ei varmistettu)

No näitä juuri pohdiskelen tässä :)

maria (Ei varmistettu)

Siis minkä pituinen sä olet? :D

Anna (Ei varmistettu)

Mä olen 174 cm :)

Sannak (Ei varmistettu)

Kiva idea vaatteiden vuokraamisesta, mutta itse olin heti miettimässä niitä pahimpia vaihtoehtoja. Jokin vakuus tai vakuutus vaatteillekin pitäisi ehdottomasti olla. Mutta entäs sitten vahingon sattuessa? On ihan inhimillistä, että vahinko voi käydä. Sitten vaate voi olla kerrasta lopullisesti pilalla ja käyttökelvoton. Kun kyse on kuitenkin sinun omista ja itsellesi tärkeistä vaatteista, niin menetys voi olla aika kova juttu. Ajatus on toki hieno laittaa omia ihanuuksiaan muidenkin saataville.

Anna (Ei varmistettu)

Juu, näitä pitääkin nimenomaan miettiä :/

Idea kuulostaa tosi hyvältä, mutta varmasti toteutus vaatii paljon pohtimista, koska varmaan homman pyörittäminen vie paljon aikaa. Etenkin peukuttaisin tuota muillekin bloggaajille laajentamista, sillä meitä on niin eri kokoon, niin oispa ehkä sit kaikille jotain. Tosin asusteiden koollahan ei niin oo väliä (paitsi lyhyille ihmisille myös laukkujen hihnat on useesti liian pitkiä).

Tuli myös mieleen, että jonkun asuvuokraamon/vaatelainaamon kanssa yhteistyöllä toteuttamalla tuo saattais toimia jouhevammin - säästäis sulta itseltäsi aikaa ja vaivaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Juu, juuri sen takia ajattelin useampaa vuokraajaa, kun eihän kaikki tietenkään ole mun kokoisia :) Ja en halua tuota minkään kanssa yhteistyönä toteuttaa, sillä se tulee sitten vaan vuokraajille kalliimaksi :)

Jepa (Ei varmistettu)

Loistava idea! Toivottavasti meillä Helsingin ulkopuolella asuvillakin on mahdollisuus vuokraamiseen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Eiköhän sellainen järjestetä, jos homma tästä etenee :)

Sanna (Ei varmistettu)

Mulla taas on niin päin, että en raaskisi käyttää joitain ihania vaatteita, jos ne vaikka menee rikki tai jotain muuta :D

Anna (Ei varmistettu)

Se onkin se iso pelko, joka mulla on :D

petra (Ei varmistettu)

ehdottomasti loistava idea! :) harmi että itse taidan olla liian pieni ja lyhyt sun mekkoihin, mutta veikkaan että 100% varmuudella asiakkaita tulee.

ja tämä asu oli mun mielestä aivan ihana! kyllä sitä välillä täytyy uskaltaa kokeilla jotta löytyy uutta ja tyylikästä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

h savel (Ei varmistettu)

Ompas ihanat värit! Mä olen aina nähnyt nuo sun nahkahousut coca colan ruskeina. En edes ensin tekstistä ymmärtänyt mistä punaisista housuista puhuit :D.

Itsekin tuon Phillip Limin Mini Featherin ostaneena (yhtä rakkautta <3) ainakin mun silmää miellyttää valkoinen sen kanssa. Valkoinen, kuten sun yhdessä asukokonaisuudessa aiemminkin jo. Eilen yhdistin valkoisen paidan, valkoiset kengät ja Featherin. Valkoinen tuo mun mielestä kauniisti esiin juuri tuon Featherin värin, joka ei ole harmaa eikä valkoinen :D. Ja sitten niiden kanssa voikin yhdistää melkein mitkä tahansa housut ja neuleen/takin. Polyvorelta löysin myös sellaisen asuidean Featherin kanssa, jossa oli tummia sävyjä: mustaa, viininpunaista ja Feather, jolloin feather ainoana vaaleana asusteena pompahti kauniisti esille.

Pages

Kommentoi