Nahkasirkus

raita (1 of 2)-7

NAHKASIRKUS. Mä oon tullu siihen tulokseen, että mun pukeutumistyylissä ei oo mitään järkeä. Mulla ei ole mitään tyyliä. Mä oon hirve sekamelska aina. Välillä haluan jotain tosi klassista, välillä rokkia, välillä jotain uutta ja edgya ja välillä jotain preppyn tyttömäistä. Ei oo varmaan toista bloggaajaa, joka on niin hukassa tyylinsä kanssa. Jotenkin on vaan niin paljon upeita ja inspiroivia mimmejä maailma (ja sosiaalinen media) pullollaan, että sitä vaan haluaa ottaa vaikutteita kaikkialta, eikä osaa pitäytyä lestissään.

Olin vähän kokeilevalla tuulella tän asun kanssa tässä taannoin. Jotenkin alkuun vierastin ideaa näistä nahkahousuista minkään muun nahan kanssa. Ja sitten päätinkin yhdistää ne samaan aikaan erivärisen nahkatakin, nahkalaukun ja mokkakenkien kanssa. Hups. Jotenkin ajatuksena tuntui hauskalta yhdistää tummanpunaiset housut vaaleanruskeaan takkiin. Takki saa housut näyttämään oikeastaan tummanruskealta. Sellaiselta kokiksen väriseltä. Mutta jotenkin mä tykkään. Välillä itekin mietin näitä mun värivalintoja, että onkohan tässä mitään tolkkua. Jotenkin ne kummiski näyttää kivalta. Vai mitä te tuumaatte?

raita (9 of 9)-3

raita (7 of 9)-3

raita (5 of 9)-3

raita (1 of 9)-3

Mulla on muuten ongelma. Kas, mikä yllätys! Ja taas todellinen firstworldproblems. Mä rakastan tota mun Limin laukkua. Se on musta upean sävyinen ja aivan tolkuttoman hyvän mallinen. MUTTA. Mulla ei ole mitään siihen sopivia kenkiä. Jotenkin haluaisin hirveesti laittaa nudet kengät aina sen kanssa, mutta ne riitelee tosi pahasti. En jotenkin osaa ollenkaan yhdistää ruskeaa ja mustaa, ja sama tuntuu olevan nyt tuon harmahtavan vaalean ja nuden kanssa. Konjakinväriset ja mustat vielä menee samassa asussa sangen kivuttomasti, mutta sellainen syvä ruskea ja musta. Ei. Koska koin pientä kenkämadnessia Lontoossa, oon myös ehdottomassa kenkien ostokiellossa. Ei niin, että olisin tonvärisiä kenkiä ikinä missään nähnytkään. Perhanan Feather, onpas vaikeaa.

Jos tää tuntuu teistä turhalta ongelmalta, niin miettikääpä tätä. Istuin tuossa joku ilta kotona ajatuksiini vaipuneena. Miehen kysyessä mikä mietityttää, en alkuun meinannut kehdata edes sanoa ääneen. Nauratti itseänikin, kuinka tyhmän pinnallisia sitä välillä miettii. Katsokaas kun meillä on tässä tänä kesänä niin paljon juhlia. On siskon ylppärit, isän ja äidin 50-vuotiset, omat valmistujaiset ja poikaystävän valmistujaiset. Viimesissä taitaapa vielä olla päiväseremonia ja iltajuhla. Ja kun mulla on hirveesti kauniita mekkoja. Niin mä en osannut päättää, minkä laitan minnekin 😀 Kyllä. Käytin elämästäni varmaan vartin tämän asian pohtimiseen. Mulla on välillä vähän vinksahtanut ajatusmaailma vaatteiden suhteen. Mun mielestä jotku vaatteet on niin ihania, että ne vaan ansaitsee enemmän käyttökertoja. Koska ne varmaan itkee tuolla kaapissa, että voi voi, ei nyt päästy hei ulos. No anyway. En halua myydä mun ihania kolttuja, mutta toisaalta harmittaa, että niille on niin harvoin käyttöä. Luulen, että mun ystäväpiiri ei syty kuukausittaista pukupirskeistä ideana, ja keksinkin tossa joskus huhtikuussa idean.

Se on vähän lapsenkengissä vielä, mutta oon alottanu nettisivujen rakentamisen. Mä päätin alkaa vuokraamaan noita mun erikoisimpia vaatteita ja mekkoja. Mä saan kyllästymiseen asti yhteydenottoja tietyistä vaatteista, että haluaisinko myydä sen ja tän. En. Mutta toisaalta haluaisin, että muutkin pääsisivät nauttimaan niiden vaatteiden käytöstä. Esim. se mun timanttimekko on sellainen, ettei sitä ihan joka lauantai Kappeliin viitti vetää niskaan 😀 Vielä on tekniset toteutukset kuten pesetys ja vakuudet vähän mietinnän alla, mutta jos kaikki korkeemmat voimat suo, niin mä saan sivut pystyyn ja ongelmat pohdittua, ja saadaan ehkä “Mungo-Rental” vauhtiin. En mä tiedä kiinnostaako ketään, mut ehkä? Oon miettinyt idean laajentamista niin, että muutki bloggaajat voi sitten vuokrata sitä kautta kolttujaan ja miksei asusteita tms.

Mitä mieltä te ootte tästä? Kannattaako ees tehdä loppuun niitä sivuja, vai onko ihan kuolleena syntyny idea?

raita (2 of 9)-3
raita (6 of 9)-3
raita (8 of 9)-3

raita (2 of 2)-7

raita (3 of 9)-3

Asukuvaamine tais viimeisen kuvan perusteella käydä vähän tylsäks 😀 Tähän on hyvä toivottaa hyvät keskiviikon jatkot ja kysyä, mitäs sanotte tästä asusta? Jeij or neij?

Kommentit (64)
  1. Musta toi on tosi hyvä idea 🙂 Koska sunhan ei tarvi periaatteessa tehdä ”muuta kuin” pistää ne sivustot pystyyn ja kuvata vaatteet sinne. Eli ei siis tarvitse tehdä enää rahallista sijoitusta, kun ne vaatteet on jo olemassa. Ihanaa, kun nuoret (naiset) menestyy ja toteuttaa bisnesideoitaan 🙂 Uskon siis, että kannattava idea tämäkin.
    Asusta kommentoin sen verran, että ilman takkia näyttää musta hyvältä, mutta mun silmään riitelee vallan paljon toi harmaan ja ruskeen yhdistäminen. Mutta muuten huippu valinnat 🙂

    1. Kiitoksia kommentistasi 🙂

  2. Hyvä idea!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *