Navy wedding look // Helsinki

Mungolife

Voi että miten kivaa on pitkästä aikaa julkaista asukuvia. Nytkin mun pitäisi tosin olla raivaamassa vielä olkkarista tavarakasoja järjestykseen ja tekemässä ruokaa. Tää tavaramäärä vaan ei mitenkään löydä paikkojaan ja kaikki vieläkin aivan sekaisin. Mun paras ystävä on tulossa viikonloppuna käymään, ja ois ihan kiva, jos täällä ei ois jatkuva esterata silloin :D Ihan sama. Asukuvia ei olla ihan hetkeen taas nähty, ja siksi otinkin nopean viisiminuuttisen serkkuni häissä ja pyysin miestä napsimaan nopeat asukuvat alkuillasta.

Zimmermannin mekot ovat olleet mieleeni jo Australiassa asumisesta asti. Ihanat silkkimekot istuvat päälle tosi kauniisti ja niiden materiaalit on ihanan ylellisiä. Nämä ohutolkaimiset mekot on yläosastaan hieman korsettimaiset, ja tukevat mukavasti päällä, mikä on ihan kiva, kun ei näin ohuiden olkaimien kanssa kovin tukevia rintsikoita voi päälle laittaa. Nyt kun Zimmermannilla oli ihan mahtavat alennukset, päätyi mekkoja pari kappaletta mun vaatekaappiin. Tämä tummansininen oli mielestäni juuri sopiva kesäisiin häihin. Mekon asustin vaaleilla asusteilla ja pienillä kultaisilla koruilla sekä loivilla laineilla :) Kirkkoon laitoin vielä Mulberryn ohuen kaulahuivin olkapäitä peittämään.

Häät menivät tosi mukavasti, ja juontohommat etenivät oikein hyvin :) Järjestin hääparille 12 kuukauden lupausleikin, säärileikin ja pari härskiä hääleikkiä, joiden lisäksi ohjelmassa oli pari musiikkinumeroa ja kauniita puheita. Ruoka oli herkullista ja kakku upea, hääpari kaunis ja onnellinen. Päivä meni kaikkien toiveiden mukaisesti ja oli ihanaa päästä olemaan osa tätä kaunista päivää.

ZIMMERMANN mekko
OFFICE korkkarit
CHLOE Drew laukku

Tässä siis mun juhlalook lauantailta, mitäs tykkäätte siitä? 

Kommentit

E (Ei varmistettu)

Millainen yläosa siis on? Onko olkaimet vai olkaimeton kun ei kuvista oikein näy? :) jos ei ole olkaimia niin pysyykö hyvin päällä?

Anna (Ei varmistettu)

Siinä on tosi tosi ohuet spagettiolkaimet, mutta se pysyy päällä täysin ilman olkaimia, koska on tosi tukeva :)

Ann (Ei varmistettu)

Mekko on ihana, mutta instan kuvassa oli kyllä mun makuun liian paljastava kun rinnat oikein pomppasi esiin :) Väri on tosi kaunis!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :) Nyt vasta huomasin tuossa meidän photo booth kuvassa, että näyttää melkoisen antvalta kaula-aukko :D En tiedä onko kyse kuvakulmasta ja siitä, että on hankala asento taulun kanssa, mutta ei se yhtään noin paljastavalta näytä oikeasti :)

Aralia (Ei varmistettu)

Asu on täydellinen, väriä ja asusteita myöten!

Tiina (Ei varmistettu)

Kaunis mekko! Olisi kiva nähdä mekon yläosa myös ilman hiuksia edessä - nyt vähän vaikea hahmottaa miltä mekko näyttää edestä.

Anna (Ei varmistettu)

Kappas, nehän on joka kuvassa hieman tiellä. No, varmasti pidän tuoda uudemmankin kerran, niin sitten voisi yrittää muistaa reuhkaa siirtää :)

Marjut (Ei varmistettu)

Voi miten upealta näytät! Tosi kaunis mekko ja noi sun hiukset on kyllä ihan mielettömät tässä(kin)!

ttaa (Ei varmistettu)

Ihana mekko ja pakko sanoo että itsekin huomasin instakuvan antavuuden :D

Mistä sait ideat hääleikkeihin, vai olikos tästä tulossa vielä oma postaus? PS kakustakin olis kiva nähdä kuva t. keittiö-hifistelijä

Heidi (Ei varmistettu)

Vautsi! Oot aina ollut mun mielestä tosi kaunis, mutta sussa on jotain uutta "hehkua", en osaa selittää paremmin. Upea!

Jassu (Ei varmistettu)

Kerrassaan upea look! :) Myydäänkö Zimmermanin vaatteita Suomessa jossain, vai oletko tilannut netistä? T. tahtoo myös :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Wow, just stunning Anna! :)

Kaunis mekko ja kokonaisuus :) Silti ehkä mielestäni mekko on hieman liian avoainen häihin.

Elisa (Ei varmistettu)

Vautsivau passaa sulle ihan tajuttoman hyvin!

Pauliinazz (Ei varmistettu)

Kaunis kaunis kaunis mekko, tahtoo kans!! Värikin on upea.

Häihin en kyllä laittaisi noin avonaista vaatetta itse, en tykkäisi jos oma rintamukseni veisi huomiota toisten juhlissa. Tietysti jos hiukset pysyisivät koko ajan peittona kuten näissä kuvissa, ei ongelmaa olisi...Mutta omalla polkkatukalla se olisi hieman hankalaa :D

Eli ihana mekko, mutta hieman erilaiseen käyttöön tulisi itselläni!

H (Ei varmistettu)

Upea! Sinä ja mekko:) muutenkin tuntuu, että (stressi hiukan helpottanut loman ja kesän ansiosta?) näytät paljon pirteämmältä ja freesimmältä. Joka tapauksessa hyvää syksyn alkua!

Ab (Ei varmistettu)

Nätti mekko, ja upee kroppa sulla...!! Bjuuuutiful.
Ja tsemiä muuttojuttuihin :)

Ässä (Ei varmistettu)

Ooh, sun hiukset on todella kauniit näin pitkinä. Olet muutenkin tyylikäs häävieras, nättii. Voisitko tehdä postauksen siitä, miten laitoit nämä hiukset? Kiitos jos ehdit.

Kommentoi